Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 25 decembrie 2018

CONVERSAȚIE CU FEDERAȚIA LUMINII.


22 dec.2018; channeler Blossom
Traducere Const.Mihăilescu

Blossom
Blossom: Salutare! Iarăși a venit Crăciunul la noi. A trecut încă un an și noi continuăm să fim suspendați și prinși în cercul dorinței de îmbunătățire a vibrației energetice. Aștept cu nerăbdare de la voi un mesaj optimist pentru săptămâna aceasta și cea viitoare. 
F.L.: Bine v-am regăsit, dragi suflete care parcă ați înflorit în această perioadă de „veselie”, așa cum o numiți voi. 
Bl.: Mulți nu ar fi de acord cu acest calificativ, sunt sigură. Totuși, hai să păstrăm această Lumină încurajatoare și înălțătoare a inimii și sufletului. 
F.L.: Este și cazul, căci atunci când sufletul este luminat și încurajat ... toată Ființa se simte înălțată. Indiferent ce ar fi, dragi suflete, păstrați-vă speranța și optimismul! Realizați cu fiecare gând că viața înseamnă ceea ce sunteți, ceea ce faceți, o urmare a ceea ce alegeți.
ENERGIILE SUNT FLUXUL VIEȚII și vă servesc așa cum voi alegeți să le utilizați. Vă pot servi, vă pot crește dar vă pot și distruge.
SUNTEȚI ÎN CONTROLUL ACESTOR ENERGII, chiar dacă ați ales să credeți altfel.
PRELUAȚI INIȚIATIVA, PRELUAȚI CONTROLUL!
Stăpâniți relația cu aceste Energii! Ați fost înzestrați cu abilitățile de a prelua controlul și de a le manipula în orice fel alegeți. Ceea ce alegi, asta te definește. Lumea voastră este așa cum doriți să fie. Voi luați deciziile ! Faceți alegerile ... și apoi gândiți că ceea ce ați ales cu sufletul și cu mintea se va manifesta în realitatea voastră! Nu-i ascultați și nu-i încurajați pe cei care susțin că depindeți de ei ori de alții. Nimeni nu are putere asupra voastră, dacă voi nu le permiteți. Recuperați-vă puterea !
Cu toate acestea, este nevoie și de o cunoaștere cât mai cuprinzătoare căci nu puteți începe un program de "transformări" cu jumătate de inimă, cu îndoieli asupra reușitei. Lipsa convingerii ferme înseamnă de la început eșec sigur, adică nemanifestarea în realitatea voastră a ceea ce v-ați propus. Îngredientul princiapal în acest joc este nivelul încrederii în manifestarea obiectivului propus.
Când ALEGEȚI ceva trebuie făcut cu profundă convingere, astfel încât întreaga voastră ființă, fiecare moleculă din ea să participe la actul materializării. Acordurile și convingerile pe jumătate vă vor aduce mereu un eșec sigur. Altfel spus, întreaga voastră componență trebuie să lucreze conjugat, într-un singur sens. 

Bl: Totuși ... cum putem ști că vrem cu adevărat?
F.L: Atunci când simțiți că ceva din interiorul ființei voastre vă împinge să faceți acea acțiune. Este ca o chemare interioară, un fel de obsesie.
Este inerent să fiți pregătiți, să fiți puternici să acționați atunci când puteți pune în joc toate atributele necesare reușitei.
ÎN FIECARE DINTRE VOI EXISTĂ ACEA CHEMARE. O dorință puternică de a fi și de a te manifesta așa cum ești tu cu adevărat. 

Bl: Deci, cum aflăm că energiile noastre ne fac să avem controlul asupra totalității noastre și că ne putem asigura bunăstarea prin voința de a o avea?
F.L: E suficient să vă întegrați în acel flux, să acceptați, să vă deschideți.
Dragi Suflete, voi sunteți IUBIRE ... un ghem de energii ale Iubirii. De fapt, totul este energie creată dintr-o mare iubire.
Dorința voastră este să o cunoașteți și să fiți utili. Când aceasta devine singura voastră intenție, dorința cea mai arzătoare, când lumea în care alegeți să ajutați, se deschide pentru a crea momentul, veți intui că a venit timpul când slujirea voastră este necesar a se manifesta. Acela va fi momentul tău, pe care ar trebui să nu-l ratezi.

Bl. : Distractiv dar.... ce anume vrei să spui prin asta?

F.L: Vreau să spun ... că trebuie să-ți dai seama că nu e doar un pas mai departe ... încă un kilometru mai departe. Că aveți capacități care așteaptă să le manifestați în această călătorie, înainte ca drumul să se încheie.
Mulți dintre voi alegeți să călătoriți, așteptând ca schimbările să se întâmple de la sine, voi rămânând în espectivă. Mulți vă simțiți luați de val și nu vă întrebați care este destinația; a voastră și a planetei. Ați așteptat atât de mult pentru a face pasul în față și a vă spune răspicat ceea ce doriți. Ridicați-vă, nu așteptați ca alții s-o facă în locul vostru! Dacă a sosit momentul, aveți dreptul și datoria să spuneți NU, dacă ceea ce se petrece este împotriva dorinței inimii și sufletului vostru.
Oprește-te ! Renunță la auto-suficiență! Renunță să te mai văicărești! Nu mai da vina pe alții pentru nefericirea și insatisfacțiile tale ! Nu-i mai lăsați pe cei care vă întunecă viitorul să vă mintă că ei dețin lumina, adevărul! Nu uitați că voi sunteți cei mulți și că la voi este puterea. Nu vă lăsați dezbinați !
OPRIȚI TOATE ACESTEA ...! START !
Fii recunoscător pentru tot ce ești ... tot ce faci ... tot ce ai. Tot ceea ce crezi.
Fii recunoscător că membrele tale sunt întregi și funcționale și gândește-te la cel care nu le are.
Fiți recunoscători că aveți cu ce vă hrăni și gândiți-vă la cei care nu au ce pune pe masă.
Fiți recunoscători că aveți un acoperiș deasupra capului și gândiți-vă la cei care nu au, la cei care nu au unde să se odihnească.
Fiți recunoscători că ați ajuns la un nivel important de cunoaștere și gândiți-vă la cei care orbecăie prin întuneric, în ignoranță.

Acum, vedeți scopul nostru?
Bl .: Oh, da ...
F.L: Începeți să recunoașteți fiecare moment în care o Energie nu vă servește ... și nu vă răsfățați s-o lăsați să acționeze asupra voastră. Mai verificați încă o dată efectele și perspectivele, și blocați-o, dacă nu este în interesul vostru cel mai înalt. Deoarece atunci când vă răsfățați, neacționând și lăsând-o să se desfășoare, ea își crește puterea asupra voastră și vă domină din ce în ce mai tare. În acest mod, energia voastră înaltă pierde din strălucire (n.m.: își diminuează vibrația) și se scufundă din ce în ce mai mult în tenebre. (nota C.M.: dau un exemplu: să spunem că se promulgă o lege care este defavorabilă populației majoritare, spiritului de dreptate, iar cei care vor fi afectați nu reacționează, lăsând ca legea să se aplice. Nemulțumirea populației, suferința, neajunsurile, adică efectele negative ale legii vor scădea nivelul de vibrație al celor afectați, și, mai ales dacă aceștia sunt mulți, se va crea un câmp de negativitate care se va extinde afectând zone din ce în ce mai largi de populație. Această negativitate va atinge și zone și activități care inițial nu aveau nicio tangență cu domeniul direct vizat. La nivel macro, se poate spune că însăși planeta va avea de suferit din cauza scăderii nivelului vibrațional, din cauza acelei nefericite legi promulgată din interese personale sau de grup).  
Dragilor, voi SUNTEȚI PROIECTAȚI PENTRU A FUNCȚIONA PE ÎNALTĂ LUMINĂ, PE ÎNALTĂ VIBRAȚIE.

Bl.: Oh, știu ce vei spune ... și zâmbesc.
F.L: Foarte bine. Începeți și acționați! 
Bl.: Știu, aici nu ne bateți ...
F.L: Nu, dragi suflete, pentru că nu este în natura noastră. Nu suntem aici ca să vă judecăm. Cu toate acestea, uneori, am aflat că în lumea voastră ... "atingerea moale" (lipsa fermității)nu dă întotdeauna rezultatele așteptate.
Ai preferat un mesaj înălțător și ne conformăm.. Totuși, alegem să privim dintr-un unghi diferit ... O schimbare este la fel de bună ca o odihnă, așa cum spuneți voi
ORICUM, TREBUIE SĂ VENIȚI ÎN ZONA CU MAI MARE LUMINĂ, lăsând în urmă negativitatea... Credeți că sunteți sau nu capabili să faceți acest lucru?

Bl.: Oh, eu știu !? Ceea ce sigur nu știu este dacă funcționează întotdeauna, asta gândindu-mă la cum mă simt uneori...
F.L : Atunci sugerăm să nu „disecați” fiecare parte a ființei voastre dar să mergeți înainte.
Atunci când vă recuperați puterea, când veți ști și veți înțelege că locul vostru e în Lumină, ... nu vor mai exista întrebări și nici îndoieli.

Bl.: Știu că de asta veniți și țineți legătura cu noi: să ne ajuți să aflăm cine suntem noi cu adevărat.
Din ce în ce mai mulți dintre noi devin mai conștienți de Lumina noastră. Totuși, nu simt că suntem prea aproape de ceea ce vorbești. Oare, pentru că suntem blocați în această densitate a Pământului?
F.L: Nu. Asta se întâmplă pentru că voi credeți că sunteți blocați în această densitate joasă a Pământului.
Întindeți-vă mințile, dragi suflete, deschideți-vă mințile și acceptați că sunteți puternici și capabili de orice mare înfăptuire. 

BL: Trebuie să mai revin din nou aici ... Cu ajutorul vostru, eu și mulți alții ne-am deschis foarte mult posibilitățile de a merge în aspectele noastre mai înalte ale capacităților umane. Ne-a luat timp să facem acest lucru. Cu toate acestea, acum, că suntem în această etapă a evoluției noastre, care anume este schimbarea în Marele Joc? Cum să aruncăm zarurile pentru a avea mereu 6/6? Asta și pentru că voi ne asigurați că este momentul potrivit.
F.L: Sunteți gata să vă plimbați mai mult în lumină și în iubire.
Sunteți gata pentru o mai mare ... descoperire și reamintire... ale sufletului vostru.
Abandonați acum vechile sisteme, care v-au ascuns adevărul și plimbați-vă cu blândețe în noul vostru. ... „mai înalt” ...
Nu există teste. Nu există examene, dragilor. Există doar recunoașterea LUMINII ... și credința fermă că voi sunteți Lumină. Doar alegeți în ce mod doriți să o faceți să strălucească.
Alegeți la ce nivel vreți să ajungeți, și veți fi acolo.
Faceți acum, cu ocazia acestor sărbători, pasențele cu cărțile câștigătoare.
PENTRU VOI OPORTUNITATEA ESTE AICI.
OPORTUNITATEA ESTE ACUM!

Desigur, vă puteți opri, puteți aștepta ca lucrurile să se îmbunătățească de la sine. Puteți stăpâni și vă puteți plânge și vă puteți răzbuna pe nedreptatea generală.
Dar, dacă vreți cu adevărat să schimbați lucrurile, atunci trebuie să provocați răsturnarea situației la care v-au împins cei care nu vă iubesc și acoliții pământeni ai acestora.
Deci, vă sfătuim să vă gândiți ce alegeți.
SAU ...o puteți tărăgăna la infinit, plângându-vă că nu este bine ceea ce se întâmplă și așteptând să vină salvatorii din afară. Dar nu uitați că acești prieteni de „dincolo” sunt limitați chiar de voi să facă mai mult, căci voința generală, majoritară, contează și este determinantă. Dacă ajungeți să înțelegeți cât de mult depinde de voi, atunci puteți acționa. Alegeți LUMINA!
Este timpul să faceți acest lucru. Și va fi nu numai distractiv dar și foarte plăcut..
F.L: Lasati-va „seriozitatea” nefastă cu care priviți lucrurile. Problemele acestea „serioase” cu care vă consumați timpul, eforturile și viața, NU AJUTĂ LA NIMIC. Contează numai Lumina și Iubirea. Doar astea vă ridică pe voi și planeta.
Dacă aveți Lumină, aveți totul. Fiți copiii iubiți ai universului și intrați în Marele Joc al Creației. Fiți bucuria și gândul frumos ! 

Dați-vă întâlnire cu Universul!
Readuceți-vă planeta în Lumina Iubirii ! 

Renunțați să vă obstrucționați unii pe alții! 
Opriți nebunia răfuielilor pentru interese meschine ! 
Voi sunteți ființe capabile de mult mai mult. 
Puteți face acest lucru.

Dragi Suflete ... vă dorim o viață fericită !.
Dorim ca cel mai mare cadou pe care îl primiți sub brad în acest moment, să fie hotărârea voastră colectivă de a ieși cât mai repede la Lumină. 

Bl: Mulțumesc, dragi prieteni ! Vă mulțumim pentru toate cuvintele voastre de încurajare din toți acești ani. În ceea ce mă privește, voi continua conversațiile cu voi cu speranța și încrederea că vor fi de folos omenirii.
Știu că vorbesc în numele multor suflete, atunci când vă spun MULTUMESC.
Cu recunoștință!


Un comentariu: