Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 24 decembrie 2018

Matei, 13 dec.2018 (II)

Channeler Suzanne Ward.
Traducere Const. Mihăilescu
(ultima parte)


Timp"; Lumina lunii decembrie; ce este iubirea; prezentare generală a istoriei Pământului.
Matei

Intrebare:
"Am citit într-un mesaj de la Matei că Pământul a fost cândva Grădina Edenului. Nu existau deșerturi vaste sau calote de gheață polare și, desigur, nici poluare toxică sau violență. Care au fost cauzele care au făcut ca planeta noastră să decadă până la nivelul actual?”
Răspuns:Pe scurt, sunt întrebat cine sau ce a făcut să se ajungă la situația actuală, atât de diferită față de începuturi? Da, la început, pe Gaia (sufletul Pământului) era un paradis nepopulat, o grădină a Edenului în întregime.
Dragă familie, pentru a cunoaște adevărata istorie a planetei, voi face o scurtă prezentare.
Primii oameni care au sosit pe planeta plină de lumină, Pământ, care atunci se numea Shan, au venit de pe Lyra, într-un interes explorator, cu speranța că, așa cum bănuiau, vor găsi aur, metal atât de necesar acestora.
Grupul de exploratori nu a obținut aprobarea de la Consiliul Intergalactic pentru a merge acolo dar nici nu a amintit și nici nu a cerut autorizație de exploatare mineră, pentru că cei de pe Lyra nu doreau să împartă cu alte civilizații un potențial zăcământ aurifer.
Totuși ei au întreprins călătoria încălcând Legile Universale. Erau mânați de lăcomie și intenția de a înșela.
Chiar de la început, aceste rele intenții cu care au venit Lyrienii, au semănat pe planeta Shan semințele unor energii de joasă vibrație, ceea ce a contribuit la stricarea echilibrului.
Cum pământurile aurifere pe care le-au descoperit aveau nevoie de multă forță de muncă pentru a fi exploatate, Lyrienii au adus de pe alte planete ființe dintr-o specie subumană pentru a face munca grea de minier. Tratamentul dur aplicat acestor sclavi exploatați fără milă în munca de extracție și prelucrare a minereului, dorința nestăvilită a exploatatorilor de a obține acel metal prețios în cantități cât mai mari, care aduceau un mare prifit, suferința celor exploatați, deteriorarea terenului, ca urmare procesului de excavare, toate acestea au dus la creșterea negativității pe planetă.
S-au creat forme gând pline de negativitate care acumulându-se, în timp au format un câmp dens de joasă vibrație care a început să influențeze totul. Acest câmp de energie negativă a început să se propage în univers, tendința naturală fiind de căutare și acumulare de noi câmpuri energetice de aceeași speță, conform Legii Atracției Universale. În acest fel, au apărut conexiuni cu câmpuri malefice tot mai puternice din diferitele zone ale universului.
Treptat, minunata, tânăra și pura planetă Shan, a început să devină un pol de negativitate tot mai pronunțată, negativitate sub influența căreia tot ce trăia în acest mediu era modelat, căpătând caracteristici negative. Întreaga viață în formare a planetei era amprentată cu germenii ADN care prezentau adaptabilitatea cea mai mare la realitățile energetice și fizice planetare. Din păcate, drumul care se prefigura conducea planeta și sistemul său planetar spre întuneric, nu spre Lumină. Calea spre iad al vieții planetare era pavată cu „bunele intenții” ale primilor cuceritori.
De-a lungul eonilor care au urmat, multe populații din univers au venit sau au fost aduse pe Shan in anume interes sau urmare a promisiunilor Lyrienilor interesați să aibă mână de lucru ieftină pentru exploatarea bogățiilor planetei (în special aurul).
Pentru ca diversele populații, foarte puțin evoluate, aduse din alte tărâmuri ale universului, și stabilizate pe Shan, să poată fi stăpânite, era nevoie de aplicarea unei politici care să încurajeze separarea, divergențele și conflictele intra și interase, abătându-le astfel atenția de la cauza principală a mizeriei în care trăiau: dominația Lyriană.
Treptat, sentimentul de solidaritate din gândirea populației în formare a planetei, a fost eradicat, și s-au încurajar resentimentele reciproce în rândul celor exploatați și utilizați la efectuarea celor mai grele și epuizante munci.
De-a lungul timpului s-au cristalizat astfel două straturi sociale: cel mic ca număr, al exploatatorilor, care dețineau practic toate bogățiile și marea masă a celor exploatați, făuritorii de drept ai bogăției primului grup.
Lipsa de educație, greutățile vieții, bolile care începuseră să apară, lipsa hranei și a condițiilor de trai decente au făcut să crească violența și nemulțumirile în rândul populației majoritare, care, încerca să-și elimine frustrările prin dușmănii și acțiuni vindicative împotriva celor din aceeași categorie socială, fără a realiza că adevărata cauză trebuia căutată la cei care-i dominau (n.m.: cei care trăgeau sforile).
(nota C.M.: Pentru ca dominația să fie mai puternică și asiguratorie, stăpânitorii au creat religiile, modalitate mult mai eficientă în timp, decât armata și forțele de ordine, pentru controlul populației. S-a indus în mintea majorității mai puțin evoluate ideea că starea precară în care-și trăia viața era necesară pentru ștergerea „păcatelor” săvârșite cândva chiar de cei nemulțumiți și oropsiți, sau de cei apropiați lor.
Nefericirea și penitanța erau explicate prin „voința lui Dumnezeu” care îi iubea, le voia binele dar le cerea să fie supuși și încrezători că suferința le va aduce mântuirea. Și prostimea credea și....din păcate, mai crede și astăzi!
Ignoranța, face ca marea majoritate a oamenilor să pună semnul egal între credința în Dummnezeu, sentiment necesar și justificat și biserică, confuzie creată și întreținută cu impertinență și meschin interesat de mai toți slujitorii bisericii, în frunte cu înalții ei prelați).

Enormele cantități de negativitate acumulate de-a lungul eonilor au dus la escaladarea violenței, a fărădelegilor în societate; a apărut hoția, nu numai cea „de rang înalt”, în care stăpânul spolia și se îmbogățea prin exploatarea muncii sclavilor săi dar și între cei oprimați.
Astfel, societatea umană a întrat într-un proces de degradare, consecință firească a acumulării de energie negativă pe planetă.
Însă lucrurile nu s-au oprit aici deoarece această degradare morală și spirituală s-a răsfrânt asupra sănătății și vitalității planetei, ca entitate. În această situație, devenită presantă,
Într-o serie de astfel de evenimente esențiale, s-au format lanțuri muntoase, mări interioare și canioane adânci, iar matca apelor planetare a suferit schimbări drastice.
De două ori manifestările au fost atât de drastice încât aproape toate formele de viață au dispărut de pe planetă.
Atunci s-a produs ceea ce s-ar putea numi „curățenia generală”.
În acea perioadă de profundă eradicare a răului și întunericului, forțele întunecate s-au retras de pe planetă dar nu au părăsit sistemul solar, pentru ca, de la distanță, să poată observa și influența ceea ce se întâmpla și pentru a se pregăti să revină pe Shan, atunci când noua generație umană se va fi refăcut și întremat suficient.

De-a lungul drumului, Shan a devenit cunoscută și sub numele de Terra, ambele denumiri fiind oarecum uitate, după ce numele de Pământ s-a impus.

În perioada în care negativitatea devenise predominantă, Pământul i s-a opus atât cât i-au permis rezervele propriei lumini, străduindu-se din răsputeri să susțină viața locuitorilor săi și a sistemului său planetar..
Insuficiența luminii, a dus la schimbarea mediului, a reliefului și a climei. Apele s-au retras, marile lacuri au început să sece, zonele deșertice s-au extins, multe specii vegetale și animale au dispărut (altele însă s-au adaptat noilor condiții) iar la poli s-au format calote glaciare.

În epoci diferite, timp de aproximativ jumătate de miliard de ani (în timp liniar), unii dintre locuitorii planetei au fost cei pe care îi numiți voi de Neanderthal, specie care a evoluat din populația sclavilor Lyrienilor și descendenților lor mai evoluați.
De-a lungul timpului, alți reprezentanți ai unor civilizații din diferite sisteme solare au venit pe Pământ (s-au au fost aduși) și s-au naturalizat.
Unii erau mai avansați și aveau o inteligență remarcabilă dar și nivel spritual și de manifestare mai ridicat, astfel că, în antichitate, cei care s-au unit cu popoarele evolutive găsite pe planetă și-au înzestrat descendenții cu atribute mai înalte.

La un moment dat în istoria planetei, forțele întunecate au promis bogăție, putere și control multor indivizi, iar cei care au cedat acestei ademenitoare promisiuni au devenit marionetele lor.
Unul dintre faptele lor cele mai reprobabile a fost programul genetic prin care au redus numărul spiralelor ADN-ului uman, al celor care formau forța de muncă, la două spirale (nota C.M.: se pare că inițial ADN-ul uman avea 12 spirale, in final, prin intervenții genetice repetate, reducându-se la două.)
Scopul urmărit era diminuarea inteligenței ființelor umane, slăbirea însușirilor native și micșorarea rezistentei corpului uman la boli, toate concurând la scurtarea duratei de viață.
Dar nu numai atât: încă cu multe milenii înainte, cuceritorii Pământului au desfășurat acest program genetic (de diminuare a însușirilor native, inclusiv a inteligenței) pe ființe de pe alte planete, pe care le-au pregătit și le-au adus pe Pământ gata modificate, în scopul primenirii și creșterii rezervei forței de muncă. În acest fel „păpușile” umane erau mai ușor de controlat și manipulat. Frica, ignoranța, lupta pentru subzistență, bolile, dușmănia întreținută (care conducea adesea la războaie între grupuri și popoarele în formare) erau suficiente pentru ca „prostimea” să poată fi manevrată și controlată cu ușurință de către „păpușari”[nota C.M.: această politică este, din păcate, valabilă și astăzi. Orice analiză competentă și onestă duce la concluzia că rivalitățile și starea de beligeranță, conflictele militare, inclusiv războaiele, au fost și sunt programate și „aranjate” din ubră de către întunecați care alimentează cu fonduri, arme și toată logistica necesară ambele tabere aflate în conflict.
În final, scopul Cabalei întunecate este atins: sunt pedepsiți ori anihilați cei incomozi (înțelegând prin asta, chiar popoare, nu doar indivizi ori grupuri), anumite surse de bogăție naturală (petrol, zăcăminte,păduri, piețe de desfacere, poziții geografice) trec în exploatarea gratuită sau pe prețuri simbolice ori în proprietatea forțelor întunecate care încă mai conduc lumea noastră. Cine este interesat poate afla că absolut toate războaiele din lume, inclusiv cele două mondiale, au fost opera întunecaților. Cele mai recente asemenea evenimente au fost războiul nejustificat din Irak, dezmembrarea Jugoslaviei (cu constituirea statului fantomă „Kosovo”), încă neîncheiatul război civil din Siria etc.
Interesul de a crea și avea permanent surse de energie negativă constituie o preocupare din totdeauna a întunecaților. Una dintre formele îndelung rodate pe Pământ de către forțele întunericului a fost și este crearea și alimentarea (direct sau prin interpuși) a unor focare de învrăjbire fraticidă între diversele populații de pe planetă („focul mocnit întreținut pe mapamond”): Yemen, Congo, Marea Britanie, Spania, România, Ucraina, China, Coreea etc. Interesant este de observat, pentru cunoscători, că acești „poli de fricțiune” sunt creați în zone cu o istorie ezoterică bogată]

Toate acestea au dus la creșterea rapidă a negativității pe planetă, atât de mult încât părăsirea orbitei și dezintegrarea planetei păreau iminente.
Cu cca 8o de ani în urmă, lumina planetei (n.m.: vitalitatea ei) ajunsese la un nivel atât de scăzut încât Gaia nu mai putea susține în totalitate viața planetară, multe specii de plante și animale au dispărut sau erau pe cale de dispariție iar axa de rotație a Pământului fizic s-a înclinat periculos.
În această situație disperată, când dezintegrarea planetei și sistemului său planetar părea iminentă, Gaia a lansat un semnal SOS, anunțând Universului apropiatul colaps planetar.
Ca urmare, instantaneu,Dumnezeu a autorizat civilizațiile avansate ale universului, în special ale galaxiei Calea Lactee, să infuzeze cu Lumină planeta care era pe punctul de a muri.
Enorme cantități de Lumină au fost trimise Terrei și, ca efect, treptat, a început un proces de revigorare a planetei și sistemului său planetar, axa de rotație a început să se stabilizeze (n.m.: în viitor, urmând ca deviația să dispară); vibrația planetei a început să crească. [nota C.M.: se poate pune întrebarea firească: de ce Dumnezeu a lăsat ca lucrurile pe Pământ să degenereze atât de mult și a intervenit abia în ultima clipă? Răspunsul este dezarmant de simplu: pentru că Dumnezeu nu-și poate permite să încalce Legea Liberului Arbitru (aprobată de Creator) pe care chiar El a promulgat-o.
Gaia nu a apelat la ajutor atâta timp cât mai erau speranțe că situația se va redresa; altfel spus, a sperat că măcar în ultima clipă omenirea se va trezi și va deveni conștientă de marele pericol pe care l-a creat prin comportamentul său aberant.
Când Gaia și-a epuizat posibilitățile de redresare și când a devenit clar că nebunia umană nu se va opri, abia atunci a decis să apeleze la ajutorul Universului și al Divinității, pe care, promt, l-a și primit.
La un articol publicat cu vreo doi ani în urmă pe acest blog, un cititor a întrebat ce s-ar fi întâmplat în cazul în care Gaia nu ar fi cerut ajutor, și acumularea de negativitate ar fi continuat.
Nu este greu să ne imaginăm consecințele: deviația planetei de la axa de rotație s-ar fi accentuat rapid, până la momentul în care Pământul și-ar fi părăsit orbita și ar fi intrat într-o derivă cosmică necontrolată (gândiți-vă la mișcarea de rotație încetinită a unui spârnel-titirez). Diversele forțe ale aștrilor din proximitate ar fi influențat traiectoria Pământului care s-ar fi putut ciocni cu unele corpuri cerești, s-ar fi putut sfărma în bucăți sau s-ar fi dezintegrat profund, formând asteroizi și pulbere cosmică. Desigur, sunt doar ipoteze.]
A fost și momentul în care multe ființe umane s-au „trezit” și au început să asimileze Lumina. Asta le-a ajutat să arunce cătușele robiei și să devină independente față de întunecați.
Pământul a devenit un câmp de luptă în care forțele luminii din univers au învins forțele întunericului, pe care le-au obligat să părăsească sistemul solar.
Civilizații foarte îndepărtate au continuat să trimită Lumină pentru a dezrădăcina întunericul de pe planetă, unii dintre membrii acestor civilizații prietene oferindu-se să se întrupeze acolo pentru a ajuta și mai bine la întronarea domniei Luminii pe Pământ și la creștrea frecvenței de vibrație a sistemului planetar.
Din ce în ce mai multe popoare ale Pământului "au văzut Lumina" și au început să genereze propriile vibrații scoțând la iveală tăinuite secrete și activități ale marionetelor forțelor întunericului.
Cam acesta este stadiul actual al luptei împotriva întunericului pe planeta voastră.



Acum să vedem ce vă așteaptă, ce va fi în viitor. Profundele răni provocate de-a lungul timpului de forțele întunecate planetei și tuturor formelor de viață de pe Terra (deci și ființelor umane) se vor vindeca în timp, dar nu instantaneu. Când veți fi ajuns în dimensiunea a cincea, voi, planeta și întregul sistem planetar veți fi complet vindecați.

Suzanne
Se cuvine să nu uitați marele sacrificiu la care s-a supus Gaia, mama voastră iubitoare, care a ales să nu se înalțe în dimensiunea superioară singură ci să vă aștepte pe cât mai mulți dintre voi pentru a o urma.(nota C.M.: adică să nu-i mai poluăm atmosfera, apele și uscatul, să nu-i mai furăm bogățiile, să nu-i mai defrișem pădurile, să nu mai modificăm cursul natural al marilor ape, să nu mai decimăm fauna și flora, pe care singură și le-a înființat, ci, dimpotrivă, să o ajutăm să fie frumoasă, curată și sănătoasă; nu s-o desfigurăm prin acțiuni iresponsabile, mânați de interese meschine de îmbogățire materială)
În timpul procesului de înălțare, nivelul inteligenței civilizațiilor va crește, pe măsură ce conștiința conștientă și spirituală va crește, iar planeta va deveni din nou așa cum a fost creată: frumoasă, minunată, sănătoasă și pașnică.
Familia umană se trezește într-un ritm accelerat, astfel încât va putea să-și edifice cu adevărat multvisata Epocă de Aur pe Noul Pământ, revenind cu drepturi depline în Marea Familie Universală, acolo unde ar fi trebuit să fie mereu.
Pace și iubire !
Matei și Suzana.


Un comentariu:

  1. Cu alte cuvinte, planeta si populatia ei se va ridica in dimensiunea mai inalta peste cateva mii de ani pamantesti. Poluarea si distrugerea mediului va contiunua inca multa vreme, iar asteptarea epocii de aur pentru generatiile actuale este un vis. Toate acestea se pot grabi, numai daca un fenomen extern va grabi umanitatea sa se trezeasca la adevarata lor valoare.

    RăspundețiȘtergere