Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 25 octombrie 2018

MATEI, 17 oct .2018


Channeling Suzanne Ward
Traducere Const. Mihăilescu

Cu salutări prietenești de la toate sufletele aflate pe această stație; sunt Matei.
Matei

Să începem prin a aborda cele două probleme de interes pentru cititori :
-)mai întâi, vaccinările obligatorii în special pentru copii.
Oamenii de știință din forțele speciale extraterestre neutralizează, în măsura posibilului, toxinele din vaccinuri; totuși, menținerea opoziției față de vaccinarea copiilor venită din partea societății umane este o condiție prealabilă, pentru a se pune capăt acestei practici care îmbolnăvește corpul, nu-l apără, provocându-i stări și comportamente asemănătoare autismului la mulți copii.
Chimia corpului și sistemele imunitare sunt afectate de mercur, iar tineriilor cu vulnerabilități le provoacă daune neurologice care, ca manifestare, seamănă cu autismul, boală care, altfel, ar trebui să fie foarte rară.

Cei care denaturează compoziția vaccinurilor se folosesc de contribuția și îndemnurile unor cercetători din domeniul sănătății, oameni bine recompensați de producătorii de vaccinuri. Se încearcă instituirea și respectarea unei "grile preventive" a gripei, care să devină obligatorie.

Este foarte adevărat că, la origine, primele vaccinuri, ca produse farmaceutice, au fost „curate” și fabricate în scopuri benefice pentru ființa umană. Din păcate, orice inovație proiectată a fi benefică poate fi modificată în scopuri malefice; este în special „opera” Iluminaților care au procedat astfel în fiecare etapă a progresului civilizației umane
-) Cealaltă problemă este tehnologia wireless (n.m.: fără fir) 5G care oferă o viteză foarte mare de propagare și o lărgime de bandă extinsă.
Această nouă generație de servicii de comunicații se află încă în studiu și în testarea pieței; membrii familiei universale reduc impactul emisiilor asupra organismelor vii, mai ales asupra puținelor persoane expuse peste o anumită limită; când dispozitivele vor ajunge în producția de masă, cei din afară, care vă ajută, își vor extinde asistența tehnologică în consecință.

Trebuie spus că cu cât cantitatea de lumină dintr-un corp este mai mare, cu atât frecvența de vibrație este mai înaltă și cu atât mai puțin organismul este afectat de unde electromagnetice.

Ca să revin un pic, pe măsură ce societatea cunoaște adevărul despre vaccinuri și efectul pe care acestea îl pot avea asupra sistemelor electrice ale organismelor, cererea și dorința oamenilor, a părinților, în special, de a se vaccina (sau de a-și vaccina copiii) va scădea.

Până la urmă se va renunța la utilizarea vaccinurilor contrafăcute, denaturate.

-) În mesajele anterioare am abordat problemele ridicate de cititori cu privire la președintele american Trump. În declarații lacunare, el și-a recunoscând lipsa de calificare în treburi prezidențiale, de care a dat dovadă în mai multe rânduri.
Următoarele fragmente din unele reacții ale cititorilor la ultimul nostru mesaj arată că doriți explicații, ceea ce și facem:
"Nu pare că comportamentul lui să se înrăutățească căci el încearcă să dezmembreze Iluminații".
"Nu pare să-i pese de nimeni altul decât de el însuși. Ar putea Matei să explice acest lucru? "
" Trump este un mincinos patologic. De ce ar avea încredere în el cineva din grupul internațional? "
" Vă rog, rugați-l pe Matthew să explice ce este cu acel om de la Casa Albă”
" Președintele nostru pare puternic doar în cuvinte, nu și în acțiuni "
" Dacă Matthew îl consideră pe Donald Trump ca pe cineva care luptă pentru răsturnarea celor răi și pentru a ne conduce în lumină, ne datorează o explicație; cum ar putea fi o astfel de ființă umană extrem de odioasă însărcinată cu o astfel de responsabilitate la nivel mondial?”
" Nu înțeleg motivul pentru care unii au votat pentru acest narcisist, misoginist, mincinos, rasist, arogant și brutal !? După felul în care și-a început campania, era evident ce fel de persoană este.”
Dacă Matthew consideră că Trump este pentru binele cel mai înalt, ar putea să explice contrastul pe care îl vedem în toate acțiunile pe care le-a făcut Donald Trump, acțiuni distructive ale multor programe care ar fi ajutat mediul, sănătatea și bunăstarea cetățenilor americani? "
" Nu înțeleg cum americanii au putut alege un om ca Donald Trump pentru a fi președintele lor !?”
" Ai putea explica cum el poate fi atât de opus energiei iubirii în lumea noastră și, în același timp, să se războiască cu Iluminații?”
" Trump este un om dezgustător, care a provocat multă furie și discordie în țară. De ce a fost ales un astfel de om imoral în această poziție? Nu are logică."
" Chiar vreau să am încredere în conducerea politică a acestei țări, dar când văd cine ne conduce....!! "

Matei: În primul rând, dragostea noastră pentru Donald Trump este necondiționată, așa cum este pentru toate celelalte suflete de pe Pământ. Răspunzând la aceste întrebări și comentarii, noi nu vrem să-l judecăm, ci mai degrabă să dăm o explicație cu ceea ce știm.
Când a intrat în cursa prezidențială, el nu avea baza de susținere pe care o aveau ceilalți candidați.
Pentru a și-o construi, el a făcut promisiuni pe care știa că le-ar obține apelând la magnații industriei combustibililor fosili și bancari care urmăreau să elimine reglementările privind întreprinderile lor; șefii bogați și corporatiști doreau cote mai mici de impozitare a afacerilor lor. Apoi, erau persoanele care-și doreau să facă din convingerile lor religioase legile pământului. Mai erau cei împotriva emigranților dar și mulții oameni care au văzut că guvernele anterioare i-au ignorat, permițând în același timp altora să prospere.
Promulgarea de legi și promovarea de politici care ar fi mulțumit alegătorii din acest spectru au fost legate direct de obiectivele domnului Trump care promitea anularea a tot ce făcuse administrația anterioară.
Din câte vedem, el nu prea știe ce sunt Illuminati - la contracararea lui Hillary era un slogan pe care el l-a conceput pentru a atrage și a păstra sprijinul cetățenilor cu aceeași gândire.

Nu are nicio legătură cu motivul pentru care face parte din grupul internațional care încearcă să pună capăt tuturor activităților iluminaților.
De asemenea, constatăm că, în timp ce unii din grup îl tratează cu demnitatea acordată șefilor de stat, alții au prea puțin respect față de el și sunt prudenți cu privire la ceea ce declară și dezvăluie el. Pe de altă parte, ei știu că cooperarea cu el este esențială – căci el este președintele țării în care se află majoritatea liderilor Iluminaților.
"Persona" Donald Trump: egoismul său, lăudăroșenia și realizările sale în afaceri, precum și numirea unor persoane lingușitoare dar suficient de incompetente, provin din nesiguranța și nevoia sa de se bucura de aprobare, sechele ale sentimentelor din copilărie, care s-au intensificat odată cu trecerea anilor.
În momentele episodice în care apar aceste sentimente, frica și confuzia lui îl conduc la o frază repetitivă, un cuvânt nebun sau greșit sau gesturi. Pentru a-și ascunde scurtele șovăieli, când pare a-și pierde a controlul, el repetă în mod intenționat expresii sau gesturi, astfel încât acestea par întotdeauna să accentueze ceea ce a spus.
Pentru a iubi și a-i respecta pe alții, trebuie ca mai întâi să te iubești și să te respecți pe sine, indiferent de percepția publică.

Donald Trump nu are aceste sentimente față de el - de aceea nu simte iubire sau respect, empatie, recunoștință, compasiune, iertare sau îngrijorare pentru alții. În schimb, el are o acerbă dorință de a câștiga, de a reuși, de a controla și de a se menține neatins, nelăsând legile sau etica să intervină în atingerea obiectivelor sale.
Desigur, el nu este unic în această privință, în ceea ce privește faptul că bogăția sa, larga publicitate, afacerile, relațiile și, acum, președinția, l-au menținut în centrul atenției.

De fapt, el se luptă pentru că îi este frică să nu piardă ceea ce a obținut. Sub masca calmității și siguranței pe care încearcă să le afișeze, lui îi este teama să nu piardă; dar în frică nu există lumină.
Ființa umană trebuie să aibă încredere în ea însăși, în intuiție, instinct, conștiința, inspirația și aspirațiile ei. A trăi în conformitate cu îndemnul sufletului însemnă a avea un sentiment de liniște interioară, chiar și atunci când circumstanțele nu sunt favorabile.

Iar acum, dragi ființe umane, vă rugăm să aveți încredere că această problemă cu privire la președintele Statelor Unite se va rezolva. Nu spunem că sentimentele voastre actuale ar fi nejustificate!
Dar o direcție mult mai bună pentru energia voastră trebuie căutată în gânduri și sentimente pline de lumină. Lumina, aceeași energie ca iubirea, este în interiorul fiecăruia dintre voi și este puterea care transformă lumea voastră.

"Pare a fi imposibilă distrugerea Cabalei, doar prin acțiunile omenirii. Ce mai așteaptă extratereștrii, care au promis că ne vor ajuta?”, este o altă întrebare pe care ne-o adresați.
Familia extraterestră de pe planetă și de pe navele din jurul ei v-a ajutat tot timpul în toate modurile permise.
Ei nu pot interfera însă cu voința liberă a nimănui, decât pentru a împiedica încercările de a declanșa un război nuclear, interzis prin Decretul Creatorului; aceeași interdicție, și pentru pandemii. Altfel, însuși Dumnezeu respectă Legea Liberului Arbirtru, oriunde, inclusiv pe Gaia.
Mai este un alt aspect aici. Pe Pământul actual ființează cea de a patra civilizație umană care, prin legea universală, are dreptul și responsabilitatea să manifeste tipul de lume pe care o dorește.
Cu toate acestea, în acest timp fără precedent în univers, alte civilizații au fost autorizate să ajute popoarele Pământului și s-au oferit în consecință, lăsând umanitatea să trăiască așa cum își alege.
Sufletul vostru știe asta deși, la nivel conștient, persistă încă o nebuloasă, o mare neclaritate, care însă va dispărea pe măsură ce va crește frecvența voastră de vibrație.

Chiar și fără cunoașterea conștientă a puterii lor înnăscute, oamenii sunt demni de încredere, iar statornicia voastră în lumină este neprețuită.
Gândiți-vă la nenumăratele inițiative de bază care îmbunătățesc condițiile din satele și orașele din întreaga lume, găsirea de soluții ingenioase la provocările din domeniul sănătății, educației, comunicării și relațiilor multiculturale, conservarea mediului, comportamentul tot mai uman față de anumale, extinderea acțiunilor filantropice și a ajutorului umanitar.
Toate aceste realizări se opun sărăciei, distrugerii, frământarilor și violenței perpetuate de Cabală. Grupul internațional menționat mai sus lucrează pentru a trage la răspundere Cabala, Illuminati, pentru crimele lor împotriva umanității.
Suzanne
Echipajele vor ateriza cu tehnologiile lor, iar extratereștrii care trăiesc printre voi se vor prezenta, cu siguranță, dar asta este puțin probabil să se întâmple până când distrugerea rețelei globale a Cabalei nu va fi anihiliată. Dumnezeu este responsabil de calendarul acestui eveniment numit „Dezvăluirea”, iar factorul determinant este obținerea siguranței pentru toată lumea.
Aceasta va veni odată cu eliminarea amenințărilor din partea forțelor aflate încă sub comanda Illuminati și apariția unei civilizații gata să se întâlnească cu străinii din alte lumi.
Vibrațiile în creștere ajută la înlăturarea tuturor activităților întunecate și pregătesc popoarele Pământului, la nivel conștient și spiritual, pentru ziua cea mai importantă, când se vor întâlni cu membri ai familiei universale.
Dragi surori și frați, ființele luminoase din acest univers vă susțin cu dragoste necondiționată și onorează strădania
voastră pentru a avea o planetă curată și o civilizație mai spiritualizată.

Pace și iubire !
Matei



Un comentariu:

  1. 1. Autismul nu e o boală! Unii dintre cei care îl manifestă, (cu voia lor, înainte de intrupare!) au o inteligență peste medie. Ar putea fi atât o retragere în fașa realității 3D cât și, printre altele, o suprafocalizare a atenției cu ignorarea altor aspecte. Unii spun că autismul apare la copiii care au manifestat intr-o viata anterioara mizantropie, neiubire, neiertare... poate, cine știe? Dacă are vindecare? Nu, penrtu cănu e o boală, deci ameliorarea și revenirea la armonie se face NUMAI prin mjloace spirituale.
    2. Apariția lui Donald Trump ca președinte nu e o întâmplare sau un accident cosmic, e clar că era în intenția Negrăitului ca această ființă să fie în poziția actuală. Un alt scenariu posibil: OK, a apărut ”peste program”, atunci îl preluăm și îi folosim forța de impact... Așadar dacă tot a apărut, Trump ar putea fi folosit ca ”berbec”, pentru a sparge un anumit proces distructiv Illuminati, după care se va da deoparte iar (scuze expresia) ”storsul puroiului” și vindecarea rănii să o facă alții. Să nu îi urâm pe cei răi, vibrația asta îi hrănește!

    RăspundețiȘtergere