Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 1 septembrie 2018

CONVERSAȚIE CU FEDERAȚIA LUMINII


(25 aug.2018; channeler Blossom Goodchild.
Traducere Const. Mihăilescu.


Bl: Bună dimineața, vouă!
F.L: Bună dimineața, pentru tine!
Bl.: O doamnă scria că se simte acut preocupată de soarta tinerei generații. Pe de o parte, sunt foarte mulți veniți aici pe Pământ pentru a arăta drumul de urmat, și ei strălucesc cu adevărat, pe de altă parte, există agresiuni serioase și lupte ...care se regăsesc în filmările pentru hit-uri pe media, și care bulversează tineretul, mulți ajungând la sinucidere ori la violențe. Cum puteți comenta subiectul?
F.L: Ar fi fost mai potrivit să vorbești despre cele două fațete ale monedei.... căci este vorba de cele două polarități opuse care se regăsesc în toate aspectele de pe Pământ, nu doar în acest moment; mereu au fost manifestări pe planeta voastră care s-au exclus una pe cealaltă.
Lucrurile "mai rele" par să se accentuieze atunci când sunt puse în antiteză cu cele ”bune”..Există o fluctuație de la echilibru la dezechilibru, lumea trecând de la o fază la alta, mai mult sau mai puțin alternativ. Blalansare și contrabalansare.
Un rol nefast îl joacă aici mass-media care, din interese meschine de câștig, pune în pagină mai ales faptele și evenimentele care produc cea mai mare cantitate de emoție negativă. Altfel spus, mass-media nu are niciun interes să vorbească despre natura plăcută a lucrurilor, despre fapte de laudă și de exaltare.
Mulți dintre voi ințeleg acum că vi se arată mai cu seamă ceea ce este rău, ceea ce este deplorabil și nefiresc. De ce? Pentru ca tirajele să se vândă repede și în cantități din ce în ce mai mari, pentru a umple buzunarele fără fund ale magnaților.
Dar principala cauză este dorința de a se produce cât mai multă energie negativă, prin frică, descurajare, dezacorduri, ură, interese contradictorii etc. O lume deprimată și descumpănită este mult mai ușor de manipulat. Păpușarii nu au interes ca lumea să fie fericită, să înțeleagă ceea ce se întâmplă și să-și ia în mâini propria soartă. Asta nu este pe ordinea lor de zi. Ei încearcă să vă interzică Raiul pe Pământ, acesta râmânând doar un deziderat etern și de neatins. 
Bl: Dar, cât de rău poate fi alterat simțul realității pentru ca cineva să devină criminal sau să ajungă la suicid? Aceste suflete mai tinere pur și simplu nu pot vibra în consonanță cu lumea în care trăiesc. De ce?
F.L: Există multe motive și răspunsuri la toate aceste întrebări. Unul ar fi că s-ar putea ca sufletul nou venit și încarnat pe Pământ să nu poată suporta sufletele celor pe care îi găsește pe planetă și care s-au adaptat în timp condițiilor locale. 
Pe unii dintre ei asta îi sperie și-i face să renunțe la viața pe care și-au ales-o pe planetă. Ei vor să evadeze cât mai repede din acest „infern”. Acțiunea ar putea fi încurajată și de faptul că aceste suflete noi, venite pe Pământ, au o conștiină mai evoluată și o cunoaștere suficientă pentru a ști că moartea nu există decât ca trecere de la o existență la alta.
Concluzia este că și aceste suflete evoluate mai trebuie ajutate să se adapteze și să nu renunțe prea ușor la planul cu care au venit în această viață. Ele ar trebui să-și amintească repede cine sunt și de ce au „plonjat” în viața aceasta pe Pământ.
Numai un suflet foarte iluminat va putea într-adevăr să intervină pentru a aminti noilor veniți că și-au asumat o sarcină, venind aici.
Unele dintre sufletele iluminate pot fi atât de evoluate încât, pentru a opri această tendință de renunțare, vor accepta „sacrificiul” personal, ele știind că au puterea și abilitățile de a se recupera repede, revenind în arealul de unde au plecat, pentru a-și continua misiunea de acolo de unde și-au întrerupt-o, ca să săpunem așa.
În conext, vă cerem să vă amintiți ceea ce am vorbit în conversațiile trecute ... "Nimic nu este așa cum
pare". Acordurile sunt făcute înainte de "a veni" și ele se fac cu multă iubire și țin seama de interesele fiecăruia dar și de interesul general.
Deseori acordurile nu pot fi finalizate de sufletele legate, deoarece ele știu că pe Pământ ar fi exagerat să crezi că nu vei mai găsi energia tristeții ci doar iubire. Cu toate acestea, mulți sunt de acord să facă ceea ce este cel mai bine pentru celălalt, pentru că prin aceste experiențe au multe de învățat, rezultatul fiind o creștere mai rapidă a sufletului. 
Bl.: Da. Sunt conștientă de asta. Totuși, pare un mod ciudat de a face lucrurile. Confruntându-ne cu asemenea manifestări am putea spune că ne aflăm pe o "planetă ciudată", afirmă cineva.
Un altul este oripilat de tortura la care sunt supuse unele dintre animale. Ce se întâmplă cu sufletele lor?
F.L: Am spune că, în cazul animalelor, unele suferinde ori torturate, capturate pentru profit, ele aparțin mai de grabă unei "energii colective", unui egregor, decât unor suflete individuale. Din nou, am spune că asta face parte din plan.
Bl: Ce plan? Cu siguranță, nu unul divin !
F.L: Blossom ... când a fost conceput Planul Divin ... nu era vorba despre planificarea și comportamentul fiecărui suflet. El reprezenta mai mult o călătorie pentru a aduce planeta Pământ înapoi la Lumina originală. În aplicarea lui practică au apărut anumiți factori care au impus ajustări pentru ca acest lucru să se întâmple și să avanseze.
Lumea voastră apare în această desfășurare ca opozantă.. Cu toate acestea, vom spune ... că "experimentul" nu poate fi considerat un eșec căci, cu toate neajustările și revizuirile, programul înaintează spre finalitatea gândită de Creator.
Jocul se joacă”, este în defășurare, iar linia de sosire poate fi observată. Polaritățile opozante sunt anihilate sau îndepărtate adică „ringul” se eliberează. Începe ultima rundă.
Acesta este motivul pentru care SCHIMBAREA despre care tot vorbim vine spre voi în mod implacabil. Planul ca Pământul să revină în poziția sa glorioasă, care i-a fost prevăzută, e în curs de desfășurare, lui fiindu-i rezervat un spațiu mai mare de manifestare și recunoaștere.
S-a convenit ca, într-o anumită situație fortuită, să se asigure asistență pentru ca LUMINA să vă infuzeze Planeta în așa fel încât să "schimbe regulile jocului".

Bl.: Nu cred că ați menționat asta până acum ... S-au schimbat ori se schimbă regulile jocului? 
F.L: Da, dragă Blossom. Odată ce acest ... val / infuzie ... de iubire și Lumina este absorbit în sistemul planetar: sol, aer, apă,... totul ... plante, copaci, insecte, animale,..... trebuie cu necesitate să existe o schimbare de energie. O SCHIMBARE A ENERGIEI foarte vizibilă ... și apoi, ... pe măsură ce această energie se instalează și se consolidează, ... totul se va simți ca fiind nou.
BL: Regulile, legile ?
F.L: Nu va mai fi ... loc... pentru atrocitățile care se petrec acum în lumea voastră, căci energia acestora va fi diferită și contradictorie celei a Luminii.
Lumina care vine ... are o asemenea forță, o asemenea magnitudine încât orice program al întunericului va fi slăbit într-o asemenea măsură încât nu are altă soluție decât să se predea, ori să plece.
BL: Pentru mine, totul va însemna "Adevăr". Sufletul meu exultă de pe acum căci intuiește acest adevăr. În asta găsesc eu motivul care m-a determinat să îmi trec în programul de viață sarcina de a primi și răspândi aceste mesaje. 
Încerc ca prin ceea ce fac să grăbesc pregătirea celor care mă ascultă și mă citesc. Acest sentiment este mai pregnant acum decât oricând altă dată. Da, chiar acum...
F.L: Așa este ...dragi sori luminoși aflați pe Pământ, căci victoria voastră este iminentă.
Odată ce această Energie Nouă vă înconjoară și vă pătrunde, dispare tentația (uneori, chiar plăcerea) de a provoca durere altora.
Este atât de greu de pus în cuvinte.... Cu toate acestea, Sinele adevărat al sufletului se va recunoaște pe sine însuși ... în trupul de carne și atunci numai gândurile, cuvintele și acțiunile cele mai iubitoare vor fi acceptate, dorite si lăsate să acționeze. Orice altceva va fi considerat o infestare a iubirii. Veți dori:
o lume în care bunătatea față de celălalt va guverna,...
o lume în care numai gânduri bune se pot naște,...
o lume a bucuriei că și celălalt are,...
o lume a râsului și bunei dispoziții, ...
o lume a păcii!
Puteți înțelege asta, dragi suflete?
Da, O LUME A PĂCII ȘI ARMONIEI!
Așa a fost proiectat. Este în plan.
Iertarea va fi calitatea care se va regăsi în manifestarea oricărei ființe. 

Bl: Îmi cer scuze pentru întreruperea frmoasei pledoarii pentru iubire, pace și iertare dar, nu cumva această lume idilică o vom regăsi doar cândva, departe, în viitor?... Pentru că simt că mulți se vor lupta cu ei înșiși pentru a se determina să ierte fărădelegile comise de oamenii răi și egoiști. Ei își vor aminti că planeta și civilizația umană au decăzut tocmai datorită acestor fapte reprobabile. Nu va fi ușor să-i ierți.
F.L: Desigur, Blossom ... nu va fi așa de ușor dar, tocmai pentru asta va veni valul ...
Bl: Vrei să spui "Evenimentul"?
F.L: Da, da. A fost numit în mai multe feluri. Nu contează numele său ... ceea ce contează este efectul pe care-l va avea.
... Însă nu însemnă că imediat ce a venit valul și a pătruns totul, în câteva minute vă veți trezi la starea de perfecțiune.
Va fi foarte mult de luptat ... într-o mare varietate de moduri. Sufletele confuze vor constitui o problemă majoră. 

Baza acțiunilor și schimbările se vor datora în primul rând Lucrătorilor Luminii de pe Planeta voastră. Ei vor arăta calea maselor dezorientate. Ei vor explica ceea ce se întâmplă și ce ar trebui făcut. Sarcina lor va fi „aducerea la bord” a celor care cer ajutor.
Bl: Când valul se va manifesta ... vor fi totuși și dintre cei care vor refuza să vină la bord? Vor exista și rebeli consecvenți necunoașterii? 
F.L: Vor fi și din ăștea; nu foarte mulți, dar destui..! Pentru unii, schimbarea va fi percepută ca o pierdere a cuiva ... dar, pe măsură ce schimbarea va avea loc, sentimentul de pierdere se va estompa, până la dispariție.
Unii se vor transforma imediat, își vor deschide aripile și vor zbura.
Natura acestei ENERGII a iubirii celei mai înalte, care este atât de aproape acum ..., va fi resimțită deasupra planetei voastre ... ca un suflu de aer proaspăt. Nu va fi nimic concret și palpabil de care să te temi ... dar va pluti un sentiment de noutate amestecată cu o anume nesiguranță și teamă. 

Bl.: Ați spus că evenimentul va avea acompaniament muzical? „Cine e trupa care o să ne cânte?”
F.L: Dragă Blossom, nu vor fi instrumentiști. De fapt ... acea muzică nu va fi produsul unei orchestre de instrumente. Va fi o muzică ... un sunet ... de profundă iubire care va pătrunde în suflet și în inimă. 
BL: Oh, Lordy Lordy! Deci ceva plin de emoție! Iți poți imagina asta?
F.L: Desigur, dragă Blossom ... și, de aceea gândul ne extaziază. Atunci veți trăi și voi profunda și inefabila bucurie..
Când spunem "noi" ... facem referire la un colectiv. Deocamdată voi nu sunteți conștienți de Consiliile și întrunirile care au avut loc pentru a pune la punct acest eveniment și a fi siguri că nu vor exista imixtiuni, interferențe nedorite. 
Blossom
Bl: Mintea mea revine la 14 octombrie 2008 când, în mod fortuit ... ați întrerupt planul din cauza unor astfel de interferențe.
F.L: Așa este.
Noi cerem tuturor celor care citesc cuvintele din acest mesaj să le conducă până în profunzimea inimii lor și să le difuzeze și altora. Pentru o bună și cât mai completă asimilare și înțelegere, vă cerem să respirați adânc, să vă instalați o stare de liniște și apoi să recitiți acest mesaj din adâncurile interioare ale sufletului vostru ... pentru că acolo veți găsi adevărul.

Bl: O modalitate minunată de a finaliza chat-ul de astăzi. Uau! Impactful! Iubire, iubire, iubire. Vouă și tuturor.
Cu recunoștință pentru pledoarie. EU SUNT CEEA CE SUNT.


Notă: Vă rugăm să pronunțați invocația: " Noi suntem jucătorii schimbării”, ori de câte ori starea voastră de spirit pare a diminua; ... pentru a vă menține energia la o vibrație ridicată, la cote cât mai înalte..

Website: Blossom Goodchild

2 comentarii:

  1. Nu va mai amagiti cu povesti,"Perciunatii" conduc lumea!!!Asa cum vor ei!Si asta se-ntampla de peste 6000 de ani...

    RăspundețiȘtergere
  2. http://sananda.website/welcome-gcr-rv-gesara-intel-update-9-1-18/

    RăspundețiȘtergere