Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 4 septembrie 2018

Adamu din Pleiade: Scrisoare deschisă către familiile din liniile de sânge Illuminati (I)


28 aug.2018, channeler Arn Allingham (Zingdad).

Traducere Const. Mihăilescu.

Salutări, prieteni !
Eu sunt Adamu, entitate monadică a civilizației pleiadiene și vin la voi prin Zingdad.
Astăzi mă voi adresa membrilor vii ai familiilor antice, adică celor cunoscuți și sub alte nume, cele mai folosite fiind : „Iluminații”, „Elita conducătoare”, „Cabala” etc.
Pentru a fi mai clar: nu mă adresez acum celor bogați și puternici care apar regulat în presă.

Liderii politici, liderii religioși și șefii corporațiilor multinaționale nu sunt cei care conduc cu adevărat afacerile planetare. Cei care conduc și decid sunt ființe care vin și pleacă pe și de pe Pământ în anumite perioade de timp. Ei revin atunci când este necesar, cu putere de decizie, putere economică (fianciară) și de influențare suficient de mare, pentru a-și putea realiza planurile.
Membrii „vechilor” familii (cu sânge nobil, sânge albastru) știu cine sunt aceștia.
Lor mă adresez astăzi, și bănuiesc că această scrisoare deschisă va fi de interes nu numai pentru ei dar și pentru mulți alții.
Doresc în mod special ca „semințele stelare” și Lucrătorii Luminii să ia notă de acest comunicat.
Aici începe...

Scrisoarea deschisă adresată membrilor familiilor antice:

Dragii mei prieteni,
Trebuie să încep prin a spune că sunteți cunoscuți, observați, înțeleși și iubiți de majoritatea familiei universale.
Chiar așa cum vă prezentați acum, sunteți iubiți. Poate că vă va surprinde să mă auziți spunând asta.
Există atât de multă prejudecată și condamnare la adresa voastră oriunde ați merge, nu-i așa? Sunteți etichetați drept "întunecați" și "răi" și toate acțiunile voastre sunt automat bănuite a fi josnice și mârșave, înclusiv de către cei care nu știu aproape nimic despre voi, sau despre lunga și complicata voastră poveste existențială, până la momentul prezent, fiind considerați un adevătrat blestem pentru cei la care ajungeți.
Permiteți-mi să încep prin a vă asigura că nu sunt aici să vă blestem sau să vă condamn.. Sunt aici pentru a vă oferi o perspectivă și o alegere. Dar vreau să fac acest lucru de pe o poziție plină de înțelegere și de iubire.

Înainte de a trece la subiectul propriu-zis, permiteți-mi să vă spun că știu că singura voastră "vină" reală este faptul că v-ați născut în familiile din care proveniți.
Mari și multe așteptări s-au pus în voi încă de la naștere, motiv pentru care ați urmat o pregătire specializată, deosebit de dură; asupra celor care nu au putut face față acestor dure pregătiri căzând anatema, ei, practic, fiind eliminați sau marginalizați.
Cum s-ar spune, cei care nu au corespuns au fost „înmormântați de vii” de către maimarii societății voastre selecte..
În educația voastră spartană, ingredientul principal a fost ura și dorința de a-i supune pe alții. Există și aspecte auxiliare; cum ar fi trasarea liniilor genealogice ale familiilor din care proveniți (căsătoriile).
Ascendența voastră a fost pură la origine și s-a menținut asfel de-a lungul veacurilor, drumul începuturilor ducând la înalții preoți care au slujit zeilor antici înșiși, când aceștia rătăceau pe Pământ.
Poate că voi vă gândiți acum la istoria acelor vremuri străvechi împănată cu zei, eroi, magie și monștri ca la mit sau o superstiție. Dar, poate că mulți dintre voi înțelegeți că este un adevăr nu numai literal dar și istoric și că acei zei vechi erau de fapt vizitatori de pe alte planete ale galxiei ori sistemelor solare, unde au existat și există lumi inimaginabil de dezvoltate spiritual ori tehnologic.
Sau, poate veți avea o viziune mai religioasă asupra trecutului și veți păstra acele zeități ca fiind de sorginte supranaturală, cunoscute de strămoșii voștri îndepărtați. Nu contează cu adevărat cuminterpretați aceste lucruri, aceste fragmente din istoria voastră. Ceea ce contează este dovada incontestabilă a puternicelor adevăruri vechi încredințate preoților voștri ancestrali și care au fost transmise prin generații, prelungindu-vă peste timp dreptul de stăpânire asupra restului omenirii pământene.

Nu toată umanitatea susține ori crede în neadevăruri, în false realități. Întotdeauna au existat grupuri, popoare și națiuni care au fost în afara înțelegerii și credințelor voastre.
Încă din fragedă copilărie, vouă vi s-a spus că este dreptul vostru de întâi născuți, responsabilitatea voastră și privilegiul vostru inalienabil de a conduce întreaga planetă și tot ce există pe ea ori în ea. Iar voi ați crezut asta căci acest „adevăr” moștenit vi s-a administrat de mici, odată cu laptele matern.
Și, pe deasupra, se părea că aceste „dovezi” erau adevărate. Învățăturile antice care vi s-au predat au servit foarte bine pe cei din grupul vostru elitar.
Dar „argumentele” v-au consolidat și viclenia.
Țelul vostru permanent a fost să ajungeți și să vă mențineți „la vârf”. Ați folosit aceste avantaje „de plasament” pentru a vă consolida pozițiile, prin legi, regulamente și norme elaborate în acest sens, manevrând justiția în care ați plasat tot de-ai voștri.
Totul, în primul rând, pentru propriul vostru beneficiu, al familiei voastre și pentru a vă asigura ascensiunea continuă la nivelul cel mai înalt al societății pe care mereu ați pretins că o apărați.
Apoi, ați avut grijă să vă puneți în slujba acordurilor contractuale ale familiei voastre cu alte familii de sânge. Și, în final, ați pretins și obținut (chiar prin forță și intimidare, dacă a trebuit) rolul de custode asupra restului omenirii.

În marea ei majoritate, omenirea nu cunoaște nici astăzi rolul pe care l-ați jucat de-a lungul timpului, mulți dintre oameni neștiind nici măcar de existența voastră. Este o situație pe care ați creat-o și care vă satisface pe deplin: să deții toată puterea dar nimeni să nu creadă că exiști.
Nimeni nu te poate localiza.
Împotriva cui să acționezi dacă nu cunoști nici măcar dacă potrivnicul și manipulatorul există !? O situație stranie, meșteșugit plăsmită!
Revoltații ar putea veni la „poarta castelului” pentru a cere socoteală, dar... la care castel,...există el cu adevărat, sau voi sunteți doar plăsmuiri ale minților celor asupriți?
V-ați creat o situație perfectă, un zid inexpugnabil dar care nu se poate localiza.
Din adâncurile tenebrelor, voi jucați jocurile de putere și control asupra omenirii planetare. 
Prin exercițu îndeungat, ați aflat ce trebuie și cum trebuie făcut pentru a vă extinde influența și controlul asupra întregii omeniri. 
Iar atunci când "oile" se rătăcesc, voi știți să folosiți biciul, dar și mângâierea și legănarea pentru cei care mai că erau pe punctul de a se trezi. Îi legănați, le mai puneți ceva în „biberon”, le mai cântați ceva liniștitor și ei, sărmanii, cad din nou într-un somn profund.
Se mai trezește ici și colo câte un bezmetic, încercând să vă strice liniștea și să se plângă.
Uneori, se pot trezi mai mulți, „punând” de o revoltă sau o revoluție. Ori, poate apărea un accident pe piața de valori sau o epidemie, ori un atac terorist. Sau se naște un „tsunami” de imigranți pentru a inocula populației localnice panica și nemulțumirea, ori ceva de care să se teamă.
Dar, desigur, voi cunoașteți foarte bine jocul „ Pâine și Circ” și nu stați pe gânduri când e vorba să îl puneți în practică. Vă bazați pe faptul că din categoria „gură cască” fac parte destui.
Ați dezvoltat, ori ați preluat de la ații, controlul asupra industriei de divertisment, metodă infailibilă de a deturna mințile celor care altceva începuseră să gândescă. Ce ironie tragico-comică !!
În acest generalizat „circ al foamei” ați înființat tot felul de plase sociale pe care le folosiți pentru a face populația să devină docilă și dependentă de guvernul pe care, mai mult sau mai puțin conștient, și l-a ales, în speranța neghioabă și utopică a unei fericiri viitoare.
Voi ați știut totdeauna regulile jocului, căci doar moșii și strămoșii voștrii l-au inventat.
Asul de joc pe care il păstrați în mânecă vă asigură controlul asupra adversarului: gloata neștiutoare și ușor manevrabilă. Uneori, dacă este cazul, cedați „o mână” pentru ca ei să creadă că au câștigat, după care, luați tot „potul”.

Ați indus în mintea „oilor” pretenția că-și pot controla propriul destin, cu o condiție: să vă accepte pe voi drept indrumători. Nu le-ați spus niciodată că, de fapt, voi dețineți puterea iar ei o pot doar mima.
Indiferent de modul în care ei voteză ori se răzvrătesc, indiferent cât de mult și-ar perfecționa tehnicile, voi vă veți primi mereu partea, marea parte, pe care v-o doriți.
Trebuie recunoscut că ați reușit o serie de victorii de-a lungul anilor, printre care controlul absolut al monedei planetare. Printr-un truc, o șmecherie; dar a mers, așa că acum aproape că aveți totul. E o realitate în lumea voastră 3D că acela care deține banii lumii este stăpânul ei; nu este așa?

Ați creat un mecanism la care „oficialii” sunt înșirați ca pe sfoară de capătul căreia, dacă se trage, toți pionii vor ocupa ceeași poziție, și vor executa aceleași mișcări. Pe aceștia, „turma” umană îi urmează și le acordă puterea, crezând, în naivitatea și ignoranța ei, că „stăpânii” vor avea grijă și de „turmă”.
Acești „oficiali” sunt ca niște păpuși, supuse voinței și manevrelor voastre. Aproape toți.
Cei care nu vor „dansa așa cum li se cântă” vor fi îndepărtați fără menajamente; ori lichidați, dacă „răul” trebuie curmat de la rădăcină și fără urme. Pe mulți i-ați asasinat, inclusiv președinți. Și asta pentru că au refuzat să facă ce li se cerea.
Ați creat „democrații”, de fapt iluzii democratice, utopii. În entuziasmul lor neghiob, cel puțin la început, „oile” cred ceea ce li se promite. În răstimpul ăsta, voi vă consolidați puterea și vă înfiltrați peste tot, iar când „gloata” se trezește, constată că e prea târziu și nimic nu se mai poate face. Pentru eventuala ei revoltă „cei de sus” sacrifică un „pion”, și jocul merge înainte.

Agențiile de Informații: ce mișcare de maestru, ce invenție diabolică !!
Au fost create pentru „apărarea intereselor naționale”, pentru depistarea și anihilarea celor care sunt un pericol pentru statul care le-a înființat.
Sub această mască, s-a creat un canal subversiv de menținere sub control a întregii populații. 
În aceste agenții colcăie indivizi fără scrupule, dar bine instruiți și bine șlefuiți, pentru a nu putea fi bănuiți a fi capabili de fapte imorale. Ei sunt „deavolii imaculați”.

Puterea reală a politicienilor este menținută și asigurată de aceste Agenții de Informații.
Pe de altă parte, aceste agenții sunt create și pentru a elimina sau evita supravegherea politică. Sub masca protejării interesului național, a agenților informatori și a menținerii capacității de informare a rețelei, nici celor mai înalte funcții politice nu li se poate raporta totul.

(
va urma)

https://zingdad.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu