Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 29 august 2018

MESAJ DE LA SANANDA.


(via James McConnell, 26 aug. 2018)
Traducere Const. Mihăilescu


Eu sunt Sanada.
Ca întotdeauna, este o plăcere să fiu aici pentru a putea împărtăși cu voi experiențe și realități care să vă ajute să vă ridicați nivelul de conștiință și de cunoaștere. Este important ca prin diferitele experiențe de viață, ale voastre ori ale altora, să vă creșteți conștiința.
Ca atitudine, scopul vostru cotidian este să vă concentrați pe ceea ce faceți în prezent, fără a lăsa mintea să vagabondeze prin tărâmurile tecutului ori viitorului. De ce? Pentru că atunci când ești preocupat de trecut ori de viitor, accepți un consum de energie nejustficat și inutil. Deci: faceți din activitatea voastră zilnică scopul vostru principal! 

Simțiți că iubirea curge prin corpul vostru și că această Iubire nu numai că vă umple ființa dar și „deversează” dincolo de propriile voastre limite. Nu împiedicați iubirea să se exprime ori de câte ori vrea ea s-o facă. De prea multă iubire n-a murit nimeni. 
Când ești IUBIRE, și te exprimi ca atare, te afli în grațiile lui Dumnezeu, pe care-l inviți să guste din prea-plinul iubirii tale. Este un nectar pe care Tatăl-Mama Dumnezeu nu ți-l va refuza niciodată. Opriți pentru voi, în ființa voastră, atâta iubire câtă este necesară, restul trimiteți-l celorlalte ființe văzute ori nevăzute de voi. Acest flux către alții vă întărește, vă fortifică și vă ridică nivelul de conștiință și de lumină. Deci, deși voi dați ceva (iubire) de fapt, câștigați.

Ceea ce știați a fi „bătut în cuie” nu mai este adevărat astăzi. Și aceasta din multe motive: foarte mulți v-ați trezit și ascensionați, planeta însăși a ajuns în zone ale universului unde energiile sunt de altă natură, relațiile și poziționarea aștrilor suferă permanente modificări și influențe, lumile evoluiază și se orientează tot mai mult spre originea de unde au plicat etc. Totuși, unii ar dori să rămână în statu-quo-ul pe care și l-au format în timp.
Pe scurt: vechiul dispare și face loc noului. Și n-ar putea fi altfel, din moment ce universul și Cosmosul nu admit stagnarea, imobilismul.
Cei care vor să rămână în spațiul și timpul pe care și l-au creat, adică vor să rămână în zona lor de confort, în care „băltesc” de ceva vreme, o pot face, evident acceptând să rămână „în gară” și, implicit, amânând deocamdată să urce pentru a călători.
Cei care vor să se mute la un nivel superior nu vor mai amâna aceasta ocazie, ei fiind conștienți că pentru următoarea, vor trebui să aștepte încă un ciclu (nota C.M.: 3600 de ani). În diverse moduri, puteți experimenta vibrațiile înalte, atât în starea de veghe cât și în vise. 
Practic, ce ar trebui să faceți pentru a intra în asemenea stări de vibrație înaltă? Prin deconectarea de tot ceea ce vă poate veni din exterior și încercând să vă reduceți numărul gândurilor pe care mintea voastră le produce în fiecare clipă. Încercați ca, pentru câteva zeci de minute, doar SĂ FIȚI, fără a face conexiuni interioare sau exterioare de niciun fel. Nu vă angajați în aprecieri, judecăți, comparații, stări emoționale, trăiri. 
Fiți un spectator, nu vă propuneți să vizualizați (cu ochii închiși) ceva anume. „Priviți” ceea ce vi se oferă și urmați calea pe care vă conduce imaginea. Nu vă angajați, doar contemplați. De fapt, veți fi conduși către sufletul și spiritul vostru.

Iubiților, eu, Sananda, vă spun că este timpul să rămâneți liniștiți, pe măsură ce se apropie furtuna. Rămâneți conectați pe voi și cu voi înșivă. Dacă vreți răspunsuri, căutați-le în interiorul vostru. E sursa cea mai sigură și cea mai revelatoare de adevăr. 
Am vorbit despre această furtună anterior. Ați auzit în multe feluri atenționările noastre. Evenimentele care se apropie vor fi benefice dar cu manifestări furtunoase. Ele vizează importante și felurite schimbări, atât în in câmpurile energetice cât și în reprprezentările din materialitate. Fiți încrezători și răbdători! 
Multe lucruri văzute sau bănuite de voi a se afla în fundal încep să apară, se vor dezvălui vederii și înțelegerii voastre. Căci nu există nimic care să le oprească. Sunt cuprinse în Program. Este un destin pe care vi l-ați ales și care v-a fost aprobat de multă vreme. El se referă la revelarea ADEVĂRULUI galactic și universal, la ADEVĂRUL DIVIN. El va fi dezvăluit întregii omeniri.

Acest Adevăr va veni în multe feluri, din multe surse diferite. Una dintre aceste surse va fi mass-media. Da, pentru că, pe bună dreptate, hulita mass-media va începe să se schimbe și să nu mai acopere ori să schimonosească adevărul. 
Cei care dețin controlul vor pierde acel control sau se vor schimba, iar Adevărul va fi dezvăluit din multe direcții diferite.
Pentru mulți, ceea ce urmează să se producă într-un timp relativ scurt, va face ca multe lucruri și înțelegeri să se modifice drastic. Va fi copleșitor pentru mulți dintre cei care vor începe să vadă sau să audă despre unele dintre aceste lucruri, pe care, unii dintre voi, le-ați experimentat cândva. Alții vor auzi sau le vor vedea pentru prima oară. Cu adevărat, pentru mulți, va fi șocant să trăiască și să înțeleagă evenimentele, chiar aparițiile care vor urma. Da, acesta este termenul: vor fi șocați.
Iar voi, cei care v-ați pregătit pentru aceste evenimente, veți fi acolo, veți fi la post, pentru a vă îndeplini înaltele îndatoriri pentru care ați fost aleși din timp și pe care le-ați acceptat. Voi sunteți suficient de aclimatizați, de antrenați și de obișnuiți cu noile energii.
De fapt, voi veți îndeplini cumva rolul de gazde.

Sunt Sananda. Vă las acum în pace și în iubire; vă invit, încă o dată, să întâmpinați cu calm și încredere manifestarea „furtunii” care se apropie.
Sananda.



Un comentariu:

  1. Daca vreti sa aflati ce evenimente vor urma consultati Agenda Reuniunii Grupului Bilderberg din 7 iunie 2018 de la Torino.Atunci si acolo ni s-a hotarat soarta!!!Restul sunt povesti nemuritoare...

    RăspundețiȘtergere