Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 3 mai 2018

Aliații Umanității (VIII) - Un mare avertisment.



de Marshall Vian Summers

Traducere Const.Mihăilescu.
(continuare)

Al treilea briefing (informare) - Un mare avertisment.

(continuare)

Umanitatea a trăit în izolare multă vreme. Poate că unii dintre voi consideră că o asemenea intervenție extraterestră nu e posibil să aibă loc și că fiecărei persone i se respectă drepturile universale și liberul său arbitru. Dar acestea sunt doar presupuneri. Totuși, ni s-a spus că Înțelepții lumii voastre au învățat să depășească aceste presupuneri și au dobândit puterea de accepta că, pentru unii, aceste legi nu sunt imuabile.
Ne temem că ar putea exista și posibilitatea ca asupra moltora dintre voi, comunicarea noastră să nu aibă niciun impact, ceea ce ar avea efecte asupra popularizării acestor atenționări. Este oricum de nedorit ca spusele noastre să fie întâmpinate cu neîncredere, scepticism și chiar să fie luate în derâdere. Posibilitatea există dacă ținem cont că sunt foarte mulți umani care, prin educație, credințe și concepții preluate din vremuri imemoriale, sunt departe de a accepta această realitate. 
Așa cum am mai spus, la aceasta se adaugă și tendința voastră de a crede în tot felul de ființe mesianice, venite de undeva din afara planetei. Desigur, asemenea ființe divine există, dar, pe lângă acestea, mulți dintre voi sunteți gata să „faceți loc” și altora, care nu au asemenea însușiri ori bune intenții. Totul ține de discernământ.
În această situație gravă Creatorul întregii vieți a dăruit ființelor umane spiritualitatea, abilitățile, discernământul și puterea de a înțelege mesajul divin.
Noi suntem discipolii unei astfel de învățături, așa cum sunt mulți în întregul univers. Această învățătură este o formă de intervenție Divină. Nu aparține unei singure lumi. Nu este proprietatea vreunei unice rase. Nu este centrată în jurul vreunui erou sau eroine, vreunui individ unic.
O astfel de pregătire este acum disponibilă căci a sosit momentul când ea a devenit necesară.
Din perspectiva noastră, în prezent, este singurul lucru care îi poate oferi umanității oportunitatea să devină înțeleaptă și pătrunzătoare, în privința noii voastre vieți în Marea Comunitate.
Așa cum s-a întâmplat și în propria voastră istorie, primii care au ajuns pe meleagurile noi au fost exploratorii și cuceritorii. Ei nu veneau din motive altruiste ci pentru a găsi pământuri, bogății cu care au căpătat putere, resurse și dominație. Asemenea tendințe stau în natura firii, în natura vieții. 
La scară mai mare, dacă umanitatea ar dispune de versatilitate în treburile Mai Marii Comunități, ar rezista oricărei vizite, oricăror descinderi venite din univers. Cu cât dispuneți de o mai mare versatilitate cu atât nu mai sunteți vulnerabili. În acest moment, există mai multe civilizații în univers care concură pentru a-și impune legea și dominația pe planeta voastră. Această concurență plasează omenirea în centrul unui neobișnuit set de circumstanțe. Veți constata aceasta și din conținutul diferit al mesajelor cu care vin acești vizitatori. Multe dintre mesajele acestora vor apărea deseori contradictorii. La un moment dat, ei știu să negocieze între ei, delimitându-și influența, pentru beneficiul lor mutual. Deocamdată, aceștia sunt încă în competiție. În interes reciproc, ei îți vor delimita „frontierele” de influență asupra Pământului și umanității. În concepția lor, toți vor avea de câștigat pe seama umanității și a sistemlui vostru planetar. Nu voi, desigur !
Aici există o mare provocare pentru umanitatea voastră, în mod special pentru aceia care sunt în poziții de putere și responsabilitate: să recunoască diferența dintre o prezență spirituală și o vizită din Mai Marea Comunitate.
Însă, cum puteți face această distincție? Unde puteți să învățați asemenea lucruri? Cine din lumea voastră este pregătit să predea lecția despre realitatea Mai Marii Comunități? Ne temem, că, deocamdată, nimeni.
Numai o cunoaștere de dincolo de lumea voastră știe și deține toate informațiile legate de viața din univers, și ar putea să-și extindă influența aici folosindu-se de acea informație extraterestră. Cu plusul lor de informație, vizitatorii vor dori să câștige mințile, inimile și sufletele oamenilor de peste tot. Este atât de simplu. Și totuși atât de devastator.

Așa dar, sarcina noastră în transmiterea acestor mesaje este să lansăm o mare avertizare, deși nici ea nu este suficientă, dacă nu va exista o recunoaștere în rândul popoarelor globului pământesc. Trebuie să fie un număr suficient de oameni care să înțeleagă această realitate pe care o mare majoritate o ignoră. Altfel nu veți înțelege clar cu ce vă confruntați. 
Acest aspect este cel mai mare eveniment din istoria umană și cea mai mare amenințare la libertatea umană dar și cea mai mare oportunitate pentru unitate și cooperarea umană. Noi recunoaștem aceste mari avantaje și posibilități, dar, pe zi ce trece, constatăm că vizitatorii au căpătat experiență în a racola conștiințe și minți umane; pe măsură ce tot mai mulți oameni acceptă învățăturile promovate de vizitatori, tot mai mulți umani devenind docili și încă și mai incapabili să discearnă.

Noi am venit la cererea Celor Nevăzuți pentru a îndeplini în primul rând rolul de observatori. Dacă vom avea succes, vom rămâne în proximitatea lumii voastre suficient de mult pentru a continua să vă dăm aceste informații. Când rolul și sarcina noastră vor fi încheiate, ne vom întoarce la casele noastre. 
În cazul în care acțiunea noastră nu va avea succes, vom reveni, de asemenea, la casele noastre dar cu regretul că nu am reușit să mobilizăm suficient umanitatea să se zmulgă din acest marasm al întunericului în care a fost împinsă. Atunci vom ști că, treptat, negurile vor pune stăpânire pe sistemul vostru planetar, pentru cine știe câte milenii. 
Oricum, noi nu putem sta la infinit cu voi ori, în proximitatea voastră, cu speranța că balanța se va înclina în favoarea Luminii, pe care acum, din regretabilă ignoranță, prea mulți dintre voi o refuză.
La acest insucces, dacă acesta va fi finalul, va contribui substanțial și auto-suficiența multora dintre voi.
Să sperăm că nu acesta va fi finalul.
Mai trebuie să adăugăm ceva: dacă veți duce o asemenea politică comercială cu diferitele rase, încât să deveniți complet dependenți de aceste lumi, asta va crea un risc foarte mare de manipulare din partea lor, bazat în primul rând pe faptul că omenirea încă nu este destul de puternică pentru a rezista puterii din Mediul Mental, pe care o pot exercitată unele rase evoluate.
Vizitatorii vor încerca să creeze impresia că ei sunt ”aliații umanității”. Vor spune că sunt aici să salveze omenirea de ea însăși sau de veneticii care vor s-o cucerească și că numai ei pot oferi marea speranță pe care umanitatea nu și-o poate furniza, că numai ei pot stabili adevărata ordine și armonie în lume.
Dar această ordine și această armonie vor fi ale lor și pentru ei lor, nu a voastră, ori pentru voi. 
De reținut: libertatea pe care v-o promit nu va fi pentru voi ci pentru ei, care vor face ceea ce au mai făcut cu multe alte civilizații.
(va continua)

http://alliesofhumanity.org

Un comentariu:

  1. Puteti fi mai expliciti ? Cine sunt acei "vizitatori" care vor sa ne salveze (pacaleasca) ? La urma urmei suntem sclavi de mii de ani.... Care este solutia concreta pe care sa o putem aplica ? Si tot concret cu cine sa ne imprietenim ?
    Ma refer la civilizatii avansate care servesc Lumina .
    Multumesc. Viorel

    RăspundețiȘtergere