Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 5 mai 2018

PACEA MINȚII


Mesaj de la Buddha
4 mai 2018; channeled by Natalie Glasson. 
Traducere Const.Mihăilescu


Salutări, eu, Domnul Buddha, îmi trimit și extind energia de la Ashramul meu, al Logos-ului Planetar, spre planurile interioare în care sunt înconjurat de cei Doisprezece Buddhați care îmi susțin rolul de supraveghetor al energiilor și sufletelor existente pe planeta Pământ.
Împreună, descarcăm energia, lumina și conștiința din întregul Univers al Creatorului în planul planetar, pentru a ajunge și a fi asimilate de planetă și de toate sufletele de pe ea.
În prezent, conectăm energiile Creatorului de pace, armonie, liniște și seninătate, în scopul ancorării acestor calități sacre în corpul mental al Mamei Pământ și în corpurile mentale ale tuturor sufletelor de pe ea.
Prin acest proces, curățăm formele de gândire perimate și obiceiurile mentale care nu mai servesc suflete, accelerând, în acest mod, procesul de ascensionare al lumii voastre.
Ne direcționăm energia mai ales spre cei care sunt treji din punct de vedere spiritual și care încearcă să se miște prin nivelurile procesului lor de ascensiune. Dorim să vă dăruim aceste calități și energii sacre pentru a servi implementării sentimentului și dorinței de pace, armonie, liniște și seninătate în corpul vostru mental și în experiența voastră intelectuală.

De ce corpul vostru mental are nevoie de pace, armonie, liniște și seninătate?
Eu, Domnul Buddha, îmi dedic manifestarea în planurile interioare pentru a întări și sprijini fericirea interioară, pacea și împlinirea altora, demonstrând că ceea se caută se află deja ca prezență integrată în ființele umane.
Atunci când accesați sentimentul fericirii voastre interioare, al păcii și împlinirii pe care Creatorul vi l-a dăruit, sunteți deja intrgrați în fluxul divin, primind îndrumare și înțelegere a acțiunilor și reacțiilor pe care le creați.
Scopul meu este de a încuraja sufletele să-și respecte existența și să folosească mai des și mai aplicat spațiul de meditație și de observare înterioară.
Meditatia nu numai ca îți induce tehnica de respirație profundă, dar te face să devii conștient de tine la nivel fizic, emotional, mental si spiritual superior. Prin aceasta nu înseamnă că trebuie să înțelegeți și să interpretați transformările și reacțiile care au loc în ființa voastră, ci să fiți dispuși să observați, să acceptați și să decideți dacă ceea ce vedeți și simțiți vă servește în conexiunea cu Creatorul, la un nivel mai profund.
Amintiți-vă că nu există greșeli, și că dacă vă permiteți să activați ceva ce nu ar putea fi alegerea Creatorului, vă puteți curăța cu ușurință ființa de efectele acestei decizii imediat ce alegeți să vă schimbați perspectivele. Pentru a șterge aceste alegeri neconforme și care nu vă servesc, puteți cere îndrumare pentru a începe o altă cale care să vă aducă mai multă înțelepciune și putere.
Când vă obișnuți să vă respectați sau să meditați asupra existenței voastre, în timp ce vă deplasați prin realitatea voastră zilnică, activați energiile păcii, ale armoniei, ale liniștii în corpul vostru mental și în întreaga ființă. Aceasta înseamnă că deveniți capabili să experimentați plinătatea vieții, mai degrabă decât provocările și suferințele pe care mulți le întâmpină. Pacea, armonia, liniștea vă ajută să vă eliberați de îndoieli, temeri, judecăți, nevrednicii, încăpățânare, sentimentul de vinovăție și de multe alte energii care creează haos și bulversare în ființa și realitatea voastră.
Prin meditație, tulburările negative din minte se estompează și dispar, ființa se calmează, iar atașamentele se dizolvă, astfel încât că vă puteți concentra cu mai multă claritate asupra esenței sufletului vostru, înțelegeți mai bine vocea sufletului vostru și vocea Creatorului. Începeți să observați frumusețea Creatorului și înțelegeți sensul viații care trece prin voi. În mod conștient, eliberându-vă atașamentul față de prezența și influența tulburătoare a energiilor negative din mintea voastră sau folosirea neconformă a ego-ului vostru, începeți să opriți și să interziceți prezența lor în interiorul ființei voastre stabilind limite manifestării negativului, atunci când el apare. În felul acesta, vorbirea sau ego-ul se vor încadra în limite admise și decente.
Luați controlul și responsabilitatea exprimării și existenței voastre pe Pământ. Energiile și calitățile dorinței de pace, armonie, liniște și seninătate vă permit să fiți echilibrați, experimentând și echilibrul cu sufletul, cu Creatorul și ego-ul vostru.
Aceasta este o cheie esențială recomandată tuturor sufletelor care se îmbarcă pentru a naviga pe calea ascensiunii, în etapa actuală, când există o nevoie de echilibru interior cu toate aspectele ființei voastre.
Când vă aflați bine ancorați în starea de echilibru, puteți fi siguri că aveți acces la claritatea și inspirația divină, care încep să curgă, voi înțelegând instinctiv că nu sunteți osteniți de nimic care să vă limiteaze unirea cu Creatorul.
În adevăr, este un moment de auto-împuternicire alinierea voastră la Creator, ceea ce permite minunate metamorfoze pline de iubire în viața și realitatea voastră, la toate nivelurile.

Care este diferența dintre pace și tăcerea minții?
În timpul procesului de înălțare, puteți auzi pe cineva spunând că și-a liniștit mintea sau gândurile, eliberând eul sau trăind tăcerea minții în timpul meditației.
Mulți oameni interpretează acest lucru ca ar trebui să se elibereze sau să înlăture toate gândurile și toate urmele eu-lui.
Ei doresc să trăiască tăcerea în mintea lor și cred că aceasta înseamnă tăcere totală sau aproape un sentiment de „ieșire din minți”, a corpului mental și a eu-lui.
Sensul de a „face mintea și ego-ul să tacă” trebuie luat ca formă de exprimare literală. Eul, gândurile și reacțiile ființei voastre față de realitatea în care trăiți, fie că sunt negative sau pozitive, reprezintă un aspect natural și necesar al ființei voastre, și au fost create pentru un motiv justificat, la fel ca și nevoia de a avea organele din care se compune corpul vostru.
A refuza minții dreptul la manifetare în diferitele ei moduri de a o face, nu este o măsură nici indicată nici utilă, căci aceasta ar însemna să refuzați sau să interziceți existența unei părți a ființei voastre.
Crearea păcii în mintea voastră, în corpul mental și în relația dintre voi și ego-ul vostru este mult mai adecvată, mai recomandată și mai productivă. Pacea înseamnă mulțumire, calm, liniște și armonie, înseamnă că toate aspectele ființei tale sunt iubite, prețuite și lucrează ca o echipă în armonie. Adesea, prea multă putere este dată ego-ului, minții și temerilor negative, când mai multă putere ar trebui acordată sufletului, intuiției și inimii iubitoare.
Dacă puterea este dată sinelui vostru sacru, atunci ego-ul, mintea și corpul mintal se retrag și se limitează la rolul pentru care au fost proiectați, mai degrabă, decât să încerce să preia conducerea ca manifestare în realitatea voastră.
Concentrarea asupra impunerii tăcerii sau mutării minții și a ego-ului vor duce numai la o separare de tine însuți și ar putea însemna chiar ignorarea inspirației divine care intră în ființa ta.
Mintea ta este înzestrată cu inspirație divină prin chakra ta cauzală (n.m. chakra nr. 7 din creștetul capului, numită și sahasrara). Dacă mintea este redusă complet la tăcere, atunci inspirația divină nu poate fi primită de la chakra coroanei.

Pe măsură ce mergeți pe calea ascensiunii pe Pământ, una dintre cele mai mari lecții (Eu, Domnul Buddha, știu că există multe) este acceptarea tuturor aspectelor ființei voastre. Acceptarea permite vindecarea, transformarea și echilibrul de manifestare în ființa voastră, devenind astfel conștienți, treziți și sensibili la prezența Creatorului în interiorul și în jurul vostru.
Permiteți-vă să acceptați obiceiurile minții voastre sau orice aspect al ființei voastre. Acceptați aceste lucruri și, dacă simțiți că au nevoie de transformare, acceptați-le și înțelegeți că acestea sunt pur și simplu în afara echilibrului, sau nu atingeți rolul dorit în ființa voastră. Pacea este scopul tău, este, de asemenea, existența ta naturală. Pacea va aduce totul în echilibru și va crea plinătatea și deplinătatea Creatorului în ființa și realitatea voastră.
Pacea înseamnă echilibru și armonie în fiecăre aspect al existenței voastre , acceptarea că tot ceea ce reprezintă Creatorul.

Descărcarea păcii în minte.
Este imposibil să descarci liniștea minții în mintea ta, în corpul mental și în ego. Cu toate acestea, puteți descărca energiile pe care le contemplăm și le împărtășim în Ashramul Logos Planetar. Vă invităm să primiți energiile păcii, armoniei, liniștii pe care le folosim ca daruri de la Creator și să le ancorăm pe deplin în mintea voastră, corpul mental și egoul, pentru a crea echilibru și pentru a restabili puterea, acolo unde este necesar în ființa voastră.

Spuneți și gândiți:
"Lordul Buddha și cei doisprezece Buddhași ai Ashramului Logos Planetar, îmi aduc în atenție și mă ajută să mă concentrez asupra direcționării energiilor pe care le contemplu acum în ființa mea.
Doresc să descărcați calitățile sacre ale păcii, armoniei, liniștii și liniștii în ființa mea pentru a activa aceleași calități în mine. Permit ca această descărcare și activare să creeze în interiorul meu o conștientizare mai mare a păcii mele interioare și să aprind pacea în mintea mea.
Sprijiniți-mă pentru a deveni cu adevărat conștient de liniștea mea. Sunt gata să primesc și să observ tot ce sunt. "
Imaginați-vă o ploaie de energie care cade asupra ființei voastre din Ashramul Logos Planetar. Absorbiți și primiți cu conștientizare aceste energii.
Rămâneți în pace!
Buddha

https://www.omna.org/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu