Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 29 aprilie 2018

Aliații Umanității (VII)


de Marshall Vian Summers

Traducere Const.Mihăilescu.
(continuare)

Al treilea briefing (informare) - Un mare avertisment.


Am fost nerăbdători să vorbim mai mult cu voi despre afacerile lumii voastre și să vă ajutăm să vedeți, dacă este posibil, ceea ce vedem noi, din punctul nostru de vedere. Realizăm că acest lucru este dificil de acceptat și că va genera o anxietate și îngrijorare considerabile, dar trebuie să fiți informați.
Situația este foarte gravă, din perspectiva noastră și credem că ar fi o nenorocire dacă oamenii nu ar fi fost informați în mod corect.
Există atât de multă înșelăciune în lumea în care trăiți și în multe alte lumi, încât adevărul, deși evident, nu se recunoaște, iar semnele și mesajele sale sunt nedetectate. Prin urmare, sperăm că intervenția noastră poate ajuta la clarificarea imaginii pentru a vedea ce este cu adevărat acolo. Vă asigurăm că noi nu facem erori sau compromisuri în această situație, pentru că am fost trimiși și asistăm la lucrurile pe care le descriem.
De-a lungul timpului, probabil că ați fi capabili să cunoașteți aceste lucruri și singuri, dar nu mai dispuneți de acest timp. Timpul este scurt. Pregătirea umanității pentru apariția forțelor Marii Comunități a rămas cu mult în urma programului.
Mulți oameni importanți, destinați acestui program, nu au răspuns ori nu au corespuns (nota C.M.: un singur exemplu: fostul președinte Barack Obama). Iar intruziunea în lume s-a accelerat într-un ritm mult mai mare decât se credea inițial posibil.
Avem puțin timp la dispoziție pentru această treabă și totuși suntem încurajați să vă furnizăm aceste informații, care vă pot salva ca ființe umane și ca civilizație.
Așa cum am arătat în mesajele noastre anterioare, lumea este interferată în foarte mare măsură, la nivel energetic și de „intervenționiștii” exteriori planetei.
 Intenția lor nu este de a distruge ființele umane, ci de a le angaja, de a le face să devină slugi credincioase pentru a servi obedient unor "colective mai mari".
Instituțiile lumii și, cu siguranță, mediul natural, sunt evaluate și preferința vizitatorilor este ca acestea să fie conservate pentru ca ei să le poată folosi.
Acum ei nu pot trăi aici (din cauza mediului impropriu pentru ei; n.m.) și astfel, pentru a vă câștiga încrederea, se folosesc de multe dintre tehnicile pe care le-am descris.
Vom continua cu descrierea noastră pentru a clarifica aceste lucruri.

Sosirea noastră aici a fost împiedicată de câțiva factori și, nu în ultimul rând, de lipsa de pregătire a celor pe care trebuie să-i ajutăm direct.
Comunicatorul nostru, autorul acestei cărți, este singurul cu care am reușit să stabilim un contact ferm. Mai există și alții câțiva care promit o deschidere, dar noi nu-i mai putem aștepta prea mult să se „trezească”, căci nu mai este timp. Așa că, furnizăm prin acest canal toate datele de bază necesare desfășurării unui program salvator.
Din perspectiva
vizitatorilor, așa cum am arătat, Statele Unite sunt considerate lider mondial, astfel încât cea mai mare atenție va fi îndreptată spre această țară. Dar și alte națiuni majore vor fi contactate, pentru că sunt recunoscute ca deținând puterea, conform înțelegeii și preceptelor vizitatorilor, care pun mare preț pe principiile dictaturii, mai mult chiar decât în societatea voastră. Încercările lor au ca obiectiv convingerea liderilor celor mai puternice națiuni să devină receptivi și cooperanți la prezența vizitatorilor în schimbul unor facilități, daruri și stimulente care le vor fi acordate, inclusiv promisiunea de a domina lumea. Vor exista destui, aflați pe coridoarele puterii lumii voastre, care vor răspunde la aceste stimulente, deoarece vor crede că există o mare oportunitate de a pune omenirea sub control, fără utilizarea unor războaie nimicitoare. Orbiți de dorința de putere și de îmbogățire, acești lideri nu-și dau seama de marea înșelătorie prin care civilizația umană va fi pusă sub controlul vizitatorilor, chiar distrusă, într-o situație limită. Oricum, ei vor rămâne niște slugi manevrate și supuse programului cuceritor al vizitatorilor.
Acest crunt și ascuns adevăr trebuie să-l înțeleagă fiecare dintre voi. La urma urmei, nici nu-i atât de complicat.
Din perspectiva și punctul nostru de vedere, totul este clar, totul este evident, mai ales că acest tip de program l-am văzut aplicat și în alte lumi ale universului, de către aceiași „binevoitori” vizitatori. Este unul dintre modurile cele mai utilizate de aceste rase invadatoare prin care cotropesc rase emergente precum a voastră. Ei cred cu fermitate că această metodă este infailibilă, și, din păcate, de multe ori și-a dovedit valabilitatea și eficiența. Le ușurează munca, mai ales credințele voastre deformate despre Dumnezeu și necunoașterea realităților din Univers.
Noi nu vom putea face mai mult decât să vă atragem atenția, să vă conștientizăm, căci nu avem dreptul și nu vrem să încălcăm liberul vostru arbitru. Prin urmare, pentru umanitate, acum există o mare dificultate în a proceda cu discernământ, o mare provocare. Provocarea este ca omenirea să înțeleagă care îi sunt cu adevărat aliații și care adversarii.
Nu există părți neutre, în această chestiune. Lumea voastră este mult prea valoroasă, iar resursele ei cunoscute și recunoscute ca fiind unice și de valoare considerabilă, în această parte a universului.
Nu există în afara lumii voastre ori în cuprinsul ei formațiuni, partide, cu atitudine neutră, care să nu se implice în niciun fel în treburile voastre planetare. Adevărata natură a intervenției extraterestre este de a exercita influență și control și, în cele din urmă, de a-și stabili dominația aici.
Noi nu suntem
vizitatori. Suntem observatori. Noi nu pretindem nici un drept asupra lumii voastre și nu avem nicio intenție pentru a ne stabili aici. Din acest motiv, numele noastre sunt ascunse, pentru că nu continuăm relații cu voi dincolo de capacitatea noastră de a vă oferi sfatul în acest fel. Nu putem controla rezultatul. Vă putem doar sfătui cu privire la alegerile și deciziile pe care voi trebuie să le luați, în lumina acestor evenimente de amploare.
Umanității i s-a făcut o mare promisiune și i s-a cultivat un patrimoniu spiritual bogat, dar nu are educație în ceea ce privește Marea Comunitate în care evoluiază.
Omenirea este divizată și controversată în sine, și asta o face vulnerabilă la manipulare și la pătrunderea de dincolo de granițele voastre. Popoarele voastre sunt preocupate de nevoile zilnice, însă realitatea de mâine nu este nici cunoscută nici recunoscută de voi. Dacă mâine ar „cădea bomba”, voi habar n-ați avea că ea v-a fost destinată de multă vreme !!
Ce avantaj ați putea avea ignorând mișcarea mai amplă, mai generalizatoare, a lumii, presupunând că intervenția care se produce astăzi este în folosul vostru? Cu siguranță nu există niciunul dintre voi care să poată spune acest lucru, din moment ce nu puteți avea o vedere de ansamblu a situației.
Într-un fel, este o chestiune de perspectivă. Poziția noastră (ca nivel civilizațional, de cunoaștere și de vibrație) ne permite această vedere de ansamblu, în timp ce, deocamdată, vouă vă lipsește. (nota C.M.: ce vedere de perspectivă poate avea cineva care se află într-o groapă, comparativ cu altcineva care e plasat pe un vârf de munte?). Ar trebui să fiți dincolo de lumea voastră, în afara sferei de influență a acestei lumi, pentru a putea avea o vedere de ansamblu.

Pentru a ne putea continua munca de „trezire” a lumilor emergente, noi trebuie să ne păstrăm anonimatul și locația necunoscută, pentru a nu fi descoperiți, în caz contrar, ne-am putea expune unor riscuri (n.m.: „căci, aceste civilizații năvălitoare dispun de tehnologii care ne-ar putea afecta”).
Vizitatorii voștri consideră că misiunea lor aici este de cea mai mare importanță căci Pământul reprezintă soluția de cea mai mare perspectivă, în ceea ce privește supraviețuirea și proliferarea civilizațiilor lor.
Asta îi va determina să nu se oprească ușor și să folosească orice modalitate de a-i înlătura pe cei care se opun planurilor lor. În concluzie: sarcina înlăturării intruziunii acestor vizitatori nepoftiți în lumea și pe planeta voastră, vă revine integral. Din fericire, dispuneți de tot ce vă trebuie pentru a reuși; numai să vreți și să vă uniți forțele și capacitățile.
Fiecare lume, dacă dorește să i se recunoască propria identitate, libertate și autodeterminare în Marea Comunitate, trebuie să revendice această libertate și să o apere, dacă este necesar. În caz contrar, dominația altora se va manifesta cu siguranță și va fi completă.De ce își doresc vizitatorii voștri lumea voastră? Este atât de evident ! Este vorba despre resursele biologice ale lumii voastre. Apoi, este vorba de poziția strategică a acestui sistem solar.
Pentru ei sunteți folositori numai în măsura în care aceste resurse și facilități sunt evaluate și utilizate. 
Ei vă vor promite ceea ce vreți și vă vor spune ceea ce vreți să auziți. Ei vă vor oferi stimulente și vor folosi religiile și idealurile voastre religioase pentru a căpăta încrederea că ei, mai mult decât voi, înțeleg nevoile lumii voastre și vor putea să vă satisfacă aceste nevoi, pentru a aduce echilibru, dreptatea și echitatea în lumea voastră.
Deoarece omenirea pare incapabilă de a-și dovedi unitatea și a face ordine în propria-i „ogradă”, mulți oameni își vor deschide mințile și inimile celor pe care cred că le pot satisface aceste deziderate.

În cel de-al doilea discurs (informare), am vorbit pe scurt despre programul de interferare. Unii au auzit de acest fenomen și discutată despre acest lucru. Cei Nevăzuți ne-au spus că există o conștientizare tot mai mare, că există un astfel de program, dar oamenii nu pot avea o vedere de ansamblu și nu pot evalua progresele; asta îi descurajează ori le crește nivelul de neîncredere și-i readuce la interesele lor materiale, neglijând pregătirea lor spirituală, ceea ce ușurează „munca” vizitatorilor.
În mod clar, un program de interferare (prin intruziuni, mai ales la nivelul corpului energetic, implanturi, energii negative, scăderea nivelului de vibrație) facilitează vizitatorilor posibilitățile de adaptare a corpurilor umane la nevoile lor de hrănire și reproducere. 
Pentru reușita deplină la implementarea acestui plan diabolic, vizitatorii se vor folosi tot mai mult și mai diversificat de „cozile de topor” umane care vor fi recrutate mai cu seamă din partidele politice (parlamente), biserică, guverne, indivizilor cooptați oferindu-le facilități de putere și materiale.
(va urma)

http://alliesofhumanity.org/the-visitors/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu