Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 21 noiembrie 2017

Energiile care sosesc de la Marele Soare Central

Mesaj de la Consiliul Luminii Pleadian- Siriusian - Arcturian. 
(12 nov.2017; prin Asara)
Traducere Const. Mihăilescu.


Suntem aici și acum.Vă iubim.
Noi venim din viitorul vostru, pentru a vă ajuta pe calea pe care v-ați ales-o.
Ați depășit primul nivel al ascensiunii și vă aflați bine intrați în următorul.
Mulți dintre voi vă confruntați cu vise intense și schimbări emoționale.
Veți ieși de pe straturile vechii dimensiuni și realități și le veți lăsa în nurmă.
Fiecare dintre voi se confruntă în mod diferit cu acest proces, dar diferit și de ceea ce a întâlnit până acum în viețile anterioare. Orchestrația aparție Sinelui vostru Superior care colaborează cu Tărâmurile Superioare de Lumină..
Civilizațiile Galactice ale Luminii vă țin planeta într-o îmbrățișare iubitoare, în timp ce voi urcați în dimensiuni Superioare.
Pe măsură ce vă eliberați și vă curățați de tot ce ține de dimensiunea inferioară 3D, faceți loc noilor vibrații luminoase pentru ca ele să se integreze în ființa voastră. Acest proces se înfăptuiește prin câteva impulsuri de energie trimise pe planeta voastră de la Marele Soare Central.
Adecvat, Sinele vostru Superior va trece aceste fluxuri de energie, astfel prelucrate încât procesul resimțit de voi să fie cât mai blând. 
Ca întotdeauna, vă recomandăm să vă odihniți cât puteți de bine și suficient de mult, să beți multă apă pură și să vă relaxați.
Fiecare dintre voi este supus unor complexe transformări astfel că deveniți un om nou, cu puteri, abilități și conștiință amplificate. Noi suntem încântați să vedem cum deveniți din „omidă fluturi”.Vă ajutăm să formați și să țineți în mintea voastră viziunea Noului Pământ, care, din punctul nostru de vedere este glorios.
Suntem cu voi la fiecare pas și sunteți iubiți dincolo de orice măsură, în slujba voastră și pentru fericirea tuturor.
Noi suntem voi, căci noi toți suntem UNU.
Namaste.

http://www.teloschannel.com/


5 comentarii:

  1. Sa ne odihnim cat putem de bine? Sa bem multa apa pura????Oare voi,cei din ALCYONE inca nu stiti(sau nu ati aflat) cum suntem otraviti la propriu prin alimente,medicamente,apa(mai ales).Nu cunoasteti oare cum suntem "bombardati" efectiv cu unde electro-magnetice prin intermediul amplificatoarelor si releelor telefoniei mobile si,mai nou ni se pregateste nano-ciparea cu ajutorul vaccinurilor.Nu stiti oare despre stresul si manipularea sistematica si constanta induse zilnic asupra noastra cu ajutorul televiziunilor,internetului si mass-mediei?Nu cunoasteti oare ca toate,absolut toate sunt in proprietatea si sub controlul absolut al jidanilor,iudeo-masonilor, khazarilor si iezuitilor care conduc si stapanesc aceasta planeta ?

    RăspundețiȘtergere
  2. De solidaritatea și gradul nostru de trezire depinde, de ceea ce vom face noi, mai puțin de ceea ce vor face cei din univers pentru noi, ei fiind binevoitori dar limitați de legile creație (în primul rând de Legea Liberului Arbitru). Dacă vom continua să ne plângem fără să acționăm, vom râmâne mereu la cheremul celor care ne împiedică să evoluăm.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule CM,ne aflam,vorbind in parabole,in urmatoarea situatie: noi,"goyimii",platitori de taxe si impozite si inarmati cu bate(aprox.6,5 miliarde) sau cu mainile goale, in fata tancurilor M1A1-Abrams super-inarmate si a super-avioanelor F 35-Raptor.Spuneti-ne Dvs. ce putem face,caci eu unul ,cu tot respectul pe care vi-l port pentru munca pe care-o desfasurati ,nu-mi dau seama...(Va rog sa nu-mi pomeniti de solidaritate,trezire,etc.,etc....)Respect.

      Ștergere
    2. Păi, dacă nu vreți să vă pomenesc de „trezire” și de „solidaritate” atunci nu mai am nimic de spus.Toate relele de pe planetă se produc EXCLUSIV din cauza fricii, indiferenței și neimplicării celor mulți.„ În fața voinței colective tunurile tac.” C.M

      Ștergere
  3. Toate acele tancuri sunt conduse de oameni simpli si armele sunt declansate tot de oameni ! Cind se vor trezi la realitatea lui unu aceste arme vor ramine fara soferi deci ineficiente ! Si cei din armata simt ca nu este in regula ce fac ! Chiar daca sunt spalati pe creier se trezesc si ei incet dar sigur !

    RăspundețiȘtergere