Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 19 noiembrie 2017

Mesaj de la rasa cetaceelor de pe Sirius B.


12 noiembrie 2017 by Jeff
Traducere Const. Mihăilescu


Suntem rasa cetaceelor din Sirius B și avem plăcerea de a fi astăzi în legătură cu voi, rasa umană de pe Pământ.
Dorim să vă vorbim despre fenomenul expansiunii care se produce acum în micile voastre forme, pe care le numiți corpuri. Transformările și expansiunea voastră vă măresc capacitatea de acumula și străluci mai multă lumină, fenomen pe care noi îl observăm cu ușurință. Observațiile noastre sunt făcute fie de pe navele spațiale cu care circulăm în univers, fie de la diverse adâncimi ale apelor în care viețuim.
Da, dragilor, noi vedem și simțim că momentul vostru de expansiune, atât personal cât și colectiv, se întâmplă rapid cu mare forță, în această perioadă..

Vă încurajăm să profitați de această forță cosmică de propulsie și de putere și să o proclamați ca aparținându-vă. Revendicarea voastră este justificată și nimeni nu are dreptul să v-o nege. Lumea voastră și alte lumi au nevoie de stălucirea corpurilor în care vă manifestați, căci această strălucire înseamnă și manifestare de înțelepciune.
Procesele care au început în ființa voastră sunt urmări ale trezirii și reamintirii voastre. Cumva toate ființele înoată în anumite medii, dacă vă gândiți că, în definitiv, totul nu este altceva decât un infinit ocean de energie, aflată sub diferite forme. 
Fiți răbdători cu voi și cu ceilalți. Atunci când interiorul vostru se transformă, se observă o anumită mișcare în energia care sunteți și în cea care vă înconjoară. Faceți adică un fel de valuri, de unduiri de forme și culori extraordinar de interesante. Prin aceste unduiri, nu numai că ancorați (asimilați) energiile care vi se trimit, dar și eliminați vechi și fetide energii care v-au stagnat dezvoltarea și v-au împiedicat expansiunea conștiinței. Spectacolul pe care-l oferiți ne înveselește și ne destinde.

Dacă ar fi să ne permiteți o sugestie, v-am spune că în tot ceea ce faceți trebuie să vă regăsiți pasiunea și plăcerea de a fi produse ale creației, cu însușiri și abilități dintre cele mai interesante. 
Pentru dezvoltarea și evoluția voastră, o caracteristică, de altfel generală, este nevoia ca orice acțiune, orice manifestare să rezulte din plăcerea de a fi făcută. Numai o asemenea atitudine vă ajută să evoluați și să vă expansionați. Viața trăită fără iubire, fără plăcere, este o încarcerare a sufletului, o reprimare a dorinței de a zbura și a colinda lumile creației.
Mare diferență este între densitatea, strălucirea și nuanțele culorilor energiilor unei ființe fericite, și care există și se manifestă cu și din plăcere, și o ființă căreia i se impune ceea ce să facă și cum să se comporte. Încercați să vă exprimați  în cât mai multe forme posibile de iubire!
Nu vă temeți de apele adânci, în legătură cu care s-au creat tot felul de legende, care mai de care mai fanteziste! Lecțiile învățate, iubirile pierdute și regăsite ! Lecțiile acestea sunt minunați și înțelepți învățători. Nu vă fie treamă de lecțiile care vi s-au dat, căci ele au fost sursele voastre de învățare.

Pe tremen lung, Lumina a ieșit totdeauna câștigătoare, dragilor umani. Iată că  Lumina a sosit și la voi, în inimile voastre. Plutiți și înotați în ea așa cum înotăm noi în apă.  Acceptați-o și deschideți-vă Luminii cu curaj și cu încredere! Nu vă veți îneca ! Veți deveni și voi Lumină.
Opriți-vă din agitația zilnică și dați-vă timp pentru spiritul și sufletul vostru. Permiteți-vă să plutiți peste timp.
Lăsați-vă îmbrățișați de profunzimi, simțiți valurile care vă șlefuiesc ființa și acceptați îmbrățișarea lor. Totul este bine! Totul va fi și mai bine, dacă vă veți lăsa să curgeți și voi odată cu fluxul. Multe valuri pline de Lumină vin și vă izbesc ori se preling pe lângă voi. Intrați în unduirea generală, și lăsați-vă modelată ființa de Vrerea Divină cuprinsă în aceste valuri luminoase.
Îndepărtați blocajele! Revendicați cronologia ascensiunii.
Reveniți deasupra valurilor când credeți că trebuie să vă mai odihniți și bucurați-vă de această minunată călătorie pe care o faceți în fluxul care că vă duce spre Marea Iubirii Creatorului.
Observați că în aceste valuri suntem și noi, și dacă doriți, înotăm împreună. Noi suntem obișnuiți, facem asta de când ne știm; cu dezinvoltură și plăcere.
O minunată joacă ! Doar fiți atenți la coorodarea mișcărilor! Asta și de dragul spectacolului, căci, de pe „mal” suntem priviți de miloane de ochi.
Nu-i așa că putem face o echipă pe cinste?
Sorbiți cu înghițituri mici din elixirul divin al nemuririi. Vă putem ghida spre Marea Creației, unde  domnește o largă libertate și infinite posibilități de exprimare.  

Suntem Cetaceii (cetaceele) de pe Sirius B venți aproape de voi pentru a vă ajuta să faceți tranziția de la întuneric la Lumină.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu