Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 30 iulie 2017

Interviul acordat de COBRA Grupului Internațional Epoca de Aur (V)

30 iunie, de Untwine
Traducerea  Const.Mihăilescu
(ultima parte)


J: După resetarea financiară, multe companii cotate la bursă vor fi obligate să-și retragă acțiunile. Ce ar trebui să facă aceste companii, dacă nu au suficienți bani sau capital, pentru a încheia o astfel de decontare?
C: Multe companii vor intra în faliment și numai sectoarele sănătoase ale lor vor rămâne, astfel încât partea companiei care poate dovedi că va fi capabilă să producă ceva valoros va rămâne, iar celelalte ramuri ale acestor instituții vor fi pur și simplu forțate să dea faliment. Astfel, va avea loc curățarea companiilor de toată birocrația și de toată influența Cabalei.
J: Care este standardul prețului pentru un astfel de plan de răscumpărare?
C: Trebuie să reformulezi ce vrei să spui prin standardul prețului.
P: Pentru a cumpăra acțiuni, trebuie să cunoști prețul acestui stoc, atunci când companiile se angajează în propriile planuri de back-up; la ce preț se referă atunci când fac astfel de reașezări?
C: Ok, prețul va fi determinat de diverși factori, unul fiind valoarea stocului curent pe piața bursieră, care este indicele sănătății companiei; există indicatori diferiți care determină modul în care se comportă compania. Cum funcționează, rezultă dintr-un algoritm complex, care va fi convenit și acest lucru va determina prețul final al stocului.

J: După eveniment, când vor deveni accesibile populației de la suprafață toate tehnologiile avansate?
C: Umanitatea nu este pregătită pentru toate tehnologiile; anumite rase (civilizații) au tehnologii mult mai avansate, dincolo de orice ați putea visa sau imagina voi. Omenirea va primi tehnologia necesară pentru următorul pas. Ulterior, în funcție de nivelul de conștiință, anumite persoane vor putea primi mai mult.
Oricum însă, saltul cuantic pe care omenirea îl va experimenta va fi enorm și minunat. Totul depinde de procesul interior de creștere spirituală a umanității, pentru a putea beneficia de avantajele tehnologiilor viitorului.

J: Ai spus odată că primul contact va avea loc la un an după Eveniment; putem scurta acest decalaj prin introducerea tuturor tipurilor de tehnologii avansate, inclusiv a celor utilizate în programul secret?
C: Acest plan de un an include deja acest lucru și aș spune că problema principală nu este tehnologia, ci nivelul conștiinței umane va fi principala problemă. După eveniment, oamenii vor trebui să înțeleagă relația dintre conștiință și tehnologie, căci numai ființele mature spiritual vor avea acces la mai multă tehnologie. Altfel, deținerea de către ființe imature spiritual de tehnologii avansate ar duce la un dezechilibru periculos, în perspectiva utilizării abuzive a acestor tehnologii în scopuri neadecvate.

J: Întruparea va înceta să mai existe după ce Pământul își va finaliza ascensiunea?
C: Întruparea va rămâne doar ca opțiune pentru cei care doresc să o experimenteze, dar majoritatea omenirii nu va mai exista pe această planetă după ce Pământul și-a încheiat ascensiunea.

J: Aspectul Cerului se va schimba drastic după ce Pământul își va finaliza ascensiunea?
C: Da, se va schimba mult, deoarece fotonii nu vor mai fi purtători de informații. În prezent, când privim cerul vedem de fapt trecutul universului; asta din cauza vitezei limitate cu care se propagă lumina. Ceea  e vedeți acum, privind cerul, poate a dispărut de mult.
Cum tahionii vor fi purtătorii de informații, veți vedea cerul așa cum este chiar în momentul în care-l priviți.
J: Vom vedea mai multe stele pe cer?
C: Veți vedea așa cum sunt acum, nu așa cum au fost atunci când Lumina a plecat de la ele ca să călătorească până la voi, pe Pământ.

J: După eveniment se va putea reuni populația de la suprafață cu sufletele gemene aflate în diverse locații?
C: Nu imediat, dar treptat acest proces va continua. Din nou trebuie să spun că procesul de evoluție spirituală pentru omenire nu va fi instantaneu, va dura ceva timp. În unele privințe va fi foarte rapid, dar nu în toate; nu totul se va întâmpla peste noapte.

J: Mulți lucrători ai Luminii ar prefera mai degrabă să primească tehnologii de vindecare după eveniment, decât să înceapă să învețe de pe acum tehnicile de vindecare. Care este comentariul tău cu privire la această problemă?
C: V-aș sugera tuturor să trăiți în prezent și să nu așteptați evenimentul „cu sufletul la gură”, pentru că dacă-l tot așteptați, viața voastră va deveni un calvar și plictisitoare, vă veți crește nerăbdarea și frustrarea că nu mai apare o dată acel eveniment. Tot programul vostru natural și normal se va da peste cap, voi nemaifăcând nimic, doar așteptând „la poartă” să apară ceea ce știți că odată și odată tot va apărea. În felul acesta veți pierde timp prețios din viața voastră, care ar trebui folosit mult mai rațional și mai benefic. Așteptați evenimentul cu încredere dar nu rămâneți blocați pe el! Alte lucruri importante trebuie să realizați până atunci, mai ales că nu s-ar putea spune că acum sunteți pe deplin pregătiți.
J: Bine, bine. Tehnologiile de vindecare avansate vor înlocui vindecătorii, după eveniment?
C: Nu complet pentru că există întotdeauna un element uman care există într-un proces de vindecare.
J: Așa că vindecătorii încă mai pot fi interesați în perfecționarea metodelor lor actuale de vindecare.
C: Da. De făpt, vindecătorii (bioterapeuții; n.m) vor ajuta foarte mult. Va exista o nevoie imensă de vindecători în primele câteva săptămâni după eveniment.

J: Deci, încă suntem în alertă roșie?
C: Din păcate, da!
J: Situația apare totuși îmbunătățită??
C
: Situația se îmbunătățește lent, dar Forțele Luminii sunt încă în alertă roșie. Situația nu a fost complet rezolvată, dar se îmbunătățește lent; se înaintează greu, dar este mai bine ca în trecut. Oricum, mai este mult de lucru.

P
: Având în vedere că, totuși, am intrat în ultima fază a eliberării planetare, Cobra ai avea ceva de spus, în încurajarea oamenilor, ceva de adăugat în încheiere?
C: Aș spune câteva lucruri:
-) primul este că aș cere tuturor să-și mețină viziunea, să știe ce doresc cu adevărat și să creadă în viitorul lor fericit;
 -) în al doilea rând, să învețe să lucreze în echipă, în grupuri cât mai mari, în munca lor de a ascensiona.
P: Ok, vă mulțumesc Cobra!
J: Mulțumesc!
U: Mulțumesc!
C: Mulțumesc și eu. Victorie Luminii!



3 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Puteți și argumenta, sau aruncați asemenea „contre” așa...ca să nu vă pierdeți antrenamentul?

      Ștergere
  2. Citez:"majoritatea omenirii nu va mai exista pe aceasta planeta dupa ce Pamantul si-a incheiat ascensiunea".Adica majoritatea(cat oare, 90%,80%,70%...)vor deceda.Pai in Planul Iudeo-masoneriei si khazarilor "afisat" intr-o sulptura in piatra undeva prin America este prevazut sa ramana in viata,ca sclavi ai iudeo-masonilor si khazarilor doar 500 de milioane de "goyimi"!!!(Vezi si afirmatiile fara echivoc ale iudeo-masonilor "de vaza",gen Zucherberg,Kissinger,Bill Gates s.a.m.d.)

    RăspundețiȘtergere