Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 29 iulie 2017

Uimitoarele fulgere formate deasupra Terrei, surprinse de pe Stația Spațială Internațională

Astronauții experimentează o serie de modificări fizice în spațiu, halucinațiile fiind stări destul de des întâlnite… Așa că imaginați-vă care a fost primul gând al astronautului de pe Stația Spațială Internațională (ISS) care, privind în spațiul întunecat, a observat pentru o fracțiune de secundă o lumină de un albastru strălucitor, asemenea unui fulger terestru.
Astronautul Andreas Mogensen, care a petrecut 10 zile pe Stația Spațială Internațională în septembrie 2015, a surprins un asemenea fenomen pe care mulți oameni de știință îl considerau doar un miraj. Mogensen a înregistrat 23 de secunde de explozii deasupra unei furtuni în India. Oamenii de știință nu știu însă cum se formează fulgerele albastre din spațiu.
Potrivit Institutului de geofizică de la Universitatea din Alaska Fairbanks, flash-urile albastre au atins viteze de 360.000 km/h. Cea mai lungă durată a lor a fost între 83 și 125 de milisecunde, deci fără un aparat de fotografiat performant în mână aceste flash-uri neobișnuite ar fi trecut fără a fi înregistrate.

yogaesoteric
28 iulie 2017

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu