Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 31 iulie 2017

De la Mama Maria, prin Ann Dahlberg

30 iulie 2017.
Traducere Const. Mihăilescu


Sunt mama Maria și am venit în fiecare zi la voi ca să „ pun niște sare pe rănile voastre”. Multe răni trebuie vindecate acum. Când pui sare te ustură tare dar se vindecă repede. Da, ăsta ar putea fi remediul pentru voi, dragi copii de pe Pământ.
Există multe răni care au nevoie de vindecare, atât răni de natură mentală cât și emoțională. Este timpul să curățăm tot ce este vechi, putrezit și cangrenat, pentru ca rana să se vindece, să dispară.
Unii dintre voi vă simțiți foarte fragili și vulnerabili acum. Alții își întăresc sinele și aceia sunt cei care caută adânc în interiorul lor. Totuși, ne aflăm cu toții în aceeași călătorie și avem aceeași destinație.
Lumina care a coborât și s-a întărit pe Pământ vă deschide calea spre sinele Sinele vostru adevărat. 

Mulți dintre voi aveți nevoie să vedeți mai întâi intunericul, pentru a vă bucura mai apoi de Lumină. 
Poate fi însă una și aceeași monedă. Pe o parte este întunecată, iar pe cealaltă parte este lumintă. Precum Luna de pe cerul vostru. Ambele fațete sunt lipite una de cealaltă iar voi vedeți una dintre ele. 
Întunericul nu trebuie să fie considerat rău doar pentru că este întunecat. Sunt situații când el este tămăduitor. De exemplu, când vreți să vă odihniți, să vă recăpătați forțele după o activitate intensă, aveți nevoie de un somn bun în întuneric. Asta va fi foarte odihnitor și reconfortant. Lumina este energia din și în care trăim și care ne dă viața și ne permite să fim activi. Tot ceea ce creăm obținem în Lumină (a se înțelege și : consțienți de ceea ce facem). Tot ceea ce creați bun și durabil a fost realizat în Lumină, conștient. Sunt situații când ceva „iese bine” și din inconștiență, dar asta e o altă poveste.
Noua și puternica energie va readuce conștiența înapoi în corpul vostru. Spre această energie luminoasă vă deschideți voi corpul vostru total (căci el este format din mult mai multe trupuri decât credeți voi că aveți).
În faza în care vă aflați, începeți să interacționați mai conștient cu întregul vostru Sine spiritual. 
Multe secrete sunt ascunse în corpul vostru total. Fiecare dintre aceste corpuri va fi descoperit de către voi treptat, unul cât unul.
Deși sarcina pe care o aveți este importantă și reclamă multă exigență, unii dintre voi vă pregătiți deja să o încheiați. Noua voastră realitate „bate la ușă”. Desigur, nu toți vă aflați la același nivel, unii abea vă treziți și încercați să înțelegeți cam ce ar trebui să faceți în viitor. Alții (din fericire, mai mulți) v-ați înțeles și acceptat programul, acum pregătindu-vă să treceți la înfăptuirea lui. Anvergura fiecărei sarcini este diferită, dar fiecare este importantă. Mulți dintre cei din față sunt acum dispuși să dea o mână de ajutor celor dragi rămași în urmă. 
Alții abia au început această muncă, dar sunt trași de cei care au trecut în fața lor. În această „deplasare” spre Lumină, precursorii ajută cu experiența lor marea masă a ființelor (sufletelor) aflate în mișcare. Din experiența lor mulți dintre voi vă adăpați.
O ocazie minunată se oferă acum tuturor oamenilor de pe Pământ. Mai întâi, vă colectați aspectele, propriile voastre variante aflate în diverse locații din univers; cu ele vă refaceți integral individualitatea. Astfel „adunați”, deveniți mai puternici, mai versatili, cu mai multe abilități, mai cunoscători, adică multidimensionali. Aceasta vă asigură posibilitatea de a înainta, de a ascensiona. Evident, creatura (ființa) cumulativă a acestor însușiri va fi mult diferită de fiecare dintre aspectele din care se compune, luate separat.

Eu, mama Maria, sunt cu voi și vă ajut să vă rezolvați problemele care pot apărea pe parcurs.
Vă cunosc trupurile și le pot ajuta să se vindece, dacă este necesar. Condiția este să mă căutați, dacă aveți nevoie de ajutor. Cum faceți asta? Intră în „camera ta interioară” și cheamă-mă! Însă, fă-o cu credință, cu determinare, adică din inimă! Eu voi fi acolo și-ți voi răspunde.

Iubiților, aveți Lumina cu voi. Ea strălucește și radiază în jurul vostru. Invitați-o să vă pătrundă și veți fi ajutați să vă rezolvați provocările, dificultățile, rătăcirile.
Unii veți simți acest ajutor ca și cum vi s-ar fi pus sare pe o rană deschisă. Dar liniștirea și starea de bine pe care o dă, după aceea, merită experiența.
Bucuria și armonia care se creează atunci când Lumina și-a găsit locul potrivit merită orice efort din partea voastră.
Dragostea și bucuria care apoi se degajă din ființa voastră depășesc orice exprimare în cuvinte. Lumina este forța și energia pe care le-ați meritat și de care aveți acum nevoie. 

În această scurtă perioadă, se întâmplă o mare trezire și există o mare forță și o mare energie care își desfac acum aripile deasupra Pământului și a ființelor de pe el. Este o forță teribilă care ia tot ceea ce îi iese în calea, descompunându-l în părțiele sale elementare, pentru ca mai apoi să-l metamorfozeze în materia din care se costruiește Noua Lume.
Este un prilej minunat să vă bucurați că ați „prins” acest timp, aceste timpuri, atât de transformatoare de pe Pământ. Sub ochii voștri se naște o lume, iar voi puteți face parte din ea.
Vă iubesc mult și sunt cu voi la fiecare pas pe care-l faceși acum. Am montat (plantat) „pedale” în inima fiecăruia dintre voi, pe care să apăsați, pentru a vă apropia mai repede de CASĂ..
Vă iubesc foarte mult.
Mama Maria

http://sananda.website/mother-mary-via-ann-dahlberg-july-30th-2017/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu