Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 5 februarie 2017

Cele 12 spirale ADN, moștenirea noastră spirituală.


(de Kate Spreckley)
Traducerea Const. Mihăilescu


De ani de zile știința a recunoscut că avem două spirale fizice active ale ADN-ului. Dar avem, de asemenea, alte zece spirale de ADN energetice care până acum au fost în stare latentă în interiorul ființei umane, timp de multe secole. Aceste spirale latente din componența ADN-ului au fost descoperite de către oamenii de știință, dar, deocamdată, nu s-a aflat dacă au vreun rol.
Acidul dezoxiribonucleic (ADN) este un acid nucleic care conține toate instrucțiunile genetice utilizate în dezvoltarea și funcționarea tuturor entităților vii cunoscute. Rolul principal al ADN-ului este de stocare pe termen lung a informațiilor.
ADN-ul este adesea comparat cu un set de planuri, deoarece acesta conține instrucțiunile necesare pentru a construi componente ale celulelor.
Segmentele de ADN care transportă informațiile genetice sunt numite gene; alte secvențe de ADN au scopuri structurale sau sunt implicate în reglementarea utilizării informației genetice.
ADN-ul nostru este, prin urmare, amprenta noastră personală și, ca atare, deține toate informațiile noastre mentale, fizice, emoționale și spirituale.

Ființa umană inițială a avut 12 spirale ADN active, toate având rolul de a păstra nealterate funcțiile cu care a fost dotată ființa spirituală superioară. De-a lungul timpului, activitatea umană s-a axat mai cu seamă pe aspectele pragmatice existențiale, care asigurau supraviețuirea părții materiale (fizice) a ființei.
S-a dat deci prioritate  preocupărilor ființei umane de care este răspunzătoare partea stângă a creierului.
Din cauza utilizării dezechilibrate a creierului, s-a ajuns la închiderea unor centrii care au legătură cu partea spirituală a inimii. Aceste circuite aveau corespondență cu toate cele 12 spirale ADN.
În timp, din cauza nefolosirii lor, majoritatea spiralelor ADN s-au atrofiat, omul păstrând doar două dintre ale și anume pe cele care-i asigură reproducerea în materialitate și supraviețuirea, restul de 8 rămânând practic fără o utilitate evidentă.
Consecințele acestei pierderi au fost că noi trăim într-o societate afectată de un mare deficit spiritual iar abilitățile noastre intuitive și de vindecare s-au diminuat drastic.

În prezent doar o mică parte (cca 10%) din creierul uman este folosită. Liniar socotind, omul de astăzi este de cel puțin 10 ori mai limitat în abilități, în capacitatea de gândire și de manifestare decât prototipul creat de Dumnezeu. În realitate, diminuarea acestor capacități este mult mai mare căci descreșterea a alunecat pe o pantă exponențial negativă.

Corpul uman este cel mai valoros component pe care îl va deține vreodată forma. În el se stochează o mulțime de informații, înțelepciune și cunoștințe cu privire la fiecare aspect al nostru, al lumii noastre și al întregii vieți. Combinații multiple de inteligență sunt stocate în interiorul corpului uman și o mare cantitate de date este depozitată în acest corp. Vreau să spun că există în noi chiar formule de viață neutilizate vreodată, dar care se regăsesc în univers. Altfel spus, în fiecare corp uman există aproape toate „soiurile de sămânță” de ființe care se regăsesc sau nu undeva în universuri. Mă refer nu numai la fizionomie dar și la capacități și abilități multiple, ori la grade diferite de inteligență.

Prin actul concepției, noi primim de la cele două linii de sânge diferite (părinții noștri), anumite gene recesive potrivite și pereche. Aceste gene dețin coduri de lumină, care ne oferă cea mai mare oportunitate pentru accesarea și dezvoltarea abilităților noastre spirituale și pentru vindecarea aspectelor deteriorate sau rănite ale sufletului nostru. În același timp, aceste gene dețin amintiri din dezvoltări anterioare ale ființei care am fost cândva, adânc înrădăcinate și păstrate ca esențe care, oricând, într-o viață viitoare, ar putea fi reactivate, astfel încât creatura care suntem să nu piardă legătura cu ORIGINEA. 
Această memorie ne-a obligat să experimentăm co-creații și situații în care ni se dă posibilitatea de a ne accentua sau estompa particularități care ne separă, ne individualizează.

Prin linia de sânge creată de părinții noștri, ni se aduc în câmpul potențialităților noastre experiențe pe care să le abordăm, cu scopul final de a cizela „produsul” astfel încât să corespundă liniei evolutive pe care sufletul nostru și-a ales-o. 
Asta înseamnă că sufletul își crează evolutiv structuri ADN capabile să perpetueze însușiri care să fie reproduse în creaturile viitoare.
Tot prin modificări ale ADN-ului, dictate de suflet (și supervizate de spirit), sunt posibile oportunități de activare și trezire alte unor direcții de diversificare viitoare, inclusiv în ceea ce privește forma viitoare a ADN-ului.
Trebuie spus că la întocmirea și realizarea tuturor acestor programe, un important rol îl joacă energiile planetei (ale Pământului, în cazul nostru). Câmpurile energetice universale, prin care se mișcă planeta, interacționează cu câmpurile sistemului planetar, de la o etapă la alta rezultând forme energetice de diferite vibrații și amplitudini. Dar nu numai atât: în aceste câmpuri energetice rezultante se crează vectori care înglobează instrucțiuni, informații și coduri divine cu care sunt modulate câmpurile energetice primare.
Energia Pământului se mișcă prin schimbări majore de vibrație și în niveluri mai înalte ale conștiinței. Pe măsură ce Pământul își ridică nivelul vibrațiilor, noi, ca ființe umane rezidente, primim tot mai multe oportunități de a ne ridica propria noastră vibrație. Această schimbare este cunoscută sub termenul de „Înălțare”, în întreaga lume existând multe ființe umane care fac confuzii și interpretări nu tocmai corecte asupra acestui termen. Cu toate acestea, confuzia creată împinge spre haos aparent și acțiuni amalgamate, care au efect de șlefuire, de netezire a asperităților, din „piatra gloduroasă” obținându-se o podoabă cu mii de irizații. Iată de ce haosul nu trebuie considerat neapărat o stare de manifestare anihilatoare.

Se poate afirma deci că, unul dintre cele mai interesante aspecte ale procesului nostru de evoluție este „retehnologizarea” ADN-ul nostru realizată prin codificarea razelor cosmice trimise de Creator sau, după caz, de Dumnezeul universului căruia-i aparținem (n.m.: Nebadonul). Aceste programe codificate reordonează și remodelează câmpul planetar și al corpurilor noastre umane.
Pe măsură ce filamentele luminoase codificate sunt absorbite în ființa noastră, ADN-ul este supus metamorfozei stipulată în coduri, de aici încolo sarcina trecând în seama modelatorilor spirituali și fizici. Practic, aceasta înseamnă preluarea de către sisteme precum: cel nervos, sanguin, respirator, endocrin, limfatic, digestiv, a sarcinilor de transpunere în materialitate (fizică, emoțională și mentală). 
Consecința este că multe dintre celulele aflate în creierul nostru latent (în prezent, ponderea acestuia fiind de peste 90%) sunt trezite, din aceasta decurgând apariția unor noi aptitudini, noi caracteristici ale ființei în globalitatea sa.
Pe măsură ce corpul nostru se umple cu mai multa Lumină, seturi noi de amintiri se animează, ies la suprafață, nivelul conștiinței crește iar ființa noastră totală devine conștientă de multidimensionalitatea sa
Cele 12 direcții de acțiune ale ADN-ului sunt în legătură cu cele 12 chakre ale corpului nostru, unele dintre ele fiind amplasate înafara corpului fizic. Prin ele se recuperează moștenirea noastră spirituală.
Cele 12 chakre acționează drept căi de acces energetic spre și dinspre corpul nostru și sunt conectate la forțele vitale ale existenței.
Prin deschiderea și activarea acestor 12 portaluri de energie putem începe să ne cunoaștem cu adevărat.
Trebuie spus că în prezent se lucrează în direcția reconstruirii și reactivării tuturor celor 12 chakre și asta se face prin utilizarea celor 12 căi ADN de legătură.
Seturi de sentimente și amintiri se află acum în procesul de creștere și reanimare, oferindu-ne oportunitatea de a experimenta țesătura ființei noastre, inclusiv în scopul de a ne reaminti cine suntem, de unde venim și cu ce scop ne aflăm în această viață.  

La modul conștient (dar și inconștient), sarcina noastră este de a ne trezi pentru a activa și realiza, prin activități spirituale, cele 12 canale care să lege spiralele ADN cu cele 12 chakre ale ființei noastre. Odată realizate aceste legături, noi energii, de o factură nemaiîntâlnită, vor produce modelarea ființei noastre, adaptând-o și sincronizând-o cu modelele civilizaționale universale.
Asta va declanșa formarea a noi versiuni, înțelegeri și semnificații pentru toate evenimentele din viața noastră și a lumii noastre.

Cele 12 chakre sunt porți de vehiculare a energiilor dinspre și către cosmos. Cum energiile vehiculate primite sunt mai totdeauna modulate cu coduri informaționale care ni se trimit din dimensiunile superioare, putem înțelege de ce nivelul nostru de conștiință va crește și va apărea în manifestare multidimensionalitatea noastră.
În sens invers, de la ființa noastră către univers, energiile pe care le transmitem povestesc și arată exact care este nivelul nostru de asimilare și „reclamă” ce tipuri de lucrări mai trebuie executate pentru ca edificiul să arate așa cum și l-a programat sufletul și cum l-a agreat spiritul
Prin deschiderea inimii și minții noastre putem primi toate răspunsurile pe care le așteptăm la marile mistere ale ființei care suntem..


Vom fi obligați să ieșim din sistemele noastre actuale de credință pentru a ne crea noi sisteme care ne vor structura astfel mintea încât să evoluăm și să alegem experiențe bazate pe ceea ce ne ajută să evoluăm mult mai rapid și în consens cu Adevărul Divin. 
Trebuie să ajungem la înțelegerea că mintea noastră nu este stăpânul nostru, noi suntem stăpânii ei. 
Mintea nu este decât un instrument care ne ajută să relaționăm corect cu mediul în care existăm. 
Mintea ne ajută să ne creăm realitățile care ne asigură o bună adaptare la ceea ce ne poate oferi planeta pe care existăm, și nimic mai mult. De altfel,  tot mai mulți dintre noi înțeleg că mintea este un atribut al părții noastre materiale și că ea dispare odată cu corpul nostru fizic.
Pe de altă parte, va trebui să înțelegem că sănătatea și vitalitatea planetei care ne-a acceptat ca rezidenți, depind în foarte mare măsură de comportamentul nostru și de grija pe care i-o purtăm.
Acum, mama noastră Pământ (Gaia) abia a intrat în convalescență, după lungul șir de abuzuri la care a fost supusă de fiii ei, oamenii. Activarea celor 12 spirale ADN va trebui să servească prioritar creării unor comportamente responsabile și civilizate din partea întregii umanități, în ceea ce privește efortul comun pe care trebuie să-l depunem pentru vindecarea completă a planetei. Altfel, vom pieri!


Se speră că prin ajutorul marilor cantități de Lumină primite pe planetă, omenirea își va ridica suficient nivelul de vibrație, atât de mult încât sistemul planetar căruia-i aparținem să se revigoreze și să acceadă la dimensiunea superioară 5D, unde tipurile de poluare și distrugere produse pe planeta materială nu se vor mai regăsi.
Esențial este cât de repede ne vom trezi pentru a înclina balanța spre situația cea mai favorabilă.  

http://www.spiritpathways.co.za


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu