Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 6 februarie 2017

Adevăr ezoteric: Ce este organizația teroristă Stat Islamic (ISIS)


Pe internet există o serie de informații potrivit cărora în războaiele de pe planeta Pământ au intervenit și unele rase malefice de extratereștri. Războiul din Siria, dincolo de mizele prezentate în presă, pare să aibă și o stranie latură exopolitică, după cum informează blogului Whitehatdarkhat, care abordează subiecte pe această temă. În cele ce urmează vă oferim un articol apărut pe acest blog, în care este prezentată o latură ascunsă a conflictului din Siria.

„Din informațiile care circulă în media alternativă reiese faptul că organizația Stat Islamic sau ISIS a fost creată de către MOSSAD și CIA sub instruirea directă a CIA și cu implicarea mai multor state precum Qatar, Arabia Saudită, Turcia.
Poate că din acest punct putem pune întrebarea: De ce? Cunoscând logica modului de operare al cabaliștilor ce luptă din răsputeri pentru a întrona Noua Ordine Mondială, putem răspunde astfel: 
După crearea, finanțarea și instruirea Al-Qaeda tot de către CIA, din anii 1988, și compromiterea acelei false lupte împotriva terorismului vehiculată de către George Bush Jr., trebuia un alt motiv pentru invadarea țărilor și un instrument oficial prin care cabaliștii să execute nenumărate operațiuni de tip steag fals, pentru a menține occidentul într-o continuă stare de panică și nesiguranță. În prezent s-a demonstrat că aproape toate așa-zisele acțiuni teroriste din ultimii ani au fost de fapt operațiuni de tip steag fals ale serviciilor secrete, prin intermediul unor fanatici islamiști, dându-se vina pe Statul Islamic.
Inițial această organizație a pornit cu mercenari (ofițerii lor fiind instruiți și plătiți de către CIA), care au creat haos și teroare în țările care nu se supuneau cerințelor corporative petroliere ale SUA (vezi Libia, Egipt, Siria). Apoi s-a transformat rapid într-o masivă psy-ops (operațiune psihologică) comandată direct de unele dintre primele familii ale grupării oculte satanice a așa-zișilor „iluminați”. Conflictul din Siria a început să scape de sub control în 2015, când o facțiune negativă dinafara planetei a început implantarea resturilor ISIS cu implanturi eterice care le-au cauzat electro-șocuri programând tortura în mod constant.
Blackwater/ Academi este o corporație din perioada Bush, care a început cu intenția de a furniza gărzi de corp. Ea a evoluat într-un grup armat privat de securitate, din care cea mai mare parte a operat în Irak, în timp ce conflictul era pe terminate. Blackwater a fost pe prima pagină a ziarelor în 2007, când o mână de persoane înarmate au deschis focul într-un oraș aglomerat din Irak omorând mulți oameni.
Războiul din Siria a început ca un protest civil moderat, pașnic în 2011, împotriva regimului Assad. Protestele au devenit violente și au dus la o revoltă armată, personalul Blackwater intrând în Siria pentru a forma mercenari cunoscuți sub numele de ISIS.
Facțiuni Illuminati au creat o psy-op în următorii câțiva ani citând ISIS ca Stat Islamic, care a fost menit să ajute la formarea unui stat recunoscut de către alte țări. Falsitatea este că ISIS nu au fost vreodată competenți, echipați sau instruiți suficient pentru a lupta împotriva armatei siriene. Conflictul din Siria a fost un război proxy în sensul că ISIS a fost alimentată de alte țări (citate mai sus), în scopul de a destabiliza regiunea.
Instrumentele care au transformat ISIS într-o facțiune exopolitică au venit mai întâi pe Pământ în 2007, când o fracțiune ET negativă a adus un implant care a făcut ființele umane mult mai sensibile la sadism. Pe măsură ce conflictul din Siria tindea să se stingă, membrii ISIS au început să fie implantați cu dispozitivul eteric care le provoca dorința de a nu se opri niciodată din luptă și prădare.
În adâncimea bazelor militare subterane de sub Siria a existat mereu o facțiune Draco care deține tehnologia de a-și schimba înfățișarea. Membrii ISIS au fost în contact cu această facțiune pe tot parcursul șederii lor în Siria. Această facțiune Draco i-a învățat arta magiei negre și înșelăciunea și, practic, ISIS a devenit o facțiune Draco care operează pe suprafața planetei. Draco îi posedau în mod deschis și le dădeau ordine. Războiul a devenit fără precedent pentru țările cheie în septembrie 2014, când ISIS a fost practic distrusă doar pentru a fi resuscitată de o facțiune exopolitică (dinafara planetei). Apoi, după intervenția directă a Rusiei, totul a luat o altă turnură. Sunt facțiuni negative ET care au existat în baze de sub Siria încă din timpul Atlantidei. Aceste facțiuni au avut o mare influență în acțiunile și deciziile luate de către toate grupurile implicate în conflict.
Pentru a controla planeta, Dracos (rase ET din constelația Draco – Dragonul) au folosit o tehnologie prin care își schimbă înfățișarea, în scopul de a consolida puterea asupra elitei conducătoare. De-a lungul istoriei, principalele familii Illuminati nu au putut fi suficient de sociopate și sadice pentru a controla populația Pământului.
În scopul de a contracara ca aceste facțiuni să se ucidă între ele, Dracos au venit pe Pământ în forma lor schimbată pentru a-și consolida puterea asupra guvernelor și organizațiilor militare ale planetei.
Un exemplu în acest sens ar fi următorul: cu ani înainte de al Doilea Război Mondial, Dracos (cu înfățișarea schimbată) au venit la suprafață din baze militare subterane adânci sub formă de facțiuni Illuminati, în vederea stabilirii condițiilor care să ducă la unul dintre războaiele cele mai devastatoare din istoria omenirii.
Dracos folosesc o centură, împreună cu o altă tehnologie ce o dețin în scopul de a trăi pe suprafața pământului cu o înfățișare schimbată, de ființă umană. Ei sunt de multe ori Marele Maestru Illuminati și conduc ritualuri oculte în această formă.

De exemplu, recent, Lady Gaga dezvăluia staff-ului ei și asociaților că: «Prințul Charles nu este uman, el este un hibrid ce-și schimbă înfățișarea între uman și reptilian». Cântăreața susținea că Prințul Charles a făcut acest lucru în fața ei de trei ori, pentru a-i transmite un avertisment ca să «joace» după regulile «lor»

Această dezvăluire vine să confirme ceea ce Arizona Wilder afirma prin 2010 într-un interviu acordat lui David Icke, că regina Elisabeta a Marii Britanii și Prințul Charles nu sunt umani și că-și schimbă înfățișarea în anumite condiții. Deci această tehnică sau abilitate este întâlnită și la alte rase, nu numai la cei din Draco.
Criza exopolitică care implică ISIS a influențat lumea în mare măsură, prin crearea unei culturi a sadismului. O mare parte din populație e sadică datorită influenței ISIS pe internet, precum și implanturilor care au fost plasate în interiorul corpului eteric de către Federația Draco. Actele de viol și violență provoacă deformarea corpului eteric. Acest lucru are repercusiuni și asupra vieții viitoare. De asemenea, contactul sexual influențează corpurile eterice ale ambelor participanți, deoarece acestea fuzionează, fie că este vorba de comun acord sau viol. Acest lucru duce adesea la inundarea energiilor reciproc în câmpul auric.
Problema ISIS din Siria s-a transformat într-o problemă exopolitică devastatoare, atunci când grupurile de Archoni au început implantarea teroriștilor ISIS provocându-le starea de a-și pierde complet mintea. Acest lucru a dus la acțiuni sadice la scară masivă (acum vă explicați sadismul teroriștilor ISIS?).
Situația a devenit cea mai rea atunci când elementele ISIS au început să se infiltreze în țările occidentale. Acest lucru conduce la un scenariu de tip apocalipsă zombie, cu milioane și milioane de oameni care primesc implanturi ISIS. Acest lucru duce la o intervenție directă a unor facțiuni binevoitoare din afara planetei, cu intenția de a pune în carantină implanturile ISIS.
O mare parte a planetei a devenit «un accident» din cauza implanturilor ISIS. Situația este încă inversată. Problema acum sunt vechile facțiuni separatiste care există în tunelurile subterane. Aceste facțiuni țin ostatică planeta cu dispozitive de unde scalare. Undele scalare influențează conștiința astfel încât totul să apară întunecat. Ele îi pot determina pe oameni să devină disociați la nivel de percepție față de ceea ce este înafară și să uite lucruri. Valurile scalare sunt motivul fundamental pentru care Dracos și Illuminati sunt capabili de a avea o influență atât de mare asupra planetei.
Vortexul Zeiței (Mama Divină ISIS) de sub Siria este de fapt o tehnologie pe bază de cristal din timpul Atlantidei. Aceasta face ca regiunea să fie un amplificator și purificator al câmpului conștiinței planetare și din această cauză rasele negative ET îi acordă atât interes.
Războiul din Siria a devenit rapid o sărbătoare pentru Dracos pentru că ei s-au desfătat din atrocitățile care au fost comise. Aceasta a fost mult mai grav decât oricine și-ar fi putut imagina, iar consecințele sunt încă resimțite. Mulți oameni au crezut că a fost vorba de un război civil între două facțiuni politice, dar iată că aproape a degenerat într-un război regional, ce risca să se extindă pe scară largă, care ar fi putut cuprinde întregul Orient Mijlociu și ar putea degenera în al treilea război mondial – cum și-ar fi dorit facțiunea Bush/Clinton/Soros.
În scopul de a pune capăt intervenției raselor extraterestre malefice, trebuie să cunoaștem adevărul, să-l conștientizăm și se ne dezvoltăm abilitățile potențiale infinite cu care am fost înzestrați de Creator, astfel încât sistemul sclavagist din Orion să nu se poată instala din nou pe această planetă. 
Nu suntem singuri în tot acest proces. Grupuri mari de civilizații binevoitoare intervin sau sunt în curs de intervenție directă în sistemul nostru solar și-n acest colț de galaxie, care este ultima redută ce va fi eliberată de sub ocupația draco-reptiliană.”

5 comentarii:

 1. Din articol se nasc niste intrebari:
  - Sub pamant deci este o rasa care vrea raul nostru ?.... deci nu cum spun altii ca in curand ne vom intalni cu fratii nostri din interiorul pamantului si ne vor salva cu tehnologie si alte lucruri de ei stiute.
  - Unde este liberul arbitru cand suntem manipulati de alta rasa extraterestra ?.... daca altii pot interveni in vietile noastre si ne forteaza sa facem ce vor ei.
  - De ce creatorul nu intervine sa se respecte legile universale ?..... Sa inteleg ca dupa mult timp cand rasele negative ai facut prapad intr-un colt de univers, apar si rasele benefice care se pare nu au stiut ca legile universale sunt calcate frecvent aici de destul timp.

  Asa ca s-a ajuns ca unii primesc informatia intr-un fel, altii exact pe dos.....nu mai cred demult in povestile inventate de prea multi drogati.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Contradicția se datorează unor interpretări greșite din partea unora (inclusiv a dv.)
   Să le luăm pe rând:
   * În subsolul planetei există atât civilizația cunoscută Agartha cât și alte grupări venite din univers. Cei din Agartha (cu capitala Telos și conducătorul ADAMA) sunt rudele noastre apropiate, care, din cauza unor conjuncturi nefavorabile - una dintre ele fiind scufundarea Atlantidei sau a Lemuriei - s-au refugiat în cavernele pământului unde, cu timpul, s-au stabilizat. Dar din univers au venit de multe ori ființe care,din cauza unor accidente sau în mod intenționat, au rămas „pentru o perioadă” în galeriile subterane. Faptul că nu au mai plecat(deși unii au făcut-o, fiind recuperați de-ai lor) se datorează pierderii capacităților lor extrapământene, ca urmare a influenței puternice a factorilor care caracterizează dimensiunea joasă 3D, ori sarcinilor cu care au venit.Printre cei „picați din cer” se află mai ales reprezentanți ai unor civilizații malefice (reptilieni, „micii cenușii” etc)trimiși pentru a prospecta planeta,fie în vederea exploatării bogățiilor ei, fie pentru pregătirea cuceririi civilizației umane. Unii dintre aceștia și-au construit baze militare subterane (mai precis sub fundul oceanului planetar), parte dintre acestea fiind anihilate în ultimii ani de către civilizațiile noastre prietene.Dar există în subteranele planetei baze militare sau de agrement în care ajung unii dintre pământenii de la suprafață („iluminați”, mai cu seamă reptilieni - cum ar fi regina Elisabeta, Hary Kisiger, Familia Bush etc).
   *Suntem manipulați pentru că, unii dintre noi, asta alegem; pentru avantaje materiale sau poziție socială, ori din ignoranță (să mă scuzați, vă dau un exemplu actual:grupul demonstranților care se strâng la Cotroceni).Nu ne forțează nimeni, noi alegem s-o facem, constatând, mai târziu, că am făcut o prostie (un exemplu: alegem PSD-ul, partidul corupților, și acum tragem ponoasele)
   *Creatorul nu intervine tocmai pentru a respecta legile universului (între care Legea Liberului Arbitru). Orice intervenție ar însemna anularea liberului arbitru care ni s-a dat.
   Dacă citiți cu atenție articolele de pe acest blog veți găsi suficient material care să vă lămurească. Cu simpatie; C.M.

   Ștergere
 2. isis=infectia soroista infecteaza statele

  RăspundețiȘtergere
 3. Incurcati oamenii,in interiorul pamantului este o civilizatie benefica 5d care a protejat planeta sa nu fie distrusa ca altele,la suprafata planetei e un experiment cosmic privind ascensiunea in 5d cu corp fizic,celelalte baze ale altor civilizatii et atat benefice cat si malefice sant pe fundul fundul oceanelor sau in caverne in mantaua pamantului,nu au ce cauta reptilienii in interiorul pamantului in Agharta ca eram praf cosmic!Ajutor avem garla dar nu suntem noi constienti,recunascatori,intelepti,originali cu sinele noastre mai inalte,de aceea totul se taragane in viziunea noastra care suntem legati liniar in/de spatiu si timp.
  Sa ma scuzati-manipularea e in ptaVICTORIEI facuta de reptilianul johanis werner si acolitii sai printre care enumar si pe greeyul basescu(de 12 ani suntem condusi de cei din afara tarii),eu va inteleg ca sunteti fan pdl=pmp,si anti psd dar nici chiar asa,cei de la Cotroceni au iesit spontan scarbiti de manipularea si dezbinarea din tara,ei nu sunt psdisti sunt ceilalti romani care nu sunt manipulati de ranjetele lui werner-alias hitler(ce nu a reusit hitler vrea caricatura asta sa faca),cei de la Cotroceni cred ca au aceeasi varsta ca a dtra,nu-i frumos ce faceti,ei au trait toate timpurile grele nu ca facebucisti care nu fac nici macar stagiul militar,ma opresc aici nu vreau sa zic mai multe ca nu-si are rostul,esential este sa ajutam planeta pentru ca ea ne ajuta neconditionat cam de multa vreme si noi ii suntem datori ei, e randul nostru sa o ajutam sa-i trimitem iubirea noastra neconditionata si recunostinta noastra si raselor et benefice +copmaniei cerului
  +insusi Creatorului.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Comentariul dv. este plin de contradicții și erori.
   1. Oamenii din interiorul Pământului se află în dimensiunea 4D, nu 5D, așa cum afirmați;
   2. Repetați afirmațiile mele că în interiorul planetei există și alte grupuri (malefice sau benefice);
   3. Nu am afirmat că în Agartha ar fi reptilieni; aceștia se află în afara Agarthei: în baze militare, stațiuni de agrement subterane etc.
   4. Pentru neangajarea, dezinteresul și nepriceperea dovedite, și eu apreciez că Johanis nu face ceea ce ar trebui pentru țară și pentru popor, dar nu mă hazardez (așa cum o faceți dv.) să afirm că el este un reptilian. Ce să mai spun despre inepția că Tr. Băsescu ar fi un cenușiu (gree)!? Tocmai pe unul dintre cei mai mari patrioți ați găsit să-l faceți trădător de tară! Dv. aruncați cu epitete, fără a le trece prin filtrul unei gândiri sănătoase.
   Nu mai aruncați în spatele ex-președintelui Băsescu nerealizările acelei perioade: dacă sunteți corect, ar trebui să observați că tot timpul T.B. a luptat din răsputeri cu racilele acestei societăți, cu exponentul lor cel mai autentic, PSD-ul, partid în care colcăie minciuna, hoția, corupția, lipsa de cultură și de patriotism. (Puneți alături pe „noii” PNL-iști și pe ALDE-știi maleficului și profound nocivului Tăriceanu). Din păcate, acest partid mafiot (PSD) se bazează pe prea multa ignoranță și prostie a celor cu gândirea deformată de communism.
   5. Afirmația dv. că demonstranții din Piața Victoriei sunt manipulați este încă o dovadă de rea credință (intenție) sau lipsă de realism. Dacă interese oculte nu vă motivează convingerile atât de eronate, ar trebui să vedeți și să înțelegeți că demonstranții din Victoriei nu sunt manipulați și că ei clamează, scot la suprafață ceea ce este putred și fetid în România, pentru ca nedreptatea, minciuna, corupția, hoția să dispară. În contrast, cei care se strâng la Cotroceni sunt cu adevărat cei manipulați (mulți dintre ei pentru o masă caldă). Ei răspund comenzilor PSD-ului, în primul rând ale lui Dragnea (condamnat ca „expert” în manipulare), individ profund corupt, lipsit de scrupule, mincinos și plin de ambiții, pe măsura primitivismului care-l definește. Păcat de acești bieți pensionari care mor fără să înțeleagă nimic!
   Din păcate, cu oameni ca dv., cu „rătutiții” demonstranți de la Cotroceni și cu ciuma psd-istă răspândită în țară, va fi greu să evoluăm! Este păcat, nu atât pentru noi, cei trecuți în vârsta 3-a, ci de cei pe care-i lăsăm în urma noastră. Grea moștenire, căci ei nu merită acest adevărat blestem! C.M.

   Ștergere