Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 5 iulie 2014

Deveniți purtătorii puterii pure în acest joc pe care-l numiți VIAȚĂ.


De la Înaltul Consiliu Pleiadian.

annamerkaba)                                                                                                           Traducerea Const. Mihăilescu.


Continuă procesul de influențare al corpurilor cerești observabile sau nu pe cerul Gaiei; el se manifestă tot mai pronunțat asupra vieții de pe planeta voastră. Sub influența energiilor trimise de aceste corpuri, tot mai multe suflete au început sa se trezească și să înțeleagă adevărurile universale, stocate, de altfel, și în structura ADN-ului corpurilor lor. Un șir lung de particulele codificate ale structurii ADN-ului vostru leagă, precum un cablu, ființa voastră de univers. În mod obligatoriu și nedestructibil, lumile vizibile sau invizibile ale universului, sunt legate cu mii și mii de fire de ființa voastră și de multiplele ei aspecte răspândite în galaxie și în univers.
Dovadă că treziurea este un fapt indubitabil îl reprezintă progresul vostru în experimentarea unor lucruri care păreau imposibile nu cu foarte multă vreme în urmă. Principiile atomice ale ADN-ului vostru produc un impact constant și continuu asupra conștiinței voastre, care începe să crească foarte repede. 
  Ca din întâmplare, ființele umane intrate în procesul trezirii, găsesc soluții noi diverselor probleme care apar și aceste rezolvări, deși noi și inedite, nu par a fi conscințe ale creșterii nivelului de conștiință. Oamenii le consideră mai de grabă rezolvări venite doar printr-un proces de instruire mai modern și mai aplicat, deși, de fapt, este vorba de saltul real al conștiinței.

Încet, frica, panica, furia și alte astfel de manifestări emoționale încep să se disipeze, lăsând psihicul să se manifeste mai sigur pe el și mai nepanicat. Sufletul vostru se apropie tot mai mult de contopirea cu Sinele Suprem aflat în fiecare ființă.Vă apropiați tot mai mult de Lumina Sinelui Creator a cărui existență și localizare nici macar nu erau bănuite la nivelul intelectului. Ca urmare, mulți dintre cei aflați în procesul evolutiv al ascensionării, au început să se simtă ca și cum s-ar trezi după un somn adânc în care se complăcuseră ani, vieți, poate secole, fără a se preocupa de existența realității universale și a marilor posibilități ale creativității ființei voastre

Nota channeler-ului: iată mai jos yantra Metatron, de compensare și protecție, așa cum mi-a fost transmisă de către AA Metatron, în intervalul orar 11:00 – 23:00, în care mi se deschide canalul de legătură telepatică cu arhanghelul. Invocarea și lucrul cu această yantră, protejează energetic spațiul cuprins într-un diametru de 13 m, iar prin intermediul practicantului, sfera de protecție se pate extinde până la de cca 18 mile. 
Toți aceia dintre voi care vor fi preocupați de creșterea nivelului lor creativ și care vor exersa zilnic contemplări pe yantra lui Metatron, au posibilitatea să constate o creștere a creativității lor în oricare dintre activitățile pe care le desfășoară.
Este momentul pentru ca fiecare dintre voi să folosească această oportunitate prin care va putea să încorporeze această abilitate (înțelegerea creativă a realității universale, cu aplicabilitate la viața și preocupăriloe cotidiene). Această însușire vă va ajuta la realizarea proiectelor voastre într-o modalitate convenabilă și mai rapidă. Acesta este un joc al puterii pe care fiecare dintre voi și-l poate însuși. Desigur, în planurile superioare către care mergeți, realizarea dezideratelor, în timp real, va fi o caracteristică a acelor planuri, dar procedeul indicat mai sus este operațional până când veți ajunge acolo. Iată deci încă o modalitate prin care voi puteți lucra cu rezultate foarte bune la propria voastă evoluție și a celor în mijlocul cărora trăiți.
Cu respectul care vi se cuvine, față de tot ceea ce sunteți și ați fost din totdeauna, noi dorim să vă ajutăm și în acest mod și să vă împărtășim din experiența noastră îndelungată. 
Ființele trebuie să-și descătușeze forțele creatoare de care sunt capabile și pe care le pot manifesta prin voință și înțelegerea corectă a cine sunt ele cu adevărat. Căci puterile cerurilor v-au fost date și vouă, ca ființe create din iubirea Creatorului. În timpul care vine veți experimenta din ce în ce mai multe schimbări, atât în mediul care vă înconjoară cât și în interiorul ființei voastre.
Asta era ceea ce doream să vă comunicăm în acest mesaj. Vă iubim și nu uitați că mereu v-am stat și vă suntem aproape. La revedere.
Sursa: http://sacredascensionmerkaba.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu