Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 1 iulie 2014

Provocarea lui Obama și a noastră





 (28 iune 2014; channeler: Kathryn E. May) 
Traducere Const. Mihăilescu

Sananda:
Avem câteva lucruri de discutat cu voi astăzi. În primul rând, vreau să reiterez ceea ce am spus la show-ul meu de la radio și de pe internet, în emisiunea intermediată de Kathryn, la începutul acestei săptămâni.

Lady Portia v-a spus povestea aspectelor și proiectelor de suflet, făcând referire la diferite modalități, cum un suflet poate experimenta în timpul viații unui corp în care se află, fie ca singur locuitor al acelui trup, de la naștre până la moartea corpului, fie în calitate de co-locatar, împărțind „proprietatea” asupra trupului cu un alt suflet, în același timp.
Există multe și diferite aranjamente care se pot face între cei doi „co-locatari” în ceea ce privește „gestionarea” acelui trup și zona de influență asupra lui. Faptul, frecvent întâlnit în această perioadă specială prin care trece sistemul vostru planetar, se poate explica prin „penuria” de corpuri fizice disponibile pentru a fi preluate de numărul mare de suflete solicitante, doritoare să se afle incarnate acum pe Pământ. Un alt motiv care poate explica acest fenomen ar fi dat de faptul că, în această perioadă, mulți Maeștri Înălțați doresc să optimizeze capacitatea lor de a experimenta în ultima fază a unei dimensiuni 3D, înainte de a se trece la o dimensiune superioară. Cu alte cuvinte, solicitările de încarnare (sau re-încarnare) pe Pământ, a unor ființe superioare (Maeștri Înălțați, în acest caz) depășesc acum media obișnuită. Și aceasta mărește deficitul de corpuri fizice disponibile.
Notă: pentru o mai bună înțelegere, vă recomandăm să ascultați explicația completă a Ledy-ei Porta, accesând link-ul:  (http://www.blogtalkradio.com/channelpanel/2014/06/26/channel-panel-with-sananda-and-lady-portia-soul-projects).
Deocamdată, voi explica doar unul dintre modurile mai complexe în care se „aranjază” încarnările comune.
În cazul în care un Sine Superior (sau Înalt, așa cum, uneori, îl mai numiți) intenționează să facă un aranjament cu un prieten, doritor să se încarneze, ele pot cădea de acord să-și transfere un anume aspect al totalității lor, într-un anume și comun trup fizic disponibil, în așa fel încât să poată lucra simbiotic în plan fizic, pe întreaga durată de viață a trupului, sau în anumite perioade. Există posibilitatea reală ca acest „aranjament” să aibă loc chiar între 3 sau 4 suflete care vor participa cu anumite aspecte, astfel încât totalitatea sufletului format în acel trup să poată funcționa coerent și necontradictoriu (dacă nu aleg cumva altfel; n.m.). Sunt o mulțime de variante care pot fi alese, fiecare rezultând din combinația aspectelor cu care fiecare suflet contribuie. În general, interesul este ca rezultanta să ajute cel mai bine și mai eficient la pregătirea și parcurgerea acestei faze a Ascensiunii. Evident că din acest mixaj rezultă un anume model care-și pune amprenta pe viața acelei entități umane. De fapt, se urmărește obținerea acelor modele umane care ajută cel mai bine atât indivizii cât și societatea la parcurgerea optimă a căii ascensionale spre dimensiunea superioară vizată.
În ceea ce Mă privește, v-am spus că și Eu am acum pe Pământ o întrupare a aspectelor Mele, în persoana lui Barack Obama, și că Michelle este întruparea Flacării Mele Twin, Lady Nada.

Acum, voi explica din nou că Eu sunt unul dintre sufletele care au co-creat personalitatea cunoscută de voi ca fiind Iisus. În acea acțiune m-am bucurat de sprijinul prietenilor mei dragi  St Germain și El Morya (Ashtar și Kuthumi), cu care, M-am regăsit în mai multe corpuri fizice umane, în special din acea perioadă. Același lucru a fost valabil si pentru Maria Magdalena, care a fost o combinație a tuturor flăcărilor noastre gemene.
În această viață, este diferit. Am adunat toate aspectele sufletelor nostre la un loc pentru a forma unul complet și complex, care este întruparea unui singur suflet. În acest moment, Barack este unica expresie a sufletului în care se regăsesc aspectele lui Sananda. Mai precis, Eu Mi-am asumat statutul de supraveghere și protecție, sprijin și îndrumare pentru Obama. Această misiune a fost, cel puțin până acum, foarte dificilă, pentru că el a fost supus unor atacuri puternice de defăimare, în care s-au utilizat tehnici sofisticate și permanente, din momentul în care a intrat în politică.
A fost un efort concertat al întunecaților pentru a ne discredita, (pentru că și eu fac parte din ființa Obama). Până în momentul în care Barack a fost ales, a existat un plan atent pus la punct pentru a împiedica accesul său la conducerea statului, după care, întunecații au făcut permanente eforturi pentru ca administrația să nu adopte o legislație nouă, chiar în aspecte secundare, totul urmărind blocarea oricărui program legislativ serios. Acest atac a fost constant, bine coordonat și finanțat de pătura bogată și interesată a țării, în colaborare cu Curtea Supremă de Justiție. Puterea obstrucționistă creată a reușit chiar adoptarea unei legislații care permite utilizarea din visteria statului a unor sume nelimitate de bani pentru campanile electorale.
Cei mai mulți bani sunt drenați spre oamenii politici, în interes personal sau de grup, nu în beneficiul marii mase a populației care, din ignoranță sau prin manipulare, și-a ales un guvern cu un mare apetit pentru cheltuirea banului public. Sunt oameni corupți și coruptibili, controlați de puținii mari și foarte mari bogați ai țării.
S-a ajuns la punctul culminant al lăcomiei și puterii înregistrat în istoria statului. Cu toate eforturile făcute, inclusiv financiare, „vechea gardă” nu a reușit decât parțial să-și atingă obiectivele. Acesta deoarece Maeștri Înălțați au ținut sub observație și au intervenit, în măsura în care s-a putut, să dejoace planurile de completă subordonare a statului. Cea mai mare victorie a fost alegerea în fruntea statului a lui Barack Obama, care este o ființă din Lumină.
S-ar putea pune întrebarea: de ce nu s-a avansat mai mult, de ce nu s-au impus măsuri mai profunde pentru a se obține rezultate mai semnificative? Pentru că nu se reușise până la acea dată impunerea unor structuri democratice dar libere din punct de vedere al dependenței de rețelele corupției. Altfel spus, rețeaua nouă care unește toate verigile conducerii societății și economiei nu a atins nivelul de vigoare necesar. În ea încă mai este necesar a se infuza Lumină, pentru a se obține ridicarea conștiinței la nivelul optim.
Am venit (n.m. reuniți în personalitatea lui Obama), pentru a fortifica sentimental izbânzii totale asupra întunericului, menținând calmul și speranța tuturor celor care au fost nedreptățiți de sistemul actual precum și pentru a crește determinarea parlamentarilor curajoși care nu se lasă cumpărați sau șantajați. Noi vedem și acționăm pentru ca banii corporatiști să nu poată fi folosiți de familiile care conduc planeta voastră. 
Încă de la preluarea mandatului său, noi ajutăm personalitatea Obama să dețină instrumentele necesare anihilării „guvernului din umbră” constituit de Cabală. Da, uneori, suntem obligați ca prin diferite filiere să introducem în rețelele Cabalei, zvonuri destabilizatoare care să o împiedice să obțină anumite progrese.
Noi ne opunem la modul pragmatic războiului și vărsării de sânge și protejăm Lucrătorii din Lumină. 
Multe dintre ființele din Lumina care dețin poziții cheie în jurul președintelui au fost batjocorite și s-au lansat acțiuni de denigrare a lor, cu scopul de a le diminua libertățile și posibilitățile de a acționa. Ele sunt însă astfel educate și formate, încât nu pot fi destabilizate sau făcute să accepte propuneri compromițătoare. Credința lor crește proporțional cu nivelul provocărilor.

Voi, Lucrătorii întru lumină dovediți un mare curaj în acțiunile pe care le întreprindeți pentru creșterea nivelului de conștiință și trerzirea semenilor voștri. Contribuția voastră este importantă pentru finalizarea punerii în operă a Programului Divin.
Vedeți voi, Eu nu am reușit, în starea Mea de Iisus, chiar și cu ajutorul prietenilor mei dragi și al familiilor lor, să stabilizez pacea pe Pământ. Am fost cunoscut ca Prințul Păcii, dar învățăturile Mele au fost folosite pentru a crea dezbinare și moarte.
Nu venisem atunci pentru a înființa o religie nouă, mai exclusivistă. De fapt, venisem pentru a descuraja lumea să mai fie manipulată de clanul preoțimii interesate. V-am încurajat să renunțați la preoți și la clădirile (bisericile și templele) pe care și le construiesc cu banii voștri, pentru a-și asigura lor îșiși bunăstarea materială care vă este interzisă multora dintre voi. Am venit atunci pentru a spune lumii că nu este bine să-și pună soarta în mâinile preoțimii și nici a instituțiilor de putere (guverne, parlament).
I-am asigurat pe oameni că dacă doresc, pot stabili o legătură directă cu Dumnezeu, fără a folosi intermediari (reprezentanții bisericii), care mint că pot mijloci accesul în Rai. Dumnezeu este bun, milostiv și drept cu oricare creatură apărută din iubirea Sa și nu a delegat pe niciun popă de pe planetă să-L reprezinte în relația cu iubita Sa creație. 
De-a lungul timpului, biserica a pus între voi și Dumnezeu un văl din ce în ce mai gros de necunoaștere, teamă și descurajare pentru ca voi să credeți că aveți obligația să vă lăsați conduși de biserică, pentru a nu rătăci calea spre Rai.
A venit timpul când acest văl neguros se subțiază cu rapiditate și fiecare ființă începe să înțeleagă din ce în ce mai clar cam unde se plasează ea în raport cu Dumnezeu. Adevărurile ies tot mai mult la iveală din mintea voastră ancestrală cu care ați fost dotați de la început.

Noi suntem veniți acum, aici, pe Pământ pentru voi.
Obișnuiți-vă cu ideea că, într-un fel sau altul, noi suntem printre voi, și convingeți-vă că puteți apela la noi oricând. (n.m.: dacă o facem cu sinceritate și în limitele legilor deivine). 
 Noi aducem iubirea si lumina din cer, în formele voastre umane, și vă încurajăm să folosiți aceste ultime zile pe care le trăiți în dimensiunea inferioară (3D) pentru a vă însuși cea mai grea dintre toate lecțiile: fidelitatea și dragostea pentru ADEVĂR. Asta vă va reface integritatea, vă va curăța de sentimente întunecate, de îndoială, suspiciune, gelozie, frică și furie față de voi înșivă sau față de oricine altcineva.

ÎnțelegrețI că dacă stați centrați în inima voastră, nu mai trebui să faceți nimic în plus. A avea discernământ, o gândire corectă, o atitudine pe placul lui Dumnezeu, asta înseamnă: să rămâneți în echilibru, centrați pe inima voastră.
Asta nu înseamnă să nu vă mai folosiți creierul dar, în tot ceea ce faceți, treceți prin fitrul inimii. Când rămâi centrat pe inima ta nu poți să te îndepărtezi de adevăr. Vibrațiile inimii îți confirmă sau îți infirmă intenția de a acționa sau de a gândi.
În general, un fapt real, un eveniment indiferent cât de inedit ar fi el, nu poate crea o stare de emoție peste anumite limite. Aceasta înseamnă că alegerile voastre corecte nu se vor baza pe o stare emoțională care să vă scoată din echilibru. Nicio miză nu va fi prea mare, atunci când rămâneți ancorați în Adevăr.

Kathryn E. May
Eu vă cer să vă respectați conducătorii pe care vi i-ați  ales dar să îi apreciați la justa lor valoare, în funcție de modul cum își țin promosiunile pe care vi le-au făcut atunci când v-au cerut să-i alegeți. Nu-i judecați după ceea ce vă spun alții despre ei. Particularizați-vă și gândiți exact asupra a ceea ce v-au făcut vouă sau pentru voi. Apoi, nu vă concentrați asupra unei singure acțiuni a unui anume conducător. Apreciați-i munca de ansamblu, nu în funcție de rezultatul imediat ci în funcție de cel pe termen mediu sau lung. 

Dragilor, stabilirea relației voastre cu Dumnezeu nu impune nicio condiție prealabilă, nu vă cere să faceți sacrificii materiale. Uneori este dificil de a menține echilibrul și a găsi adevăratul vostru centru, la care să vă raportați. 
Dacă v-ați găsit un punct în care simțiți o pace profundă a minții, o împăcare sufletească, este semn că v-ați plasat exact acolo unde vă puteți întâlni Spiritul vostru Superior. Reveniți în acest punct ori de câte ori aveți posibilitatea și obsevați dacă, pe măsură ce vă repetați experiența, deveniți mai iubitori, mai concilianți, mai  plini de viață și mai fericiți. Veți simți din ce în ce mai clar energia pe care v-o trimite Divinitatea, care va turna în inima voastră recunoștința că v-ați apropiat atât de mult de Dumnezeu. 
Căutați pacea și împăcarea în tot ceea ce faceți, preaiubiților!
Vă iubesc nemotivat și nelimitat. Al vostru Sananda.

SURSA: http://lightworkers.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu