Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 16 octombrie 2013

MATEI, 30 sept.2013



(prima parte)

Salutări pline de iubire din partea tuturor sufletelor aflate pe această stație spațială. Sunt  Matei .
Este adevărat că vibrațiile predominante din această

perioadă au fost favorabile pentru discuții fructuase, care să calmeze situația din Siria. Au contribuit la acest climat și numeroasele rugăciuni pe care le-au făcut oamenii. Dumnezeu, Ființa Supremă a acestui univers, a dovedit multă receptivitate la aceste rugăciuni trimise de sufletele de pe Pământ. Ca orice altceva în cosmos, și rugăciunea este energie, care focalizată și susținută, poate avea multe efecte care se resfrâng asupra emitenților și mediului în care ele există. Și, de această dată, în legătură cu Siria, s-a trimis către divinitate un imens volum de energie care și-a produs efectele benefice.
Ultimul nostru mesaj despre Siria a determinat lumea să iasă din anonimat și să ia poziție în favoarea păcii, mesaje la care, parțial, vom face referire în cele ce urmează.

* Vom începe cu opinia unui cetățean al SUA, împărtășită de mulți alții și din afară:
Cred că un război chimic, cât se poate de real, se întâmplă în țara noastră de foarte mulți ani și el este localizat în sistemul nostru medical, al producerii și consumului de medicamente alopate. Apoi, hrana noastră a devenit toxică, aerul pe care-l respirăm ne sufocă cu poluarea pe care o conține, dârele de ceață provocate de aruncarea din avioane a unor substanțe otrăvitoare, cantitățile tot mai mari de otrăvuri deversate în apele lumii etc. sunt tot atâtea moduri prin care ființele de pe planetă sunt agresate. Milioane de oameni și alte viețuitoare cad pradă acestui genocid continuu, dar împotriva căruia, guvernele nu fac nimic ca să-l oprească sau să-l înlăture.”

Este lamentabil, dar foarte adevărat, că multe practici și produse dăunătoare sănătății voastre și a planetei se mai află din abundență pe Pământ. O metodă eficientă de depoluare este să vizualizați planeta ca fiind scăldată de o lumină alb – aurie, în timp ce gândurile voastre trebuie să fie concentrate pe purificarea mediului. Aceste gânduri-rugăciuni trebuie să se îndrepte către Dumnezeu căruia să-i mulțumiți pentru că vă ajută la purificarea planetei și a corpului vostru.  
Nu subestimați puterea rugăciunii! 
Pe de altă parte, puteți participa la acțiuni colective pașnice care vizează depoluarea mediului, oprirea intențiilor unor companii de a explora și exploata diverse resurse naturale, introducerea unor tehnologii care utilizează substanțe nocive pentru mediu și pentru viață. Fiți semnatari ai petițiilor care au drept scop împiedicarea distrugerii naturii, exterminarea oricăror ființe, defrișărilor, deversarea unor otrăvuri în apele planetei, distrugerea sau infestarea apelor freatice, deșertizarea unor zone etc. Altfel spus, este important ca fiecare dintre voi să facă ceva pentru apărarea vieții pe planetă.

* Sunt întrebat dacă în spatele masacrelor care au loc în Siria se află Illuminati?
Deși timp de două secole, sau cam așa ceva, agenți Illuminati au fost inițiatorii multelor revolte din numeroase țări, în special cu scopul de a se ajunge la declanșarea unui război civil, nivelurile vibratorii din planurile energetice, pe care planeta voastră le-a străbătut în ultimii ani (cu deosebire în ultima perioadă) au fost suficiente pentru ca răbdarea cetățenilor unor țări să fie puternic pusă la încercare, ceea ce a determinat formarea unor nuclee de nemulțumire împotriva condițiilor intolerabile. Aceste situații au fost suficiente pentru escaladarea valurilor de nemulțumire populară. Multe sunt cauzele care conduc la nemulțumire: nerespectarea moștenirii unor colectivități sau etnii, de către acei care ar trebui să-i apere, convingerile religioase antagoniste, diferențele de cultură, de standard de viață etc. au născut pasiuni care au împins lucrurile spre confruntare. 
 
*În cazul conflictelor internaționale, Illuminati au instigat la producerea unor evenimente majore pentru a inflama populația, sau pentru a-i abate atenția de la ceea ce se dorea ascuns. Adevărul despre originea acestor acțiuni va ieși la iveală, așa cum s-a întâmplat de ex. cu tragicele evenimente " 9/11”. Aproape toate conflictele au avut și au drept cauză intenția de îmbogățire a unei minorități în dauna interesului general.

* Sunt întrebat dacă Assad este un Illuminati?  Cum apreciez eu asta comparativ cu alți dictatori din zone: africană, Americii Latine, Coreea de Nord? Hitler, Mussolini sau Stalin au fost Illuminati?
Din diverse motive, niciunul dintre cei vizați nu a făcut parte din Illuminați. Unele acțiuni au fost inițiate, într-adevăr de Illuminați dar, după ce cel vizat a ajuns să capete puterea și controlul n-a mai fost nevoie de intervenția inițiatorilor pentru ca fărădelegile să continuie.
”Illuminații” aveau nevoie de energia fricii căci din aceasta se alimentau. Era suficient ca regimurile tiranice să fie aduse la putere, pentru ca această ”sursă de alimentare” să funcționeze din plin, ca o consecință a politicii tiranice care se instalase.

Din acel moment inițiatorii nu aveau nevoie să mai facă nimic. 
Un scop principal la ”Illuminaților” a fost să extermine cât se putea de mult din populația lumii pentru ca ei să-și poată exercita cât mai bine controlul și pentru ca planeta să aibă ”cât mai puține guri de hrănit”. 
Metodele de exterminare au fost și încă mai sunt extrem de diversificate și insidioase: poluare, sărăcie, boli (mai ales cu germeni de laborator), ațâțarea urii și intoleranței, dezbinarea. S-a urmărit o otrăvire pe toate căile: prin medicamente alopate, hrană modificată genetic, otrăvirea apei potabile (în special a pânzei freatice), aruncarea în apele lumii a tot felul de otrăvuri care au ajuns în corpul viețuitoarelor mărilor și oceanelor, devenite, apoi , hrană pentru populație, creșterea radioactivității, războaie, menținerea unor tehnologii riscante și nesigure etc. 
În cazul conducătorilor ”recalcitranți”, forțele ”Illuminaților” interveneau, cu brutalitate, dacă era nevoie, pentru a-i reduce la tăcere. 
Să vă dau un exemplu relevant: animozitățile dintre Statele Unite și Iran au început de 30 ani în urmă, când Illuminati au înlăturat un lider rezistent și au instalat o marionetă de-a lor, Șahul Pahlavi. După răsturnare, Pahlavi a primit azil în Panama, ulterior, la ordinul guvernului SUA, fiind adus cu avionul în Statele Unite, în ciuda cererii Iranului ca Șahul să fie trimis înapoi în Iran, pentru a fi judecat pentru crimele sale împotriva poporului.
Istoria Statelor Unite este marcată de intervenții în treburile altor națiuni. Această politică este, de fapt, opera de Illuminati, a căror influență a început în această țară prin coruperea câtorva persoane din guvernul care se forma după câștigarea independenței față de britanici.
Punctul culminant al consolidării Illuminati în SUA a fost când s-a înființat Sistemul Rezervelor Federale, consorțiu bancar privat al Iluminaților și brațul său puternic de colectare a impozitelor, Internal Revenue Service, care, împreună, au pus economia Statelor Unite in genunchi în urmă cu ceva ani. Mituire, șantaj sau amenințarea unor membri ai Congresului și a altor agenții guvernamentale, au devenit modalități banale și des întâlnite în această țară.


* Președintele american, Barack Obama, amenință Siria pentru că e în complicitate cu Big Oil ?
Răspunsul meu este NU. Președintele Obama a avut nevoie de mijloace  pentru a convinge regimul Assad să oprească utilizarea armelor chimice, dar el nu a vrut ca situația să ajungă la punctul de " grevă ".

Spre deosebire de publicitatea care s-a făcut cu privire la relația rece dintre el și Vladimir Putin (ceea ce la determinat pe un cititor să creadă că vă aflați în pragul declanșării unui nou ”război rece”), tratativele care au avut loc  între americani și ruși, legate de Siria, vizează o politică de negociere, căci nimeni din afară nu dorește să se implice într-un război în această țară, dar se dorește să fie oprite și distruse armele chimice utilizate în masacrarea populației.
Președintele Obama este dedicat trup și suflet misiunii sale care i-a fost încredințată de Consiliul Universului care prevede instaurarea păcii și armoniei pe planeta Pământ.

Știm că mulți oameni îl percep diferit de ceea ce v-am spus eu despre el în repetate rânduri. Pentru o mai bună înțelegere, vă oferim o foarte scurtă recapitulare a ceea ce s-a întâîmplat și se întâmplă în acest context.
Consiliul Universal a elaborat un Master Plan pentru edificarea Epocii de Aur pe Pământ în care să trăiască toate sufletele evoluate angajate în procesul de Ascensionare. Prin particularitățile ei, această Ascensionare este unică în acest univers.
Pentru a susține acest proces, multe suflete evoluate din univers, au ales să se încarneze pe Pământ. Fiecare dintre ele are de jucat un rol precis, într-un anumit domeniu, anumit loc și anumit moment.
Ființele care ascensionează trebuie ca într-o perioadă determinată să reușească să-și lichideze karma acumulată în această viată sau în cele anterioare. Multe dintre aceste suflete, au refuzat oportunitatea de a-și accelera evoluția, mai ales din cauza influenței pe care au avut-o asupra lor forțele Illuminati, care, pentru a le convinge, le-au facilitat ocuparea de posturi și poziții din care le-a fost ușor să se îmbogățească pe căi necinstite. În strădania lor de a parveni, ei au utilizat metodele cele mai ”neortodoxe”, călcând în picioare suflete nevinovate dar încărcându-se cu enorme cantități de karmă, care le-a diminuat din ce în ce frecvența de vibrație și i-a îndobitocit.
Sufletul încarnat în cel care este astăzi  Barack Obama, a avut de înfruntat multe ființe umane convertite de Illuminati, astfel încât, la venirea la Casa Albă, a fost întâmpinat cu multă dar disimulată ură și împotrivire. Momentul preluării funcției pe președinte a coincis cu un maximum de atitudine ostilă din partea congresmenilor acaparați deja de Illuminați.

 Numeroase au fost încercările de a-l înlătura pe Obama de la conducerea statului. Așa cum v-am mai spus și cu alte ocazii, Obama este bine apărat de cei care l-au trimis pe Pământ și asta explică de ce toate încercările împotriva lui au fost depistate și anihilate la timp. Cu toate greutățile, cu toată opoziția, programul lui Obama se înfăptuiește, spre disperarea adversarilor. 
Suzanne Ward
 În aceste acțiuni dure, să nu vă imaginați că Obama este dirijat la modul lui conștient de înțelegere de forțele care-l apără. Intuiția, sincronicitățile, sclipirea de moment, aliații care-i stau aproape etc. determină un cumul de condiții din care Obama iese bine din orice situație.
Există un amplu program de denigrare a Președintelui și acțiunilor sale, program inițiat de înverșunații săi opozanți. Aceștia difuzează tot felul de minciuni împotriva acțiunilor lui Obama. Fără să obțină rezultate favorabile, dușmanii Președintelui, nu realizează că, involuntar, răspândesc în lume metode și practici care arată cum trebuie să te opui Iluminaților și cum să-i înfrângi


SURSA: http://www.matthewbooks.com
 (C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu