Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 19 octombrie 2013

MATEI, 30 sept.2013 (2)



(ultima parte)

Întrebare: ”Ce se întâmplă în Statele Unite, țară care se presupune a fi un model de democrație , libertate și " visul american "?

Populația săracă continuă să crească și există tot mi multă violență. Inainte și imediat după alegeri, cei aleși vorbesc despre măsuri radicale de îmbunătățirea vieții, dar, mai târziu, ei încep să uite ceea ce au promis, se ascund după tot felul de motive puierile și, practic, nu fac nimic pentru redresare; dimpotrivă, din ceea ce a mai rămas de împărțit, ei se înfruptă cu lăcomie, până când se apropie următoarele alegeri, când, pe ultimii metri, ei încearcă să dea o spială care să le dea dreptul să candideze din nou, etc.  Probelmele serioase sau grave ale țării sunt amânate mereu, căci nimeni dintre cei aleși să le rezolve nu are interes să o facă cu adevărat.
Matei: Ceea ce se întâmplă în Statele Unite nu este unic sau diferit de ceea ce se petrece în multe alte țări din lumea voastră. Vă aflați în procesul răsturnării echilibrului atât în ceea ce o privește pe Gaia, sufletul Pământului, corpul ei planetar, Pământul cât și pe locuitorii ei. Așa cum am menționat mai devreme, lumea voastră este, de aproximativ zece ani, în situații deosebite, cum ar fi războiul, separarea brutală între bogați și săraci și tocmeala guvernanților care, în fapt, nu fac nimic pentru eradicarea acestor situații. Reconcilierea între " părți ", în toate problemele divergente, nu reușește aplanarea acestor stări de lucruri deoarece cei care au, și care conduc lumea, nu au niciun interes să renunțe la privilegiile lor și să împartă bogățiile lumii cu cei săraci.

Acesta este motivul pentru care extremiștii politici au atins apogeul în guvernul Statelor Unite, și asta perpetuiază nemulțumirea și violența celor pauperi. 
Unele conflice își au rădăcini în diferențele religioase, etnice, rasiale, nivel de instruire, diferențieri filozofice etc. Există suficiente cazuri în care stările emoționale necontrolate, ura, dezechilibrele mentale crează stări de criză sau tragedii. 
Programele insidioase, perfide, de sorginte Illuminati, sunt înfiltrate în rândul populației, mai ales a celei cu pregătire precară sau cu stare materială submedie. 
Cam în aceste categorii se încadrează și recentele evenimente din Nairobi, în care au fost luați ostateci. S-au produs atentate sinucigașe sau s-a tras la întâmplare în grupurile de protestatari. 


Mass-media face în continuare ceea ce știe ea cel mai bine să facă: deformează, dezinformează, adică caută sezaționalul în evenimentele mărunte, abate atenția cititorilor de la problemele cu adevărat importante și minimalizează sau trece sub tăcere fapte și evenimete de primă importanță dar care nu sunt pe placul magnaților mijloacelor media sau a celor care o plătesc. Cu toate acestea, mai scapă necenzurate frânturi care, pentru cei versați, pot fi puse cap la cap pentru a obține o imagine de ansamplu. Așa s-a întâmplat și cu problema Siriei, despre care lumea știa că a acutizat neînțelegerile dintre SUA și Rusia, când, de fapt, se realiza un pact al neintervenției militare. Desigur, asta nu a fost ceva rău, dar, pentru o perioadă, s-a exploatat situația pentru a crește îngrijorarea și, deci, negativitatea.  

În ce-l privește pe Papa Francis, el este sincer în proclamațiile sale, beligeranța guvernului iranian este în diminuare iar ONU, ajunsă neputincioasă din cauza manevrelor și infiltrărilor Illuminati, începe să dea semne de revigorare.

Dar, privind retrospectiv, nu tot ceea ce a făcut omenirea în ultimii ani a fost generator de negativitate. Acum, din miliarde de oameni " buni ", doar o mică parte pot fi numiți cu adevărat ”răi”. Problema este că mare parte dintre cei ”buni” rămân în espectativă și nu se angajează ferm în apărarea dreptății și adevărului. Ne bucurăm că la ”activarea” celor bine intenționați au contribuit și mesajele transmise prin mama mea
Familia noastră iubită de pe Pământ, voi aveți o putere colosală cu care ați putea transforma lumea. Cheia este să găsiți în voi hotărârea de a vă uni forțele și voința, mai ales că, în acești ultimi ani, tot mai multe civilizații prietene ale universului v-au acordat asistența și îndrumarea lor. Însă, trebuie spus și că se obsevă o tendință de coagulare mai mare ca altădată a celor care încep să înțeleagă tot mai bine și mai corect ce se întâmplă în societatea umană și care sunt prioritățile. Actele de binefacere câștigă teren ca urmare a trezirii a tot mai mulți oameni de pe planetă. Lumina lor ajută la vindecarea inimii și minților celor din jur. În acest mod, energiile fricii, disperării, neajutorării diminuiază și lumea voastră devine tot mai luminată. Sunt semne că Pământul vostru se îndreaptă spre paradis, spre Era Luminii, Abundenței și Fericirii.
Cu permisiunea dv. voi însera acum conținutul unui e-mail trimis la Centrul Ra Kendra în Filipine, de către un cititor:
”Pentru ca întunericul să dispară trebuie ca noi , oamenii, să aducem în ființa noastră Lumina și să o răsândim în jurul nostru, peste tot unde încă mai există unghere întunecate.
Orice negociere sinceră, din inimă, face ca totul să fie mai transparent și mai luminos(cu referire directă la pace prin negocieri pentru a rezolva conflictul din Siria ) .
Pacea nu este legată de război; ea este o stare naturală a ființelor și lucrurilor, este o garanție a progresului și evoluției. Scopul nostru, al tuturor, trebuie să fie instaurarea domniei păcii în lume. Atunci când pacea va prevala în inima fiecăruia dintre noi, lumea va renunța la violență, la acte antisociale, la război.” 

S.W.
Deci, preaiubiților, atunci când dintr-un motiv sau altul, se ivește o stare care vă poate aduce enervare, disconfort, respirați profund și gândiți-vă că voi sunteți făcuți din iubire și ați venit în această viață pentru a face fericit pe oricine vine în contact cu voi. Întorceți-vă de fiecare dată în inima voastră, în centrul vostru de echilibru, și numai din acel loc relaționați cu cel din fața voastră. Procedând în acest mod veți constata că, de fapt, nu aveți motive să intrați în conflict cu cineva. Este o lege universala că energia păcii și liniștii în inimile și mințile oricărei ființe apropie ziua în care toate sufletele din lume vor trăi armonios între ele și intre ele și natura înconjurătoare.
Nu uitați că toate ființele de lumină din acest univers sunt alături de voi și vă îmbrățișează cu o dragoste necondiționată

Matei
SURSA: http://www.matthewbooks.comne Ward
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu