Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 12 octombrie 2013

Interviu cu Commander Kenan, de pe Lyra (3)



 (3 oct. 2013; channeler Konstantinos)
(ultima parte)

Kenan: Acum, despre așezarea în spațiu a formațiunilor noastre de nave. S-ar putea spune că se bazează în principal pe forma triunghiulară și cerculară de dispunere. De multe ori, folosim și așezarea în cercuri concentrice. Așezarea în cerc pare a fi cheia specifică strategiei noastre. Acest
Kenan
aranjament circular al flotelor și flotilelor noastre are următoarea alternanță: să spunem că primul cerc de nave aflate în spațiu este ”la vedere”. Cercul de nave imediat superior va fi în spectrul invizibil, următorul, în spectrul vizibil s.m.d. Uneori, adoptăm și o așezare în semicerc.

În ceea ce privește navele-mamă, în principiu, ele sunt plasate la distanțe mai mari de obiectiv, în ”ariergardă”, cum ați spune voi, deși ”în spate sau în față” ori ”sus și jos”, sunt noțiuni destul de inadecvat utilizate și fără prea mare relevanță. În majoritatea situațiilor, navele-mamă sunt plasate în spectrul invizibil, pentru motive evidente. Aceasta face ca instrumentele de observare ale pământenilor (NASA, de exemplu) să nu fie de niciun folos în observarea și localizarea în spațiu a acestor nave, cu excepția cazurilor când ele se lasă observate intenționat. Adoptarea schemelor de așezare în spațiu a navelor noastre ține cont de scopul misiunii în care sunt angrenate, pentru a corespunde unei anumite tactici și manevre. Mă refer la scopuri precum: salvare, stand-by (așteptare), observare și monitorizare sau acțiune în ”obiectiv”. Pentru moment, consider că v-am furnizat suficiente date privind acest subiect. 
Konstant.: Mă rog, tu decizi. Din partea mea, nicio problemă. Acum, ar urma capitolul privind sistemele de monitorizare și de detectare a voastră și navelor voastre și legăturile pe care le realizați cu pământenii. 
 Kenan: Într-adevăr. Mă voi referi la aceste grupuri specializate de activități precum:
1. Diverse echipe specializate în unele domenii științifice de cercetare (cum ar fi geologia, geodezia, mediul, astronomie, militar etc.).


2. Monitorizarea în plan fizic, de la distanță sau cu contacte de grad 1,2,3 sau 4.

3. Legături cu ființe umane cu abilități ”paranormale”, persoane cu care putem stabili anumite tipuri de relații, într-un plan frecvențial comun (fie prin coborârea vibrațiilor noastre, fie prin ridicarea frecvenței lor de vibrație, pentru o perioadă relativ scurtă de timp) astfel încât să devină posibil actul comunicării bilaterale. Pentru ca aceste contacte să fie posibile, se impune ca ambii comunicatori să depășească un anumit nivel al fricii care să faciliteze apariția unui climat de încredere. 
De asemenea, mai menționăm și Remote Viewing (RV) (Vizualizarea de la Distanță), metodă des și cu succes utilizată.

4. Utilizarea oportunităților oferite de misiunile spațiale cu echipaj uman, când ne expunem pentru ca astronauții voștri să ne observe suficient de bine, cu proprii lor ochi. Din păcate, la revenirea pe Pământ, ei sunt bine ”prelucrați” pentru a-i determina să păstreze secretul și să nege că ar fi văzut ceva neobișnuit în spațiu. Împotriva ”recalcitranților”, serviciile specializate pot lua măsuri punitive, chiar drastice, care pot merge până la eliminare. Din fericie, treptat, ”secretomania” a mai diminuat, ca urmare a generalizării observării navelor noastre de către tot mai multă lume. 

5. Colectarea și recuperarea unor resturi de nave ET eșuate pe Pământ, din diferite motive. În asemenea situații, specialiștii voștri pot prelua diverse fragmente ale epavelor navelor căzute. Ele sunt studiate de pământeni în încercarea de a afla anumite tehnologii și compoziții de materiale.  
Sunt și situații în care au loc unele schimburi, între reprezentanți ET și pământeni. Asemenea înțelegeri pot apărea din interesul nostru de a nu pune la dispoziție o anume tehnologie care, în mâinile forțelor voastre războinice, poate deveni periculoasă pentru omenire. (Nota C.M.: de exemplu, o anumită tehnologie ET să fie utilizată de către pământeni pentru fabricarea de arme).  
 Sunt situații când voi puteți recupera materie biologică a unor ființe ET, care vă dă posibilitatea să le studiați în detaliu structura. Au fost și cazuri în care, ființe ET supraviețuitoare unui accident, au fost recuperate de pământeni și ținute în viață, pentru a fi studiate, a li se afla diverse secrete sau pentru a fi oferite la schimb.
În asemenea situații, telepatic, noi am putut comunica cu ”ostaticii ET” pe care, de obicei, i-am recuperat deși, uneori, asta s-a realizat prin părăsirea corpului lor fizic. 
Și acum, de exemplu, mai există asemenea ”deținuți” care sunt studiați de oamenii voștri de stiință.
Din varii motive, sufletele acestor ființe nepământene au ales să se pună, în acest mod, la dispoziția voastră, pentru ca, prin ”sacrificiul” lor să primească un bonus în evoluția lor spirituală.
Vorbind despre acest subiect, ar trebui ca oamenii voștri de știință să știe că nu vor putea obține niciodată mai mult decât suntem noi dispuși să le oferim. 
Încă un motiv serios pentru care admitem să lăsăm spre studiu rămășițe ale unor cadavre ET, sau ființe în viață, este și acela ca voi să descoperiți la modul concret că avem ceva în comun cu voi și că, cel puțin din acest motiv, trebuie să fim mult mai apropiați și că nu vă suntem deloc dușmani.

6. Contactarea instigatorilor care ne prezintă pe noi ca fiind civilizații cu intenții agresive, cuceritoare, față de Pământ. Scopul lor este de a face imposibil contactul și apropierea noastră de civilizația umană, dorința lor fiind de a vă ține într-o stare de ignoranță care le dă posibilitatea să vă manipuleze cum doresc, ca urmare a creării unui climat de teamă și neîncredere.

Metodele lor de influențare a oamenilor pământeni sunt diverse și ele se pot rezuma la: ritualuri satanice, jertfe de sânge, pervertiri, impingerea către apucături degradante din punct de vedere moral. etc.

Konstantinos
Amintiți-vă că unii dintre reprezentanții întunericului au obținut ”succese” în ceea ce privește modificarea comportamenului multor oameni, mai ales a celor care ajung în posturi de conducere și influențare a maselor.

Nu mai am nimic de adăugat pentru moment. Dacă subiectele tratate vor avea priză la publicul tău cititor, putem continua. La revedere!
Konstant.: Vă mulțumesc pentru că ați acceptat să ne dați toate aceste informații, inclusiv descrierea navei-mamă, Thoria. Vă sunt profund recunoscător vouă celor aflați pe această minunată navă spațială. 
Kenan: Primiți sentimentele mele de iubire și deosebita apreciere pentru ființele umane de pe Planeta Albastră.
Adonai.
SURSA: http://awakeningtothedivine.wordpress.com

(C.M.)

3 comentarii:

  1. PACE si LUMINA !Commander Kenan si tie frate Konstantinos.IULIA.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte interesant !
    Multumim pentru traducere

    RăspundețiȘtergere
  3. Asteptam continuarea Kenan!
    Multumim pentru aceste informatii pline de lumina.
    Cosmin Virje

    RăspundețiȘtergere