Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 22 februarie 2012

DESPRE PACEA INTERIOARA SI PACEA EXTERIOARA (1)


Din emisiunea ’’O ORĂ CU UN ÎNGER’’, realizată de Linda Dillon cu Arhanghelul Mihail.
(13 feb.2012; channeler Linda Dillon și Steve Beckow, editor al ‘’ The 2012 Scenario’’)


 (prima parte)
 
Graham Dewyea: Hello și bungăsit la “O oră cu un înger”, programul săptămânal cu Linda Dillon, channeler la Cosiliul Dragostei, și Steve Berckow, editor la ‘’ The 2012 Scenario’’.

Astăzi oaspetele nostru va fi Arhanghelul Mihail. Vă rog să-mi permiteți ca în această emisiune să ne bucurăm și de participarea lui Geoffrey West, care va interveni alternativ cu Steve. Geoffrey este un vizionar care înțelege și colaborează cu lumile galactice mai ales în domeniul vindecării și al restabilirii păcii universale. Bine a venit, Geoffrey, și ne bucurăm de întâlnirea cu tine.

Geoffrey West: Bun gasit, Graham, mulțumesc foarte mult! Sunt onorat să fiu aici. Okay, mulțumesc vouă, tuturor și salutări ascultătorilor emisiunii voastre. 


Geoffrey
 Înainte de a începe, aș vrea să invit ascultătorii să mi se alăture pentru a face o invocație pentru lumină, iubire și protecție divină. Pentru aceasta, vom închide ochii și vom efectua două, trei respirații profunde. Imaginați-vă că vă aflați înconjurați de nor alb, pufos, căptușit cu aur.

Vă rog să repetați după mine:” Mă adresez, Doamne, Ție, Atotputernicul EU SUNT, și invoc ajutorul forțelor Luminii pentru a ca energiile divine ale păcii și IUBIRII să ajungă la toți cei care sunt pregătiți și dornici să le primească. Îi îmbrățișem pe frații și surorile noastre de pretutindeni, care monitorizează acest program de înălțare și ne feresc de acțiunile forțelor întunecate care încă nu au acceptat Lumina. Noi îi așteptăm și pe aceștia să se trezească și să ni se alăture în Lumină. Cer ca Lumina Divină Violetă și Alb-Strălucitoare să-mi înconjoare și să-mi pătrundă corpul total, ACUM! Eu sunt cel care anuleză puterea și prezența oricărui sentiment de teamă și îndoială oriunde s-ar afla el. Eu împărtășesc strălucire orcărei ființe care mă privește și mă cheamă. Eu sunt protejat în orice moment, la toate nivelurile și în toate modurile. Eu sunt maestrul care aduce lumină, iubire divină, pace, armonie și perfecțiune pe Pământul meu iubit și în întreaga Galaxie. Îmi exprim profunda și deplina mea recunoștință și dragoste pentru Creator și întreaga Sa creație. Așa să fie! ”

Bine. Bine ai venit, Arhanghelul Mihail! Bine ai venit înapoi, Doamne. Noi suntem gata să auzim ceea ce vrei să ne împărtășești în această săptămână.
Arhanghelul Mihail: Bine v-am regăsit, preaiubiților! Eu sunt Mihail, Arhanghelul Păcii și Războinicul Iubirii și cel care vă aduce știrile. Bine aţi venit împreună la această oră, pe calea undelor. Şi, da, dragă Geoff, aşa cum ai spus, la acest timp al iubirii și al recunoașterii, eu sunt prezența din interior și din afară. Şi când spun aceasta, mă refer la recunoaşterea și prezența Eu Sunt, în fiecare ființă, indiferent că se află pe Pământ sau dincolo de el, indiferent dacă este vorba de o floare sau de un câine – nu contează

Aş dori să vorbesc cu voi, în seara asta, despre pace, pacea înterioară și cea dinafară. Am aprins Flacăra Albastră de pace în inima voastră, în mintea voastră, prin cel de al treilea ochi. Am ancorat această energie în interiorul vostru, pentru că - indiferent ce fel de rază vă corespunde, indiferent dacă sunteți semințe stelare, ființe angelice sau de origine pământeană, sunteți cunoscuți pe diverse căi în acest univers. Voi sunteți păstrători ai păcii.

Există acum pe planeta voastră aprige discuții, multă exaltare și nerăbdare, multă dorință de anticipare în ceea ce privește Ascensiunea. Indiferent de aceste stări, de înțeles, pănă la urmă, noi vă cerem ca în această perioadă să tratați toate problemele cu mult calm, cu deplină liniște interioară și exterioară, căci ele sunt cheia succesului acestei tranziții, acestui salt în altă dimensiune.

De ce am ales să deschid discuția despre acest subiect, la această întâlnire cu voi? Pentru că dacă nu aveți acel sentiment de pace, de liniște, de calm în interiorul ființei voastre nu vă puteți aștepta ca aceste stări să le găsiți în lumea care vă înconjoară, pe planeta voastră, în galaxia căreia-i aparțineți sau în universul din care faceți parte.

Cu ani în urmă, am împărtăşit cu voi intenţia mea pentru o acțiune intensă de edificare a unei păci durabile pe planeta voastră. Acțiunea, dragii mei, nu s-a încheiat căci multe au fost obstrucțiile care au apărut în realizarea acestei intenții. Însă mereu s-a făcut câte ceva în edificarea acestei stări de lucruri pe planetă. Lucrurile nu se vor opri aici, căci, contribuția pe care o aduce fiecare Lucrător întru Lumină crește mereu deoarece deținătorii Luminii sunt din ce în ce mai mulți.

De ce există în continuare atâta discordie și atâta violență, mai cu seamă în mediul urban? Cum se explică rata disproporționat de mare a mortalității nenaturale de la orașe, comparativ cu mediul rural? Cine poate justifica acțiunile de represiune sau vendetele care se produc mai cu seamă în centrele aglomerate? Dacă vă declarați iubitori de viață, de ce permiteți suferința și crima pe planeta voastră? Aceste racile ale societății umane nu pot dispărea fără a se ajunge la o conștiință înaintată, la credința fermă în destinul omului venit pe Pământ pentru a-și îmbogăți cunoașterea care să-l ajute să atingă starea de măestrie.

Lipsa de conștiință îi determină pe unii să refuze pacea pe care o consideră o mare plictiseală. Nu uitați că eu sunt purtătorul Flacării Albastre a adevărului care este în perfect acord cu starea de pace. Pacea nu este plictisitoare, dacă ai hotărât să o folosești pentru a găsi răspunsuri și pentru a căuta adevărurile cele mai înalte. Numai în pace puteți să evoluați repede și frumos spre nebănuite nivele de conștiință. Cine se află în pace nu poate fi încercat de niciun sentiment de teamă, căci frica și pacea sunt stări incompatibile. Starea de frică te face să te ascunzi, să dai înapoi, să nu accepți lumina, să nu ai încredere în iubire, să fi bănuitor și cârcotaș și să accepți compromisurile care, crezi tu, te vor ajuta să supraviețuiești. Dacă nu ești centrat pe starea de pace, îți va fi mereu frică de înălțimi, vei renunța să mai zboiri și vei rămâne mereu lipit de pământ sau sub pământ. Orice salt ți se va părea temerar, imposibil de abordat. Privirea ta nu va scruta tăriile cerului ci va rămâne ațintită spre pământ.

Este timpul să vă deschideți inimile și aripile pentru a vă avânta spre înălțimi. Dacă aveți îndoieli asupra reușitei, apelați la arhangheli, la ghizii spirituali, ființele angelice. Trebuie să aveți curajul de a întrona pacea, liniștea și iubirea în toate aspectele vieții voastre pământene: în instituțiile financiare, în sălile tribunalelor, în economie, în biserici etc.

Voi sunteți ființe de lumină făcute să trăiască frumos, în pace și în iubire. Aveți puterea să schimbați foarte repede înfățișarea planetei voastre. Ați început nu de foarte mult timp această măreață operă și ați înaintat foarte repede. Nu trebuie să vă opriți!

SURSA: http://the2012scenario.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu