Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 20 februarie 2012

SaLuSa, 15 feb. 2012


Mike
Channeler Mike Quinsey.

Evenimentele de pe Pământ se accelerează fară îndoială, și deși puțini dintre voi sunteți direct implicați, voi veți ști că aceasta este adevarat. Unele personaje ale Luminii s-au dăruit, pentru a da un imbold și mai mare unor evenimente pozitive, ce vor ajunge la urechile voastre. Multe dintre reușitele lor nu au fost lăsate să fie raportate în mass media, însă va veni un moment când aceasta nu va mai fi cu putință.
Ei au destabilizat regimul întunecat, care nu mai deține gradul de control suficient pentru a opri deznodământul. El se va concretiza într-o victorie a Luminii, și odată ce oamenii vor vedea dovezi în această direcție, barajul se va rupe și un  mare succes se va produce. Desigur, noi suntem conștienți de acțiunile ce au loc, și în măsura posibilului vom ajuta aliații noștri, spre a ne asigura că ei își ating obiectivele. Majoritatea dintre ei sunt conștienți că noi suntem cu ei și că în permanență îi protejăm, ceea ce le conferă curaj și hotărâre pentru a merge cu încredere înainte.
Aceasta este necesar, deoarece, adesea, ei acționează sub amenințarea pierderii vieții lor.


In permanență există o curgere neîntreruptă de anergie, care vă mărește nivelele de conștiință, care se înalță cu repeziciune, și astfel marea trezire se generalizează.

Noi dorim ca, în cele din urmă, fiecare suflet să atingă nivelul de vibrație care să-i asigure ascensiunea în această etapă. Este însă alegerea fiecăruia dintre voi să hotărască pe ce cale își va continua existența; când sufletul va fi pregătit, nimic nu-l va mai opri să se înalțe.
Din grija pe care o purtați celor dragi vouă, știm că unii dintre voi vor alege să revină pentru a-i ajuta pe cei rămași în 3D. Va conta numai ceea ce liberul arbitru va decide să facă, căci nimeni nu-și poate permite să nu-l respecte. Multe opțiuni vă vor sta la dispoziție, după ascensionare, o parte dintre voi alegând să facă parte din echipajele Forțelor Galactice. Pe aceste nave, este foarte posibil să vă regăsi cu membrii de familie plecați înainte de pe planetă. Posibilitatea este reală dat fiind faptul că, deobicei, rezidenții acestor flote preferă să rămână pe ele multe sute de ani, Navele Mamă devenind adevărata lor casă. Este oarecum asemănător cu serviciul militar de la voi, numai că este incomparabil mai relaxant, mai interesant, în multe situații, caprivant. Navele sunt dotate și cu armament care nu va fi niciodată utilizat ca mijloc de agresiune ci doar de apărare. De fapt, forța militară nu poată fi utilizată decât în misiuni de salvare a echipajelor noastre. Misiunea noastră de salvare este una dintre cele mai importante. Așa s-a întâmplat și în cazul rachetei cu oameni la bord, care s-a dezintegrat înainte de înscrierea pe orbită, acum câțiva ani în urmă. Noi respectăm viața și avem multiple modalități de a ne-o proteja pe a noastră, în caz de agresiune. De ex., în caz de necesitate, putem plasa în timp real, un scut protector în jurul navei noastre, scut care este impenetrabil și menit să distrugă sau să devieze o armă trimisă spre noi. În general, acest scut este invizibil și face, deasemenea invizibilă nava pe care o protejează. Sistemul acesta de producere a invizibilității este fercvent folosit de către echipajele noastre, trimise în misiune foarte aproape de planetă sau chiar pe planetă. Ați rămâne uimiți dacă ați putea vedea câte nave spațiale survolează cerul Pământului vostru.

Puțin câte puțin, voi sunteti pregătiți pentru întâlnirea cu noi, și asta se va întâmpla înainte de a se produce saltul ascensionării voastre, după care va deveni un fapt cotidian și banal. Trebuie însă ca, mai întâi, planeta voastră să fie curățată suficient de negativitate și frecvența de vibrație în sistem să crească la valori compatibile cu nevoile celor care vă vor vizita. Oricum, până acum s-a depus o muncă uriașă de purificare a sistemului vostru planetar, activitate la care foarte mulți dintre voi v-ați adus contribuția, în timp ce corpul vostru material se odihnea pe Pământ.
 Deși la modul conștient nu vă amintiți, toate aceste decorporalizări, întreaga muncă pe care o depuneți se înmagazinează în memoria voastră subconștientă, la care veți avea acces după ascensionare.
Mulți dintre voi ar vrea să știe ce se va înâmpla în momentul ascensionării cu animalele voastre de companie. Dacă le iubiți și le doriți în continuare prezena, ele vă vor însoți și în planul superior, cu dseosebirea că vă veți înțelege telepatic cu ele.
După ascensionare, cel mai important câștig al vostru va fi legat de corpul vostru fizic, care va fi complet sănătos, întinerit și reprogramat pentru o lungă existență. 

După cum vedem noi lucrurile pe Pământ, v-am putea spune că sunteți într-o mare agitație, atât din cauza nerăbdării cu care așteptați încheierea acestui proces cât și din cauza frământărilor provocate de forțele întunecate care sunt disperate și profund preocupate de zădărnicirea sau măcar întârzierea momentului înălțării voastre. Foarte mulți Lucrători în Lumină sunt angajați într-o luptă directă cu forțele întunericului pe care le vor birui cu siguranță, căci acest proces este atât de înaintat în desfășurare încât este imposibil să devină reversibil. Permanent vedem cum reprezentanți ai întunecaților sunt înlăturați din funcțiile cheie pe care le dețineau, cum puterea lor de decizie dispare sau cum justiția începe să se pronunțe în favoarea adevărului, pronunțând sentințe de privare de libertate sau recuperare de bunuri (Nota C.M: La noi în țară, putem exemplifica cu nume precum Adrian Năstase, Remeș, Mureșan, Vântu etc). Aceste acțiuni vor continua și se vor extinde, până la curățarea societății și intronarea spiritului de dreptate și de cinste. Știm că întunecații sau supușii lor folosesc tot felul de tertipuri pentru a scăpa de judecată și de aplicarea legii. Ei mai pot obține diverse amânări, dar desnodământul va fi același. Aceste acțiuni de curățare se vor amplifica în lunile care urmează în așa fel încât termenul de închieiere a procesului să fie respectat.

Așa cum am mai spus-o în repetate rânduri, nu va exista un sfârșit catastrofic al umanității sau al planetei, dar fenomene de purificare se vor mai produce. Unele fenomene meteorologice vor crește în intesitate, unele erupții vulcanice vor mai apărea etc. Mama voastră, Pământ, încă mai are nevoie să se curețe, și aceasta nu o poate face altfel decât prin apă, foc, furtuni, cutremure. Aceste fenomene vor fi astfel produse încât să nu elimine viața de pe planetă. Voi dispuneți de echipamentele de prevenție necesare, astfel ca să vă luați din timp măsurile de apărare necesare. Desigur, vor fi și victime, dar acelea pleacă pentru că așa au ales, pentru că așa și-au programat această viață și pentru că au un scop foarte bine definit în evoluția ființei lor. Nimeni nu moare, decât atunci când s-a programat.

 

Eu sunt SaLuSa de pe Sirius, și iubesc fiecare suflet de pe Pământ. Vă anunț că multe energii divine urmează să mai sosească pe Pământ pentru a accelera trezirea unui număr foarte mare de ființe umane. Aceste energii vor determina pe mulți dintre voi să-și schimbe vechile credințe, mai cu seamă în ceea ce priveste religia. Tineți minte: ASCERNSIUNEA NU ESTE UN EVENIMENT RELIGIOS ci unul care se referă la evoluția ființei umane, la spiritualitatea ei.
Da, ea il implică și pe Dumnezeu, dar pe acel Dumnezeu adevărat nu cel plăsmuit de biserică.
Dumnezeu înseamnă IUBIRE, acea iubire care nu este luată nici măcar acelora care-L neagă pe Dumnezeu sau pe Creator.       
Nu uitați că voi sunteți ființe spirituale care vremelnic ați ales să aveți unele experiențe în planul fizic. Pentru aceasta, a trebuit să vă luați o haină pe care o numiți corpul fizic.
SaLuSa.
SURSA: http://galacticchannelings.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu