Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 23 februarie 2012

SaLuSa, February 20, 2012

Mike
Channeler Mike Quinsey.

De la o zi la alta circumstanțele din lumea voastră se schimbă foarte repede. Poate că nu toate evenimentele vă parvin imediat, însă despre derularea programului de înlăturare a întunecaților, primiți vești destul de proaspete. Aliații noștri având susținerea noastră progreseaza foarte bine, și nimic nu va opri succesul lor final.
De exemplu, deși multe tentative de a declanșa cel de Al Treilea Război Mondial au avut loc, ele au fost zădărnicite de forțele păcii astfel încât vă putem asigura că un asemenea tragic eveniment nu va avea loc. Cei care doresc să provoace un asemenea conflict mondial, cunosc foarte bine că afirmațiile noastre nu sunt gratuite. A existat un număr de încercări de escaladare a divergențelor dar intervenția noastră a fost promtă și situația a fost dezamorsată. Cine urmărește cu atenție desfășurarea evenimentelor poate observa uneori unele discontinuități în ceea ce ar putea urma în mod logic în legătură cu un anumit eveniment, dar care, în mod inexplicabil, pare a-și fi schimbat cursul.
Nu dorim a ne angaja într-o confruntare militară cu forțele întunecaților, nu pentru că am avea dubii asupra victoriei noastre ci pentru că dispunem de alte metode și tehnici care pot dejuca oricând planurile lor, fără a fi nevoie să provocăm suferință pe planetă. Sunteți foarte aproape de momentul ascensionării și noi nu vom accepta ca acest proces înălțător să poată fi afectat, indiferent cât de mult vom fi provocați. Timpul lucrează în favoarea forțelor păcii care constrâng din ce în ce mai puternic pe cei doritori de conflicte.  Cunoașteți, probabil, că în urmă cu mai mulți ani Divinitatea a emis un Decret prin care se interzice declanșarea unui război nuclear pe Pământ (Nota C.M.: Despre acest Decret vorbește și Suzanne Ward în cărțile dictate de Matei. Este poate singurul act prin care Dumnezeu limitează dreptul Liberului Arbitru al cuiva. Această măsură se justifică prin faptul că dezintegrarea nucleară ar afecta profund structura materiei și energiilor din univers, înlăturarea efectelor necesitând extrem de multă energie).

Dragilor, în lumina a ceea ce v-am spus în legătură cu stabilirea păcii, vă rugăm să nu vă lăsați copleșiți de frică de ceea ce se întâmplă de ceva timp în Orientul Mijlociu. Acea încordare va cunoaște brusc un sfârșit atunci când se va produce un eveniment neașteptat, care va face ca starea de pace să se instaleze imediat în acea zonă (Nota C.M.: presupun că se face referire la planificata debarcare a unor vizitatori extratereștri care va trezi lumea și va face ridicolă orice acțiune ostilă interumană pe Pământ).
Nu mai este loc pentru arme nucleare, care, dealtfel, sunt atent monitorizate pentru a fi făcute inofensive, când măsura se va impune. Important este de reținut că armele nucleare nu vor mai fi utilizate în conflicte militatre, defensive sau ofensive.
Noi ne aflăm aici pentru a asigura că Lumina este susținută în toate modurile posibile, fără a se interveni asupra liberului arbitru al Umanitații, cu excepția impunerii prevederii Decretului Divin.  
Federația Galactică are în sarcină asigurarea păcii acestui Univers și, pentru aceasta, dispune de toate mijloacele și puterile necesare. Nimic nu scapă neobservat de către personalul nostru răspândit în întreaga galaxie (și, dacă ni se cere, și dincolo de ea). Nu există acum un ungher în întreaga galaxie în care Illuminati și slujitorii lor să se poată ascunde de forțele Luminii. Au primit un ultimatum de care pot profita pentru a ceda orice opoziție și a părăsi toate posturile din care poteau să manipuleze și să conducă lumea. Alegerea le aparține, altfel vor fi complet anihilați. Oricum, pentru tot răul care l-au făcut, vor da socoteală în fața celor pe care i-au oprimat.
Niciodată Federația Galactică nu a fost mai activă decât în prezent, deoarece haosul si colapsul vechilor căi impun o purificare masivă a tot ceea ce s-a bazat pe energiile dualității și care a băltit în lumea voastră mii și mii de ani. 
În dimensiunile superioare nu se poate intra cu vechile energii. Cine tece dincolo trebuie să treacă complet purificat, la minte și la trup și să aibă o vibrație corespunzător de înaltă. (Nota C.M.: presupunând prin absurd că ar putea să treacă cineva necurățat de vechile energii, nu ar putea supraviețui, din cauza incompatibilității cu frecvențele dimensiunii superioare).
Legile Universului sunt sacre și se aplică pe toată întinderea sa, iar noi suntem cei care ne vom asigura că ele vor fi respectate.
Cine nu vrea să treacă dincolo, sau nu este pregătit să o facă, poate rămâne în dimensiunea inferioară în care a exitat până acum, continuându-și existeța deplorabilă a cauzei și efectului, a urii și fricii, până ce se va încheia ciclul următor (n.m. pese cîteva zeci de mii de ani). Alegerea este însă a voastră, dar voi va trebui să atingeți un anumit nivel vibrațional pentru a vă înălța.
Toate sufletele au știut aceasta înainte de a se încarna, și totuși, unele dintre ele nu au nici o dorință de a ascensiona.

Voi sunteți pe cale să experimentați o perioadă incitantă de a vedea încheiat ciclul dualității, și aceasta nu va începe cu adevarat până ce nu vi se va permite să trăiți în pace și fără frică.
Veți trăi liberi și în abundență, plini de iubire și cu o înaltă conștiință, așa cum nu ați mai fost vreodată pe această planetă. 
Faceți tot ceea ce aveți de făcut în fiecare zi dar păstrați permanent în minte frumusețea minunilor care vă așteaptă. Așa veți putea trece mai ușor prin problemele cu care încă vă mai confruntați pe planetă, mai cu seamă în prezentul atât de haotic.
Mai în fiecare zi veți auzi despre cei cercetați pentru diverse infracțiuni, crime, tâlhării, acte antisociale. Unele dinte ele pot fi terifiante. Corupția, mita și delapidările sunt din ce în ce mai evidențiate în mass-media voastră. Voi, oamenii cinstiți, așteptați cu încredere viitorul căci toate aceste acte fac parte din programul de curățare a lumii voastre atât de maculate de forțele întunericului. Da, dragilor, este ora de curățenie generală. Tot ceea ce este putred, urât și degradant este scos afară și aruncat la gunoi. Casa voatră, Pământul, se spală și se purifică, se aranjează și se deretecă deoarece se pregătește să se întâlnească cu “înalta societate”.  In viitor vor fi doar suflete ale Luminii între care va exista un deplin respect, o grijă pentru fericirea fiecăruia și o stare de abundență imposibil de imaginat acum. 
Fiecare va considera o mare onoare atunci când i se va încredința un anumit tip de activitate.
Voi toti ați trecut prin multe vieți pe Pământ, pentru a ajunge în acest stagiu al evoluției. Om bogat, sau om sărac, voi ați întâlnit tot felul de încercări, astfel că astăzi sunteți cu mult mai înțelepți și mai conștienți decât atunci când ați intrat pentru prima oară în dimensiunile joase. Acesta este motivul pentru care atâția dintre voi sunteti pregătiți să ascensionați, căci dualitatea nu mai are nimic ce să vă învețe, deși experiența acumulată vă va prinde bine în viitor.
Deci, chiar dacă acum treceți prin încă o perioadă de încercare, aceasta poate să fie ultima dată când lecții din dualitate vi se mai așează în cale. Cu siguranță că ați avut motive întemeiate să alegeți și aceste ultime experiențe.

Cât de monotonă și inutilă ar fi fost viața fără nici-un fel de provocări!
Ați trecut prin ele, mai aveți ultima distanță de parcurs, lumina divină se întrezărește și știți că până dincolo mai este o aruncătură de băț.
Știm că nerăbdarea vă stăpânește. Sunteți ca elefantul însetat care a mers zile și nopți pentru a ajunge la apă iar acum o simte, o adulmecă și asta-l face să grăbească pasul. Ați îndurat haosul, pârjolul secetei, arșița soarelui dar iată că supliciul va lua sfîrșit în curând.  

Veți intra într-un nou ciclu de viață, dar una complet diferită, la o altă octavă a vibrației și luminii.

Eu sunt SaLuSa de pe Sirius și sunt mulțumită că alături de alții am avut posibilitatea de a vă acompania în călătoria voastră ce duce spre ACASĂ.


SaLuSa.

SURSA http://galacticchannelings.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu