Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 28 ianuarie 2012

MESAJ DE LA MELINA, din Comandamentul Ashtar

Greg Giles

(26 January 2012; channeler Greg Giles)

Buna ziua, eu sunt Melina, şi aş dori să vă transmit căteva cuvinte prin intermediul channelerului nostru Greg.

Să mă identific: sunt femeie și lucrez în cadrul Comandamentului Ashtar în calitate de ofițer. Grupa de specialiști pe care am onoarea să-i conduc se ocupă de achiziționarea și transportul unor echipamente necesare bunei funcționări a navelor noastre pe perioada lungii noastre călătorii în univers. Tot în sarcina noastră cade și aprovizionarea cu diverse materiale și materii consumabile. Aceste articole sunt necesare flotilelor noastre spațiale aflate în diverse misiuni în spațiu. Transportul și livrările celor necesare sunt efectuate de către fregate specializate cu care ne dăm întâlnire în diverse puncte din spațiu unde se preiau mărfurile după care, se depozitează în spațiile destinate acestui scop, aflate pe Nava Mamă. Aceste echipamente sunt vitale pentru misiunea noastră şi trebuie să fie livrate la intervale regulate pentru a ne putea continua misiunile fără întrerupere, conform programelor în baza cărora lucrăm.

Fac parte din Comandamentul Ashtar de eoni (ceea ce pentru voi poate părea imposibil). Mulți dintre pământeni lucrează pe navele noastre dar numărul lor va crește foarte mult după ce întâlnirea programată cu voi va deveni realitate (
Nota C.M.: pe escadrilele Comandamentului Ashtar lucrează, de destul de mult timp, suflete care au fost încarnate cândva pe Pământ și care, după moartea corpului fizic, au ales să petreacă un anumit timp pe aceste nave, pentru a depune o muncă utilă omenirii. De menționat că aceste suflete , după moartea corpului fizic, au mers în Nirvana și mai apoi au ales să lucreze pe aceste nave. Mai există și categoria sufletelor aflate în corpuri umane încă funcționale – vii - în scurtele perioade în care își lasă corpul fizic să doarmă. Indiferent de ce fel de suflete este vorba, recrutarea lor se face în funcție de abilități și după absolvirea unor cursuri de specializare, ceea ce înseamnă că nu oricine dorește să ajungă pe aceste nave o și poate face).

Suntem foarte încântați la gândul că, în sfârșit, nu peste multă vreme ne vom putea vedea față în față. Pentru această întâlnire epocală, ne-am pregătit de foarte mult timp și am putea spune că suntem extrem de emoționați. Suntem convinși că și voi veți trăi emoțional această întâlnire, la cote foarte înalte. Dealtfel, noi vedem cum din ce în ce mai mulți pământeni depășesc sentimentele de teamă și devin nerăbdători ca întâlnirea să se producă cât mai curând posibil. Foarte mulți dintre voi vor dori să lucreze în echipe mixte cu noi, spre folosul și încântarea noastră, a tuturora. Suntem, deasemenea convinși că ne vom accepta și acomoda repede unii cu alții, astfel că, după o vreme, totul va deveni un fapt banal și absolut normal.

În programul nostru se prevede ca, mai întâi, un număr limitat dintr-ai noștri să debarce pentru a se întâlni cu unii dintre pământeni, întâlnirile fiind filmate în vederea transmiterii lor pe posturile voastre de televiziune, astfel ca un foarte mare număr de pământeni să vadă și să se convingă. Știm că, în pofida unor anumite rețineri, explicabile în această fază, mulți reprezentanți ai mass-mediei vor dori să colaboreze în această misiune de cunoaștere. Mulți dintre lucrătorii din domeniul informațiilor vor fi invitați să ne viziteze navele pentru a realiza reportaje.Vom efectua unele incursiuni cu ființe umane la bord, fie în deverse locuri de pe planetă, fie în universul apropiat. După ce lumea se va convinge, știm sigur că cererea de a efectua asemenea excursii va deveni aproape imposibil de acoperit. Până la urmă, orice doritor de escapade în spațiu își va putea satisface curiozitatea, evident după un anume program de adaptare.

Este evident că primii care vor fi invitați să ne viziteze vor fi Lucrătorii în Lumină, cu o notă specială pentru cei cu care am colaborat în comunicări.

În ceea ce ne privește, de multă vreme
suntem în contact cu lumea voastră, însă fără ca voi să aveți posibilitatea să ne vedeți. (Nota C.M.: Imediat ce vom fi atins un anumit nivel de vibrație, și noi, oamenii, îi vom putea observa pe ei. Este exclusiv vorba de valoarea frecvenței de vibrație).

Din ce în ce mai des observăm cum progresele voastre cresc, ca urmare a înlăturării unor obstacole ce păreau, altă dată, insurmontabile. Pentru noi, fiecare izbândă a voastră este un prilej de mare bucurie. Ce nu am da să vă avem lângă noi pentru a sărbători împreună aceste evenimente!

Vă rugăm să rămâneți în credința că programul înălțării voastre nu este o promisiune deșartă! Rămâneţi vigilenți și determinați în ceea ce faceți pentru atingerea acestui ideal! Ajutați-i și pe cei care au nevoie să crească.

Noi, bărbaţii şi femeile Comandamentului Ashtar, suntem cu adevarat încântați și uimiți de paşi extraordinar de importanți pe care i-ați făcut. Nu a trecut prea mult de cînd nu eram convinși de șansa voastră. Acum nu se mai pune problema “dacă” ci “când”. Rezultatul eforturilor voastre de a vă schimba lumea se vede în progresele fiecărei zile care trece. Asta ne încălzește inimile căci noi stim ce măreție vă așteaptă.

Sunt Melina, ofiţer al Comandamentului Ashtar. A fost o plăcere să vorbesc cu voi prin mijlocirea lui Greg.

În curând, vom avea ocazia să vorbim personal şi să lucrăm împreună. Până atunci, numai bine și să rămâneți fideli înaltei voastre misiuni.

SURSA: ascensionearth2012.blogspot.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu