Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 29 ianuarie 2012

SaLuSa, 25-ianuarie-2012

(Channeler: Mike Quinsey)

Ca și voi, și noi dorim ca în orizontul nostru de așteptare să se modifice ceva. Deși nu avem deocamdată certitudini, nu vedem nici un motiv să considerăm că evenimentele nu se vor produce, chiar cu o anumită anticipație. Nu putem face speculații pe această temă, mai ales când cunoaștem starea voastră de dezamăgire, atunci când vine vorba de producerea acestor eveniumente care se lasă așteptate. Cu toate acestea, așa cum am mai spus-o în repetate rânduri, cel mai important aspect este legat de faptul că producerea evenimentelor este absolut sigură, ceea ce nu se poate încă preciza este când vor avea loc. Mai cunoaștem, deasemenea, că cei mai mulți dintre voi vor trece prin procesul ascensionării până la încheierea acestui an. Spre calmarea celor care au atins un nivel de surescitare înalt, reiterăm ideea că cel mai important este rezultatul final, pentru care s-a intrat în linie dreaptă.

Într-un fel sau altul, evenimentele care se vor derula în acest an vor aduce mari surprize majorității dintre voi. Adevărul va fi șocant pentru cei care nu au ajuns să conștientizeze până acum că de sute de ani au fost minţiți şi induși în eroare.

Pentru cei oarecum informați, îndrăzneala și viclenia “iluminaților” și îndârjirea lor de a continua să manipuleze lumea, nu mai este o surpriză.

În unele suflete încă mai domnește ignoranța, și tocmai pe aceasta mai cred forțele răului că pot miza.

Voi nu ați experimentat adevărata libertate din cauza acelui văl cu care vi s-a acoperit privirea, asemănător unei pânze dese de paianjen. Eliberarea de acest văl al necunoașterii vă va face să trăiți sentimente de reală și necunoscută bucurie.

Acum, rezultatul final este tot ceea ce contează cu adevărat, şi acesta se va evidenția cu necesitate în acest an, motiv pentru care vă invităm să vă păstrați încrederea în ireversibilitatea procesului de ascensionare. Pentru a vă simți cât mai confortabil, este bine să vă concentrați asupra evoluției ființei voastre și a planetei, fără a vă lăsa antrenați de elementele destabilizatoare care vor mai apărea. Răul pe care sunteți îndemnați, de uneltele forțelor întunericului, să-l vedeți în schimbările care se produc, este fumigena pe care cei interesați v-o aruncă în cale pentru ca voi să vă raliați grupărilor retrograde, care nu pot accepta pierderea unor privilegii la care nu aveau dreptul (Nota C.M.: Manifestațiile care au avut loc zile în șir în unele orașe din România se înscriu în această categorie. Pornite de la o stare de nemulțumire justificată, ca urmare a crizei prin care trece lumea, manifestațiile au fost deturnate și amplificate de elemente plătite de unele partide din opoziție și de efectivele de securiși trecuți în rezervă, cărora li s-au recalculat pensiile, după standarde mai apropiate de cele aplicate celorlalți. Peste 90% dintre manifestanți fac parte din aceste categorii. Astfel, o mică investigație arată că acești nemulțumiți aparțin majoritar următoarelor categorii: foști securiști, „revoluționari”, oameni care în viața lor nu prea au muncit, acum pretinzând de la stat ajutor pentru a-și putea asigura un trai decent, pensionați pentru boli închipuite, parafate de către medici șpăgari, agitatori ai unor partide din opoziție, dornice să acceadă la putere, indivizi oportuniști, puși pe prăduială).

Reprezentanți ai Federației Galactice aflați în corp uman, sunt în contact cu lumea voastră în modul cel mai direct. Fiecare este venit cu o anumită sarcină, mulți dintre ei ocupând acum posturi importante în toate sectoarele de activitate de pe planetă, mai cu seamă în administrație. Ei acționează atât pentru anihilarea acțiunilor întunecaților (aflați deasemenea printre voi) cât și pentru organizarea unor activități care să impulsioneze transformările din societate, economie, finanțe etc. Fără ajutorul și intervenția lor promtă, multe evenimente nedorite ar fi avut loc pe planetă, inclusiv fenomene percerpute de voi ca fiind naturale (inundații, uragane, erupții vulcanice, incendii, epidemii etc.). (Nota C.M.: La nivelul nostru de investigare și înțelegere, toate aceste fenomene par a fi naturale deși, mare parte dintre ele sunt produse de aceste forțe; despre ele, cel mai frecvent, vorbește fostul rezident pe Pământ, Matei).

Mike (channelerul, n.m.) a menționat într-un articol recent cum Călătorii în Timp au urmat linia timpului vostru care converge către data de 21 dec. 2012, această dată fiind ultima care a mai putut fi evidențiată, ceea ce corespunde cu cele prevăzute în Calendarul Mayaș. Un recent și interesant raport al Călătorului în Timp Bil Wood, un ex-Navy Seal, care a călătorit prin mai multe linii de timp, a constatat și el că Linia timpului vostru se încheie la data menționată, dincolo de ea observându-se doar o puternică lumină. Aceasta dovedește că indiferent de cursul viaţii voastre, indiferent de experianța acumulată în șirul lung de vieți anterioare, punctul de convergență al omenirii este același. Ca să ajungeți însă până la acel punct, acel zid luminos, va trebui să fi atins un nivel vibrațional suficient. (Nota C.M.: Cei care nu-și vor crește frecvența vor „pleca” înainte de această dată). Cei cu vibrații insuficient de înalte vor ajunge într-un plan de frecvență corespunzătoare, unde își pot continua existența și experiențele, plan identic sau asemănător cu planul actualului Pământ.

Prin tot ceea ce am spus mai sus puteți înțelege și accepta că iniferent care va fi nivelul vostru de evoluție la momentul saltului, existența voastră va continua. Viitorul vostru este asigurat și nu există niciun motiv să intrați în panică.

Mama Pământ lucrează în liniște, ocupându-se de propria-i ascensiune. Ea a fost și trebuie să fie ajutată de către copiii ei, oamenii conștienți ai planetei, care-i trimit lumină. Ca și voi, Mama Gaia trebuie să-și crească nivelul de vibrație pentru a putea trece în dimensiunea următoare, la momentul programat (Nota C.M.: Din alte comunicări, cunoaștem că planeta se află majoritar în dimensiunea a 4-a și a 5-a, mai puțin cu corpul său fizic), adică atunci când soarele vostru se va alinia Marelui Soare Central Galactic. Toți cei care au hotărât să ascensioneze împreună cu Mama Pământ vor trăi minunatele momente ale Înălțării, ceea ce va însemna un salt formidabil în conștiință și în nivelul de vibrație. În orice caz, cei la care am făcut referire au deja un nivel crescut de conștiință și vibrație.

Oricum, viața înseamnă o continuă mișcare, cea actuală făcându-se în direcția creșterii frecvențiale și acumulărilor de lumină. După ce această fază se va încheia, cei ajunși la destinație vor trăi în deplină armonie cu ei, cu planeta și cu universul.

Munca grea și epuizantă va dispărea iar oamenii își vor alege acele activități spre care au înclinație și plăcerea de a le presta, spre folosul întregii societăți. Nu veți mai trăi experiența oboselii fizice, corpul vostru reenegizându-se automat din mediul înconjurător. Vă veți simți permanent odihniți, corpul vostru nemaiavând nevoie de o perioadă de odihnă, pentru refacerea forțelor. Unele funcții ale corpului nu vor mai fi necesare și vor dispărea [Nota C.M.: hrănirea (va rămâne doar ca divertismet, ca plăcere de a ne aminti de niște vechi ritualuri), funcția excretoare și funcția sexuală]. La baza corpului vostru va sta cristalul (silicilul, ca element) și nu va mai cunoaște uzura sau îmbătrânirea. Vibrațiile înalte vor exclude posibilitatea îmbolnăvirii corpului (Nota C.M.: deoarece ființele microscopice, precum bacteriile, microbii și virușii nu pot trăi în mediul frecvențelor înalte).

Sunt SaLuSa de pe Sirius, şi, la acest moment, avem dreptul să începem să ne gândim că misiunea noastră, în ceea ce privește ascensiunea voastră, este pe sfârșite, iar voi aveți dreptul să spuneți că numai un pas vă mai desparte de destinația la care sufletul vostru s-a gândit mii și mii de ani. 


Dorim să vă concentrați asupra Noii Lumi care vă așteaptă în dimensiunile înalte. Puținul timp care a mai rămas îl veți putea consuma mai ușor dacă vă veți imagina cam la ce minunății să vă așteptați în dimensiunile superioare. Visați, dragii noștri, căci aveți dreptul să o faceți! Ușurați-vă așteptarea creând scenarii ale minunatei vieți care vă aștreaptă! Vă vom primi cu bucurie, cu brațele larg deschise, în Marea Familie Galactică.

Știm că doriți să faceți parte din Federația Galactică.

SaLuSa.
 
SURSA: http://gfbymikequinsey.blogspot.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu