Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 27 mai 2010

PREGATIREA PENTRU SCHIMBAREA VIBRATIEI PAMANTULUI.




(23 May 2010, prin Karen Murphy)

Cei mai mulţi dintre cei care citiţi aceste rânduri sunteţi deja la curent cu schimbările care au loc acum pe planeta voastră, atât în ceea ce priveşte planeta însăşi cât şi umanitatea, viul, în general. Schimbarile care s-au întins pe o lungă perioadă de timp (cu succes, susţinem noi, dacă luăm în considerare rezultatele obţinute până acum) s-au amplificat ca diversitate şi intensitate.


Dorim să vă oferim încurajerile noastre în utilitatea acestor schimbări şi vă rugăm să primiţi câteva sfaturi practice cu privire la ceea ce să vă aşteptaţi în viitor, precum şi cum ar trebui să relaţionaţi cu noile situaţii cu care vă puteţi confrunta. Semnele modificării vibraţiilor planetare, cu efecte asupra fiinţei umane, cuprind o paletă de sentimente, stări şi situaţii precum:

* Sentimentele de disconfort
* Dezorientare
* Vise neobişnuite, sau coşmaruri,
* Deja vu, sincronicităţi,
* Probleme legate de somn (însomnii, somn agitat, sau, dimpotrivă, somn neobişnuit de profund),

* Doriţă intempestivă de schimbare,

* Sentimentul că personalitatea ta se schimbă,
* Dorinţa de a renunţa la viaţa de pe planetă,
* Dorinţă nestăpânită de a cunoaşte lume nouă, sau de a vă muta în alte zone,

localităţi sau ţări,
* Stare de rău general,
* Sentimentul că primiţi mesaje,
* Sentimente de teamă că nu vă puteţi conecta la nimic cunoscut,

* Dorinţă inexplicabilă de a fi în altă parte, într-un loc unde, deşi ştii că esti aşteptat, nu eşti capabil să-l precizezi etc.

Cine are asemenea trăiri, să nu se impacienteze; sunt şi alţii cărora li se întâmplă. Stările acestea sunt semne ale schimbării, pentru care trebuie să vă bucuraţi. Evoluaţi spre un nivel mai elevat. Puteţi constata că începeţi să vă îndepărtaţi de unele persoane şi să vă apropiaţi de altele, aceste reaşezări relaţionale neavând, parcă, vreo justificare. Repoziţionările acestea sunt dictate de nivelul vibraţiilor fiinţelor umane.


Nu este necesar să fiţi conştienţi de ceea ce se întâmplă în interiorul şi în jurul vostru, procesul înaintează, în pofida sentimentului că v-aţi dezorientat. Exerciţiile care vi se propun în mesajele fiinţelor de lumină sunt menite să vă ajute în creşterea conştiinţei şi conştientizării astfel că, de la un anumit nivel, veţi înţelege destul de uşor ceea ce vi se întâmplă şi cum vă corelaţi cu schimbările mediului înconjurător.

Iată un asemenea exerciţiu, pe care vi-l propunem acum:

Aşezaţi-vă confortabil în poziţia ,, şezând’’ şi liniştiţi-vă mintea. Mâinile se odihnesc pe genunchi. Închideţi ochii şi lăsaţi gândurile să curgă, fără ca voi să le interferaţi. Fiţi doar observator, fără a face aprecieri de nici-un fel asupra acestor gânduri. Nu vă angajaţi în fluxul gîndurilor. Rămâneţi în momentul prezent. Simţiţi greutatea mâinilor şi schimbul de căldură care apare între palme si genunchi. Când inspiraţi, sesizaţi cum căldura vine dinspre genunchi, trece în palme, se ridică prin braţe şi inundă fiecare centru de forţă (chakrele) al corpului. In timp ce expiraţi, energia (resimţită ca pe o căldură) trece prin corp şi ajunge la genunchi, scurgându-se în afara corpului şi în pământ. S-a format astfel un circuit pe care-l puteţi parcurge de mai multe ori. Fiecare circuit parcurs, imaginaţi-l ca pe un cerc de energie pe care-l expediati în afara vostră. Fiecare cerc expulzat ulterior devine concentric cercului anterior. Veţi obţine astfel, o serie de cercuri concentrice care se vor extinde mereu în spaţiul înconjurător, ca entităţi energetice independente. Acest exerciţiu vă încarcă energetic, vă linişteşte cugetul, dându-vă o stare de confort şi împăcare.

Vorbim acum despre vibraţia Pământului. Din diverse surse, aţi aflat că vibraţia planetei şi viteza sa de rotaţie sunt în creştere. În mod normal, aceasta nu ar trebui să perturbe observabil viaţa pe Pământ. Oricum, însă, unele persoane pot avea anumite stări pasagere de instabilitate sau de neconcordanţă.

Cea mai potrivită atitudine pe care ar trebui s-o adoptaţi faţă de aceste schimbări este să nu vă cramponaţi şi să nu aveţi anumite aşteptări în ceea ce priveşte efectele decurgând din aceste schimbări. Întâmpinaţi cu încredere noile realităţi şi aveţi o atitudine pozitivă faţă de ele.

Vă propunem un exerciţiu conceput pentru a avea un sentiment de confort interior, de încredere în viitor şi de apartanenţă la INTREG.


Închideţi ochii. Luaţi o poziţie în care vă simţiţi confortabil. Concentraţi-vă atenţia şi privirea interioară pe vârful nasului, astfel încât pentru câteva zeci de secunde tot ceea ce există pentru voi să fie doar vârful nasului. Daţi deoparte orice gând care vă apare în minte şi reveniţi la concentrarea asupra vârfului nasului. In aceste secunde, tot universul reduceţi-l la acest punct de pe corpul vostru. Cu un efort susţinut, puteţi obţine focalizarea necesară. Nimic altceva nu există, decât acest loc. Respiraţi adânc. Extindeţi apoi zona asupra căreia vă concentraţi, cuprinzând nasul întreg. Adăugaţi apoi gura, ochii, şi tot aşa, până când cuprindeţi întregul vostru corp.

Extindeţi-vă viziunea asupra locuinţei, localităţii, ţării, continentului, întregii planete. Cuprindeţi, mai apoi, alte planete, întregul sistem solar, galaxia, universul. Dar nu uitaţi că punctul central al viziunii voastre rămâne vârful nasului vostru.

Un lucru care poate ajuta în această perioadă este să aveţi o preocupare care să vă pasioneze, făcându-vă astfel să vă concentraţi asupra unei activită-ţi care să vă distragă atenţia de la situaţii sau stări de lucruri care v-ar crea disconfort sau depresie. Implicarea în acele activităţi, care vă aduc satisfacţie şi vă menţin moralul în zona pozitivă, este de mare utilitate în perioada haosului tranziţiei. Menţinerea unui nivel de vibraţie cât mai înalt este un deziderat care poate fi atins printr-un efort de voinţă şi înţelegere corectă a fiecărei situaţii prin care treceţi.

Nu putem accentua suficient importanţa conexiunii cu interiorul vostru, introspecţia şi meditaţia. Cu cât mai stabilă şi profundă va fi conexiunea pe care fiecare o realizează cu Sinele său interior, cu atât mai uşor va depăşi perioada de tranziţie spre dimensiuni superioare.

Observaţi şi fructificaţi cât mai corect noile relaţii care tind să se stabilească în viaţa voastră, căci ele nu sunt întâmplătoare. Fiţi deschişi şi plini de bunăvoinţă în tratarea noilor legături pe care viaţa vi le oferă. Informaţii de mare utilitate puteţi descoperi în unele fraze auzite întâmplător, de la o emisiune, de la omul de pe stradă, de la titlul unei cărţi citit la trecerea pe lângă standul de cărţi etc. Păstraţi-vă atenţia trează şi fiţi ‘’ pe recepţie’’ cât de mult este posibil, pentru a nu trece peste informaţii extrem de utile, care vă vizează direct. Acestea sunt daruri care vi se trimit, şi numai de voi depinde să le conştientizaţi şi să le utilizaţi. Cu cât mai multe informaţii veţi primi, cu atât fluxul informativ va creşte şi vi se va pune la dispoziţie (Nota C.M.: amintiţi-vă că ‘’celui care va avea puţín, i se va lua, iar celui care va avea mult, i se va mai da’’)


Sunteţi profund implicaţi în schimbare. Tot ceea ce faceţi trebuie să ajute şi să sprijine viaţa în noile energii, pe această planetă. Acum a devenit important fiecare moment al vieţii, fiecare respiraţie.


SURSA: http://www.light-spring.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu