Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 7 iunie 2010

RETEAUA CRISTALINA


De la Jeshua

(6 Iunie 2010, prin Judith Coates)

Iubitilor, recent unii dintre voi au participat, într-o locaţie din statul California, la redeschiderea unui vortex de energie divină feminină armonizatoare, vortex care fusese închis cu eoni de timp în urmă. Era pe timpul Lemiriei şi Atlantidei.

Toată coasta de vest, în zonele în care locuiţi şi altele aflate acum sub ape, făcea parte din Lemuria. Dar chiar înainte de Lemuria a existat în acel areal o puternică concentrare de energie feminină pură. Iniţial, acea energie nu avea nicio polarizare, era adică o energie neutră. Polarizându-se în energie feminină (YN), aceasta a devenit o energie activă, creatoare. Ulterior, după o lungă perioadă de timp, s-a trecut la energia masculină (YANG).
Nu era nimic în neregulă cu crearea energiei masculine. A fost un gând natural de a aduce în realitatea virtuală ceva diferit, pentru a putea experimenta un alt model existenţial. Dar voi, ca fiinţe pure create, ştiaţi că transformarea energiei pusă în jocul existenţial va conduce la o polaritate diferită de ceea ce experimentaserăţi până atunci. Numai că introducerea în jocul existenţial a energiei masculine a stricat echilibrul, atunci cînd o grupare, misogină şi dornică de putere, s-a decis să închidă şi să sigileze vortexul energiilor feminine, pentru ca masculinul să predomine.

In această perioadă a transformărilor, energia acestui vortex special redeschis a crescut în zona de coastă şi a adus multe schimbări în sectorul energetic.
Toţi aţi avut senzaţia schimbarii în domeniul vibraţional şi v-aţi întrebat (la nivel de suflet sau de intelect) ce se întâmplă şi de ce !? Totul se datorează faptului că energia divină feminină din acest vortex special a început să curgă şi să se răspândească până la coasta de vest şi dincolo de ea, dincolo de apele oceanului, răspândindu-se peste întreaga planetă. Toate zonele atinse de aceste energii pure vor fi afectate, restabilindu-se echilibrul şi armonia. Noua energie vindecă vechile răni, reface credinţa şi anihilează sistemele bazate pe vechea energie.Tot mai multe miracole vor apărea, fără ca voi să realizaţi cauza producerii acestora.

Redeschiderea vortexului energetic feminin are corespondenţe în interiorul fiecărei fiinţe, inclusiv cea umană.

În vieţile anterioare, mulţi dintre voi aţi încercat să scoateţi la suprafaţă copilul inocent din voi şi să vă ridicaţi credinţa la cote mai înalte. Dar lumea în care aţi trăit v-a ridiculizat sau v-a pedepsit, v-a alungat sau v-a sugrumat pornirile inimii şi sufletului. Asta v-a determinat să vă interiorizaţi, să vă ascundeţi dorinţele fierbinţi, scăpând, în acest mod, de oprobiul puiblic, de judecata colectivităţii în care trăiaţi.

Cu redeschiderea acestui vortex energetic, lucrurile vor lua o altă direcţie. Vă veţi putea împărtăşi gândurile iubitoare, puritatea, compasiunea, altruismul, credinţele cu oricine simţiţi că este pe aceeaşi lungime de undă cu voi.
Cei care se nasc acum pe planetă sunt fiinţe cu un înalt grad de conştiinţă şi de la ei puteţi învăţa multe, dacă veţi dori să faceţi acest lucru. Deşi încă foarte tineri, ei sunt profesorii pe care-i aşteptaţi şi de la care puteţi afla răspunsurile de care aveţi nevoie.

Vortexul energetic redeschis recent este conectat la o reţea subterană de cristale plasate acolo cu eoni de timp în urmă, la care se adaugă si cristalele îngropate în ultimii ani, şi despre care aţi primit comunicări la timpul potrivit. Chiar înainte de Lemuria s-a elaborat un plan şi s-a realizat o reţea de energie cristalină cu care s-a încercuit Mama Pământ. Acea reţea energetică completată este acum funcţională.
Mulţi dintre voi aţi ajutat sau aţi asistat la punerea în funcţiune a acestei reţele, chiar dacă majoritatea dintre voi nu-şi aminteşte şi nu a fost în corp fizic la faţa locului.

Sfânta voastră Mama Pământ este acum cea mai minunată fiinţă de lumina şi energia ei întreţine şi ocroteşte viaţa din sistemul său planetar. Vă veţi simţi tot mai apropiaţi şi mai responsabili de tot cea ce vă va oferi în viitor această minunată planeta.

Oriunde v-aţi afla pe acest pământ, veţi fi pe sfânta proprietate a lui Dumnezeu, care este în egală măsură şi proprietatea voastră. Dumnezeu vă ocroteşte, Mama Pământ vă ocroteşte şi vă răsfaţă; voi cum staţi cu iubirea faţă de ei? Iubiţi, respectaţi şi ocrotiţi creaturile planetei, natura în care existaţi (precum apele, arborii, florile, iarba, solul şi subsolul)? Vă iubiţi aproapele?

În vortexurile energetice care au existat şi există pe planetă, se află şi ceva din fiinţa voastră totală.

În zilele ce vor veni, va fi o trezire din ce în ce mai generalizatoare şi fiecare dintre cei treziţi va începe să-şi amintească aspecte, tonuri şi imagini venite din negura timpurilor în care a existat cândva. Aceste amintiri vă vor provoca unele reacţii sau simţăminte, precum: furnicături, zburlirea părului, o anume vibraţie în corp, emoţii, un sunet, o pată de culoare văzută de ochiul minţii etc. Fiecare dintre aceste semnale reprezintă cheia cu care puteţi pătrunde în cămara amintirilor vieţilor voastre trecute. Căutaţi aceste chei prin dorinţa liniştită de a le primi, poposiţi asupra aspectelor care vă răscolesc amintirile, nu prin raţionamente ci prin meditaţie şi contemplare.
In această perioadă a reamintirilor şi recuperării aspectelor voastre de peste tot, pot apărea anumite ‘’coincidenţe’’ menite să vă ajute în această muncă recuperatorie. Bunăoară, puteţi fi sunat, puteţi citi ceva sau vedea la televizor imagini sau vorbe care să vă aducă în acea stare de alertă despre care vorbeam. Nu le trataţi cu indiferenţă ci încercaţi să vedeţi ce doresc ele să vă amintească.
Pentru a fi nou nu trebuie neapărat să te naşti acum. Dacă-ţi schimbi frecvenţa de vibraţie peste cea care caracterizează dimensiunea a 3-a, te poţi considera un nou născut. Dacă părasiţi vechile paradigme, vechea vibraţie, vechea gândire stereotipă şi perimată, puteţi trece prin tranziţie, trezindu-vă dincolo de dimensiunea 3D. Aceasta se întâmplă. Dar, pentru toate astea, nu trebuie să deschizi un front de luptă, de înverşunare. Nu lupta cu tine, nu lupta cu alţii ci doar doreşte-ţi, imaginează-ţi frumosul în care te-ai putea considera fericit şi plin de iubire pentru toată creaţia. Nu lupta. Nu lupta nici măcar (sau, mai ales) cu tine.

Eu am umblat pe Pământ, am fost în corp omenesc, cunosc gândurile, temerile, emoţiile şi speranţele omului. Lumea nu sa schimbat atât de mult în două mii de ani, cum s-ar putea crede. Există încă războaie şi politici războinice. Nu lăsaşi spectrul războiului să vă pătrundă în suflet.

Acordaţi ajutorul pe care vi-l solicită cei care sunt în situaţii existenţiale dificile, dar nu le preluaţi voi bagajul pe care şi-l cară şi pe care şi l-au acumulat în această viaţă sau în altele. Tot ceea ce duc cu ei este pe măsura puterilor lor şi în conformitate cu ceea ce şi-au programat să bage în bagaje, atunci când şi-au croit programul pentru viaţa pe care o traversează acum.

Nu vă lăsaţi manipulaţi de mass-media care, din interese meschine, caută să vă servească numai ştiri şocante despre dezastre, acte criminale, viitor financiar sumbru, sărăcie, boală etc. Desigur, unele dintre ele există, dar voi nu puteţi face mare lucru dacă vă lăsaţi prinşi în asemenea trăiri. In asemenea situaţii, schimbaţi-vă starea, găsind un motiv de a gândi pozitiv. In prezent înformaţiile circulă repede şi cine doreşte poate fi alimentat non-stop cu veşti despre dezastre şi nenorociri care se produc în lume. Nu asta este menirea voastră. Treceţi peste ele sau ignoraţi-le şi înlocuiţi-le cu evenimente frumoase care au loc peste tot, dacă le căutaţi. Sau, dacă nu le găsiţi, imaginaţi-le! Orice eveniment are o explicaţie ezoterică majoră şi un scop benefic, pentru fiinţa afectată în plan fizic.

Multe fiinţe umane îşi părăsesc corpul fizic în aceasta perioadă. Unele pentru a ajunge mai repede în altă dimensiune, altele pentru a ajuta planeta şi pe cei dragi, rămaşi în planul fizic, să-şi accelereze evoluţia, alţii pentru a reveni pe Pămant în condiţii mai avantajoase etc. Analizat de pe acest nivel, tot ceea ce se întâmplă, cu deosebire evenimente tragice, are o explicaţie şi un scop precis şi benefic.

Unii mă întreabă dacă deschiderea vortexului despre care am amintit, poate fi cauza recentelor cutremure sau erupţii vulcanice. Energia vortex este o energie eterica, de cu totul altă natură decât cea fizică, întălnită în cele două tipuri de manifestari.
Cutremurele sunt reacţii ale Mamei Pamant programate pentru restabilirea echilibrelor energetice între plăcile tectonice.

Dragii mei, permiteţi-vă să accesaţi Noua Energie. Voi sunteti cei care aţi declarat că sunteţi gata pentru a primi şi exista în Noua Energie. Voi aţi dorit să vă continuaţi periplul existenţial în frecvenţele iubirii, armoniei şi compasiunii.Eu vi le pun la dispoziţie.

Locul şi timpul în care vă aflaţi corespund dorimţei pe care v-aţi exprimat-o de-a lungul multelor vieţi prin care aţi trecut. Sunteţi exact acolo unde trebuia să vă aflaţi.
Întotdeauna am mers alături de voi. Permiteţi-va să trăiţi în bucurie, pentru că este dreptul vostru din naştere. Nu uitaţi că bucuria şi dragostea se nasc în voi, nu în afara voastră.
Nu există un factor exterior care să vă facă fericiţi. Fericirea şi bucuria sunt în fiecare dintre voi.
Aşa să fie.

Josua Ben Joseph (Iisus).

Sursa: http://lightworkers.org

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu