Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 7 aprilie 2010

ENERGIILE LUNII APRILIE 2010


1. MESAJ DE LA INGERUL GABRIEL
(1 April 2010, prin Robert Baker

Focalizarea sufletului şi înţelepciunea, în luna Aprilie, se vor axa tot pe natura alegerilor pe care le veţi face, în contextul în care conştiinţa va primi un nou imbold. Anumiţi oameni vor fi mai căutaţi, ca urmare a saltului lor în constiinţă. Vor ieşi mai pregnant la suprafaţă, denaturările, încercările de inducere în eroare a unor nemulţumiţi care vor avea revendicărei fără a spune tot adevărul.
Spiritul creativ şi inspiraţia vor lucra în această perioadă la cote mai inalte. Vechile abordări şi aprecieri vor cunoaşte o transformare, permitând gasirea de soluţii viabile.

Adevărul, dragostea şi intuiţia vor ieşi din conul de umbră în care au fost ţinute de către minciună, frică si rutină.
Va avea loc o mai mare fuziune între energiile chakrelor superioare cu cele inferioare. Energia Kundalini va cunoaşte un nou impuls, o nouă animare. Spiritul Inalt se va apropia mai mult de energiile sexuale, orientând pasiunile şi creativitatea spre noi moduri de abordare, mai benefice şi mai rafinate.
Vă sugerăm să începeţi să vă elaboraţi o nouă viziune, mai înaltă, pentru viaţa voastră, care să vă permită să înţelegeţi şi să acţionaţi în spiritul binelui comun, al unicităţii. Acestea vor fi tendinţele de bază în următoarele patru luni.
Gabriel
Sursa :
http://lightworkers.org
==============================================================
2. Primit prin channeling de Kate A. Spreckley
(6 April. 2010)

Abia am intrat în luna Aprilie şi un cutremur de magnitudine 7, 2 s-a produs în Mexic şi în California. Este interesant de observat că, fără îndoială, există o creştere semnificativă a mişcărilor telurice. Vă amintiţi, desigur, recentele şi puternicele cutremure din Haiti şi din Chile. Practic, suntem într-o alertă continuă, în ceea ce priveşte cutermurele.
Dar, deja cunoaştem cât de necesare şi inevitabile sunt aceste manifestări pentru purificarea şi ascensionarea planetei.
Această cunoaştere trebuie să ne ajute să ne păstrăm calmul şi încrederea că tot ceea ce se întâmplă face parte din Planul Divin de ascensionare a sistemului nostru planetar.

Aprilie a început cu sfârşitul Lunii în Balanta, care ne-a adus, prin valoare şi intensitate, un nou pas spre echilbrarea energiilor, cu provocarea de a găsi stabilitate, armonie şi pace chiar în condiţiile unor schimbări rapide şi neaşteptate de marea majoritate a oamenilor. Soarele in Berbec ne inspiră în a găsi curajul necesar pentru a ne continua calea sufletului nostru.
Fluxul energiilor din Aprilie ale Lunii este vital pentru a ne menţine concentraţi pe rezolvarea problemelor care nu mai suportă amânare.
Energiile Berbec – Balanţă, coroborate cu faza de Lună Plină, sunt încurajatoare, pentru a ne asuma responsabilitatea găsirii unor soluţii viabile pentru problemele a căror rezolvare ne-am propus-o în această lună. Adevărul vostru Divin va străluci în fiecare zi, în toate aspectele vieţii voastre.

Prima parte a lunii Aprilie va fi propice introspecţiei, contemplării şi meditaţiilor care să vă permită plonjarea în interiorul fiinţei şi apropierea de Sinele vostru Inalt.
Veţi avea ocazia să vă schimbaţi convingerile şi chiar modelele, precum şi să eliberaţi acele energii care nu vă mai servesc.
Data de 14 Aprilie, va fi un punct de inflexiune, în cazul în care vom aduce anumite schimbări în viaţa noastră, în sensul stabilizarii acestor măsuri.
Luna Nouă in Berbec marchează punctul de mijloc între eclipsele din Ianuarie şi Iunie, şi aduce intensificarea energiilor de trezire la noua conştiinţă. Prin utilizarea energiilor Lunii Noi, în eliberarea vechilor ataşamente şi dorinţe, se crează posibilitatea germinării unui scop nou, bazat pe sentimentele de dragoste necondiţionată, iubirii de sine şi relevarea unor aspecte ale dreptului vostru divin.

Spre sfârşitul lunii, vom avea Lună Plină în Scorpion, data de 28 Aprilie. Această fază se va dovedi importantă deoarece va fi un moment de când vi se va recunoaşte nivelul de ascensionare la care aţi ajuns.
http://www.spiritpathways.co.za
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu