Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 16 aprilie 2010

PASUL URMĂTOR ÎN ENERGIA NOUĂ.


De la Consiliul celor 12
(12 Mart. 2010, prin Selacia)

Viaţa omului este ca o floare. Existaţi înconjuraţi de un câmp de energie, un câmp plin de flori şi alte frumuseţi de care vă puteţi bucura în viaţă. Relaţia voastă cu tot ceea ce vă înconjoară dovedeşte că sunteţi în viaţă şi că participaţi activ şi intrinsec la toate schimbarile care au loc în jurul vostru, si aceasta determină şi schimbări în fiinţa voastră. Vă modificaţi împreună cu câmpul de flori pe care-l admiraţi. Ca şi ele, voi sunteţi fructe ale gândurilor şi voinţei Creatorului. Ca şi ele, voi sunteţi creaţii răspândite în univers, pentru a vă îmbogăţii experienţele. Intreaga creaţie are un sens, o logică pe care, nu totdeauna, o puteţi descifra.
Astăzi, când va apropiaţi de ziua voastră de tranziţie, gândiţi-vă în sinele vostru că sunteţi o floare minunată. Imaginaţi-vă că sunteţi unici, nerepetabili şi că în toată diversitatea universului, nici macar o fiinţă nu vă reproduce perfect.
Uraţi bun venit Schimbării. Dacă veţi alege schimbarea, noile energii vă vor ajuta să ascensionaţi, să creşteţi spiritual. Etapa viitoare va fi una a schimbărilor mai profunde, mai revoluţionare. (Aceste modificări sunt, în general, resimţite în perioadele de luna plina şi de eclipsă).
Pentru a înainta în modul cel mai pozitiv, mai benefic, este profitabil să puteţi comunica cu vocea voastră interioară (ghidul interior) care vă va indica drumul către inima voastră . Pentru a ajunge cât mai repede în această fază, este bine să consideraţi că viaţa voastră este un cadou din partea Creatorului şi că absolut nimic din ceea ce vi se oferă nu este în afara acestui dar divin. Aceasta vă va elibera, vă va deschide către lume şi către univers şi vă veţi bucura pentru tot ceea ce vă oferă fiecare zi. Statornicindu-vă în această atitudine, veţi constata ca, până la urmă, nici nu va mai fi nevoie să vă consultaţi ghidul interior.
Când vă veţi vedea viaţa ca pe un dar, şi nu vă veţi mai crampona de posibilele şi măruntele probleme ale vieţii materiale, schimbările se vor accelera în cotidianul vostru, iar oportunităţie nu vă vor mai ocoli.
Existenţa voastra cotidiană vă va impinge tot mai în faţă, acolo unde veţi fi mai bine obeservaţi si apreciaţi. Prietenii se vor înmulţi si vă vor căuta din ce în ce mai des pentru a vă cere sfatul sau, pur şi simplu, pentru a vă fi aproape. Veţi vedea ca dacă, până de curând, spectacolul vieţii îl priveaţi din rândurile din spate, acum sunteţi poftiţi în primele rânduri, iar cei care vă invită vor fi încântaţi sa va ofere un loc în lojă.
De unde această tranformare, vă veţi întreba !? Explicaţia o veţi găsi în modificările apărute în ADN-ul vostru, ca urmare a creşterii frecvenţei voastre de vibraţie, consecinţă, la rândul ei, a schimbării principiilor de viaţă, îmbrăţişării vibraţiei iubirii şi compasiunii in toate împrejurările.
Schimbarile care au loc acum în lume vizează transformarea energiilor fricii şi urii, în bucuria iubirii şi luminii. Energiile luminoase care vi se trimit, aveţi datoria să le experimentaţi, pentru a elabora şi statornicii noi principii de viaţă, noi relaţii între toate fiinţele creaţiei. Noile energii vi se dau ca pe un dar, pe care să-l folosiţi în edificarea unei lumi mai drepte şi mai bune, şi pentru eradicarea tuturor racilelor vechii societăţi, bazată pe vechea energie, a urii, separării, egoismului, bolilor si limitarii duratei de viaţă.
In tot ceea ce veţi face în viitor, ascultaţi-vă îndemnul inimii şi nu vă mai lasaţi conduşi de interminabilele oscilări ale intelectului, care vrea să cântareasă de o mie de ori soluţia, înainte de a o alege, soluţie care, în cele mai multe cazuri, se va dovedi că are anumite lacune, anumite scăpări. Daţi prioritate primului impuls, alegerilor facute de suflet şi de inimă, căci dacă veţi aştepta ca mintea să decidă, veţi ‘’rămâne pe peron’’

Calea colaborării
Când vă întâlniţi cu colegi, Lucrători în Lumină, ca şi voi, amintiţi-vă ca acea întâlnire nu este întâmplătoare, şi ca ea vi s-a programat pentru că aveţi de făcut ceva împreună. In unele acţiuni va fi nevoie să vă uniţi forţele şi energiile, să vă utilizaţi relaţiile, pentru ca acel proiect să poată fi transpus în viaţă. Dacă intâlnirea are loc pentru prima dată, încercaţi o abordare din inimă, pentru a vă înţelege cât mai corect interlocutorul. Incercaţi să creaţi o atmosferă cât mai confortabilă, mai destinsă. Bunăvoinţa şi solicitudinea de care veţi da dovadă, conduce, în cele mai multe cazuri, la succesul întâlnirii şi la stabilirea unui placut mod de acţiune în viitor. Vă înconjurăm cu toată dragostea şi iubirea.
Noi suntem Consiliul celor 12.
Sursa : http://lightworkers.org
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu