Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 31 martie 2020

Cealaltă jumătate a paharului.



Este inutil să mai afirmăm că virusul Covid 19 bulversează civilizația umană. Așa cum afirma un prestigios om politic: „virusul acesta a oprit lumea”.
Este evident că ceea ce trăim acum (ca program de activitate, obișnuințe, regim alimentar, deplasare, reguli individuale și colective etc) este complet diferit de ceea ce era cu o lună în urmă; și procesul de reevaluare este abia la început.
Stafia morții se arată multora dintre noi; aș zice chiar că mulți dintre noi începem să ne obișnuim cu ideea.

Tot mai puțini sunt și vor fi cei care vor mai încălca regulile de conviețuire. Vrem nu vrem, ne reeducăm.
Multora dintre noi le va fi „sunat ceasul”. Cât este de rău și cât este de bine ?!
Să avem puterea de a face o analiză „la rece” (Poate că nu este rău să menționez că sunt o persoană trecută de 80 de ani).
Situația este desigur diferită și particulară, de la om la om, de la familie la familie.
Dar să încercăm să ne detașem de toate relațiile și realitățile care ne particularizează și să vedem și „cealaltă jumătate a paharului”.
Ce aduce rău epidemia de cornavirus:

- faptul că anumite categorii de oameni se îmbolnăvesc, dintre care unii vor muri. S-a observat că de îmbolnăvit se îmbolnăvesc mulți dar de murit mor numai cei care aveau un sistem imunitar slăbit, din diferite cauze: afecțiuni anterioare grave, acute sau cronicizate, un stil de viață sau de muncă neadecvat, obiceiuri alimentare nesănătoase, munci sau programe de activitate care le subminează sănătatea fizică și psihică.
Este de înțeles că cu cât stările anormale au persistat, cu atât afecțiunile au săpat mai adânc la rădăcina vieții celui afectat. Este deci explicabil de ce vârsta înaintată este, în principiu, un factor de risc, care va conta. Evident, excepțiile vor infirma deseori regula, dacă omul a dus o viață cumpătată, nu a făcut excese, adică s-a îngrijit de consolidarea și menținerea sănătății sale.
Pe de altă parte, cei cu preocupări spirituale, ezoterice, cei „treziți” cunosc și vor fi de acord că orice ființă (inclusiv umană) vine cu un program de viață întocmit anterior încarnării. (Desigur, este mult de discutat cine întocmește acel program de viață și cât de conștientă este partea nematerială - sufletul- atunci când semnează contractul în baza căruia va trăi în viața care urmează). Cert este că numai rareori se întâmplă ca ființa umană să-și părăsească corpul fizic (să moară) alfel decât era programat.
-) faptul că se crează frică. Epidemia (poate, pandemia) coronavirus provoacă „pandemia fricii”, o imensă fabrică de producere a energiilor negative, hrana și materia primă  pentru numeroase civilizații malefice din univers, cu „tentacule”, influențe și interese pe Pământ. 

Raportându-ne la tema acestui articol, se poate spune cu o foarte mare exactitate că această epidemie va „recolta” numai sufletele programate.
Dacă suntem convinși că dincolo de viață este tot viață, ar fi normal ca părăsirea corpului fizic să nu fie un eveniment tragic, nici pentru noi nici pentru cei dragi, ci o înțelegere că, la lanțul nostru existențial infinit se va adăuga încă o verigă care ne va apropia de ideal, de starea de maestru.
Este de remarcat că toate datele obținute până acum, în manifestarea acestui tip de virus, par să arate că, pentru omul cu sistem imunitar suficient, faza de îmbolnăvire va fi una benignă, care va oferi corpului nostru posibilitatea de a-și produce anticorpii de care are nevoie pentru a se imuniza. (Exagerând un pic, aș spune că pentru mulți va fi un fel de vaccinare).
Atunci, ce ne sperie?
Ne sperie în primul rând necunoașterea, ignoranța noastră, teama de necunoscut.
Dacă fiecare dintre noi ar fi convins, profund convins, că viața în care se află este doar o etapă, un pachet de experiențe, și că nu disoluția ne așteaptă, atunci cu siguranță că nu ne-ar mai veni să „ne urcăm pe pereți”.
Sunt convins că acest virus, ca și cele anterioare (gripa spaniolă, Ebola, SIDA, SARS, MERS, antrax, sarin, gripă Hong Kong, gripa porcină, gripa aviară, zika, febră galbenă, encefalită, Nil de Vest, difterie, malaria și Coronavirusul COVID-19) sunt produse de laborator comandate, dorite de niște minți bolnave (interferate) care din totdeauna au avut ca scop deținerea controlului asupra planetei (Și aici este mult de discutat cât de controlată și maipulată este civilizația umană de către unele entități aparținând unor civilizații malefice din acest univers, entități care își pun în aplicare programele prin ființele umane interferate și manipulate.)
Din fericire, Creatorul, Sursa Primordială, ține sub control întreaga sa creație, nelăsând ca sistemele pe care le-a creat să se piardă în neant.

Coronavirusul aduce și beneficii ?
Eu cred că da, și, fără a-l justifia sau legitima, vreau să enumăr câteva dintre aceste efecte care se vor dovedi benefice pentru sistemul nostru planetar, mai precis pentru Gaia, ca entitate, pentru natura planetei și pentru civilizația umană.
1. Omul este obligat acum să ia o pauză, să se oprească din goana sa nebună, inconștientă și păgubitoare (care nu poate duce decât la autodistrugere) de a se deplasa dintr-un loc în altul sau de a duce mărfuri și materiale cu tot felul de mijloace de transport, care mai de care mai poluante, de a defrișa pădurile, a produce și comercializa bunuri alimentare saturate de E-uri, minereuri și produse industriale, de a scormoni în măruntaiele Pământului, de a-și construi case și „zgărie nori”, mult peste necesarul lui de confort, toate acestea însemnând, până la urmă, mutilarea și otrăvirea planetei, excluderea ființelor (inclusiv a omului) de la dreptul de a trăi într-un mediu curat, prietenos, așa cum a fost gândit de Creator.

2. Nu spun că industria turismului ar trebui desființată însă tropăiala asta continuă și fără noimă pentru vizitarea non-stop a obiectivelor intrate în circuitul turistic al lumii, înseamnă, până la urmă, poluare.
Nu detaliez ci doar vă invit să vă gândiți de ce comunitățile din zonele în care se află asemenea obiective au început să se revolte și să ceară diminuarea fluxului turistic. Tot puhoiul ăsta de vizitatori, inevitabil, mănâncă și bea dar și poluează. Ca să nu mai vorbim de poluarea rezultată prin utilizarea diferitelor mijloace de transport. Sunt convins că, după ce va trece acest virus, se vor impune multe reguli noi în ceea ce priveste turismul.

3. Conștiința umană va face un salt înainte, căci după această epidemie:
-) vom începe să prețuim mai mult viața și atributele ei, cadrul familial va fi mai închegat, căci părinții și copiii vor trebui să relaționeze mai mult ca altă dată. Multe vom afla unii de la alții, și asta va avea impact asupra comportamentului nostru viitor. Până la epidemie, mulți părinți (în goana după afaceri sau din cauza întâlnirilor cu „amicii”) își neglijau familia, nu aveau timp de activități „nelucrative”
-) în afara televizorului și internetului, cred că destui vor mai pune mâna și pe câte o carte de literatură, științifică, tehnică etc.
-) purificarea aerului atmosferic va duce treptat, la îmbunătățirea stării de sănătate a oamenilor, a celorlalte viețuitoare dar și a plantelor, a planetei.
-) ca urmare a scăderii numărului de clienți, poate unele baruri, discoteci, birturi, cafenele se vor mai împuțina, patronii gândindu-se să se reorienteze profesional;
-) penuria alimentară, care, foarte posibil, se va resimți, va face ca omul să fie mai cumpătat, mai grijuliu cu propriul său corp, căci el va constata că hrana mai drămuită a avut darul de a-i îmbunătăți starea de sănătate;

În general vorbind, cred că după această epidemie, multă lume își va schimba criteriul de valori și lista de priorități. (Poate, de ex. să nu mai considere necesar să se înghesuie la diferite parastase ori să meargă în pelerinaje nu numai obositoare dar, mai ales, inutile.)
Creatorul ne-a dăruit liberul arbitru pentru a ne putea dezvolta armonios, pentru a evolua frumos și liber, dar, noi, oamenii (în marea noastră majoritate) ne batem joc de acest atribut de excepție.
Pădurile noastre sunt defrișate într-un ritm amețitor, dar cei plătiți să le apere se fac că nu văd și nu opresc acest act sinucigaș.
[Bucureștenii se tot plâng că poluarea a crescut peste orice nivel admisibil, dar continuă să circule cu mașina proprie, ori își cumpără altele, care vor fi, desigur, surse de poluare adăugate; iar când edililor li se repartizează niște fonduri pentru a rezolva măcar urgențele : stoparea poluării, refacerea și reabilitarea patrimoniului distrus (din cauza corupției, a inconștienței, incompetenței, neglijenței,   proastei educații), casele cu „bulină”, rețeaua de termoficare, gropile de pe străzi etc, nu găsesc altceva mai bun de făcut decât să ofere bună parte din aceste fonduri patriarhiei în scopul înălțării unui mastodont religios, inutil și - la nivel subtil- viitor centru de interferare a sufletelor celor veniți să se prosterneze.
Sper că responsabilii cu calitatea mediului vor măsura și vor constata cât de mult va scădea poluarea în capitală, numai din cauza restricțiilor impuse de teama de coronavirus. Măcar de-ar fi învățare de minte !!].
Cu siguranță că restricțiile de circulație (mărfuri și oameni), oprirea multor procese de producție poluante instituite în lume vor demonstra cât de simplu și eficient ar fi să ne ajutăm planeta să-și revină și cum am putea contribui la refacerea rapidă a mediului în care trăim, la însănătoșirea planetei pe care am ales să trăim, dar pe care, cel puțin până acum, nu am făcut decât s-o jefuim.
Dincolo de toate relele, coronavirusul, care ne ține ostateci, va fi o lecție, poate dură, prin care să înțelegem că avem datoria de a ne ocroti planeta, de a-i păstra valorile, dacă vrem ca această ființă gingasă, iubitoare, dar plăpândă (Mama Gaia), să ne asigure, în continuare, o rezidență îndelungată.
C.M.


3 comentarii:

  1. Este primul mare pas inspre implementarea tehnologiei 5G si vaccinarea obligatorie si fortata ca sa ne umple pe toti cu nano-cipuri care vor "raspunde" la multiplele comenzi ale iudeo-masonilor manipulandu-ne dupa placul si vointa lor absolut toate dorintele,gandurile,sentimentele,visele,poftele,aspiratiile si,deloc de neglijat,controlul populatiei, eliminandu-ne din viata pe oricare dintre noi doar prin apasarea unui buton!!!Aceasta este,pe scurt NWO(Noua Ordine Mondiala),adica sclavia absoluta care bate deja la usa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Va citesc de multi ani blogurile.
    Nu stiam ca aveti varsta aceasta! Multi inainte! Sa fiti sanatos si in putere.Oamenii evoluati spiritual si folositori celorlalti au viata lunga

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitări!, pentru gândirea pozitivă și realistică despre toate cele ce sunt și se derulează.
    Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere