Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 3 aprilie 2020

Mesaj de la Matei; 13 mart. 2020


(potențialitate energetică; coronavirus; absorbția energiei iubirii-luminii; rugăciunea)

Channeler Suzanne Ward
Traducere Const. Mihăilescu.

Cu salutări pline de dragoste din partea tuturor sufletelor aflate pe această stație spațială! Sunt Matei.

În această perioadă, activarea potențialului energetic al Pământului este mai efervescentă decât în orice altă perioadă din istoria planetei și acest lucru este de înțeles. Niciodată civilizația umană nu s-a găsit într-un mai amplu proces de transformare.

Sistemele învechite, care au permis celor puțini să controleze popoarele lumii planetare, se află acum într-un amplu proces de dezrădăcinare, de anihilare pentru a face loc noilor sisteme care servesc interesul cel mai înalt al tuturor formelor de viață de pe planetă. Pe măsură ce programul continuă, accelerând sau, după caz, blocând procese, lumea voastră înaintează și se perfecționează căpătând experiență în înlăturarea obstacolelor care i-au obstrucționat înaintarea spre culmi existențiale încă neatinse până acum de civilizația umană.
Dintre milioanele de suflete din univers care s-au oferit voluntar pentru a ajuta popoarele Pământului să gestioneze această vastă și profundă transformare, considerată fără precedent în acest univers (din cauza vitezei de derulare și ariei de cuprindere), au fost selectate numai cele mai experimentate și cele mai eficiente. Voi, cei care citiți și înțelegeți acest mesaj vă aflați printre aceste suflete.

Am fost întrebat când se va încheia această tulburătoare etapă de transformări, care bulversează și zguduie lumea voastră. Din păcate, nici noi nu cunoaștem și nici nu întrevedem cât de lungă va fi această perioadă. Evident că există anumite simptome, în baza cărora am putea face previziuni, însă nu ne vom hazarda, dat fiind faptul că nimeni din înaltele sfere universale nu a făcut precizări și nici nu ne-a îndrituit pe noi s-o facem. Constatăm, și noi ca și voi, că evenimentele se succed extrem de rapid, mai ales la nivel universal, și că viitorul nu este atât de previzibil precum ne-am dori. Aceasta nu dovedește, din partea noastră ori a voastră, o lipsă de penetrare în viitor ci, mai cu seamă, arată încă o dată că toate evenimentele care se întâmplă sunt determinate de rezultanta voinței, gândurilor, emoțiilor și acțiunilor ființelor (cu precădere a celor care au suflet), al cărui liber arbitru nu este (și nici nu ar trebui să fie) încălcat de cineva.
Ori, se constată că alegerile și acțiunile ființelor umane sunt extrem de diversificate, în toate sensurile (domenii de activitate, nivel de credință, hotărâre, intensitate de aplicare etc.). Deoarece energia a miliarde de gânduri, sentimente și acțiuni nu este înregistrată decât după manifestare, impactul rezultantelor acestora este imposibil de prevăzut. Deci, nu există nicio modalitate de a determina, cu un anumit grad de acuratețe, un moment în timp liniar, deoarece în planul vostru, „timpul” este un parametru de care se ține seama.
Este logic ca rezolvarea conflictelor și stabilirea ordinii să vină mai devreme în țări care sunt practic stabile, dar, întrucât energia nu poate fi limitată de granițele naționale, ea se propagă și în vecinătăți și, până la urmă, pretutindeni. Admitem că această propagare are loc într-un anumit orizont de timp, dar, vă garantăm că efectul va fi resimțit în fiecare colț al planetei.
Răspunsuri la întrebările cititorilor:
Cu privire la coronavirus
Amalgamul informațional cu care sunteți permanent bombardați este puternic viciat de inexactități, fabulații, dorință de a stârni panică și dezordine. Raportări incorecte ale numărului de rezultate pozitive, negative ori ambigui ale testelor, precum și raportările de decese sunt zonele în care lucrează din plin arbitrariul. Trebuie spus că mai toate decesele care au loc s-ar fi produs oricum căci cei decedați aveau afecțiuni anterioare care, cu sau fără coronavirus, tot la același rezultat se ajungea. Cu cât sentimentul de teamă este mai răspândit, cu atât „umbra pandemică” va fi mai tereifiantă asupra oamenilor neinformați.
Pe de altă parte, trebuie spus că o circulație intensă și nerestricționată în interiorul comunităților, între localități sau țări, va fi un factor de risc multiplicator al acestei boli deosebit de contagioase. Având în vedere acest aspect, este de înțeles de ce tocmai în China virusul a debutat și se soldează cu mai multe infectări și decese.
Cu toate acestea, repetăm: mai dăunător pentru societate decât această boală este frica generată de ea și degetul acuzator către chinezi, indiferent unde aceștia trăiesc.
Da, se poate spune că frica este amplificată și de măsurile extreme care se iau de către autorități, cum ar fi anularea evenimentelor majore generale sau locale, a zborurilor aeriene, închiderea școlilor, carantinarea în masă și testarea tuturor celor care ar putea fi expuși unor persoane care ulterior sunt diagnosticate cu virusul. Aceste măsuri de precauție se impun pentru a reduce răspândirea bolii în măsura posibilului și ar trebui să diminueze anxietatea oamenilor, nu să o amplifice.
Este util ca specialiștii din domeniul sănătății să sublinieze că nu există niciun motiv de panică. Trebuie explicată rațiunea pentru care se ia o măsură sau alta, într-o anumită arie.
Înainte de toate, ar trebui explicat că acest virus generează o îmbolnăvire relativ ușoară a oamenilor care nu aveau grave probleme de sănătate anterioare. Dacă s-ar evidenția separat numărul de decese datorate exclusiv virusului corona, s-ar constata că acest număr este infim, aproape neglijabil

În niciun caz nu vrem să diminuăm impactul pe care-l are îmbolnăvirea cu coronavirusul, dar, permiteți-ne să întrebăm: unde este preocuparea guvernelor și a tuturor autorităților responsabiile când statistica arată că în lumea voastră în fiecare zi se înregistrează mii și mii de morți din cauza înfometării, a războaielor locale, a accidentelor de circulație rutieră, de cale ferată ori aeriene? Câte ființe umane recurg zilnic la actul de suicid din cauza condițiilor de viață inumane sau a unor boli incurabile de lungă durată?

Oricât ar părea de curios, permiteți-ne să apreciem că repausul în toate domeniile vieții umane de pe Pământ, impus de coronavirus are și va avea și unele efecte pozitive. Astfel: măcar pentru o perioadă, lumea voastră se va opri din goana nebună, din febrila angrenare în diversele ramuri ale economiei (producere de mașini, defrișări, întinderi de covoare de beton și asfalt, construcții de „zgârie nori”, activități bancare și bursiere etc.
Acest respiro este resimțit de planetă ca posibilitatea de a „trage o gură de aer curat”.


Din punctul nostru de vedere, întreruperile în activitățile programate, impuse de teama răspândirii coronavirusului, printre care călătoriile cu tot felul de mijloace de transport (care consumă, evident, carburanți și amplifică poluarea) comerțul local și internațional, piețele bursiere, transportul de materiale de construcție, oprirea producerii unor elemente necesare extinderii de activități, și multe altele ar trebui apreciate de populație ca fiind semnificative în ceea ce privește aportul la refacerea stării de sănătate a sistemului vostru planetar.

Cu toate acestea, ceea ce am afirmat în mesajul de luna trecută rămâne valabil: coronavirusul și alaiul publicitar care-l însoțește, la fel ca în toate cazurile anterioare, în care s-a urmărit exacerbarea fricii oamenilor, vor sfârși odată cu dispariția îmbolnăvirilor cu coronavirus, iar inițiatorii (iluminații) vor înregistra încă un eșec din șirul multora pe care le-au simțit „pe pielea lor”.
Iubiților, adesea v-am îndemnat să trimiteți energia iubirii chiar și către cei întunecați, deoarece vibrația acestei energii este arma cu care-i puteți învinge. Ei nu suportă asemenea înalte vibrații și sunt nevoiți să părăsească planeta.
Numeroși membri ai familiei noastre universale vi se alătură, chiar dacă voi nu-i vedeți, pentru eliberarea planetei de entitățile malefice.
Cu mulți ani în urmă, când mama mea avea reticențe în a trimite lumină unor persoane care provoacau mari suferințe altora, i-am spus: „Mamă, tu ai aprinde o lanternă pentru a-i lumina calea cuiva aflat în intuneric și care, din această cauză, e plin de frici, are incertitudini, nesiguranță și angoase, se simte singur și frustrat ? Sufletele acelea s-au rătăcit, au pierdut drumul către lumină și, în sinea lor, se simt pierdute.” Faptele lor sunt, desigur, reprobabile, de neacceptat, dar nu uitați niciodată că în adâncul lor nu sunt așa și că diferite conjuncturi sau alegeri greșite i-au făcut să rătăcească cărarea. Dacă vreți să-i ajutați, gândiți-vă la ei cu speranță și bune intenții. Binele se face cu bine nu cu răul. Numai prin iubire se poate ajunge la starea de armonie, de fraternitate. Trimiteți astfel de gânduri celor pe care vreți să-i ajutați să revină la fapte bune. Nu uitați că IUBIREA este cea mai puternică forță din univers și din cosmos.
 
Am fost întrebați cum se poate trimite lumină unei persoane. Este destul de simplu: trebuie doar să te gândești la acea persoană cât de focalizat poți și cu multă iubire. Nu poate exista nicio confuzie, nicio eroare atunci când trimiți asemenea gânduri; totul este să te gândești cu o anumită concentrare asupra acelei ființe.
Este un bun moment pentru a spune că adesea rugăciunea nu este înțeleasă corect. Rugăciune înseamnă fiecare gând, sentiment, intenție și faptă care are loc în viața fiecăruia dintre voi, dacă în tot ce faceți puneți sentimentul devoțiunii și iubirii. Viața însăși este o continuă rugăciune, dacă ea este trăită în iubire, cinste și modestie. La voi se spune:„ Fii atent la ce te gândești și la ce te rogi căci ți se poate întâmpla!” Da! Fizica universului, legea atracției, lucrează neîncetat și cu deplină eficiență.
Uneori însă chiar și atunci când gândurile și sentimentele tale sunt pozitive, este posibil ca rezultatul să nu fie cel dorit. Să spunem, de ex., că te rogi pentru însănătoșirea unei persoane dragi, grav bolnavă și, cu toate acestea, acea persoană moare. Aceasta se explică prin faptul că, la nivel de suflet, acea persoană avea în programul de viață ca acel eveniment să se producă la data când s-a înregistrat decesul. 

Nicio rugăciune nu ar fi putut schimba acea dată, deoarece ar fi însemnat încălcarea Legii Liberului Arbitru, ceea ce, practic, este imposibil. Din această cauză, cea mai corectă rugăciune este cea în care se dorește îndeplinirea celui mai înalt interes al ființei pentru care vă rugați.
De asemenea, ni s-a solicitat să explicăm cum se poate absorbi lumina. Acest lucru se întâmplă automat la ființa care este iubitoare, generoasă, cinstită, plină de compasiune și gata să ajute pe cel care are nevoie.
------------------------------------------------------------------------
Iubită familie, în lumea voastră există tot mai multă bunătate, compasiune, frumusețe și dragoste decât vă puteți da seama, mai ales în perioadele de strâmtorare și de confuzie, cum este cea actuală.
Rămâneți încrezători pentru că astfel energia pe care o radiați vă va ajuta să înlăturați întunericul.
Toate ființele de lumină din acest univers vă laudă pentru hotărârea voastră fermă de a ascensiona în dimensiuni superioare, chiar dacă voi faceți aceasta într-un mod mai original. Popoarele Pământului se vor trezi și vor edifica Epoca de Aur pe planeta Pămân
t.

https://www.matthewbooks.com/march-13-2020/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu