duminică, 17 martie 2024

XXa - Conversație cu Federația Luminii -25 feb.2024

Traducere Const. Mihăilescu 

Blossom: Bună ziua, încă o dată. Sinceră să fiu, nu văd nici un rost să fac „curse de mai multe ori pe același teren” cu privire la ceea ce poate sau nu să aibă loc. Fie avem încredere în ceea ce spui și continuăm, fie nu avem și, de asemenea, continuăm. . Ideea este că .. NOI MERGEM ÎNAINTE ! Putem alege ca acest drum să-l străbatem cu curaj și aplomb sau să ne bălăcim în toată negativitatea cu care suntem bombardați în mod continuu. Corect?

Federația Luminii: Bun venit, Blossom, și fiecăruia dintre cei care ni se alătură în această conversație. Încrederea voastră crește vibrația planetei.

Corect, într-adevăr, Blossom. Chiar și în zilele în care entuziasmul scade, în adâncul vostru ȘTIȚI, puteți simți asta, că vă ridicați deasupra propagandei și minciunilor.

Starea voastră naturală care ESTE BUCURIA... chiar dacă acum încă vă aflați într-un loc de tristețe și disperare.

Cu toate acestea, VOI,... FIECARE dintre voi, prin perseverență, ați redescoperit PUTEREA IUBIRII-LUMINII care vă permite să ajungeți dincolo de neguri.

Ești ACUM CONȘTIENTĂ de ceea ce are loc și, în cadrul acestei conștientizări, poți să-ți lași spiritul să se înalțe, indiferent de ceea ce ți se prezintă.

Înțelegem dificultatea din interiorul inimii și minții voastre atunci când astfel de lucruri vă provoacă în mod persistent. Cu toate acestea, nu este nevoie de nimic mai mult decât să pronunțați mantra cunoscută pentru a vă aduce înapoi în echilibru:

EU SUNT LUMINA.

EU SUNT IUBIREA.

EU SUNT ADEVĂRUL.

EU SUNT.

PUTEREA ACESTUI COD VA AJUTĂ LA DISPERSAREA NEGATIVITĂȚII ȘI ÎNLOCUIREA EI CU POZITIVUL. ÎȚI ÎMBRACĂ FIINȚA ÎN LUMINĂ.

Am vorbit cu prietenii în ultima vreme despre acordul nostru. Ne-am oferit voluntar și am fost aleși să fim aici în acest moment. Dacă întunericul ar fi urmat să ne învingă, atunci nu am fi ales să venim aici și acum... n-ar fi avut sens.. Faptul că spui că LUMINA A CÂȘTIGAT, cred că este corect. Trebuie doar să ne agățăm de acea CUNOAȘTERE și să ne păstrăm încrederea până la capăt.

Da, Blossom. Cu fiecare zi care trece, poți să mergi cu capul sus, știind că, prin aceasta, faci diferența.... Nu prin speranță ci prin cunoaștere.

Se pare că există o problemă de conexiune... Am așteptat câteva minute și nu iese nimic. Sunt eu? Vrei ceva diferit de normal?

Nu, noi suntem încă aici, Blossom.

De ce mă supraîncălzesc brusc?

NOUA ENERGIE....

De la voi?

Da. Totuși, de mai sus.

În ce fel?

MAI ÎNALT, deci... MAI PUTERNIC.

Cum ne afectează asta conversația?

Ființa ta trebuie să se adapteze la Frecvențe.

Am crezut că se întâmplă ceva ciudat, pentru că nu decurgea prea bine. Ne sortează cineva, sau ne adaptăm?

Tu, da, ești deja. Va fi o „schimbare” simțită și de participanții acestei conversații.

Unii poate nu totdeauna vor înțelege ceea ce li se întâmplă. Prin urmare, cel mai bine este să respirați adânc timp de câteva minute pentru a vă recăpăta echilibrul, pe măsură ce sunteți impactați de aceste noi Energii Superioare.

Experiențele pe care le puteți trăi în ultima vreme vă pot incomoda, dar asta se datorează faptului că up-gradările trebuie să vă alinieze și să vă stabilizeze ființa voastră.

Presupun că nu ne poți explica de unde vine acea energie. De la SURSĂ, nu?

Într-adevăr. Cu toate acestea, ați dori să aflați mai multe despre cum se întâmplă?

Da, te rog.

TU... ȘI TOTUL ESTE... ENERGIE.

Suntem cu toții de acord cu asta. Frecvența ta particulară, a sinelui tău, este cea care corespunde dorințelor și nevoilor tale. Aceste dorințe și nevoi sunt în funcție de ceea ce ființa caută prin gând, prin aspirație, prin intenție. Totul trebuie să rezoneze cu vibrația sinelui.

Fiecare frecvență de gândire care vine de la un individ este diferită de a altui individ.

Sinele… conectat la Sursă este cel care schimbă Frecvența,… în funcție de modul în care alege să conducă inima, mintea și sufletul.

Totuși, ați spus că frecvențele superioare vin din Sursă și că suntem afectați de frecvențele superioare care „vin” acum?

Corect, Blossom, cum sunt acceptate frecvențele este alegerea fiecărui individ. Deciziile luate cu privire la cât de benefice sunt aceste up-gradări... depind de modul în care alegeți să le folosiți.

Cum ar trebui să le folosim?

Prin acceptarea sinelui... și prin recunoașterea schimbărilor din interiorul sinelui.

Nu există nimeni care să spună că nu s-a schimbat de loc și nu s-a apropiat mai mult de sine, în ultimii ani.

Aceste schimbări pot părea subtile, unele fiind greu de recunoscut; până când apare o anumită situație și te trezești cu ea în manifestare.

ACESTEA SUNT ENERGIILE MAI ÎNALTE CARE AU INTRAT ȘI CĂRORA LE-AȚI PERMIS SĂ LUCREAZĂ CU VOI…

CÂND ȘTII CU ADEVĂRAT CĂ NU ESTE NIMIC DE TERMINAT... pentru că totul este în ordinea divină,... atunci schimbi Vibrația, nu numai a ta, ci și a tot ceea ce este în jurul tău.

Cu toate acestea, sunt foarte multe situații care vă sunt servite zilnic și care au menirea de a vă umple de frică...

Reacția voastră la o astfel de interferență a Divinității din interior este cea care vă permite să „vă scufundați sau să înotați”, după cum spuneți voi.

DACĂ REFUZI… DIN TOATE INIMĂ ȘI FĂRĂ URMĂ DE ÎNDOIALĂ … îți vei crește vibrația. Când acel refuz este puternic, hotărât el apare la mai multe niveluri vibraționale.

Există o CUNOAȘTERE... o Forță în interiorul tău, cu care TREBUIE să devii prieten... cel mai bun prieten.

Când găsești acea stare ... nu doar ușa către ea... niciodată nu vei mai pune la îndoială dacă Lumina a câștigat sau nu cu adevărat.

E greu de exprimat în cuvinte...

Mulți dintre voi sunteți acum la ușă... ați ajuns până aici și ați găsit ușa...dar foarte puțini au găsit cheia pentru a o deschide.

Pentru că suntem prea ocupați să-o căutăm... când de fapt, ea nu există!

Nu există cheie, într-adevăr, doar certitudinea că ai acces, că ți se va deschide.

Totuși...,îmi amintesc... că ai mai vorbit despre cheia ușii.

Atunci tu nu erai în măsură să înțelegi că, de fapt, „cheia” era certitudinea că nu există nicio cheie.

Și atunci îi putem da doar un un ghiont și ușa se va deschide de la sine?

Poți face asta doar atunci când tu ești pe deplin pregătit să intri înăuntru.

Nu sunt sigură la ce te referi.

Când poți spune în deplină cunoaștere și credință:

„EU SUNT LUMINA.

EU SUNT IUBIREA.

EU SUNT ADEVĂRUL.

EU SUNT.”

Totuși, putem ști doar atât cât știm... nu putem ști mai multe... dacă nu știm încă. Deci, cum ajungem la acel loc de pregătire completă? Vă rugăm să nu spuneți „prin CUNOAȘTERE”.

Acea cunoaștere este un sentiment, nu?

Corect.

FIECARE DINTRE VOI ȘTIE CĂ E IUBIRE… CU CÂT ȘTIȚI MAI MULT DESPRE ACESTEA… CU ATÂT MAI MULT CUNOAȘTEȚI ȘI DESPRE VOI ÎNȘIVĂ.

Și atunci: într-un moment de glorie vei ȘTI că știi cine ești, iar ușa se va deschide automat pentru ca tu să intri.

O dată ce ai intrat… JOCUL SE SCHIMBĂ.

Aștept cu nerăbdare să aflu cât mai multe despre cine sunt…

Cu recunoştinţă. În serviciu iubitor. EU SUNT.

https://www.blossomgoodchild.com/25th-february/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu