miercuri, 13 martie 2024

XX- Conversație cu Federația Luminii- 18 feb.2024

Traducere Const. Mihăilescu 

Blossom: Buna ziua! Cum vă merge ?

Federația Luminii: Bine te-am găsit, Blossom... Bine v-am găsit pe voi, cei care ne urmăriți ! Mulțumesc, ne descurcăm bine. Suntem însă conștienți că nu toți o duc atât de bine; asta din cauza mai multor factori. Se instalează, uneori, o atmosferă generală de oboseală, pe care noi o observăm.

Oboseala poate fi parțial pusă pe seama a ceea ce este pulverizat în atmosfera planetei, a substanțelor introduse în produsele voastre alimentare, în apă etc..

Adăugați la aceasta incertitudinea voastră asupra a ceea ce vă așteptați să se întâmplare, aceasta creând neliniște și anxietate. Nu este de mirare că mulți se simt așa cum se simt.

Personal, mă descurc bine. Cred că ceea ce mă preocupă cel mai mult în această perioadă este nebunia absolută care a cuprins lumea, nebunie manifestată în diverse forme. Uneori, cred că singura modalitate de a opri totul este ca fiecare suflet să iasă în stradă și să spună DESTUL, NE ESTE DE AJUNS !

Mulți sunt dispuși să facă asta, Blossom și chiar o fac, bucurându-se de admirația celorlalți, pentru că își revendică drepturile. Însă cei care se manifestă nu sunt prea mulți.

Noi știm că există un Plan Divin în desfășurare... care va înlătura toată această „nebunie” ...

Aveți răbdare, SE VA TERMINA, SE VA OPRIRI. De ce se întâmplă ceea ce are loc acum pe Pământ, veți înțelege mai târziu.

Gândiți-vă la tot ceea ce se întâmplă ca la ceva care face parte din Plan; lumina chihlimbar va deveni verde.

Cu toate acestea, se pare că cei cu Lumină mult mai mică, continuă să-și arate nebunia în încercarea de a scăpa de ceea ce-i apasă. Noi, cei de aici, de jos, ne întrebăm cât de mult va trebui să mai îndurăm până când vom scăpa de chinul care din ce în ce ne extenuează și ne descurajează tot mai mult. Cât să mai așteptăm?!

Cu toate acestea, voi ȘTIȚI ASTA, Blossom. „Ei” nu vor scăpa fără să dea socoteală. Zilele lor sunt numărate.

Atunci cum stau lucrurile, care este situația?

Trebuie atins un anumit nivel al multor lucruri.. pentru ca Adevărul să iasă la iveală în deplinătatea lui.

Mm! Spui că Lumina a câștigat, dar întunericul...... știe asta?

Da.

Eu, nu prea înțeleg ce considerați voi că este opusul, căci Lumina mai mică (nota C.M.: adică obscuritatea) încă continuă să ne controleze lumea.

Vei înțelege atunci când va sosi momentul.

Păi, în timpul ăsta ei continuă să facă crime (la propriu și la figurat) !

Nu este ușor pentru noi, membrii echipajului de la sol, să ne tot străduim să ne strălucim lumina, în timp ce aceste atrocități continuă… și, în plus, să suportăm cu stoicism ceea ce se spune despre noi, mai în serios, mai în batjocură...

Știu, totuși, că în marea lor majoritate cei care nu sunt conștienți de ceea ce se întâmplă sunt cei care produc frica. Uneori, pentru mine și pentru mulți alții , când auzim de ororile care se petrec în lume, în timp ce noi habar nu avem, este ca și când am trăi pe planete diferite.

Nu planete diferite, Blossom, mai de grabă pe frecvențe, vibrații diferite. Acest lucru nu este o noutate pentru tine.

Știu că pentru a ne menține vibrația ridicată, pentru a contracara întunericul și confuzia... mai că ar trebui să nu mai auzim despre acele grozăvii pe care unele popoare sau unii oameni le trăiesc sub apăsarea întunericului. Trimitem, desigur, iubire, ce altceva am putea face..!. Imensa majoritate a omenirii dorește să se pună capăt acelor atrocități. STOP!

După cum am spus... asta se va întâmpla, conf. Planului Divin.

Înțeleg asta... totuși, fără supărare, este greu să-ți echilibrezi gândirea când vezi că nedreptățile și atrocitățile continuă în ciuda voinței generale a omenirii. !

Planul Divin a fost creat de cea mai înaltă inteligență de pe și din afara planetei. Am vorbit despre acest lucru, dar repetăm ​​de mai multe ori în încercarea de a vă face să înțelegeți sensul și scopul a tot ceea ce se întâmplă.

Vă putem asigura că atunci când totul va fi la locul lui, vor fi îndeplinite toate condițiile de a vă înălța deasupra acestor neajunsuri, care se manifestă acum.

Există atât de multă speranță despre toate acestea, în acest moment… atât de multă acumulare de nedreptate… încât, tot ceea ce putem spune este este: „Sperăm că se va întâmpla și ceva bine...”

Se pare că răbdarea ta, în această chestiune este pusă la o mare încercare............

Dacă nu aveți ÎNCREDERE ÎN ACEST PLAN DIVIN… atunci, cu toată iubirea și cu cel mai mare respect, vă sugerăm să nu mai urmăriți aceste mesaje, căci, dacă simțiți că nu cuprind ADEVĂRUL, nu vă vor fi de folos.

Nu este vorba de lipsă de încredere dar, lucrurile s-au precipitat astfel încât „toți s-au urcat pe gard, cu ochii ațintiți pe drum să vadă când apare ceea ce așteaptă de atâta vreme.....”.

Dar, pentru numele lui Dumnezeu, eu însă sunt mesagerul vostru ! Doar că de atât de mult timp... ducem această luptă iar acum vedem că încă ar mai fi de așteptat, poate încă vreo doi ani, cine știe.. !!!

Nu va mai fi atât de așteptat....

Aceasta este o declarație importantă care dacă nu se va adeveri ....mă va deranja teribil, după cum știți.. Nu vă supărați, dar ne-am cam pierdut răbdarea de când tot vorbim pe acest subiect și de când sperăm că acum. acum....se va întâmpla...

Dragă Blossom... ACUM TOTUL ESTE FOARTE APROAPE.

Totuși, trebuie să-ți amintești că la fiecare acțiune POATE apărea și o contraacțiune... care va trebui prioritar rezolvată...pentru a putea continua.. (nota C.M.: iar o „scaldă” !!!)

Totuși... dacă Planul Divin se derulează fără sincope, cum ar putea apărea o contra-acțiune..... dacă Lumina a câștigat deja? Cu siguranță cei întunecați nu mai au control să contraatace? Înțelegi ideea mea?

Noi vă vedem perspectiva. Hai să încercăm să ajutăm la o mai bună înțelegere.. Dacă ai juca un joc de, să spunem, Pickle Ball?

Acum mi-ai captat atenția!

Se poate ca scorul echipei adverse să fie atât de mare, încât să ți se pară imposibil să-i ajungi din urmă și să câștigi. Totuși, vei continua să faci tot ce poți, să aplici fiecare tactică pe care o cunoști, pentru a ieși în frunte, până în ultimul moment.

Frumoasă analogie; ajută... într-un fel. Dar, simt că drumul pe care îl urmez acum nu mă va duce nicăieri. Poate că acest Plan Divin este atât de uriaș încât înțelegem etapa doar când ne lovește în față, pentru că nu cunoaștem jumătatea cealaltă a paharului.. așa cum se spune.

Corect. Acesta este motivul pentru care vorbim de ÎNCREDERE, Blossom. Înainte de a veni voi... când fiecare era de acord să fie „parte din toate acestea” … nu s-a pus problema neîncrederii în acest Plan. Căci ei știau cum se va încheia totul și de aceea FIECARE s-a oferit voluntar.

Pe de altă parte... o dată ajunși pe Pământ, când amintirile v-au fost șterse,... încrederea s-a pierdut sau a diminuat foarte mult.

Vă sugerăm să vă permiteți chiar acum, în acest moment, să intrați în interiorul vostru. Aceasta nu este o sugestie „woo woo”... așa cum ar spune unii, este pentru fiecare dintre voi, chiar acum... când vă invităm să SIMȚIȚI... ADEVĂRUL SUFLETULUI VOSTRU ȘI să aflați DE CE sunteți aici..

Lăsați mintea să se oprească pentru un moment și SIMȚIȚI.. dacă credeți că acest PLAN DIVIN... ACEASTA TRANSFORMARE SE VA ÎNTÂMPLA.

Trebuie să spun, că la mine... da, lucrează. Dacă nu aș recunoaște ... ce rost ar avea toată această Lumină și putere pe care știm că o avem?

Exact, Blossom.

EXISTĂ O CUNOAȘTERE A ADEVĂRULUI ASUPRA A CINE SUNTEȚI ȘI DE CE SUNTEȚI AICI.

Scopul celor întunecați a fost să îngroape acel ADEVĂR, acea cunoaștere, sub un val de minciuni și înșelăciune, îngropând acel Adevăr atât de adânc, încât acolo să mai rămână doar o foarte mică dâră de Lumină.

SUNTEȚI AICI… PREGĂTIȚI SĂ VĂ ÎNDEPLINIȚI MISIUNEA.

Fiecare dintre voi se simte mai puternic decât cei puternici și sunteți pregătiți de plecare..

LUMINA VOASTRĂ strălucește ACUM, MAI LUMINOASĂ decât oricând… CĂCI SUFERINȚA V-A ÎNTĂRIT .

SUNTEȚI MAI PUTERNICI CA ORICÂND.

PENTRU CA A SOSIT TIMPUL... CA TOTUL SĂ ÎNCEAPĂ..

Știu că a început și știu ce vrei să spui. Timpul ne aduce adevărul , adevăr care nu este la fel pentru toți. Eu vorbesc în numele multor prieteni și vă spun că .. suntem pregătiți.

Multe mulțumiri fiecăruia pentru puterea și determinarea de a continua… indiferent de motivații.

De aceea suntem aici. În recunoștință, în iubitoare. EU SUNT.

https://www.blossomgoodchild.com/18th-february-2/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu