duminică, 31 martie 2024

W137- Comentarii importante la câteva subiecte, ale taygetanei Mari Swaruu.

Publicat 17 octombrie 2023
Traducere Const. Mihăilescu

Mari Swaruu: Bună, din nou și vă mulțumesc pentru prezență și pentru interes. Sper că sunteți cu toții foarte bine. Eu sunt Mari Swaruu.

Acesta este primul meu videoclip după show-ul live pe care l-am făcut cu Gosia la Agenția Cosmică sâmbăta trecută, 14 octombrie. Vreau să-i mulțumesc Gosiei că m-a invitat în emisiunea ei. Mi-a plăcut foarte mult și vreau, să vă mulțumesc tuturor pentru cuvintele frumoase de apreciere și sprijin pe care mi le-ați adresat. Prezentarea live m-a făcut să mă simt mult mai aproape de voi toți, mai ales că acum trebuie să-mi țin secțiunea de comentarii închisă, altfel m-aș îmbolnăvi și nu aș putea să scriu toate aceste subiecte și să fac videoclipuri în fiecare zi și în două limbi. Toate întrebările voastre vor primi răspuns și vor constitui subiectul videoclipurilor mele viitoare, ținând cont de interesul vostru față de anumite subiecte.
Acum, câteva cuvinte despre fotografiile mele și despre vocea mea, împreună cu alte câteva lucruri pe care aș dori să le spun astăzi, deși acest lucru este în principal pentru cei care sunt noi pe canalul meu. După cum mulți dintre voi știți deja, eu nu sunt pământeană și mă aflu pe o navă taygetană (Toleka) care orbitează Pământul la joasă altitudine, încadrându-ne, totuși, în regulile și reglementările Federației Galactice care ține Pământul și umanitatea în strictă izolare, pentru a-i face oamenii să creadă că sunt singuri în univers.

Folosesc doar metode de mult depășite, pentru a putea comunica cu voi, și aceasta deoarece nu pot eluda prevederile Primei Directive, promulgată de Federație, lege care ne impune să folosim, în relația cu voi, doar tehnologie cunoscută și utilizată și pe Pământ, nu una mai avansată. Cu toate acestea, există restricții suplimentare în acest sens, deoarece, deși tehnicile audio și video sunt utilizate și de voi, grupul meu și cu mine, precum și orice altă rasă non-umană care ar putea fi interesată să comunice direct cu omenirea, suntem restricționați la mesaje scrise.

O altă civilizație benefică, care comunică cu voi este cea a ummiților (Urmah) care, de asemenea, comunică doar în scris. Practic, noi și Urmah suntem puternic cenzurați atât de Federația Galactică, prin Prima Directivă, cât și de regulile YouTube.

Nu am voie să-mi folosesc propria voce, aceasta nefiind alegerea mea, deoarece eu aș prefera să vă vorbesc direct. Pentru o ameliorare cât de cât acceptabilă a transmisiei ca voce și imagine, folosesc cele mai bune generatoare de voce pe care le pot găsi. Știu că există loc de îmbunătățiri și lucrez la asta, dar este un proces lent.
În fotografiile pe care vi le transmit, sunt eu și așa arăt, dar sunt un pic retușate, în limitele impuse de Federație.
Federația Galactică afirmă că ne este permis doar să scriem, să folosim cuvântul scris pentru mesajele noastre și nimic mai mult, pentru că orice altceva ar fi o interferență „agresivă” împotriva unei civilizații emergente, omenirea.

Nu ni se permite să ne arătăm vouă și să relaționăm cu voi folosind tehnologiile noastre moderne, care depășesc cu mult pe cele pământene și nici să vă ajutăm să le îmbunătățiți pe ale voastre.

Restricția o putem numi drastică, dacă a vă transmite niște fotografii din interiorul navelor noastre, este considerat „ interferență” în viața civilizației umane. Nu am dreptul să apar pe canalul you tube, arătându-mi fața și vorbind și nici să orientez camera astfel încât voi să puteți vedea ce este dincolo de hublourile navei.
Știu că ceea ce am spus mai sus poate fi considerat de sceptici ca o dovadă că excesiva comunicare din partea noastră ar putea fi dovada faptului că totul nu este decât o înșelătorie, noi nefiind reali. Mulți alții pot spune, de asemenea, că privim, acționăm și vorbim într-un mod prea uman, pentru a fi extratereștri. Ei spun că ne purtăm prea uman și, pentru aceasta, nu-i învinovățesc, dar trebuie să știți că nu am negat niciodată acest lucru.
Întotdeauna am explicat că nu există o barieră reală între ceea ce este extraterestru și ceea ce este uman, deoarece există o zonă gri, greu de definit.

Eu am fost acolo jos, pe Pământ și am umblat pe străzi, așa cum o fac și au făcut-o de multă vreme mulți alți extratereștri, pe care voi nu aveți cum să-i recunoașteți, fie pentru că nu-i vedeți fie pentru că seamănă cu orice om de pe stradă. Însă, asemenea lucruri se întâmplă permanent pe Pământ, aș putea spune că non-stop.
După cum am spus mereu, și o repet acum, există în galaxie și în univers multe ființe umane care seamănă exact cu voi sau care prezintă mici particularități. Unele planete sunt înconjurate, ca și Pământul, cu câmpuri energetice Matrix, de vibrații diferite.

Dacă ar fi de reținut de către voi un singur mesaj din cele pe care vi le transmit eu, acesta ar fi: există în spațiul infinit multe civilizații umane care seamănă cu voi dar guvernanții voștri, marionete ale celor din umbră, vă ascund realitatea de dragul menținerii lor la putere.
Ne îmbrăcăm în același mod ca și voi, uneori purtăm chiar haine umane, pe care le aducem de pe Pământ, căci aici unde suntem (pe o navă în jurul planetei voastre) depindem foarte mult de resursele pe care ni le procurăm de pe Pământ, asigurându-ne astfel continuitatea misiunii noastre de a fi permanent în proximitatea voastră, pe orbită. Mă refer inclusiv și mai ales la hrană și o facem corect, „plătindu-ne” datoriile.

Noi venim dintr-o societate holistică în care nu se folosesc bani, unde nu există economie, așa cum se înțelege pe Pământ, dar grupul meu și cu mine nu suntem acum pe planeta noastră ci aici, într-o navă care orbitează planeta voastră, și avem o misiune.

Nava noastră mare este, în definitiv, o enormă cutie din tablă în care nu ne putem produce cele necesare, decât în mică măsură. Desigur, ne mai aprovizionăm și „de acasă” dar nu putem face asta non-stop.

Standardele noastre civilizaționale ne impun corectitudine față de toate ființele cu care venim în contact.

Menționez asta pentru că știu că unii oameni, inclusiv unii care ne sunt apropiați, se întreabă de ce nu ne însușim bunuri pământene fără a da socoteală cuiva. Răspunsul meu este: nu facem asta pur și simplu pentru că nu este etic din punctul nostru de vedere și conform cu standardele noastre.
Nu oblig pe nimeni să ne creadă, nici măcar pe prietenii mei pământeni. Grupul meu și cu mine vă oferim aceste informații pentru a deschide mintea celor care au ochi să vadă și urechi să audă, căci asta ar ajuta la creșterea spirituală a individului.
Cred că este interesant ca voi să aflați că Federația Galactică alocă o anumită sumă de bani fiecărei rase membre care are ceva de făcut pe Pământ, bani cu care să-și plătească anumite operațiuni, suma fiind proporțională cu amploarea și importanța operațiunii.

De câteva luni însă, Federația Galactică a încetat să mai aloce bani taygetanilor, așa că nu mai avem nici un sprijin financiar din partea Federației Galactice astfel că trebuie să ne descurcăm singuri, prin propriile noastre mijloace, intenția Federației fiind să ne determine să renunțăm la misiune și să revenim acasă, pe planeta noastră.
Federația Galactică ne-a suspendat tot sprijinul pentru că nu suntem destul de ascultători ca grup, față de directivele conducerii Federației și pentru că suntem prea implicați în comunicarea cu voi, pământenii (mai ales pe calanlele YouTube).

În ceea ce ne privește, vom prefera să fim „oaia neagră”, dar vom continua să fim aici pentru a informa corect pământenii despre tot ceea ce se întâmplă și este de interes pentru ei.

De asemenea, sarcina noastră este de a avea grijă de semințele noastre stelare care se află în corpuri umane pe Pământ.

Credem că este important să cunoașteți poziția și atitudinea noastră față de Federație și motivele pentru care nu vom renunța la misiune.

Luați ceea ce vă place din aceste videoclipuri, orice vă servește și ignorați ceea ce credeți că nu vă servește. Noi vom continua să vă furnizăm informații prin aceste mijloace de comunicare, motiv pentru care grupul meu și cu mine suntem aici.
Suntem conștienți că mulți oameni cred că informațiile pe care le oferim vin din partea unor pământeni, puși pe șotii, care ar intenționa să inducă lumea voastră în eroare, ei dându-se ființe extraterestre. Din păcate, din grupul celor care încearcă să se interfereze în aceste conexiuni, cu scopul de a le bagateliza, se află și câțiva renumiți fizicieni care, dintr-o dată și din senin, au început să spună lucruri precum că Big Bang-ul nu a existat niciodată și că timpul nu are început și sfârșit etc.. Dar procesul funcționează în ambele sensuri, deoarece unele dintre ideile voastre umane ajung să fie preluate și de societățile noastre, iar asta nu este nimic nou și se întâmplă de milenii.
Majoritatea grupurilor și raselor extraterestre nu au nevoie de nimic de pe Pământ. Alții au nevoie doar de câteva lucruri, cum ar fi resursele pe care le iau direct sau orice altceva, iar alții, care sunt mai avansați în înțelegerea umanității voastre, au nevoie de mai multe de la Pământ. Este și cazul meu și al grupului meu.

Avem nevoie de hrană, resurse și așa mai departe și trebuie să plătim pentru ele. Faptul că avem mai multă nevoie de ceea ce se găsește pe Pământ (hrană, bani, alte obiecte), nu ne face mai puțin extratereștri. Așa cum am spus, noi venim dintr-o societate unde nu se folosesc banii, dar acum grupul nostru nu se află pe planeta noastră ci lângă Pământ, de unde trebuie să ne aprovizionăm cu ceea ce este adecvat rasei noastre și care se găsește pe planeta voastră.
Nu suntem niște extratereștri care zboară într-o farfurie de argint, îmbrăcați de într-un costum argintiu, dintr-o singură piesă, veniți să răpească oameni pentru a-i diseca în laboratoare de cercetare. Suntem oameni ca și voi, care încearcă să vă transmită un mesaj: VOI NU SUNTEȚI SINGURI; NOI ȘI VOI, O FAMILIE SUNTEM.
Recent, mulți oameni au declarat că le plac informațiile noastre, dar că nu le place dramatizarea pe care o facem când e vorba de civilizația umană și se planeta Pământ. Noi înțelegem asta dar nu ne permitem să mințim pe nimeni, chiar dacă realitatea nu este prea îmbucurătoare.

Dacă există o dramă, nu noi am creat-o ci oamenii de pe Pământ, care nu au înțeles că viitorul și-l creează singuri, și că, dacă doresc cu adevărat, să le fie bine, trebuie să-și unească forțele și să nu se mai lase manipulați de cei care le vor răul. Practic, tot acel circ nu este altceva decât viața în sine supra-exagerată și supra-dramatizată de alții, nu de noi. Acesta a fost încă un motiv pentru care a trebuit să înființez acest canal YouTube, prin care putem comunica direct cu voi, fără intermediari.
Suntem profund recunoscători celor doi pământeni care ne-au fost alături de-a lungul acestui lung proces de învățare. Mulțumesc, ție, Robert, de la Despejando Enigmas (în spaniolă) și ție, Gosia, de la Agenția Cosmică (în engleză și spaniolă).

Nu există nicio dovadă, ar putea spune mulți alții (și am explicat mai sus de ce) în afară de faptul că nu există niciodată suficiente dovezi despre existența extratereștrilor, așa cum am explicat în videoclipurile mele înainte. Trebuie să fie așa pentru că scepticismul general ne protejează de fapt, altfel am fi fost închiși cu mult timp în urmă de guvernele voastre și de Federația Galactică însăși. Deci, de fapt, oamenii care ne neagă existența, fără să vrea, ne protejează, ne fac un serviciu. Mulțumesc, băieți!
Iar celor care spun că inducem lumea în eroare și că facem rău ufologiei, tot ce le pot spune este că și ei dăunează ufologiei pentru că au generat un monopol asupra adevărului. Ei au dreptul să spună ce trebuie, dar la fel și noi, și oamenii, voi, ascultătorii, sunteți cei care trebuie să puneți piesele împreună și să vă hotărâți asupra a ce se întâmplă de fapt în jurul acestui subiect. Altfel, acei oameni ar ataca libertatea de exprimare despre care declară atât arogant că vor să o protejeze, căzând în greșeala guvernanților care se conduc după dictonul: „Puteți spune orice doriți, atâta timp cât faceți ceea ce vi se cere ”
N-ar trebui ascultat sau urmat niciunul dintre acești oameni. Spun asta doar într-o manieră retorică pentru că sunt conștientă de ceea ce s-a întâmplat cu alți membri ai grupului meu, în trecutul îndepărtat sau mai recent.

Nu intru pe alte canale YouTube , care vorbesc despre extratereștri, cu atât mai puțin pe cele care vorbesc despre grupul meu. Rolul nostru este de a vă transmite informații corecte, neinfluențate de alții. Dar show-ul live de sâmbătă a fost o excepție necesară și mi-a plăcut foarte mult.
Există dovezi, place sau nu, și un volum mare de informații, care vi se trimit pentru ca voi să vă reamintiți cine sunteți și unde vă aflați în cadrul acestei mari familii universale.
Vreau să mulțumesc tuturor prietenilor mei taygetani și întregii echipe care au devenit familia mea și sprijinul meu și fără de care nu aș fi putut înființa și susține acest canal YouTube. De asemenea, vreau să le mulțumesc celorlalte două Swaruus de aici, Athena și micuța Sophie, care m-au ajutat atât de mult și care sunt familia mea directă. Va mulțumesc tuturor !
Dar cele mai importante cuvinte de mulțumire trebuie să vi le adresez vouă, pământenilor care îmi urmăriți cu amabilitate și înțelegere videoclipurile în fiecare zi. Mă simt foarte susținută de voi toți. Mulțumesc, prieteni!

Vă iubesc mai mult decât băniți voi..Ne reîntâlnim data viitoare. Vă mulțumesc că ați urmărit această comunicare, deoarece conține multe lucruri pe care trebuia să le exprim.

Aveți grijă de voi și fii înțelepți!
Cu multă dragoste!
Prietena voastră,
Mari Swaruu

 https://swaruu.org/transcripts/important-comments-several-other-subjects-please-watch-to-understand-everything-better-english

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu