sâmbătă, 6 aprilie 2024

W 112 -Materia întunecată și antimateria - Informații extraterestre - Yazhi Swaruu

Autor Gosia de la Agenția Cosmică, Gosia
Publicat 07 august 2023
Traducere Const. Mihăilescu


Yazhi : Din calculele terestre rezultă un mare deficit de masă a universului , deoarece formulele matematice ale pământenilor nu cuprind toate datele.. Se întâmplă că din calculele matematice, legate de determinarea masei universului, lipsește ceva foarte important, din moment ce o masă enormă nu se regăsește. Pentru a da o oarecare justificare acestor concluzii, se afirmă că ceea ce lipsește se regăsește în materia întunecată a universului.
Numai că ceea ce nu rezultă din calcule reprezintă nu mai puțin decât 99,9% din masa universului.
Toată această majoritară „lipsă” de masă se datorează modului în care se efectuează acele calcule matematice.

Totul pleacă de la faptul că pe Pământ matematica folosită este cea în bază 10. Evident că și savantul vostru Einstein a comis aceiași eroare, din moment ce s-a bazat tot pe matematica în bază 10. Ca s-0 „dreagă”, el a introdus în formula care leagă masa de viteza luminii o constantă care, de fapt, este o variabilă. Cum toate determinările de masă se fac cu acea formulă (în care o variabilă este considerată constantă), este evident că toate rezultatele nu pot fi decât greșite.
De fapt, când vorbim de masa universului, ne referim la două variabile considerate greșit constante, anume:
1 .Viteza luminii:
Nu este constantă ci, dimpotrivă, se dovedește a fi cel mai flexibil dar dificil de calculat lucru parametru care poate exista. Ea poate fi considerată o constantă doar strict în legătură cu Pământul 3D, din cauza acordurilor de percepție temporală ale ființelor pământene inteligente.
2. Constanta gravitației universale:
Ca și în cazul vitezei luminii, gravitația nu este nici ea o constantă ci variază la fel de mult ca și viteza luminii, practic, din același motiv.
Gravitația este un flux sau un curent de înaltă frecvență în eter, nu este doar o frecvență gravitațională, deoarece, ca și în cazul luminii, există o întreagă gamă de frecvențe gravitaționale despre care știința umană pur și simplu nu a aflat încă. Neștiind ce este gravitația, savanții voștri nu vor ști nici că există o întreagă gamă de frecvențe în câmpul gravitațional.

Pe Pământ se spune că un obiect cu masă mare are sau produce forță de atracție, gravitație, dacă există o concentrație mare de masă într-un punct din spațiu. În realitate,
concentrația de gravitație determină masa, nu invers.

Cu toate acestea, există ceva adevăr când se vorbește despre materia întunecată. Ecuațiile folosite pentru a calcula acea masă lipsă, deși primitive și în mare parte greșite, indică ceva adevărat, pe care știința umană abia începe să-l înțeleagă.
Marea masă lipsă din univers, care nu iese la socoteală, se datorează faptului că nu se iau în considerație celelalte lumi paralele existente în diferitele densități (planuri). Nu poți determina cât de cât masa universului dacă vei avea în vedere doar lumea ta fizică, cea a dimensiunii 3D. Aceasta este cauza masei „lipsă”. Desigur că lipsește masă și e logic să nu-ți iasă dacă iei în calcul doar infima porțiune de univers reprezentată de dimensiunea 3D.
Robert: Deci, materia întunecată este legată de gravitație, nu?
Yazhi: Tot ceea ce înseamnă materie este un produs secundar al gravitației, care, în sine, reprezintă concentrarea conștiinței creatoare, „materia” din care sunt formate toate universurile, toată Creația.
Robert: Păi, oamenii de știință nu vor accepta niciodată asta. Ei nici măcar nu cred în reîncarnare.
Yazhi: Cu această mentalitate, cu această matematică (cea în bază 10) „enigma” materiei întunecate va continua.

Trebuie să se înțeleagă că există lucruri care, deși sunt acolo, sunt imposibil de calculat și demonstrat, dacă instrumentele matematice sunt elementare. Teribila greșeală care se tot perpetuează pe Pământ este aceea că dacă știința NU CONFIRMĂ, atunci acel adevăr „nu există”. Cumva este explicabil căci știința pământeană este o reflectare a mentalității reduse a celor care au dezvoltat-o și aplică-o.

ÎNTREBĂRI DE LA CITITORI
Gosia: Materia întunecată este tot una cu ceea ce numim eter?
Yazhi: Nu se poate da un răspuns direct, deoarece definiția eterului este oarecum vagă, cel puțin pe Pământ. Dar, în sine, din moment ce totul este eter, da, Materia Întunecată este eterul, așa cum și materia „normală” face parte tot din eter. Totul este eter, doar experiența celui care face analiza, pentru a dovedi ceva, poate fi diferită.
Materia întunecată este tot ceea ce oamenii nu pot măsura și ea există ca masă care interferează și influențează obiectele și energia, chiar dacă nu poate fi observată direct. Ea este acolo și produce efecte.

Noi considerăm că
materia întunecată se confundă cu energia întunecată, deoarece materia și energia sunt aceleași. Numai că voi, oamenii, le considerați două lucruri diferite, deși în mod ironic, produc aceleași efecte, ceea ce , practic, anulează deosebirea. Eu o menționez doar pentru că această clasificare există pe Pământ.
Un exemplu de materie întunecată luată în considerare pe Pământ, o reprezintă neutrinul, deși oamenii de știință spun că, neutrinii nu au nimic de-a face cu materia întunecată și cu efectele ei, deoarece neutrinii sunt particule puține și rare, și n-ar putea completa enorma masă lipsă a universului calculat. Ceea ce ei nu văd sau nu știu este că neutrino este doar o frecvență din fluxul (câmpul) gravitațional.
Materia întunecată (sau energia întunecată) reprezintă tot ceea ce există și nu se află în sfera de măsurare și percepție-înțelegere a științei umane. Dar existența sa incontestabilă, chiar și în cadrul parametrilor științei umane, demonstrează existența altor densități (altor dimensiuni).
Robert: Mulțumesc. Ar putea fi modificată sau schimbată frecvența materiei întunecate prin conștiință?
Yazhi: Universul este conștiință, dar dacă vorbim despre conștiință ca o percepție care vine de la o ființă cu ego... DA, pentru că dacă cineva percepe sau nu Materia Întunecată este doar din cauza nivelului său de percepție și înțelegere. De exemplu, deoarece Materia Întunecată este tot ceea ce este dincolo de înțelegerea măsurabilă a științei umane... fantomele și paranormalul au o componentă puternică a Materiei Întunecate sau energiei întunecate, asta printr-o deducție logică.
Gosia: Bine. Și ce legătură are cu antimateria?
Yazhi: Asta e altceva. Antimateria nu este materie întunecată, adică materie normală, ci o materie cu o sarcină energetică și o frecvență opusă materiei normale. E ca și când un obiect s-ar reflecta în oglindă. Ceea ce are o sarcină pozitivă în antimaterie va avea o sarcină negativă în materia normală, și invers, cu valori exact opuse.
De exemplu, dacă o particulă atomică are o valoare, să zicem, de 45 de unități de energie, antiparticula va avea
-45 de unități de energie. Dar lucrurile nu sunt, desigur, atât de simple pentru că într-un atom ai valori de sarcină pozitive și negative, iar în antimaterie polaritățile sunt inversate.
Dacă, de ex., puneți în contact plutoniu și anti-plutoniu, ele se vor neutraliza reciproc, provocând o eliberare brutală de energie.

Multe rase non-umane folosesc reactoare pe bază de anti-materie, unde o mică cantitate de materie și antimaterie, puse în contact controlat, vor produce o mare degajare de energie. Ei știu să controleze și să pondereze această explozie de energie pentru a o folosi în diverse scopuri. Deși acel „combustibil” este nuclear, nu produce prea multe radiații ionizante.

Cu toate acestea, această tehnologie este inferioară tehnologiei de obținere a energiei de Punct Zero (energiei libere), deoarece reactoarele bazate pe antimaterie trebuie încă alimentate, sunt consumatoare de materie și antimaterie. Deci, antimateria are proprietatea de a se anihila de îndată ce intră în contact cu materia normală. Problema este că ea se confundă ușor cu Materia Întunecată, deoarece au calități similare. Cu toate acestea, în ceea ce privește definiția strictă a materiei și calitățile sale energetice, date de sarcinile atomice și subatomice, antimateria este totuși materie, nu materie întunecată.
Civilizațiile avansate tehnologic pot capta și concentra cantități suficiente de antimaterie din spațiul infinit pentru a le folosi în reactoare.
Gosia: Dar Materia Întunecată este și materie, nu-i așa? Doar că într-o altă densitate.. Vrei să spui că antimateria este încă materie chiar în cadrul densității observabile ?
Yazhi: Da, da, dar acea afirmație a ta, că este și materie, ar fi valabilă pentru civilizațiile capabile să navigheze atât în Materia Întunecată cât și în cea Normală, pe ambele considerându-le materie; includ aici și civilizația taygetană.
Robert: Interesant. Antimateria și materia întunecată pot fi stocate?
Yazhi: Antimateria poate fi depozitată în vid și cu o sursă de gravitație artificială, DA.

Materia întunecată nu poate fi stocată pentru că este o percepție, nu este o calitate a materiei în sine, așa cum este cazul antimateriei. Adică, dacă poți manipula Materia Întunecată, aceasta încetează să mai fie întunecată și devine materie normală. Deci, răspunsul meu este DA, dar nu ar mai fi Dark Matter.
Gosia: Antimateria este precum lumea inversă?
Yazhi: Au similitudini.
Gosia: Bine. Dacă Materia Întunecată înseamnă alte densități, include și lumi astrale joase? Archoni etc.?
Yazhi: Da, da, pentru că Materia Întunecată este tot ceea ce este acolo, ea produce masă, dar nu este măsurabilă de știința umană.
În sfârșit, ceva foarte important de menționat: materia întunecată este o descriere sau un termen folosit și recunoscut doar de știința umană. Pentru stelari, înseamnă pur și simplu alte densități.

Pe de altă parte, antimateria ESTE recunoscută de rasele stelare. Ele chiar au reactoare care folosesc antimaterie..
Materia întunecată este tot ceea ce știința umană știe că există, dar nu poate măsura. Strict vorbind, ei înțeleg Materia întunecată de pe Pământ ca pe ceva existent în spațiu și care determină distorsionarea luminii, așa cum se întâmplă în apropierea unei mase mari. Dar ei nu pot ști ce este, pentru că nu se comportă ca o gaură neagră, de exemplu, ci doar este acolo... iese în cale și distorsionează totul. Deci, savanții voștri , practic, nu pot defini exact ce este materia întunecată.
Dar, folosind logica pură și cu ceea ce se cunoaște despre tehnologia și știința non-umană, ajung la concluzia că Materia Întunecată este tot ceea ce se află în zona în care oamenii nu mai recunosc efectele de manifestare și comportament ale materiei normale.
Gosia: Mulțumesc, Yazhi. Este totuși important că cercetătorii au observat că există ceva în univers care influențează materia. Cum au reușit oare să facă această observație?
Yazhi: Cu siguranță influența celorlalte densități este cea care provoacă distorsiunea pe care oamenii de știință de pe Pământ o măsoară, dar nu știu ce este.
Robert: Au observat asta sau cineva non-uman le-a spus că există.
Yazhi: Oamenii pot măsura și aprecia acel „ceva” dar nu știu ce este, cu adevărat. De aceea au numit-o Materie Întunecată.
Robert: Dar poți trece prin ea?
Yazhi: Dacă o navă spațială ar ajunge în materia întunecată nu ar găsi nimic pentru că ar avea o densitate diferită. Cu toate acestea, Materia Întunecată și-ar face simțită influența prin distorsionarea pe care ar produce-o navei călătoare și echipajului.
Gosia: Oare, cum poate face asta? De ce distorsionează lumina?
Yazhi: Deoarece orice masă este un produs al gravitației și acea gravitație împinge lumina în direcția curgerii sale, deformând astfel vectorul de mișcare al trecerii sale inițiale.
Lumina se regăsește în densități multiple, în același timp, și face parte din caracteristicile sale. Densitățile sunt doar atât, lungimi de undă și frecvențe diferite.
Robert: Dar sub ce formă ar putea fi reprezentată ?
Yazhi: Ei o reprezintă ca pe o sferă.
Gosia: Bine. Am primit următoarea întrebare: „Președintele și profesorul de fizică de la Universitatea Internațională Maharishi din SUA spune că teoria corzilor anunță existența materiei întunecate, iar aceasta se descompune și interacționează slab cu materia noastră obișnuită, electric.

El sugerează că aceasta ar putea explica din ce sunt făcute materia subtilă și corpurile subtile și oferă o explicație pentru ceea ce avem tendința de a numi lumi 5D. S-ar potrivi asta cu viziunea taygetană?"
Yazhi: Deși ar trebui să studiez mai întâi tot ce spune profesorul și să elimin teoria corzilor, care chiar și pe Pământ este plină de inconsecvențe și găuri, da, ei sunt pe cale afle că Materia Întunecată este ea însăși un indicator al existenței altor densități.
Super fluid, DA ----> după cum am spus, eterul este un fluid și spațiul se comportă ca un fluid.
Robert: În Dark Matter există și linii temporale?
Yazhi: Este o țesătură inseparabilă. Nu le puteți separa una de cealăltă, dar depinde de nivelul conștiinței care generează și experimentează acele alte densități.
Gosia: Bine, am o altă întrebare : „ Dacă sufletul este Frecvența Sursei, cum folosește spectrul electromagnetic Materia Întunecată?”

Yazhi: A lega spectrul electromagnetic de materia întunecată mi se pare similar cu a întreba dacă hamburgerii de aseară sunt afectați de materia întunecată.
Materia întunecată încetează să mai fie Materie întunecată în momentul în care îi atribui și-i definești o proprietate, deoarece atunci nu mai este întuneric și începe să aibă o proprietate, adică începe să fie ceva.
Gosia: Bine. "Care este relația dintre magia neagră și Materia Întunecată? Materia Întunecată poate fi manipulată?"
Yazhi: Toate acele întrebări se bazează pe premisa falsă că Materia Întunecată este ceva. Nu este Anti-Materie. Materia întunecată este ceva despre care se știe doar că există, dar nu se știe ce este și doar din punctul de vedere al științei umane, deoarece, așa cum am explicat ieri, nu este recunoscută ca existentă de științele societăților interstelare avansate.
Magia nu manipulează Materia Întunecată, dar are cauze și proprietăți pe care știința umană nu le recunoaște; prin urmare, eu, Yazhi, concluzionez că aceasta este și Materie Întunecată. Știința umană vorbește despre existența materiei întunecate doar în spațiu și în zone spațiale foarte mari. Nu la marmita vrăjitoarei.
Robert: Dark Matter este ceva schimbător?
Yazhi: NU, aceasta este o proprietate.
Robert: Are legătură cu acei monoliți aflați în spațiu?
Yazhi: Doar pentru că provin din ceea ce știința umană nu înțelege, deci din Materia Întunecată.
Gosia: Deci ESP (Percepția Senzorială Extra) ar fi și Materia Întunecată, deși nu pentru știința umană, deoarece pentru ea este ceva concret doar în spațiu.
Yazhi: Da, dar insist că aceasta este o clasificare a materiei întunecate pe care eu, Yazhi, am extins-o și nu prin ceea ce știința umană înțelege a fi.
Gosia: Da, înțeleg. Întrebare : „Materia întunecată este descrisă ca fiind făcută din particule necunoscute care interacționează cu gravitația și pot devia lumina, ca în cazul găurilor negre. În cazul găurilor negre, cine sau ce deviază, de fapt, lumina?”
Yazhi: Nu am văzut niciodată Materia Întunecată ca pe niște particule. Răspunsul meu este nu. Pentru că dacă ar fi o particulă, ar însemna că este ceva specific, când singurul lucru care definește Materia Întunecată este că ea este acolo fără să se știe ce este.
Gosia: Da, și ce este ceea ce curbează lumina în Black Hole?
Yazhi: Black Hole este Black Hole, punct de mare masă și singularitate, nu este Materia Întunecată. Ceea ce îndoaie lumina este gravitația.
Gosia : Bine. Și uită-te la această întrebare: „Materia întunecată ar putea fi toată energia care nu s-a materializat, dar este energie înainte de formarea materiei? ”
Yazhi: Bună întrebare, deși Materia Întunecată nu este definită, poate fi energia întunecată căci Materia = Energie, DA. Ceea ce se întâmplă este că partea celorlalte densități care afectează densitatea observabilă și măsurabilă din punctul de vedere al științei umane se scurge în lumea materială acceptată de oameni. Dar, așa cum am explicat mai înainte, Materia Întunecată reprezintă toate celelalte densități.

Cu toate acestea, deoarece totul înseamnă a anumită gamă de frecvențe, frecvențele care alcătuiesc lumea observabilă umană sunt cele care privesc și afectează lumina pe care oamenii de știință o observă. Prin urmare, DA. Ceea ce există ca materie întunecată, din punct de vedere uman, este în sine ceva în proces de materializare. Sau ceva aproape la aceeași frecvență cu lumea materială acceptată de oameni.
Gosia: „În curs de materializare”, adică ar fi ceva (energie) care încă nu s-a materializat în totalitate. O curiozitate: entitățile cu densități foarte mari, fără formă, ar face parte și din Materia Întunecată?
Yazhi: Este ceva....APROAPE de lumea materială și la o mică diferență de frecvență vibrațională. Da, entitățile de înaltă frecvență ar trebui să fie în partea pe care oamenii ar numi-o Materie Întunecată.
Robert: Și placa Ouija? ( nota C.M. presupun că se referă la acea placă existentă undeva în lume și care este văzută de oameni suspendată, nesprijinită în niciun fel dar într-un echilibru inexplicabil)
Yazhi: Nu placa, este doar lemn și plastic, lucrul care mișcă piesa indicator, da.
Insist că Materia Întunecată nu trebuie luată ca ceva, singura ei calitate este să existe fără a fi definită ca ceva anume.
Un om de știință de pe Pământ a definit (în glumă) materia întunecată ca fiind ceva care arată că știința mai are multe de învățat <--- <----
Gosia: Materia întunecată ar include evident și toate paralelele... nu numai de densități „mai mari”, ci chiar și 3D alternativ. Pentru că asta ar fi și o altă densitate de percepție până la urmă, da?
Yazhi: Da, sunt doar intervale de percepție a cuiva cu conștiință, DA. Fiind că nu există altceva decât conștiință.
Robert: Deci, pentru alte rase precum Taygetanii sau Swaruunienii nu se numește Dark Matter.(Materie Întunecată)
Yazhi: Nu. E considerată a fi doar alte densități. Adică, pentru știința civilizațiilor interstelare, acel concept nu există, pentru că Materia Întunecată este explicată, analizată și definită ca alte densități.
Gosia:Asta chiar dacă nu ai acces conștient la ele, nu? Doar știind că ele există.
Yazhi: Da. Este un exemplu al diferenței abisale dintre înțelegerea și nivelul științei interstelare și știința umană.
Gosia: Cineva întreabă: „Poate că Yazhi ne poate spune gândurile ei că oamenii de pe Pământ pot percepe doar aproximativ 4 sau cel mult 10% din realitate, restu de 90% fiind considerat materie întunecată. Mă întreb dacă acesta este un mod rezonabil de a descrie Materia Întunecată?"
Yazhi: DA. Exact. Doar că realitatea, așa cum este percepută de oameni, este mai aproape de 3%.
Gosia: Mulțumesc, Yazhi. Cineva întreabă: „Cum se creează antimateria?”
Yazhi: În același mod în care este creată materia normală. Este doar o inversare calitativă, inclusiv potențitățile electrice din componentele sale subatomice.
Poate fi creată în laborator, dar nu știu dacă pe Pământ; aici este ușor de realizat, cu un replicator molecular. În general, antimateria se poate afla alături de materia normală, deoarece, dacă intră în contact s-ar anihila reciproc printr-o mare degajare de căldură.
Robert: Deci e într-un alt plan?
Yazhi: Nu, este în același plan, de aceea antimateria este periculoasă și de aceea are tendința de a se autoanihila.
Gosia: Antimateria nu o lume inversată, asta e altceva, nu-i așa?
Yazhi: Nu este lumea pe dos, așa e, sunt două lucruri diferite. Cu toate acestea, o lume inversă poate fi compusă din antimaterie.
Gosia: De ce se anihilează una pe alta?
Yazhi: Deoarecesarcinile electrice de aceeași polaritate se resping, în timp ce cel de polaritatecontrară se atrag. Funcționează pe același principiu.
Robert: Lumea nu înțelege cum se generează antimateria, unde se găsește și cum este stocată etc.
Yazhi: Antimateria se găsește în mod natural în „plasturi” spațiali izolați. Dacă intră în contact cu materia normală, va exista o eliberare de energie foarte puternică. Stocarea se realizează printr-o gravitație controlată, „depozitul” plutind în vid, fără a putea atinge nimicca să nu facă „buum”!
Robert: Dar cum poți găsi antimaterie pe Pământ? Unde ar fi? In spatiu?
Yazhi: În spațiu. Pe Pământ este dificil să existe pentru că materia normală domină. Încărcăturile opuse se neutralizează între ele, de aceea, antimateria este periculoasă, e simplu.
Gosia: Mulțumesc, Yazhi. Mai am câteva întrebări: „Ce implicații ar putea avea cunoștințele despre materie întunecată pentru umanitate? La prima vedere, sună irelevant. Cum afectează prezența materiei întunecate umanitatea?”
Yazhi: Dacă te gândești la ce înseamnă cu adevărat, să știi nu numai că Materia Întunecată este acolo, ci și să înțelegi ce este, ar aduce o revoluție totală pe Pământ, în toate modurile și formele posibile, precum și prăbușirea totală a paradigmelor gândirii și înțelegerii realitâții, pentru că ar implica acceptarea altor densități (dimensiuni) și a altor realități paralele.
Asta ar provoca o trezire a întregii omeniri care ar înțelege că omul nu este doar un sac de carne. S-ar produce o înălțare a conștiinței care ar aduce cu ea o trecere în dimensiuni superioare.
Înțelegerea și explicarea Materiei Întunecate ar aduce o trezire foarte puternică a umanității.

https://swaruu.org/transcripts/dark-matter-and-antimatter-extraterrestrial-information-yazhi-swaruu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu