marți, 26 martie 2024

XX - MATEI - 11 mart.2024

Traducere Const.Mihăilescu

Evenimente viitoare; asistență pentru voluntari; iubire de sine; misiune; bagaj emoțional; dreptate universală și cosmică.

Cu salutări iubitoare din partea tuturor sufletelor de pe această stație spațială; sunt Matei.

Din când în când, am făcut aluzie la evenimente viitoare care vor șoca majoritatea popoarelor Pământului. Orice perioadă are dramatismul ei, dar există unele în care lumea pare întoarsă cu susul în jos, iar cea care urmează și se întrevede la orizontul vostru apropiat este una dintre ele.

Vor urma niște valuri de energie care vor activa portaluri antice cu rolul de faruri interstelatre de lumină.

Voluntarii de pe planetă vor trebui să depună o activitate susținută pentru ca popoarele lumii voastre să poată depăși situațiile înspăimântătoare și pline de confuzie care urmează. Treptat, în lunile viitoare, vor apărea situații și evenimente deosebite, care vor marca atât credincioșii cât și necredincioșii.

În acele situații, trebuie să vă amintiți că în voi există puterea de a le face față și, pentru aceasta, fiecare dintre voi trebuie să se angajeze exemplar, ca minte, trup și spirit, pentru a le putea suporta și depăși. Multe, multe altele se vor arăta, dar voi trebuie să aveți încredere în puterea voastră căci, cu siguranță, le veți putea depăși.

Cu toate acestea, doar voi înșivă nu veți putea salva și ridica întreaga civilizație. Va fi nevoie de ajutor din afară, scop în care vă vor fi trimiși nenumărați emisari ai lui Dumnezeu — îngeri, ghizi spirituali, cei dragi din lumea spiritelor, suflete din civilizațiile din afara planetei și din Pământul Interior precum și forțele speciale extraterestre — care vor activa alături de voi. Cei mai mulți dintre aceștia vor fi nevăzuți, dar voi le veți simți energia contopindu-se cu a voastră pentru ca, împreună, să puteți genera un adevărat tsunami de vibrații înalte ale iubirii care vor ajuta la stabilizarea populației. Evoluțiile viitoare vor schimba viața fiecărui suflet de pe planetă, iar schimbările vor aduce beneficii întregului univers.

Când haosul va fi fost înăbușit, obosita voastră lume va fi întinerită, printr-un proces de curățare care va începe în a patra densitate.

Dacă ni s-ar cere să oferim o listă de pregătiri pentru acea perioadă, 

-) pe primul loc am trece Love yourself (iubirea de sine).

Aceasta nu este vanitate sau egoism ci recunoașterea faptului că fiecare dintre voi e o parte inseparabilă a Ființei Supreme a acestui univers, conectată energetic cu toate celelalte vieți de pe Pământ și dincolo de asta. Iubirea de sine înseamnă a-ți onora sinele-zeu sau zeiță, statornicia ta în lumină și perseverența într-o misiune dificilă, vitală......

Ați ales să ajutați popoarele Pământului să se elibereze de întuneric și să vă amintiți că oamenii sunt aspecte ale lui Dumnezeu și membri ai familiei noastre universale. Agitația conștienței lor înnăscute despre cine sunt ei implică să exemplifici prin cine ești, iar iubirea de sine este o condiție prealabilă pentru a face asta cu siguranță și confort.

Iubiți surori și frați, iubiți-vă, cinstiți-vă, fiți buni cu voi înșivă!

Următorul punct de pe listă ar fi: 

-) Scăpați de bagajul emoțional ! În câmpul energetic al Pământului, numeroasele potențiale de creare de streamer-uri firave, arată ca niște pânze de păianjen, care se alătură curenților principali robuști de comunicare și influențare.

Îndoiala de sine, furia, vinovăția, resentimentele, gelozia, remușcările și alte sentimente de vibrații scăzute afectează puternic inima și mintea. Dacă purtați o povară de acest fel, vă rog să renunțați la ea. Ideea este că nu trebuie să lași trecutul să-ți dicteze viitorul. Trebuie ca, acolo unde puteți, să faceți reparații, stabilindu-vă un obiectiv realist, fără exagerări. Nu compara realizările tale cu ale altcuiva și iubește-te la fel de mult cum te iubim noi.

-) O problemă conexă: înstrăinarea care s-a dezvoltat în sânul familiilor și între prieteni, din cauza opiniilor diferite despre vaccinuri și alte consecințe ale „pandemiei”. Acela a fost un capitol foarte întunecat din istoria Pământului, iar consecințele pentru cei vaccinați încă își vor mai continua acțiunea distructivă. Vindecarea rănilor și restabilirea relațiilor de dragoste pot veni prin iertare de ambele părți. Iartă pe cei care te-au rănit și cere scuze sincere celor pe care i-ai rănit; iartă-te pe tine, cel care ai fost autorul acelui act ireprobabil.

-) Să gândești și să ei seama la ceea ce urmează să spui, este un alt punct de pe listă. Nu uita că gândul, cuvântul rostit, auzit sau citit ori scris – generează vibrații de o anumită frecvență, care se propagă și penetrează ființele.

Celor mai mulți dintre voi le place să fie în natură și să facă lucruri care aduc zâmbete și râsete. Energia sentimentelor înălțătoare pe care le produc acele activități este în conformitate cu misiunea voastră, iar vibrațiile înalte îi ating pe toți cei care se află în apropiere, deoarece oriunde în lume este nevoie de puterea luminii-iubirii. De aceea FIINȚA ta poate ajuta popoarele Pământului să se trezească și să se simtă inspirate să-și schimbe lumea.

Recent, pentru mine, mamei i s-a pus următoarea întrebare: „Câte suflete sunt în cosmos?” Noi am răspuns: Nu știm, dar dacă am ști, ar putea solicitantul să cuprindă cât de multe suflete există?

O minte profundă și curioasă trebuie să fie admirată, dar, oare, obținerea răspunsului la acea întrebare care ar putea aduce bucurie sau emoție oamenilor, ar fi cât de cât utilă ? Vreau să spun că au rost doar întrebările care pot contribui la binele general.

Cititor: Matthew a spus : „ Un număr dintre jucătorii lor importanți din mai multe țări au fost executați”. Cum se împacă asta, ca act justițional, cu ideea de respect pentru viață, fără a judeca pe nimeni?

Răspuns: noi nu încercăm să justificăm acele sisteme și învățături; mai degrabă, le evaluăm ca fiind entități distincte în acțiune și comportament. Onorăm fără rezerve învățăturile sacre și nu ne atașăm sistemelor de justiție. Vedem cum se dau verdicte false care promovează interese politice sau au drept scop să anihileze opoziția.

Închisorile sunt pline cu persoane nevinovate sau care au săvârșit infracțiuni minime, multe persoane nevinovate ajung să fie condamnate din cauza unor pledoarii greșite ale apărării; alte condamnări se dau pentru a proteja vinovații care au „dare de mână”, ori prin șantaj, amenințări etc. Drumul spre libertate al multor nevinovați este blocat de justiția incorectă, de șpăgi, de influențe politice etc. .

Cu ceva timp în urmă, un cititor ne-a întrebat despre „uciderea legală”, la care am răspuns printr-un mesaj.

Mamă, te rugăm să introduceți partea relevantă a răspunsului nostru:

Întunericul din lumea voastră nu poate fi anihilat complet dacă persoanele care au comis crime împotriva umanității sunt închise (lipsite de libertate).

De exemplu, persoanele care au pus la cale și au realizat „pandemia”, sunt implicate și în trafic sexual, în pedofilie, participă la ritualuri satanice sau comit alte atrocități; toți aceștia sunt marionete ale întunericului. Atâta timp cât trăiesc pe Pământ, gândurile și sentimentele lor vor continua să genereze cele mai joase vibrații.

Vibrațiile înalte ori cele scăzute, sunt contagioase. Este ușor de văzut cât de repede se răspândesc vibrațiile înalte, de bucurie și râs.

Răspândirea vibrațiilor scăzute devine vizibilă numai după ce este prea târziu pentru a le inversa cursul distructiv.

De aceea, forțele întunecate au fost capabile să anihileze civilizații din alte lumi și să distrugă planete întregi (nota C.M.: din păcate, unele dintre aceste civilizații au fost distruse chiar de către Federația Galactică, care-și spune a Luminii și care are în program și distrugerea civilizației Pământului; această acțiune este demarată de câțiva ani. Acțiunile F.G. au devenit malefice pentru Pământ de când la conducerea Federației s-au înfiltrat reprezentanți ai unor civilizații regresive, în special Reptiliene.)

Acesta este motivul pentru care acea forță a reușit de două ori să preia civilizațiile antice din lumea voastră și, mult mai târziu, să trimită planeta să coboare în spirală în a treia densitate profundă. Gaia (sufletul Pământului; n.m.) nu mai vrea să se întâmple asta din nou.  [ 1 noiembrie 2022 ]

Mulțumesc mama! ”

Când întunericul a devenit din nou periculos de înrădăcinat pe Pământ, Dumnezeu a autorizat asistența salvatoare. O infuzie masivă de lumină, milioane de voluntari, lucrători în lumină și forțe speciale extraterestre fac parte din „pachetul” de ajutor monumental, iar o altă parte pune capăt vieții fizice a indivizilor dominați de întuneric.

Corpurile din a treia densitate sunt vehicule pentru o singură încarnare, așa că haideți să vorbim despre ce se întâmplă atunci când mor. Corpul eteric al unei persoane și tot ceea ce era unic pentru acea persoană - inteligența, cunoștințele, personalitatea, caracterul, atitudinea, interesele și aptitudinile - sunt automat atrase la nivelul Nirvanei, unde energia este aceeași cu energia acțiunilor liberului arbitru al persoanei de-a lungul vieții.

Viața la acel nivel special este un aspect al ceea ce ar putea fi considerat dreptate universală, iar celălalt este recenzia amprentei vieții, un film al unei vieți care include sentimentele exacte ale fiecărui suflet a cărui viață a atins-o persoana. Revizuirea, care are loc la scurt timp după tranziția la viața spirituală, este o experiență îmbucurătoare pentru persoanele a căror energie, de-a lungul vieții, este o reflectare a naturii lor amabile, grijulii și utilă, iar viața la nivelul lor este minunată.

Energia păpușilor întunericului îi atrage către o sfera minusculă care este separată de Nirvana, unde sunt mai multe straturi și în care compoziția este atât de densă încât nimic nu poate scăpa.

Acolo Recenziile Life-print sunt interminabile și agonizante, o reluare a tuturor vieților anterioare, cu suferințele cauzate de acești indivizi altor ființe..

Pentru că lumina este o anatemă pentru ei, doar scânteia care poate fi harul lor salvator este vizibilă.

Dacă acceptă scânteia, li se oferă mai multă lumină, iar dacă aceasta este acceptată, lumina este furnizată până când există suficientă conștiință pentru ca viața să o ia de la capăt, de la zero. Sufletul se întruchipează într-o formă care funcționează instinctiv, fără inteligență sau memorie, care să influențeze acțiunea, iar avansarea de la acel nivel primitiv la unul al unui individ gânditor, rațional, responsabil poate dura milenii.

Dreptatea supremă este cosmică. Ni s-a spus că Sursa-Creatorul se aștepta ca toate creațiile Sale să accepte cu bucurie, constructiv, astfel încât să poată experimenta, pentru un timp, cea mai profundă antichitate.

Apoi, Lucifer și adepții săi au luat-o razna și de atunci, unii dintre ei, au ales să provoace suferință masivă, măcel și devastare planetară în fiecare încarnare pe Pământ.

Ei au refuzat în mod constant ofertele de grațiere divină ale Ființei Supreme. Singura modalitate alternativă care a mai rămas, pentru a-i opri, este să-și transmute energia. Cu toate acestea și acele suflete fac parte din esența Creatorului. Numai El este suficient de puternic pentru a face față densității creațiilor Sale care a creat răufăcători desăvârșiți. După ce-și va fi purificat energia prin stingerea tuturor conștiințelor și a amintirilor, Creatorul va resorbi acea esență de iubire-lumină înapoi în Sine.

Existența unor sisteme de justiție universală și cosmică, complet imparțială, neutră nu diminuează cu nimic valoarea învățăturilor voastre spirituale. Lumina lor ajută la ghidarea spirituală și conștientă a societății și, concomitent cu progresul lor, sistemele de justiție vor începe să slujească pe toată lumea în mod corect, iar încarcerarea va diminua  până când comportamentul criminal al individului va înceta. Când civilizația înflorește în densitatea a cincea, globul mic, care era o parte separată a lumii spiritelor Pământului, nu va mai fi necesar și se va afla departe de planetă și de Nirvana.

Dragilor, cealaltă parte a viitorului Pământului și civilizației umane va fi una strălucitoare. Ascensiunea va continua până când conștiința umanității și planetei vor străluci în vibrațiile iubirii, bucuriei, armoniei și prosperității. Cine va ajunge la acel nivel va trăi într-o lume a iubirii glorioase și va simți un mare sentiment de împlinire că și-a ajutat semenii de pe Pământ să evolueze..

Dragilor, toate sufletele luminate din acest univers vă încurajează mereu și vă susțin cu puterea iubirii necondiționate.

_______________________

IUBIRE și PACE
Suzanne Ward

[Notă de la Suzy: Mulțumesc din suflet tuturor celor care mi-au urat un timp minunat în Panama. Multe festivități legate de nuntă au avut loc; au fost fabuloase. La fel și activitățile de pe plajă și sărbătorirea a 94 de ani de viață ai unui vechi prieten. Totul, pe parcursul întregii mele vizite, a fost minunat! Fiind alături de toată familia mea dragă, în special de cei 10 strănepoți frumoși, am înțeles cât de repede au putut trece cei 90 de ani de viață!]

https://www.matthewbooks.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu