Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 18 noiembrie 2023

Conversații cu Federația Galactică / 29 oct.2023

Traducere Const. Mihăilescu

Blossom: Încă o dată, bună! Este rândul vostru. Am încredere totală că noi, cei care vă citim și vizionăm videoclipul, ne vom crește vibrația foarte mult.

Federația Galactică: Bună dimineața, Blossom. Bună dimineața, fiecăruia dintre voi.

Este dimineață? Este seară bună? Este un moment bun pentru fiecare dintre voi? Este un loc favorabil cel în care vă aflați?

Permiteți gândurilor care vă doboară... să facă asta?

Urmăriți și ascultați știri care vă scad sau vă cresc vibrația? O mulțime de întrebări...

Este necesar ca fiecare să învețe astfel lucruri… și că TREBUIE să știe ce se întâmplă în lume… că TREBUIE să fie conștient ?

Bl.: Ei bine, eu zic că e nevoie, într-o anumită măsură, măcar pentru faptul că ar trebui să trimitem Iubire celor care suferă și trec prin situații dificile.

F.G.: Blossom, știi că are loc un război în Israel?

Bl.: Da.

F.G.: Cunoașteți adevărul în această situație particulară?

Bl.: În totalitate, probabil că nu.

F.G.: Crezi că dacă ai urmări mai de aproape despre asta, ai fi mai înțeleptă cu ADEVĂRAT?

Bl.: Absolut, nu!

F.G.: Este exact ceea ce spunem și noi. Tot ceea ce se întâmplă negativ e menit să vă scadă vibrația. Mulți dintre voi sunteți conștienți de multe lucruri care au loc pe planeta voastră și care nu vă servesc nici vouă nici planetei.
Cu toate acestea, simțiți nevoia de a afla despre evenimente cu impact negativ asupra voastră, printre acestea fiind traficul sau abuzul de minori. Ce vă îndeamnă să aflați despre aceste evenimente sau fapte, când știți foarte bine că ele vor avea un impact negativ asupra voastră? Totuși, ceva din tine spune „Voi arunca măcar o privire rapidă”. În momentul în care „apeși acel buton”, pui în mișcare o spirală descendentă a gândurilor tale iar vibrația ființei tale scade. Ăsta va fi rezultatul.

Cunoașterea tuturor atrocităților și minciunilor, a răului care se manifestă undeva în lume este suficientă pentru a vă scădea vibrația. De aceea, nu ar trebui să vă afundați în cunoașterea acestor evenimente negative... pentru că ....NU AJUTĂ PLANETA… SAU PE VOI ÎNȘIVĂ.

Bl.: Înțeleg ceea ce spui și totuși, nu credeți că cei care publică acele videoclipuri o fac și pentru a informa oamenii despre ceea ce se petrece în lume?

F.G.: Ba da. Cu toate acestea, atunci când cineva primește informația, de obicei, el o și absoarbe, o trăiește, se implică emoțional iar asta nu duce decât la și mai multă confuzie, la și mai multă supărare în ceea ce privește starea de lucruri. Rezultatul este că se creează disperare.

Să știți acest lucru când spunem „Dragilor,... cei care au pierdut această bătălie... cei care au muncit atât de mult pentru a estompa Lumina Sufletelor voastre... vor continua să se concentreze asupra a ceva nou, în momentul în care impulsul „ultimei distrageri a atenției” începe să se stingă.

Războaiele vor continua,... așa-numita „boală contagioasă” (n.m.: o cacealma !) va continuă, căci cei care vă controlează, „ei”, vor să vă țină la cea mai scăzută vibrație posibilă. Așa că, „ei” vor avea grijă ca foarte curând... să vă prezinte ... ceva nou care să îngenuncheze Sufletul care avea tendința să se obișnuiască și să se ridice deasupra situației.. Așa că „ei” vor crea noi situații ori evenimente și vor răspândi peste tot știri false.

DE FIECARE DATĂ…„ei” vă vor face să  ADĂUGAȚI MAI MULTĂ TULBURARE, mai multă grijă și suferință, pentru că numai așa vă vor putea ține sub control.

Bl.: Cu toate acestea, există suflete nevinovate care își pierd viața din cauza asta.

F.G.: Da, Blossom. Așa a fost de eoni. Înțelegem că este greu ca majoritatea să accepte, totuși, fiecare suflet inocent căruia i se ia viața... va fi de acord, la un alt nivel, să facă parte din acel scenariu și să i se întâmple.... Mă refer atât la cei care ucid, cât și la cei care sunt uciși.

Bl.: Vrei să spui că fiecare copil ucis sau abuzat a fost, la nivel de suflet, de acord cu asta?

F.G.: Da.

Bl.: Oare ce suflet s-ar oferi voluntar și ar accepta asta?

F.G.: Unul care a trăit multe vieți și a acceptat să facă acest lucru pentru a face lumea conștientă de ceea ce se întâmplă și, astfel, să atingă înaltul nivel al  Conștiinței Întregului... .

Bl.: Înțeleg. Totuși, este greu de acceptat !

F.G.: Pentru sacrificiul lor, cei cărora le-au fost luate viețile... vor fi răsplătiți...în Rai... după cum se spune... De fapt, acele Suflete, vor experimenta PACEA ȘI BUCURIA la un nivel Mai Înalt, atunci când vor reveni ACASĂ unde vor avea „spațiu” pentru ca Energia lor să se recupereze.

Bl.: Un gând frumos!

F.G.: Un adevăr, Blossom.

Bl.: Totuși, când se va opri această nebunie? Acest lucru este puțin dificil de explicat, căci, iată-mă... vă canalizez... făcând tot posibilul pentru a transmite mesajul Iubirii și Înțelepciunii pe care îl oferiți cât mai multor oameni.

Eu, aici, departe de acele evenimente, duc o viață liniștită și, în acest moment, par să experimentez, cu adevărat, o gamă înaltă de vibrații. Dar cum să nu mă gândesc la acei copii nefericiți și chinuiți ... sau la mamele care își pierd întreaga familie, datorită unei bombe care cade peste ei,..., cum să trăiesc fericită? Suntem pe Pământ dar în lumi complet diferite....! Cum să suportăm această nedreptate, această cruntă realitate? Cum de acum nouă ne merge atât de bine iar lor, atât de rău !?

F.G.: Știm că dacă am pronunța cuvântul „alegere”... am fi „bombardați” cu o mie de întrebări...

Bl: Într-adevăr,.. cine ar „alege” să „tragă paiul scurt”?

F.G.: După cum vă puteți imagina... există motive pentru a face acele alegeri... și asta e în funcție de călătoria Sufletului.

Este foarte greu de spus în perspectivă, nu-i așa?

VIAȚA ESTE ETERNĂ. VIAȚA ESTE UN EXPERIMENT... ATÂT CÂT SUFLETELE CONȘTIENTIZEAZĂ SĂ FACĂ ALEGEREA DE A FI.

Bl.: Unii cred că asemenea experimente sunt o insultă la adresa Sufletului.

F.G.: Totuși, de ce? Fiecare dintre voi a fost de acord să ia parte la acest experiment, altfel nu ar fi aici!

Bl.: Mm! O mare întrebare apare pentru mine aici, când e vorba de acel acord....... Cum poate un Plan Divin să fie un experiment?

F.G.: Și experimentul face parte din Planul Divin!

Înțelegi?

Gândiți-vă un moment, de ex., la corpul uman și la cum funcționează el. Gândiți-vă la minunile naturii..Întrebați-vă cum funcționează planeta voastră, care este o ființă?

GÂNDIȚI-VĂ LA TOT CE EXISTĂ ÎN ACEASTĂ INCREDIBILĂ AMESTECĂTURĂ, ACEASTĂ SUPĂ UNIVERSALĂ și LA CUM CURGE TOTUL.

CÂT DE COMPLICAT E ȘI CUM FIECARE PARTICULĂ INTERACȚIONEAZĂ ȘI SE CONDIȚIONEAZĂ RECIPROC CU TOT CEEA CE FORMEAZĂ CREAȚIA. Căci totul este condiționat și totul se reduce doar la ENERGIE.

CE MINTE SE AFLĂ ÎN SPATELE ACESTEI INFINITE CREAȚII !!???

Toate experiențele au un singur scop: atingerea celui mai înalt BINE dintre toate.

Bl.: Cu toate acestea, ați afirmat cândva că noi suntem un experiment care a mers îngrozitor de prost. Cum poate fi acesta ceva DIVIN ?

F.G.: Divinitatea constă în libertatea de alegere, Blossom. Da, suntem de acord că, în cazul vostru, experimentul a luat o întorsătură mai rea, cu multe luni în urmă... PRIN ALEGERE.

Nu DIVINUL/CONȘTIINȚA/DUMNEZEU... (alegeți orice termen doriți) a decis ca totul să meargă îngrozitor de prost. Voi ați făcut toate acele alegeri.. Mulți.. prin experimentarea cu Sinele și cu posibilitățile sale... au găsit și au mers pe căile lăcomiei, necinstei, urii, geloziei etc.

Nu era sarcina Divinului să intervină... deoarece libertatea de a alege a fost dată fiecăruia. Legea Liberului Arbitru rămâne valabilă, deși mulți o nesocotesc și o încalcă..

Felul în care este lumea voastră astăzi... este rezultatul alegerilor oamenilor.

Bl.: Greu de auzit și acceptat așa ceva. Totuși,... la un alt nivel, înțeleg.

F.G.: Apoi, ajungând la un punct în care o majoritate ȘTIA că s-a mers prea departe... au fost puse în aplicare planuri... prin Conștiința Colectivă... pentru a pune capăt situației. Cineva ȘTIE... prin experiment... ceea ce servește și ceea ce nu, ceea ce este din Lumină și ceea ce e întuneric.

Bl.: Ceea ce este Divin și ceea ce nu este... nu vine tot de la Divinitate?

F.G.: Corect, Blossom, căci totul este din DIVIN.

Bl.: Nu pot decât să încerc să accept asta, știind că spuneți că există doar Iubire. Ea vibrează la multe niveluri... iar ceea ce credem că este întuneric... este încă Iubire dar la o Vibrație foarte, foarte, foarte scăzută. Deci, vrei să spui că totul este Divin?

F.G.: Noi spunem că TOTUL este din DIVIN.

Spunem că, „ceea ce este din Lumină și ceea ce nu este”... totuși, tot din lumină vine, ... adevărat că o Lumină  atât de slabă, încât alege să creadă că nu mai este... și, atunci, se exprimă ca atare.

Bl.: Woah! Aceasta a fost o sesiune destul de grea deși intenția este întotdeauna să înălțăm și să aducem Bucurie.

F.G.: Prin urmare, concluzionam...

TOTUL este să vă amintiți că sunteți din Lumină iar noi ajutăm ca planeta voastră să se repoziționeze pe drumul cel bun. 

FIECARE DINTRE VOI... CARE AȚI ALES SĂ FIȚI AICI ÎN ACEST MOMENT, TREBUIE SĂ RĂMÂNĂ FERM ÎN LUMINA...

FIECARE DINTRE VOI … CARE A ALES SĂ SE AFLE ÎNTR-UN LOC VIBRAȚIONAL ANUME TREBUIE SĂ ȘTIE CĂ SE AFLĂ UNDE TREBUIE SĂ FIE…și că face EXACT CE TREBUIE SĂ FACĂ.

Încercați să fiți IUBIRE, căci trăind ÎN/CA/PRIN/DIN IUBIRE… SCHIMBAȚI LUMEA!

CU CÂT ALEGEȚI SĂ TRĂIȚI MAI MULT ÎN VIBRAȚII SUPERIOARE… cu atât CELE INFERIOARE vă vor influența mai puțin.

LUMINA A CÂȘTIGAT.

LUMINA A CÂȘTIGAT.

LUMINA A CÂȘTIGAT.

ACEASTA deoarece A CÂȘTIGAT ÎNAINTE DE A ÎNCEPE EXPERIMENTUL!

Bl.: „A câștigat înainte de a începe experimentul!”. La urma urmei, doar experimentăm.

F.G.: CU FIECARE RESPIRAȚIE… ACUM voi experimentați noi modalități de a schimba lumea.

O LUME A FRUMUSEȚII… DEVERSĂ ÎN/CU/DE IUBIRE… CEA MAI MARE IUBIRE VIBRAȚIONALĂ.

EU SUNT LUMINA

EU SUNT IUBIREA

EU SUNT ADEVĂRUL

EU SUNT

Bl.: Ok... Uf. Sesiunea asta m-a cam epuizat! 

Ca întotdeauna, prieteni rămân în serviciul vostru, plină de iubire !  EU SUNT.

https://www.blossomgoodchild.com

-------------------------------------------

Un comentariu:

  1. Să își aducă aminte Blossom că a avut ea însăși vieți pământene în care a ucis și/sau a fost ucis(ă)! Că acum existența ei e una liniștită, este prin decizia Supra-sufletului ei... Și toate astea sunt valabile pentru fiecare dintre noi.
    Mai mult și tare greu de acceptat pentru mintea noastră focusată pe 3D, este că tot prin decizia asumată a supra-ființei (Adhyatma îi zic hindușii sau Tatăl ii spun evreii, termen preluat și de creștinism) și cu acordul entității care coboară în spațiu -timp, este că pentru a avea cât mai multe experiențe într-o formă tridimensională, din același suprasuflet se manifestă persoane care devin dușmani la propriu, luptă fizic sau psihomental în tabere diferite: de pildă la ora asta un fragment întrupat uman dintr-un "Tată" face parte din gașca Illuminati, un alt fragment e conservaționist, salvează niște specii de animale într-un parc din Africa și al treilea fragment tocmai s-a născut în zonă de conflict armat...
    Să nu judecăm pripit, întâi să aflăm cine suntem și să nu ne cedăm cu ușurință puterea altora, indiferent cine sunt ei! Furtuna e la fel de necesară ca un lac liniștit, plânsul ca și râsul, bucuria ca durerea, lumina și întunericul, viața ca și moartea ...

    RăspundețiȘtergere