Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 8 august 2023

W38- INFLUENȚA FEDERATIEI GALACTICE PE PAMANT - TRANZIȚIA LA 5D

Autor Robert de la „Rezolvarea enigmelor”
Publicat 16 iunie 2023
Traducere Const. Mihăilescu


Întrebare: De unde știi dacă ești sau nu o sămânță stelară?

Anéeka: Întrebi cum poți ști dacă ești un extraterestru venit pe Pământ? Prin scanarea frecvenței aurei tale cu un dispozitiv.

Întrebare: Există mai multe ipoteze de posibile situații viitoarea supra civilizației umane, una dintre ele fiind resetarea, care ar avut loc de mai multe ori în istoria umanității. Sunt conștient că depinde și de frecvența fiecărei persoane în a trăi un prezent sau altul și de punctul de focalizare pentru a trăi mai mult într-o lume 5D sau 3D. Dar, urmând aceste ipoteze, nu ar fi încălcarea unei legi universale prin împiedicarea evoluției și/sau manipularea liberului arbitru al umanității? Și, prin urmare, dacă ar fi așa, atunci ar putea Federația Galactică să acționeze pe alte planuri? Mulțumesc.

Swaruu X (Athena): Pe măsură ce vedem cum se desfășoară evenimentele, părerea noastră diferă mult de cea a altora, care studiază subiectul. Noi nu vedem că ar exista și s-ar respecta un liber arbitru real pe Pământ. În acest sens, Federația Galactică însăși a declarat că Prima Directivă nu se aplică întotdeauna Pământului. Aceasta este exprimarea exactă a conducerii Federației, după cum se poate constata, foarte lapidară. Aceasta înseamnă că,
în realitate, ei decid în fiecare moment și în fiecare situație dacă această lege a neintervenției trebuie respectată ori ba.

Un alt factor enervant este că sufletele, înainte de a se încarna pe Pământ, par să aibă deja un plan de viață destul de bine prestabilit, predestinat, cu foarte puțină flexibilitate. Dovezile, deși slabe și imprecise, indică această direcție. Prin urmare, ființelor de pe Pământ prea puțin sau deloc li se respectă dreptul de a avea liber arbitru. Asta a decretat Federația Galactică.

Există dovezi foarte concrete și puternice că Federația Galactică este cea care controlează Pământul și tot ce se întâmplă pe el și în el. Acest lucru i-a făcut pe mulți să creadă că Federația însăși este rău intenționată, nedreaptă.

Totuși, din cel mai extins punct de vedere, observând cu atenție cine protejează ceea ce se întâmplă pe Pământ, se poate afirma ca sufletele încarnate acolo își pot continua procesul de dezvoltare spirituală într-un tărâm existențial controlat.

Insistăm că acțiunile și politica Federației pot fi văzute în diverse moduri, inclusiv ca fiind regresive și permisive față de evenimentele nedorite care au loc pe Pământ. Există părerea că Federația, ca organism galactic, intervine, reglează și protejează neuniform, poate părtinitor, ceea ce se întâmplă pe Pământ, discriminând, în anumite cazuri, dezvoltarea sufletelor venite pe Pământ.
Constatăm că legile promulgate de conducerea Federației sunt imprecise, lapidare, existând o tendință puternică de a le ignora, dea nu le respecta pentru că nu există uniformitate în aplicarea lor.
Un exemplu, Prima Directivă a Federației se aplică doar ca scuză pentru a-i controla pe cei care nu respectă celelalte directive la litera, directive care sunt promulgate de Consiliu, punctual, pentru fiecare situație. Grupul nostru nu este de acord ca acest mod de lucru discriminatoriu.

Întrebare: Ce înseamnă Alzheimer pentru alte rase? Este o boală cauzată de manipulare genetică, de implanturi și interferări cu entități care realizează controlul total asupra individului, în baza existenței unor contracte sau înțelegeri cu sufletul afectat? Dacă da, cum prin ce metode bolnavul ajunge să cedeze controlul asupra ființei sale unor entități care-l parazitează?

Swaruu X (Athena): Noi considerăm boala Alzheimer ca pe un proces degenerativ complicat, cauzat de conjuncția multor factori pur tereștri, cum ar fi poluarea și daunele produse asupra organismului de metalele grele și aluminiu, la care se adaugă probleme de arterioscleroză și formarea de plăci în creier, printre altele. Este un proces degenerativ complex care nu se regăsește în afara Pământului. Este un alt factor, sau o altă consecință a acțiunii Matrix-ului 3D, asupra planetei. La alt nivel, poate fi considerată o experiență specifică pentru suflete.

Întrebare: Cum se va realiza separarea liniilor temporale între 3D și 5D, în stare de trezie sau în somn ?

Swaruu X (Athena): Separarea are deja loc, dar liniile temporale nu sunt ceva fizic sau ceva real, în sine, sunt doar o realitate pe care fiecare grup de oameni, cu minți și acorduri de percepție similare, o consideră adevărată.

Întrebare: Despre existența corpurile criogenice în Univers ce poți spune? Cei aflați în această situație nu se vor putea întoarce acasă, după ce se va încheia această încarnare?

Swaruu X (Athena): Presupun că te referi la păstăile de imersie (care NU sunt criogenate). Multe rase au în univers asemenea ființe, aflate încă în nave spațiale. Este o tehnologie utilizată pe scară largă și obișnuită.
.Nu trebuie să știi unde se află, sunt conectate doar prin frecvențe.

Întrebare: Informații despre filtru (bariera) planetară. Sufletele care nu depășesc o anumită frecvență, după părăsirea corpului fizic, nu pot ajunge în universul liber și sunt obligate să se reîncarneze pe Pământ ?

Swaruu X (Athena): Când sufletele ating o anumită vibrație (frecvențele exacte nu se cunosc, dar sunt foarte înalte) ele scapă în mod natural de bariera eterică a benzilor Van Allen. Nu este ceva greu de realizat pentru suflet. Mai mult decât orice contează înțelegerea și însușirea lecțiilor de pe Pământ, nivelul de conștiință al sufletului la acel moment. Nimeni nu reține pe nimeni, doar că aceleași suflete creează atașamente față de Pământ și de aceea decid să se întoarcă acolo (nota C.M.: dragă Athena, ori nu știi ori te faci că nu știi: aproape fiecare suflet ieșit definitiv din corpul fizic este întâmpinat de entități care încearcă prin tot felul de holograme și vorbe să-l convingă să accepte reîncarnarea pe Pământ, motiv pentru care este invitat să se prezinte în fața unui Consiliu de Reîncarnare unde va semna un contract. Scopul este ca acel suflet să se reîncarneze pentru a continua să producă pentru entități acele energii, de joasă sau foarte joasă vibrație, cu care entitățile, inclusiv cele din Civilizația lui Dumnezeu, se hrănesc).

Întrebare: Ce planete mai sunt școli în care vor merge cei care nu ating frecvența 5D? Cum se va proceda?

Swaruu X (Athena): Vor rămâne pe Pământ, căci vor fi compatibili cu vechiul Pământ, 3D. Simplu ca buna ziua. Cei ascesionați (treziți) vor ajunge în densitatea 5D sau mai sus.

Întrebare: Se va activa o nouă rețea hristică? Când ? Aceasta va fi, de fapt, este resetarea planetară?

Swaruu X (Athena): Se referă la gândirea înaltă 5D, este un proces personal și o cale către extinderea conștiinței fiecărui individ când se vor crea noi grupuri cu oameni (suflete) compatibili ca frecvență.

Noțiunea de
gândire hristică este folosită pe scară largă ca sinonim pentru gândirea 5D. Vedem mai degrabă așa-numita rețea hristică ca pe o trezire spirituală a oamenilor și a conștiințelor lor care va declanșa cunoașterea că ceea ce contează este munca și avansarea spirituală personală și abia după aceea relația interumană, la nivel de mentalitate pozitivă. Atunci când își vor da seama că rețeaua hristică face parte din același sistem de control, oamenii vor căuta să-l evite când se vor trezi, deoarece în acest concept există mai mult control,  biserica folosindu-se de credința hristică pentru a exercita controlul său religios asupra oamenilor. După ce te trezești spiritual, înțelegi realitatea și nu te mai lași manipulat de nicio religie.

Întrebare: Va fi necesar un anumit număr, pentru a avea loc saltul?

Swaruu X (Athena): Nu este nevoie de un număr specific de semințe stelare. Este nevoie ca cei care există să avanseze în conștiință, devenind mai puternici. O singură sămânță super-stea este suficientă pentru a muta întreaga linie temporală umană pe o cale pozitivă și ascendentă.. Acum e greu de precizat câte sunt.

Resetare planetară, DA, dacă este o resetare, dar nu știm dacă va fi una totală sau doar parțială; datele prezente indică una parțială. Totuși, din punct de vedere al duratei, resetarea și schimbarea vor avea loc rapid. 

Oamenii vor rămâne instantaneu fără memorie și vor accepta rapid noua stare, uitând tot ceea ce știuseră anterior. Nimic nou, căci în univers asemenea resetări nu mai sunt de mult noutăți.

https://swaruu.org/transcripts/la-influencia-de-la-federacion-galactica-en-la-tierra-la-transicion-a-la-5d

Un comentariu: