Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 12 august 2023

W36 -CONSILIUL ALCYONE – CONFEDERAȚIA GALACTICĂ

Autor Robert de la „Rezolvarea enigmelor”
Publicat 23 septembrie 2020
Traducere Const. Mihăilescu

Gosia: Sunt oare rasele civilizațiile Consiliului Alcyone, ale altor consilii și federații, și chiar cele din Sursa Creatoare, de acord cu atât de extinsa distrugere a civilizațiilor de către civilizațiile regresive din cadrul Federației?

Yazhi: Nu există regresivi în Federație, cel puțin nu așa cu credeți voi. Entitatea regresivă este doar un mod de exprimare comparativă și relativ la la interesele uneia sau alteia din ființe sau grup.

Tot ceea ce se întâmplă, și se percepe ca regresiv sau ca distrugere a civilizațiilor, este doar o reflectare internă a conflictelor interne ale membrilor săi; mă refer la conflicte din interiorul psihicului fiecăruia dintre membrii săi.

Gosia: Dar toate rasele sunt de acord cu aceste resetări.

Yazhi: Nu este vorba de existența unui acord. Resetările se întâmplă pur și simplu, pentru că nu există altă opțiune; având în vedere haosul care există, aceste societăți se dovedesc a fi un nod imposibil de rezolvat.

Gosia: De ce rasele Federației exercită control asupra umanității? Cine le-a dat acea putere și permisiune?

Yazhi: Omenirea le-a dat acea putere. Membrii umanității de la toate nivelurile alcătuiesc și Federația. Ceea ce se întâmplă la un nivel se reflectă pe celălalt, și invers. Ceea ce se întâmplă în cadrul umanității se va reflecta și în Federație, lucrurile pe care astăzi le percepi ca fiind lucruri negative ale Federației însăși.

Federația este o reflectare a ta și a ceea ce faci. Ieșiți din acea mentalitate de victimă. Ceea ce crede fiecare dintre voi că gândește Federația, se transmite ca dorință și intenție în Federație. Oricât de neînțeles și metafizic ți se pare, așa funcționează totul.

De fapt, nu este metafizică, ci fizică, știință, pentru alți oameni și asta nu se înțelege la nivelul civilizației umane, unde funcționează sloganul „ Crezi ceea ce vezi”. Eu vă afirm că este invers: „Vezi ceea ce crezi”. A crede înseamnă a vedea. De aceea este atât de dificil pentru voi.

Mai întâi trebuie să crezi, în ceea ce crezi depinzând de tine. Numai din această perspectivă vei începe să vezi ceea ce ai numi realitate obiectivă. Altfel, percepția ta va fi haotică, cauzală și deterministă.

Gosia: Dacă ființa, sufletul, a luat decizia de a se trezi în această linie temporală, simultan poate aborda și altă linie temporală? Adică sufletele care vin pe Pământ pot avea aspecte, alți „eu” în alte linii? Vreau să am o înțelegere mai scalară a modului în care ascensiunea unei ființe se desfășoară la nivel personal pe diferite linii temporale și cum poate fi înfluențată pozitiv. Mă gândeam că poate Sinele meu dintr-o altă linie vrea să experimenteze ceva diferit, sau trezirea este simultană în toate liniile?

Yazhi: Depinde de definiția „trezirii”: trezire spirituală, conștiința sau orice altceva, prea multe definiții ale aceleiași noțiuni.

Ea există simultan în toate liniile de timp, pentru că nu există linii de timp. Este doar un punct de atenție al fiecărei concentrări a conștiinței care determină ideea de a fi un anume cineva și nu altcineva. Aceasta, la rândul său, creează o succesiune de evenimente, în experiența reflectată în memoria individului, pe care mai târziu o vom numi o linie temporală, una per individ. Dar acest lucru este doar explicativ.

Cu cât dobândești mai multă conștiință, cu atât cunoașterea va fi mai completă în tine, ca parte din tine, ca parte a definiției tale, a conceptului tău de sine. Integrarea a ceea ce am putea numi alte ființe, alți oameni, care, din punctul tău de observație personală, nu includ ceea ce știi, observi și recunoașteți ca realitate obiectivă personală.
Adică, dobândind din ce în ce mai multă conștiință, accepți alte ființe și alți oameni nu doar ca parte din tine, ci și ca ceea ce te definește ca tine, ca ființă, sine. Asta pentru a avea empatie deplină. Știi ce se întâmplă cu (și în) cealaltă persoană, în măsura în care devii acea persoană. Nu retoric, ci literal. Tot ceea ce gândește persoana respectivă este ceea ce gândești tu, și invers. Pentru că accepți acea persoană ca tine, o integrezi în tine, efectul iubirii fiind integrarea. A fi acea iubire înseamnă a lua ceva aparent exterior ție ca parte din tine. Dar acest lucru este literal, nu retoric. Acea altă persoană sau ființă devine
tu.
Dau aici exemplu de o singură persoană... dar se poate face cu mai multe persoane, cu nenumărați oameni și ființe, toate integrate în tine ca tine. Ei te definesc ca ceea ce ești, ființa ta, sinele tău. Aceasta va crește în densitate. Se ajunge la momentul în care milioane și milioane de ființe și oameni ca tine sunt integrate. Gândurile lor sunt ale tale iar ale tale sunt ale lor. Și cu cât se integrează mai multe cu tine, cu atât este mai ușor să se integreze din ce în ce mai multe.

De aceea am spus că creșterea densității este comparabilă cu capacitatea de a procesa exponențial din ce în ce mai multe informații. Dar procesează-l din inconștient, nu doar din conștient. Numai din conștient mintea se prăbușește, creând dihotomie, rezistență; iar această rezistență este cea care nu permite integrarea. Pentru că rezistența aici înseamnă neintegrare, respingere și atașament față de ceea ce se credea că este deja. Ideea falsă că deja există. Acesta fiind un adevăr și în același timp cauza, nu va merge înainte.

De aceea, eliberarea atașamentelor este cel mai important lucru pentru a merge mai departe. Mai mult decât orice, atașamentul față de idei și identități, de a simți că totul este deja cunoscut și de a nu renunța la o idee sau un concept anterior pentru unul nou care funcționează mai bine este benefic..

Așadar, avansezi integrând oameni care devin tu. Ceea ce gândești, ceea ce simți, este reflectat înapoi la ei, la fel cum ceea ce gândesc ei în mod colectiv se reflectă către tine. Odată cu aceasta vine o responsabilitate uriașă și exponențial avansată căci știi că ceea ce simți și ceea ce gândești afectează numărul de oameni care te formează deja, care sunt... ceea ce ești. Așa funcționează conștiința în general în univers.

Din conștiința minusculă care formează particule subatomice, armonici de frecvență minuscule, care formează un punct sau nod cu o sarcină stabilă, particule subatomice care vor forma molecule complexe, care, la rândul lor, vor forma celule cu propria lor conștiință și care împreună te vor forma pe tine, o persoană cu conștiință care trăiește în ceea ce numiți un organism biologic multicelular.

Iar tu, cu acel organism, formezi un întreg, de parcă fiecare persoană ar fi doar o celulă a unui organism mai mare, conștient, care formează conștiința planetară și care se unește cu ceilalți pentru a forma totalul, care va fi conștiința soarelui său care, la rândul său, împărtășește acele conștiințe care îl compun, cu alți sori formând acum, în sine, conștiința unei întregi constelații, precum o ființă conștientă.
Constelațiile vor forma galaxii, iar galaxiile vor forma un grup de galaxii, iar acestea, super-clustere de galaxii, celelalte mai mari... formând ceea ce mulți numesc o densitate, univers sau alte nume care nu cuprind sau descriu ceea ce ele cu adevărat sunt.
Acestea fac schimb de informații cu altele asemănătoare, în ceea ce am numi alte densități. În final, totul pus împreună devin SURSA. Fascinant este că în această nemăsurată contopire, tu, entitate, tu ființă, îți păstrezi identitatea.
Pentru că, într-adevăr, voi nu vă pierdeți identitatea și conștiința de sine, iar, pe măsură ce progresați sau creșteți în conștiință, în densitate, vă extindeți și cuprinderea, începând să înțelegeți încă și mai multe realități, aflate într-o eternă expansiune a cunoașterii conștiente, a progresului spiritual.

O stea sau o galaxie gândește așa cum gândești și tu, are conștiința existenței de sine, are voință și determinare, face acțiuni. Desigur, la scara la care te afli tu, nu vei sesiza nimic din toate acestea căci, intre timp, tu vei trece prin mii și mii de experiențe. Din acest motiv vei crede că totul este constant, că nimic nu se modifică.
Ești și exiști într-un fel de singurătate deși nimic din tine nu este particular, neaparținând unei infinite TOTALITĂȚI. Aceasta face ca fiecare dintre noi să considerăm că ne naștem și murim singuri.
Deci TOTALITATEA este inaccesibilă din punctul de vedere al unei persoane izolate, care are un sentiment de separare de Sursă. Cu idei finite, crezând în moarte și temându-se de ea, de parcă totul s-ar încheia acolo.
Nu există alți oameni. Totul este o reflectare de lentilă și o interpretare a ÎNTREGULUI.
Nu va fi niciodată posibil să înțelegem ceva care se află în afara ariei noastre de înțelegere impusă de punctul de atenție al Întregului.

Gosia: Să revenim la întrebarea inițială. Alte eu-ri sunt pe alte linii temporale, focusate pe alte puncte de atenție. Toți sunt tu? Sau toți voi înșivă, aflați pe alte linii temporale trec prin ascensiune dacă ascensiunea este demarată de unul dintre ei? Sunt legați?

Yazhi: Nu există trezire. Doar o trecere de la mai puțin conștient la mai mult conștient. În aceste etape încă ești tu... doar că te afli deja într-un alt punct de atenție. Celălalt eu al tău, cel adormit, va continua să existe.

Gosia : Da, înțeleg asta.

Yazhi : În interiorul tău el există dar nu te mai definește.

https://swaruu.org/transcripts/consejo-de-alcyone-confederacion-galactica-no-hay-lineas-temporales-yazhi-swaruu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu