Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 3 august 2023

W 35 -Tu nu ești corpul tău, așa că ești nemuritor


Autor Mari Swaruu din Pleiade
Publicat 17 aprilie 2023
Traducere Const. Mihăilescu

Mari Swaruu : Bună și vă mulțumesc că sunteți din nou aici, cu mine. Sper că vă descurcați foarte bine (în înțelegerea a ceea ce urmează să vă transmit).

Cea mai mare frică a fiecărei creaturi aflată în viață este moartea, distrugerea identității de sine a Eului, teama de durerea intensă pe care o transmite celor dragi, pe care-i părăsește. Asta este cumva firesc și de așteptat căci moartea provoacă o frică intensă în mintea celor care mor și a martorilor. Moartea unei persoane dragi ne provoacă cea mai puternică și mai înnebunitoare durere psihică și mentală, chiar dacă, de multe ori, ne putem teme mai degrabă în timpul premergător morții.

Dar, din punctul de vedere al celui care moare, moartea este un prădător fără dinți. Toate relatările despre oamenii care își amintesc cum au murit în viețile anterioare și, de asemenea, ce au împărtășit alți oameni, care au avut experiențe în apropierea morții, indică faptul că într-adevăr se întâmplă multe în plan spiritual dar că nu există nicio distrugere a noastră, noi păstrându-ne identitatea Sufletului și Sinele-Eului. După părăsirea corpului fizic, noi continuăm să fim conștienți de noi înșine, de cine suntem și, de multe ori, de cum am ajuns acolo. Există multe relatări despre oameni care deși au murit fizic, nu știau că nu mai au corp, nu știau că au murit. În general, această păstrare a memoriei, a amintirilor este dependentă de modul și împrejurările în care s-a produs moartea corpului fizic.
Chiar și din punctul de vedere al informațiilor, disponibile gratuit pe Pământ, fără a avea încredere în nimeni sau într-un maestru spiritual, cantitatea de informații care indică faptul că „dincolo” există o lume spirituală iar conștiința noastră transcende după ce viața s-a termina, este copleșitor.

Știm că nenumărați oameni de știință ar putea dori să infirme acest adevăr, explicând totul într-o manieră pur deterministă și materialistă, dar, așa cum am explicat în videoclipul meu „Falsitatea Științei Pământului”, metoda științifică nu poate fi aplicată la orice și este controlată astfel încât rezultatele să corespundă intereselor celor de la putere.

Nu puteți folosi o metoda științifică prin care să reproduceți și să repetați rezultatele, pentru a valida ceva, așa cum a fost dovedit științific, pentru orice există. Chiar și disciplinele considerate a fi științe, pur și simplu nu pot corobora sau dovedi nici una dintre teoriile și ipotezele lor.

Exemple de astfel de științe ar fi astronomia, în care oamenii de știință nu pot decât să observe cerul, să formuleze ipoteze despre ceea ce văd și să încerce să explice totul folosind matematica, chiar dacă s-a dovedit matematic că acel univers nu reflectă lumea exterioară. Aceasta mai ales în cazul astrofizicii.

La toate științele, precum antropologia, psihologia sau sociologia, în care subiecțiilor le este imposibil să demonstreze ceva folosind regulile stricte ale metodei științifice, impactul asupra acestor discipline duce la concluzii incongruente și periculos de greșite.

Ideea mea este că știința Pământului nu poate dovedi nenumărate lucruri despre care se știe că sunt adevărate, în alte moduri mai intuitive și dincolo de orice umbră de îndoială.

Concluziile la care alte culturi mai avansate au ajuns să le accepte drept adevăr și adevăruri indubitabile este că corpul funcționează ca un filtru pentru percepție, pentru a putea experimenta trăirea într-o lățime de bandă foarte îngustă și restrânsă de frecvențe, care sunt percepute a forma așa-numita lume materială. .

Acea lățime de bandă îngustă se regăsește, de asemenea, și în lumea spiritelor, demonstrând că lumea materială nu există, ea fiind doar o percepție. Iluzia de a fi într-un corp sau de a fi un corp este, într-adevăr , foarte convingătoare și foarte puternică.

Dar tu,omule, ești un suflet liber de toate conceptele de timp și spațiu. Tot ceea ce sunteți cu adevărat se află în eter, în lumile spiritelor. Ceea ce percepi a fi cineva, ca și tine însuți, într-un corp, este doar traducerea în așa-numita lume materială pe care o oferă biologia.

Tot ceea ce ești cu adevărat și tot ceea ce experimentezi, precum și toată memoria ta, nu se află în corpul tău. Creierul tău, sistemul nervos și ADN-ul tău sunt traducători ai lumii materiale. ADN-ul tău, în fiecare dintre părțile sale cristaline, acționează ca antene care sunt activate sau încep să vibreze atunci când o frecvență de vibrație este identică cu a lor. Codul ADN specific din fiecare celulă este reglat la un anumit suflet ca receptor specializat, care se acordează pe o anumită frecvență. .

Tu, omule, experimentezi așa-numita lume materială prin corpul tău, dar tu nu ești corpul.
. La fel ca atunci când o dronă este folosită pentru a ajunge în locuri îndepărtate și greu accesibile, iar operatorul ei vede prin camerele dronei și manipulează obiecte, folosind brațul și mâna mecanică a dronei. Toată atenția operatorului poate fi acolo asupra dronei, dar subiectul nu este în dronă.

Au existat multe cazuri în care o persoană a suferit leziuni majore ale creierului, ajungându-se la îndepărtarea unei mari părți a creierului și s-a dovedit că toată memoria persoanei este încă acolo, nealterată și nediminuată.

Pierderea memoriei este cauzată de factori mult mai complecși, care compromit capacitatea întregului creier de a acționa ca un traducător pentru suflet pe latura eterică. De exemplu, un dezechilibru chimic sever în creier sau deteriorarea părților cheie de control ale acestuia, pot duce la afecta întregul sistem.
Există părți specializate ale creierului care procesează și controlează funcții specifice, de ex., zonele specializate pentru percepția senzorială, centre de vorbire și așa mai departe. Dar în cazul memoriei, nu există niciuna, întrucât întregul creier lucrează ca traducător. Memoria este foarte mult legată de cine suntem și de formarea eului nostru și nu se găsește în creier ci în câmpul eteric, în lumea spiritelor.

Acest lucru face ca persoanele cu afecțiuni grave care afectează memoria, cum ar fi boala Alzheimer, să nu poată accesa memoria pe partea eterică, deoarece creierul lor fizic este compromis și nu poate finaliza conexiunea. Deși persoana este încă acolo, disperată și prinsă într-un corp care nu poate traduce în lumea materială ceea ce sufletul știe intuitiv că este acolo.
Cine ajunge să înțeleagă că fiecare ființă transcende moartea continuând să manifeste lumea în care se află, ca o reflectare directă a cine este el și a vibrației sale, are conștiința faptului că se va putea reîncarna sau exista în alt plan, va avea un sentiment reconfortant și liniștitor.
Consider că este deosebit de important pentru oameni, pentru sufletele de pe Pământ, să știe acest lucru, deoarece ei sunt puternic cufundați într-o societate care-i împinge constant în materialism și determinism, făcându-i să creadă că ele sunt singurele manifestări care există în univers. Viața pe Pământ, mai ales în societatea occidentală, a impus credința că omul, ființele încarnare, în general, sunt doar și se rezumă la corpul lor fizic, nu și altceva.

Chiar și creștinismul a acceptat și susținut conceptul reîncarnării până în Evul Mediu, până când oamenii din Italia au început să se sinucidă în număr foarte mare, deoarece erau disperați din cauza impozitelor mari și a exploatării la care erau supuși. de către stăpâni și de către biserica însăși. Acest concept devenise de neacceptat deoarece distrugea societatea umană. Așa că biserica a trebuit să șteargă ireversibilitatea reîncarnării din învățăturile ei impunând noțiunea de rai și iad, (recompensă și pedeapsă) astfel încât oamenii să creadă că „dincolo” îi așteaptă o altă viață care depinde de faptele bune sau rele săvârșite pe pământ. Totul hotărât de o așa-numită „judecată de apoi”
A fost clar de la început că, pe Pământ, controlorii erau interesați să instige lumea la tot ceea ce aduce disperare și condiționare. (
nota C.M.: „Dacă ești supus, muncitor și faci tot ceea ce-ți cere stăpânirea, după moarte vei ajunge în rai, altfel, chinurile iadului te așteaptă”)

Cei care vă stăpânesc, vă conduc și vă manipulează au tot interesul să vă simțiți separați de Sursa Primordială. Grija stăpânului este să-și facă sluga ascultătoare, supusă și gata de orice sacrificiu pentru torționarul său, ea, în niciun caz, nu trebuie să se trezească, să se ilumineze și să înțeleagă adevărul universal că de la început i s-au dat puteri nelimitate și deplină independență. Numai astfel mulțimea putea fi stăpânită și exploatată.

Dar fiți siguri că toate civilizațiile stelare știu că lumea spirituală există, dincolo de orice îndoială, la fel și reîncarnarea și conceptul că nu ne pierdem identitatea de sine atunci când trecem mai departe. Nu poți fi niciodată separat de Sursă pentru că tu ești Sursa.

Vă sugerez cu tărie să investiți ceva timp în cercetarea paranormalului, dacă nu ați făcut-o deja. Începi să vedeți frauda și manipularea la care ați fost supuși de către torționarii voștri văzuți, dat mai ales, nevăzuți, care pretind că vă ocrotesc.

Nu vă temeți de spiritele și entitățile rele, pentru că, odată ce le înțelegi bine, și-ți conștientizați puterea, ele nu mai pot exercita asupra ta niciun fel de control și, dimpotrivă, vor executa umili tot ceea ce le cereți, iar când îi veți elibera, vor dispărea în mare grabă în dimensiunile lor negative, pentru a nu mai putea fi trași la răspundere pentru tot răul pe care vi l-au făcut.

Vă rog cu tărie NU FACEȚI NICIUN FEL DE RITUALURI, INVOCAȚII, JOCURI CU SPIRITELE, RUGĂCIUNI, NU FACEȚI PROMISIUNI, NU ÎNCHEIAȚI CONTRACTE, ACORDURI, NU ACCEPTAȚI AJUTORUL NICIUNUI SPIRIT, INDIFERENT CÂT DE PROMIȚĂTOARE AR PĂREA.

Scopul tuturor acestor acțiuni este să vă încătușeze sufletul, ființa voastră fizică ori spirituală. Nu aveți nevoie de niciun fel de sprijin, ajutor din partea cuiva căci în voi există toată puterea, voi sunteți cea mai mare putere, deoarece voi sunteți SURSA.

Lumea spiritelor există și afectează lumea materială într-un mod foarte direct și puternic. Neînțelegerea acestui fapt, intrarea în scepticism și negare și acceptarea dogmelor „științifice” deterministe și materialiste pot avea consecințe drastice asupra voastră.
Pentru că, așa cum am ajuns să înțelegem noi, acele entități întunecate, care pot fi egregori și manifestări ale gândurilor colectivului uman au interesul să facă oamenii vii de pe Pământ să creadă că dincolo de material nu mai există nimic, pentru a putea exploata și controla mai eficient oamenii. t.
Știu și constat că înțelegerea și acceptarea laturii spirituale a creației este mult mai greu și mai complicat de înțeles decât lumea materială, dar este posibilă și este o necesitate pentru noi toți cei care avem un corp. Vestea bună este că ne putem proteja pe noi înșine și energia noastră, astfel încât să putem controla ceea ce trăim și ceea ce ne dorim.

Lumea spiritelor este adesea asociată cu entități și lucruri urâte și rele, dar nu este decât atât. După cum am mai spus, este doar o chestiune de percepție și vibrație- frecvență personală care dictează ceea ce vom vedea și experimenta, oriunde ne-am afla, morți sau vii.

Lumea spiritelor este adevărata noastră casă și ea este frumoasă, cu adevărat magnifică. Dar trebuie să încetăm să asociem existența noastră conștientă doar la lumea materială, deoarece atât partea spirituală cât și partea materială sunt aceleași. Nu trebuie să așteptăm să fim într-o parte sau alta pentru a manifesta tot ceea ce ne dorim; tot ceea ce dorim pentru noi și pentru cei dragi putem realiza în oricare dintre cele două stări, e adevărat, într-un orizont de așteptare poate mai mare atunci când ne aflăm în plan material.
V-ați încarnat din dorința de experimenta și a acumula cunoaștere în abilitatea de a vă vă controla trăirile, sentimentele, gândurile, capacitatea de a manifesta.

Fiți înțelepți, urmări să vă ridicați totdeauna vibrația, fiți fericiți și fiți buni!.

Cu multa dragoste, prietena voastră,

Mari Swaruu

https://swaruu.org/transcripts/you-are-not-your-body-therefore-you-are-immortal-memory-is-not-in-the-body-english

2 comentarii: