Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 26 februarie 2023

Y415- DESPRE VIITORUL OMENIRII și DESPRE OAMENII-REPTILĂ - conversație cu extraterestra Yazhi Swaruu

Autor Robert de la Despejando Enigmas
Publicat 22 octombrie 2022
Traducere Const. Mihăilescu.

Robert: Yazhi, știi ceva despre dezîncarnarea reginei GB?
Yazhi: Nimic nou. Doar că bănuim cu tărie că trupul ei fizic a murit de luni de zile, comunicarea precum că a murit pe 8 septembrie nu este reală, dar are motivații cabalistice și numerologice.
Robert: Adică, chiar i-a murit corpul fizic.
Gosia: Acum ce mai înseamnă asta pentru Cabală, când a rămas fără trup fizic? De fapt, nu era o clonă?
Yazhi: Și-a schimbat doar pielea.
Robert: Ca șerpii. Toți vom face la fel, să schimbăm pielea, sau vrei să spui asta pentru că era o reptilă? Mai este acum pe Pământ, cu un alt corp?
Yazhi: Da, nu știu exact, dar cunoscându-i proveniența, bineînțeles că este.
Gosia: Ce vrei să spui?
Yazhi: Acea entitate nu a fost niciodată umană, asta se știa deja. Era un reptilian, ceea ce înseamnă că ar fi putut foarte bine să-și părăsească corpul și să treacă în altul.
Gosia: Poți să explici „ea nu era umană?” Întreb pentru că am avut recent o discuție cu cineva căruia nu prea am știut cum să-i explic. Se manifesta ca un portal organic controlat de un suflet reptilian sau ce?
Yazhi: Reptilienii au abilitatea de a-și schimba fizionomia sub care oamenii îi pot vedea. Asta se realizează prin folosirea minții proprii dar și a tehnologiei. Nu se schimbă ca o caracatiță. Este mai mental și apelează la o tehnologie bazată pe un principiu asemănător cu cel folosit la trecerea prin zid.. Adică cunosc și sunt convinși că-și pot modifica corp material, el aflându-se în carcasa pe care și-a creat-o mental. Ei știu, de ex., că ADN-ul nu este altceva decât o amintire cristalizată a conștiinței aceleiași persoane. Mintea reptiliană generează atât conceptul material al unui corp asemănător omului, cât și conceptul unui corp reptilian la voință. Fiindcă ambele sunt corecte, verificabile și certificate de un medic, de ex..
Gosia: Cum poate o ființă, care nici măcar nu are conștiința „5D”, să aibă această capacitate? Am crezut că acest lucru se realizează doar după atingerea unui nivel spiritual ridicat?
Yazhi: Acea metamorfoză, pur și simplu, nu este „prietenoasă” cu conceptele umane. Este mai complicat decât v-au explicat Swaruu din Erra sau Anéeka.
Însă nu toți reptilienii au atins acele performanțe, și la ei unii sunt mai avansați decât alții, ca la orice specie.
Robert: Deci reptilienii pot trece prin zid?
Yazhi: Da.
Gosia: La ce te-ai referit când ai amintit de explicațiile date de Swaruu și Aneeka înainte?
Yazhi: Că aceste performanțe se obțin doar cu mult progres spiritual, aproape de Sursă, motiv pentru care rasele regresive nu pot traversa prin asemenea spații. Eu nu sunt de acord și afirm că nu este atât de simplu. Binele este de înaltă frecvență, iar răul este de joasă vibrație. În general, atât binele cât și răul, deci frecvențele înalte sau joase, ca oscilații mentale ale conștiinței gravitaționale, sunt puncte de vedere care se schimbă în funcție de subiectul care îl experimentează sau îl observă.
Robert: Adică, unii reptilieni pot să fie avansați spiritual? Nu înțeleg.
Yazhi: Din anumite puncte de vedere, da.
Gosia: Wow, ok. Deci, revenind la regină,... era o reptilă cu corp uman manifestat astfel prin controlul minții și al unei tehnologii adecvate?
Yazhi: Da, mai ales mental, dar asistată de tehnologie.
Gosia: Dacă o atingeai (ca regină), avea un corp biologic uman, da?
Yazhi: Numai din anumite puncte de vedere, pentru că, pentru a-l avea (insist), ea, reptiliana, făcea transformări corpului prin activitate mentală, ajutată de o tehnologie neobservabilă de omul obișnuit. De fapt corpul de reptilă nu suferea modificări ci doar o ajustare corespunzătoare în plan eteric care sfârșea printr-o mutație morfologică corporală.
Gosia: Dar, se născuse cu corp reptilian, care ulterior s-a transformat în om, sau revenea noaptea ori atunci când nu o putea vedea nimeni, la forma de reptilian? Întreb pentru că am discutat cu cineva care spune că este prieten cu șeful gărzii personale a reginei, iar acela susține că niciodată n-a avut ocazia să o vadă cu corp de reptilă.
Yazhi: Asta nu contrazice ceea ce tocmai am spus. Dar, există și destule mărturii prin care se susține că a fost observată transformarea fizionomiei sau un comportament tipic reptiloid, cum ar fi, la vederea unei prăzi sau sexualitate. Ceea ce spune subiectul poate fi sau nu adevărat.
Robert: Prada? Ce fel de pradă?
Yazhi: Băieți și fete, care le deschid apetitul canibalic sau sexual. .
Gosia: Oh, bine. Din familia ei mai era cineva reptilian, sau era singură?
Yazhi: Și familia ei are caracteristici și însușiri reptiliene, dar mai diluate.

DESPRE VIITOR:
Yazhi: În ceea ce privește viitorul, nu văd cataclisme cosmice, dar văd o alunecare accelerată a umanității în haos; cu multe pierderi de libertăți pentru populație. Întunecații marșează pe îndeplinirea agendelor izolate care formează un tot. Văd că va fi practicat un control global asupra a tot ceea ce fac oamenii. Din păcate, nu vă pot da vești bune !

Complementar, văd că cei care răspândesc aceste „vești bune” vor pretinde că sunt salvatorii trimiși de federații galactice pentru a salva lumea. De fapt, ei sunt doar agenți ai dezinformării care lucrează pentru a se instaura și mai bine controlul asupra populației care, în mare parte, va crede în promisiunile propagandiștilor de ocazie sau ale guvernanților, în marea lor majoritate corupți și a celor care i-au promovat. Mulți oameni „cu suflet”, crezând că s-au angajat în adevărate acțiuni umanitare, vor face, fără să știe, jocul maleficilor. Se va crea astfel, pentru aproape întreaga voastră omenire, o bulă reconfortantă de negare, de evadare din realitate. Repet: nu am vești bune despre asta.
Văd că oamenii se îndrăgostesc de minciunile presei din nou și din nou. Iar cei care văd realitatea sunt târâți de majoritate, sunt luați „de val”. Aceasta este o mare și importantă parte a problemei. E vorba de „gândirea turmei”, atunci când instinctul lor de supraviețuire explodează, și de creșterea tendinței de a căuta acceptarea grupului căruia îi aparțin. Mereu Cabala folosește asta împotriva oamenilor, nu este o atitudine de conjunctură..
Va fi o carantinare generală nu una pe familii, precum cea din trecutul apropiat. Restricțiile vor fi progresive și cumulative, iar „broasca va fi prăjită în tigaie puțin câte puțin”.

Mă refer la pierderea libertăților precum:

-) dispariția treptată a mijloacelor de transport proprii;

-) dispariția monedelor naționale;

-) scurtarea timpului valabilității unor bunuri, cu scopul de a descuraja lumea să-și facă provizii și cu intenția de a grăbi consumarea unor produse (nota C.M.: în special cele alimentare cu conținut mare de aditivi, consumatorul acumulând mai repede doza letală).

-) variații mari ale câștigurilor monetare (dobânzilor) cu scopul de a descuraja lumea să depună în conturi, căci câștigurile vor fi neînsemnate;

[nota C.M.: intenția este să crească consumul de produse din ce în ce mai nesănătoase, să se renunțe la acumulări, cheltuirea veniturilor și rezervelor într-un timp cât mai scurt, cu scopul ca oamenii să trăiască permanent în nesiguranță, gata oricând să accepte manipularea pentru mici și (uneori) dese bonificații.

(Acesta este scopul pentru care, la noi, guvernul, nu mai crește salariile sau pensiile ci dă diferite bonificații (pomeni) pentru plătirea unor facturi restante, pentru concedii etc. pentru compensarea cât de cât a aberantelor creșteri de prețuri. Această măsură vizează în special gloata pauperilor, a nevoiașilor, a șomerilor, a celor certați cu munca dar principali aducători de voturi în campaniile electorale. Când guvernul face asemenea pomeni, care de fapt sunt consecințe ale hoției la vârf, ale proastelor soluții în rezolvarea problemelor din sectoarele economiei naționale, a corupției generalizate, el știe că primul lucru pe care-l va face cel care a primit „cadoul” de la stat va fi să meargă să-și cumpere „tărie” ca să-și stingă „focul” creat tot de cel care i-a dat pomana. Asta pentru că, în marea majoritate a cazurilor, cel pe care guvernul l-a „mituit” este din categoria socială cea mai umilă, cea mai incultă și cea mai manipulabilă, dar cea mai numeroasă, atât de necesară la urnele de votare]
-----------------------
Yazhi: Mă tem că asta face parte din planul Cabalei.
Gosia : Vorbeai despre carantină. Că totul este mai strict. Contact, intervenții etc. Dar s-a vorbit și despre o activitate non-umană foarte intensă și că Hashmallim (echipa îngerilor) e acivă. Ce legătură are asta cu carantinarea oamenilor? Mă refer și la carantina din jurul Pământului, impusă de Federație împotriva circulației navelor extraterestre.
Yazhi: Ah, carantina asta! Prin aceste restricții, vor să izoleze tot sistemul vostru planetar, astfel încât alte rase să nu fie „contaminate” sau să se scurgă totul. Numai că prin aceeași carantină, civilizațiile binevoitoare din univers se alertează încă și mai mult și își vor intensifica pătrunderea în atmosfera Pământului și se vor decide să ia măsuri corespunzătoare, cel puțin în unele probleme de interes general, cum ar fi telecomunicațiile, care devin din ce în ce mai reduse și controlate.
Gosia: Se vorbește din ce în ce mai des despre sistemul de „credite” pe care fiecare cetățean le va primi de la guvernare etc.
Yazhi: Da. Ei (Cabala terestră, în special) se gândește la unele combinații economice care să fie aplicate în diverse locuri de pe Pământ.
Gosia: Ce fel de carantină este asta din afara Pământului?
Yazhi: Un ansamblu de măsuri de tipul „nimic nu intră nimic nu iese”. Nu s-a oficializat încă dar deja se practică.
Gosia: Dar cum îi ajută mai mult, Hashmallim (grupul îngerilor iudaici) în operațiuni, dacă carantina Federației interzice intervențiile? Aceasta este întrebarea.
Yazhi: Hashmallim ajută doar în moduri foarte limitate, cum ar fi prin modificarea cursului vieții unei singure persoane. Apar ca agenți de diferite feluri, ca Specop, ca salvatori, sau orice ar fi nevoie, așa că vor fi întotdeauna văzuți ca „oameni”, dar cu misiuni care modifică cursul vieții oamenilor .
Gosia: E permis să vină pe Pământ în chip de oameni?
Yazhi: Adevărul este că nici măcar acțiunea nu este permisă oficial. Depinde de misiune, dacă nu e nevoie să se manifeste ca oameni, nu o vor face.Vor acționa fără a se deghiza în ființe umane.
Robert: Și cine decide ce misiuni trebuie să facă? Regina?
Yazhi: În mare parte da, în acest caz.
Gosia: Deci, ceea ce fac ei este ilegal?
Yazhi: S-ar putea spune că este, da, fiecare grup sau rasă decide ce sau de ce.
Robert: Bine, dar, insist, este legal?! Haha.
Yazhi: Astăzi nimic, nu pare a mai fi legal sau ilegal; nici măcar respirația. Întrebarea ar fi: de ce oamenii mai cred că guvernele au în vedere interesele lor cele mai bune? De când au guvernele grijă de cetățeni?! Da, eu spun că este vina „oamenilor” în ansamblu pentru că ignoră, refuză chiar să creadă ceea ce este evident. Totdeauna guvernele vor urma doar interesele lor și ale celor care îi numesc și-i mențin la conducere, adică CABALA.
Robert: Da. De aceea alegerile, sondajele și tot ce este manipulat, pentru a ghida percepția maselor.

Yazhi: De aceea... nimic din ceea ce este oficial nu este adevărat și nici corect. Este exact numai ceea ce vor ei să gândească oamenii.

https://swaruu.org/transcripts/sobre-el-futuro-y-los-reptiles-pasando-por-humanos-yazhi-swaruu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu