Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 22 februarie 2023

Y450 - Neptun, Ceres și alte planete - Sistemul Solar - comunicare de la Swaruu de pe Erra

Autor Gosia de la Agenția Cosmică,
Publicat 27 ianuarie 2023
Traducere Const.Mihăilescu

Swaruu (9): Mi se pare un pic plictisitor să vizitez planeta Neptun, pentru că, cu puține diferențe, este la fel ca pe Uranus. Aceleași animale plutitoare (în atmosferă) și aceleași componente atmosferice de bază, doar că pe Neptun se află mai mult metan.
Neptun este o planetă gazoasă super densă. Din tot sistemul solar, ea este a doua cea mai densă planetă, după Jupiter. Are multă masă. Deși este numită după zeul roman al apei, nu este o planetă de apă sau o planetă oceanică, așa cum era Tiamat, în ciuda culorii sale albastru intens.
Spre deosebire de Uranus, Neptun are o atmosferă foarte activă și, ca și pe Jupiter, o furtună majoră domnește pe planetă.


Robert: Uau, ăsta este Uranus sau Neptun?
Swaruu (9): Imaginea este a lui Neptun. Are inele, dar foarte slabe care se caracterizează prin instabilitate. Aceasta înseamnă că uneori se estompează și nu sunt de luat în seamă.
Animalele, doar cu câteva diferențe, sunt practic aceleași ca și pe celelalte planete gazoase.
Are 14 sateliți, destul de monotoni ,de altfel, cu o singură excepție - Triton.



Cu o orbită ciudată și o mișcare inversă, Triton este plin de viață, în special în interior, unde viețuitoarele folosesc activitatea geotermală ridicată a acestui satelit, ca sursă primară de energie, lumină și căldură. Este singura lună din acest sistem solar care orbitează în sens invers mișcării de rotație a planetei pe care o orbitează.
Robert: Există viață acolo?
Swaruu (9): Numai animale.
Gosia: De ce orbitează în sens opus?
Swaruu (9): Pentru că a fost adus și plasat acolo. Conform datelor mele, Triton a fost amplasat acolo de către andromedani, după războaiele de pe Tiamat, pentru a stabiliza mișcarea planetei Neptun. I s-a imprimat o orbită destul de ciudată. Satelitul arată mereu aceeași față planetei, așa cum se întâmplă și cu Luna Pământului. În sine Triton este un corp ceresc natural care însă a fost tractat până în proximitatea lui Neptun, pentru stabilizarea acelei planete, așa cum am mai spus.
Gosia: Mulțumesc, Swaruu. Și de ce a trebuit stabilizat Neptun? Ce era în neregulă cu el?
Swaruu (9): Triton are propriul câmp magnetic  (magnetosferă). Are o mulțime de animale sălbatice, care însă nu trăiesc la sol ci în atmosfera satelitului sau în interior, căci solul este foarte rece, mai ales la suprafață. După distrugerea planetei Tiamat, Neptun, după ce și-a pierdut homeostazia pe care o avea cu celelalte planete, a căpătat o mișcare nesigură pe o orbită foarte alungită pe care o are și astăzi. Triton a fost adus pentru stabilizarea acelei planete ca o contragreutate.
Gosia: Avea o mișcare clătinată, cum se menținea totuși fără a intra în derivă?
Swaruu (9): Se produc forțe centrifuge și centripete care, dacă ar crește peste anumite valori ar putea provoca distrugerea planetei.
Robert: În cazul lui Tiamat, puternicul dezechilibru s-a produs din cauza apei, dar de ce și în cazul lui Neptun?
Swaruu (9): Din cauza densității foarte mari. Pe Tiamat, apa a destabilizat puternic planeta fisurată de exploziile nucleare. Bine. Despre asta nu mai este nimic de spus.

Să ne referim acum la centura de asteroizi apropiată de centrul Sistemului Solar.. Cel mai mare dintre acei asteroizi se numește Ceres. De la mari distanțe, în craterele acestui asteroid se observă anumite lucruri strălucitoare, ceea ce a provocat mereu controverse între obsevatori. 

Ceres a fost cândva satelit natural al lui Tiamat și există și astăzi ca un singur corp ceresc, nedivizat. Servește ca avanpost al Federației care și-a creat acolo mari baze și stații de comunicare și supraveghere. Acele baze și stații sunt lucrurile strălucitoare observate de la distanță, și care au creat atâtea controverse. 

Cei care au colonizat asteroidul Ceres sunt benefici și au scopuri pașnice în sistem.


Ceea ce vedeți mai sus strălucind este o bază spațială UFoP (Federația Unită a Planetelor)

Robert: Unde se află mai exact această bandă de asteroizi? Ai spus ceva de centrul Sistemului Solar.
Swaruu (9): Între Marte și Jupiter, adică acolo unde era Tiamat.
Robert: Acest satelit are formă toroidală? Cu două deschideri către nord și sud?
Swaruu (9): La stelele mici deschiderile sunt mai puțin evidente, cu cât astrul este mai mic. Se explică asta prin faptul că sedimentele din straturile inferioare sunt reflectorizante. 

Imagine mărită:


Robert : Pare a fi o suprafață înghețată care reflectă lumina soarelui.
Swaruu (9): Poate, dar arată exact ca un oraș de pe Pământ văzut de pe un satelit.
Gosia: Dar această imagine este falsă, zici?
Swaruu (9): Da, este „normalizată”(retușată).
Robert: Prin acele baze trec sau staționează toate navele spațiale ale Federației?

Gosia: Și de ce are Federația baze acolo?
Swaruu (9): Unde a ajuns Federația și-a creat cu necesitate și o bază de operare (FOB), pentru aprovizionare și reparații nave, schimb de mărfuri, depozitare etc. Sunt orașe întregi.
Gosia: Ai fost acolo?
Swaruu (9): Am zburat peste, dar nu a fost niciodată nevoie să cobor acolo.
Gosia: Am o întrebare: poți merge oriunde dorești ca și cum noi am călători din Franța în Polonia, cu mașina, fără niciun permis? Sau trebuie să ceri niște permise? Dacă ai chef să mergi în Uranus sau oriunde altundeva, poți?
Swaruu (9): Nu e nevoie de nicio permisiune, trebuie doar să vă notificați planul de zbor. Uneori nici măcar atât.
Iată cum arată un oraș pe Ceres:



Robert: Uau, ce frumos.
Gosia: Este doar ceva asemănător sau arată chiar așa?
Swaruu (9): Foarte asemănător. Această formă arhitecturală circulară este utilizată pe scară largă în bazele și orașele Federației.
Iar asta este ceea ce se află sub cupola centrală:



Gosia: Dar, Swaruu, cum coexistă rasele acolo?
Swaruu (9): Pe cartiere, dar trăiesc acolo (nu atât pe planetă și nici pe nave). Ei trebuie să învețe să trăiască acolo.
Robert: Probabil că noi am fi considerați străini (neobișnuiți), dacă am merge acolo.
Swaruu (9): Nu ați fi neobișnuiți. Cu fizionomia de astăzi, voi arătați ca alfratanii.

Gosia: De obicei voi aveți mai multe case în locații diferite? De exemplu, o casă pe Erra, alta pe Ceres, alta, oriunde?
Swaruu (9): Nu case individualizate ci un ansamblu de clădiri interconectate. ,
Gosia: Da, dar poți deține proprietăți în mai multe locuri în același timp? Adică să ai casă pe mai multe planete, în același timp?
Swaruu (9): Dacă este gratuit, da desigur. Acum, observați numele site-ului web notat pe imaginea de mai jos. Spune multe, nu-i așa?



Gosia: Da, cunosc acest proiect. Cine se află cu adevărat în spatele acestui proiect?
Swaruu (9): Are de-a face cu colonizarea lui Venus, așa cum am spus deja. Dar este cea mai logică și eficientă arhitectură pentru un oraș. Cea mai eficientă formă pentru un oraș inelar. Și ușor de amplasat sub o cupolă.
Pe Ceres, ca în multe alte locuri, acele orașe concentrice sunt sub o cupolă.
Robert: Interesant. Domul este de cristal sau e energetic?
Swaruu (9): Ambele, Robert. Dublă securizare.



Gosia : Securizare?
Swaruu (9): Ca domul sănu poată fi spart.
Robert: Sub oceanele Pământului există și baze de genul acesta? Cu cupolă?
Swaruu (9): Doar într-o măsură foarte limitată.
..........
Acum mergem la Centura Kuiper.



Este o zonă exterioară Sistemului Solar, dincolo de orbita lui Neptun (nota C.M.: practic, o centură de asteroizi) și care este compusă din tot felul de roci, bile de gheață murdare (aka: comete în unele cazuri, în funcție de mobilitatea lor). Și sunt milioane. Din acea zonă provin de obicei cometele.

Planeta Haumea; are sateliții: Hi'iaca și Na'maka. Cea mai mare distanță până la Soare (Apheliu) 51,4 UA. Cea mai mică distanță până la Soare (Periheliu) 34,9 UA (UA: unitate astronomică care este echivalentă cu distanța de la Pământ la Soare. Este folosită doar pentru a măsura distanțe în cadrul Sistemului Solar).
Haumea, această planetă minoră, este cunoscută de știința Pământului și este clasificată drept planetă pitică. Din punctul nostru de vedere, al hărților stelare, este o planetă și conține, de asemenea, baze ale Federației (UFoP), pe ea efectuându-se lucrări ample de minerit, mai ales pentru extragerea aurului.

Planeta Eris. Are un satelit numit Disnomie. Coordonate: Afeliu: 97,6 AU,  Periheliu: 37,9 UA.
Este doar puțin mai mică decât Pluto. Are multă activitate tectonică și e plină de viață; viețuitoare ciudate. Viață emergentă, declarată zonă protejată de UFoP. Fără baze, deoarece sunt considerate invazive pentru dezvoltarea vieții deja în stadiu avansat. Sunt necesare protocoale foarte stricte pentru a debarca acolo.

Planeta O'ha'lu. Fără sateliți. Planetă nerecunoscută (și necunoscută) de știința umană <---
Afeliu: 190.4 UA. Periheliu: 152,7 UA. Este o planetă mare, cu o densitate mare. Este aproximativ de 4 ori mai mare decât Pământul. E amplasată la marginea exterioară a Centurii Kuiper.
Gosia: De ce ne dai aceste date despre Afeliu și Periheliu? Le vor înțelege oamenii noștri de știință?
Swaruu (9): Evident, sunt termeni uzitați și la voi.. Orbită eliptică, externă. Pe O'ha'lu există o  avansată, interstelară, bază insectoidă, Mantis (nota C.M.: cred că e vorba de ceea ce numim noi mantide).
Sistem politic: Consiliul structurat piramidal. Organismul de bază: Consiliul sau Consiliul Superior al O'ha'lu. Aceștia pretind că sunt „neutri”, dar se știe că au tratate cu întunecații. Activitate ridicată acolo (maitre, cenușii regresivi și a reptilieni din diferite rase, inclusiv a draconienilor regresivi.
Robert: Mulțumesc. Sunt aceiași insectoizi ca pe Marte?
Swaruu (9): Sunt înrudiți, dar nu la fel. Cea mai mare diferență: cei de pe Marte au o minte de stup, ceilalți, în majoritate, nu.
Robert: Sunt o civilizație planetară, adică sunt speciile dominante de pe planeta respectivă?
Swaruu (9): Da. Are multă viață, așa cum era de așteptat la această distanță, mai ales în interior, beneficiind de căldura izvoarelor geotermale.
Robert: Uau. Și care este relația lor cu Pământul? Vin să extragă minerale sau așa ceva?
Swaruu (9): Ei participă la acțiunile de extragere (răpire) a ființelor umane și de distribuire a acestora în vederea folosirii oamenilor ca sclavi dar și pentru sacrificare, ca hrană.
Gosia: De ce nu-și pot fi construi sclavii prin tehnologie?
Swaruu (9): Nu este nevoie să replici sclavii, tehnologia este suficientă.
Gosia: Atunci de ce i-ar vrea ca sclavi?

Swaruu (9): Poate ca tradiție, apoi pentru ei, carnea oamenilor de pe Pământ pare a fi o delicatețe. Toate rasele avansate își pun această întrebare, Gosia. Pe lângă faptul că folosesc energiile suferinței, pentru că sunt considerați a fi „arhonți”(arhoni; n.m.), pe diverse criterii.
Gosia: În ce densitate trăiesc acești mantizi, având în vedere că dincolo de Terra, mai peste tot există densitatea 5D? Sau sunt în 4D superior? 
Swaruu (9): Se crede că acești insectoizi nu acționează direct asupra oamenilor ci prin intermediul piraților sauroid-regresivi.
În 5D, contrar a ceea ce credeți voi, nu există numai iubire și pace, rai și miere, Se presupune că în acele zone predomină o conștiință 4D. 

Robert: Planetă O'ha'lu este sub ocupația Federației?
Swaruu (9): Este folosită ca avanpost de observație. Ei susțin că nu se întâmplă nimic acolo și că sunt neutri. Dar, cu siguranță, mint. În jur sunt nave de luptă ale Federației care interceptează navele regresive, deși nu la aceeași scară ca pe Pământ. E greu să-i verifici pentru a le demonstra că nu sunt sinceri. (Nu sunt aceiași Mantis care-l contactează pe Simon Parks).
----------
În acest sistem solar sunt 13 planete, dar există și multe alte planete pitice, nu doar cele cunoscute de voi. Planeta O'ha'lu este ascunsă departe în spatele Centurii Kuiper.
Cu toate acestea, prin calcule matematice unii oameni de știință realizează că din interacțiunea maselor din Sistemul Solar lipsește ceva. Ei au concluzionat că din acest sistem  lipsește o planetă uriașă (Nibiru sau Hercubulus) sau o non-planetă... o pitică maro, pentru că mulți (nu toți) sori au sisteme duale. (Taygeta are Sa'di'cle iar Alpha Centauri A are Alpha Centauri B si Proxima Centauri... sistem triplu).
Datele științei pământene, care spune că un soare trebuie să fie dual, deși nu corespund exact cu cele ale raselor extraterestre precum cele din Federație, sunt mai mult sau mai puțin corecte; dar asta intră în dinamica toroidală.
Nu există o astfel de pitică brună. Soarele este un sistem simplu și are un sistem  extins <---- 

Prin comparație, Taygeta are doar patru planete și puține resturi (gunoi) în plus.
Masa lipsă din Sistemul Solar este rezultatul conjuncției prin punctul de echilibru al tuturor obiectelor din Centura Kuiper și O'ha'lu combinate, rezultând o masă mare care este confundată cu o singură mare planetă lipsă. Acea planetă este O'ha'lu, la care se adaugă, pentru a da masa totală rezulltată din calcule, masele celorlalte resturi din Centura Kuiper, precum și zecile de planetoide sau planete pitice din Sistemul Solar.
Robert: Ce semnifică acest nume, "O'ha'lu" și cine l-a dat? Sună taygetan.
Swaruu (9): Nu. Numele sună a fi taygetan, l-am dat și l-am ortografiat noi așa, cu sens taygetan, pentru că nu am altă modalitate de a mă referi la el. Înțeleg că ar însemna scopul creației. Asta din perspectiva acelei specii regresive, Mantide.
Robert: Aceste insecte (mantide) poartă vreun fel de îmbrăcăminte?
Swaruu (9): Da, în multe cazuri apar în robe lungi și cu ornamente.

Robert: Societatea lor este matriarhală sau patriarhală?
Swaruu (9): La această rasă, organizarea este matriahală și de stup, condus de o regină.
Robert: Regina este, de obicei, mai mar. Ea este cea care depune ouăle.Ei cum se reproduc?
Swaruu (9): Da, dar are sub-regine (regine districtuale), care conduc subdiviziuni administrative. Ele depun ouă, pentru reproducerea speciei. Tot poporul este supus reginei Centrale. Au masculi pentru fecundare. Sunt de trei feluri: bărbați, femei și asexuați (lucrărorii). La fel ca multe insecte, pentru că asta sunt. Ei urmează stupul, dar nu se reproduc.
Robert: Este interesant de studiat această rasă. Și toți trăiesc în subteran?
Swaruu (9): Da, dar nu mă îndoiesc că au structuri la suprafață și acces prin intrări sau sisteme de andocare pentru nave mari.
Gosia: Au semințe stelare pe Pământ? Sunt sigur că nu.
Swaruu (9): Nu am aceste informații. Tunelurile sunt realizate cu tehnologie destul de avansată; ei cooperează cu alte rase insectoide, mantide și sauroid (plus Grey regresivi).

https://swaruu.org/transcripts/neptune-ceres-and-other-planets-solar-system-swaruu-of-erra

Un comentariu: