Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 2 martie 2023

Y 452 - PĂMÂNTUL ȘI MARTE. Ce este pe Marte? - informații de la extraterestra Swaruu de pe Erra (Taygeta - Pleiade)

Autor Gosia de la Agenția Cosmică, Gosia
Publicat 29 octombrie 2021
Traducere Const. Mihăilescu 


PLANETA PĂMÂNT:

Swaruu: Următoarea planetă despre care voi vorbi, după care va urma Marte, este Pământul. Nu poți vorbi despre Pământ decât în termeni monumentali.
Robert: Vorbești despre Pământ de parcă eu și Gosia am fi de pe Venus. Explică-ne cum este Pământul din punctul de vedere al unei rase ca a ta sau al Federației.
Swaruu: Nu știu ce să răspund fără ca aceasta să devină o carte care să rivalizeze cu Enciclopedia Britanică. Serios.
Dar, bine, să începem:
Pământul este o planetă compusă din mai multe straturi de densități, toate împletite în dezordine și cu un număr de specii care trăiesc pe fiecare densitate, aparent separată de altele, dar care interacționează sau se influențează una pe alta.
Specia dominantă pe Pământ este specia reptiliană Kingu, dar chiar și în cadrul acestei specii reptiliene există și alte specii care influențează și controlează Kingu, de departe cea mai numeroasă rasă pe planeta voastră.. Celelalte specii sunt Usungal, Naga și Draco, ele făcând parte din speciile cu cel mai înalt rang. Sunt, totuși, împărțite în 3 clanuri majore: Vlash, Vlad și Vrill. Acestea trei controlează Pământul, dar, la rândul lor, sunt controlate de alte rase, care nu locuiesc neapărat pe Pământ (draconienii).
Apoi, există rasele intra-terestre, cum ar fi Agarthienii, cunoscuți și sub numele de rasa Vulcaniană, sau vulcanică intra-terestră... De la ei vine conceptul de Vulcan care dau subiecte pentru Hollywood, tratate astfel încât să abată atenția oamenilor spre origini marțiene, din cauza morfologiei și culorii presupusei lor planete.
Agarthanii au probleme acum, mai ales din cauza raselor reptiliene, motiv pentru care multe colonii se ascund adânc în interiorul Pământului la densități mari, unde Matricea care controlează planeta emite unde electromagnetice de înaltă energie, unde care au dificultăți la traversarea marilor bariere ale materiei: straturi ale scoarței terestre; acolo existând așa-numita densitate a 5D și alte densități superioare ale conștiinței.
Există ființe pe Pământ, de densități diferite (nu le voi numi pentru că sunt foarte multe) printre care: familiile de spiriduși, troli, hobbiți, zâne, sirene, tritoni, printre altele.
Pământul este gol, dar nu în întregime și conține bolți și caverne interne legate prin tuneluri largi naturale ori artificiale (ultimele în număr mai mic). În subteran există viață animală și vegetală întreținută de iluminarea tectonică și foto-luminiscență, putându-se numi un soare interior.
Forma Pământului este a unui toroid cu găuri la capete, cea de la Polul Nord fiind mai mică decât cea de la Polul Sud, ambele de formă neuniformă, adică nu perfect de cerc. Exagerând scara de prezentare, apar denivelări și proeminențe pe o parte și scobituri sau scufundări pe partea opusă. Această configurație este cauza manifestării unei gravitații neuniforme, când planeta este analizată de la altitudine.

Planeta Pământ se află plasată într-o matrice impusă printr-o tehnologie care manipulează frecvența, cu scopul principal de a ține populația sub control. 

 Satelitul Pământului, Luna, nu este natural, după cum se știe, el fiind, de fapt, o navă spațială sferică de dimensiuni medii, adusă în proximitatea Pământului după războaiele din Tiamat, care au distrus acea mare planetă (cu 12.500 de ani în urmă). (ATENȚIE! Voi vă aflați, în prezent, cam în anul ... 1721 nu în 2019, când are loc această conversație.)
Gosia: De ce suntem în 1721?
Swaruu: Cam în perioada anilor 700, terenurile planetare au fost disputate în jurul zonei de influență a Vaticanului, mai ales Italia. În funcție de vechimea deținerii, unii s-au declarat proprietari ai acelor zone. Aceasta a determinat Vaticanul să susțină că acele pământuri îi aparțineau de 1000 de ani, nu de 700, așa cum era real. Cu această minciună Vaticanul a vrut să-și securizeze posesia. Deoarece la vremea aceea omenirea nu știa nici cum să numere corect anii, oamenii obișnuiți erau ușor de convins de dreptul de proprietate al Vaticanului. În plus, Vaticanul a lansat un edict prin care se făcea precizarea că în anul 1000 d.Hr., urma să vină sfârșitul lumii, „întoarcerea Domnului nostru Iisus Hristos”... bla, bla, bla. Așa că lumea („cu frica lui dumnezeu”) i-a recunoscut Vaticanului dreptul de proprietate, „act” care a fost „bătut în cuie”. În acest fel, la vârsta reală a civilizației umane s-au mai adăugat 300 de ani, care, de fapt, nu există.
Se estimează că data reală ar putea fi anul 1719 (dar nu mai mult, pentru ca prezentul să nu depășească anul 2021); rămânem la 1719+300= 2019. 

Depinde când a fost considerat anul zero (începutul Noii Ere); ...dar asta e o altă poveste, oricum greu de decis, pentru că nimeni nu poate cădea de acord asupra unor evenimente care...de fapt ...n-au avut niciodată loc.
Cred că rezonabil de luat în seamă este 1719, prin rotunjirea la 300 de ani, deși considerarea anului 1721 ar avea o oarecare justificare.
Gosia: Păi, asta înseamnă că fatidicul an 2021, al calendarului mayaș nu a sosit încă !?
Swaruu: Adevărat, mayașii nu foloseau calendarul catolic, așa că alți oameni moderni au făcut echivalarea.

Robert: Bine. Cum se poate ști când o planetă precum Pământul a fost invadată-colonizată, fără ca locuitorii săi să fie conștienți de asta? Înțeleg că Pământul a fost colonizat de aproximativ 12.500 de ani iar cetățenii lui cred normale anumite tipare de comportament care ar putea indica că suntem deja colonizați (moneda, religia, guvernele).
Swaruu: Pământul a început să fie colonizat cu 40.000 de ani în urmă, din care numai de 12.500 este supus Matrix-ului creat cu echipamentele instalate pe Lună.
Cetățeanul obișnuit nu poate cunoaște realitatea căci nu a avut posibilitatea să evadeze din „cutie”(Matrix), la modul conștient și liber.. 

Marea majoritate a oamenilor de pe Pământ încă nu cred că sunt interferați și invadați de alte civilizații, mai ales că, proprii lor conducători sunt slugi credincioase (cu știință sau fără știință) ai invadatorilor. Ei, pur și simplu, cred că aceasta este realitatea și „ordinea divină”, lumea newtoniană. Din interior nu este ușor de aflat adevărul. Ar trebui introdus un parametru de comparație pe care însă nimeni, sau aproape nimeni, nu îl are.
Robert: Oarecum legat de asta, IA (inteligența artificială) există și acționează în acest sistem solar doar asupra Pământului, deoarece suntem în 3D?
Swaruu: Din nou, IA e stratificată și ar trebui să fie definită, inclusiv ca delimitare. Însă sistemul de control frecvențial cum este cel format și trimis de pe Lună este ceva unic pentru Pământ. Da, există IA și în afara Pământului, există peste tot, dar cea care acționează asupra planetei voastre privește doar Pământul.
Gosia: Dintre cele 3 facțiuni, sau clanuri menționate (Vlash, Vlad și Vrill ), Vrill are vreo legătură cu societățile Vril?
Swaruu: Societatea Vril era cea care făcea legătura dintre reptilienii acelei facțiuni și „păpușile” umane sau „rudele” acestora... adică naziștii. Reptilele Vrill erau cele care manipulau naziștii, în frunte cu Hitler, care era un portal organic (biologic).
Toate cele 3 (Vrill, Vlad, Vlash) sunt înrudite și lucrează în colaborare, însă, de la caz la caz, unii dețin controlul și coordonarea față de ceilalți, în diferite părți ale lumii.
Robert: Pământul poate fi numit ferma umană a reptilienilor, sau închisoarea planetară a Federației? Care nume ar fi mai potrivit?
Swaruu: Pământul nu este o planetă-închisoare a Federației.  Federația nu trimite pe nimeni pe Pământ ca pedeapsă.
Robert: Dar fermă a reptilienilor este, nu-i așa?
Swaruu: Pământul este folosit ca fermă umană de către reptilieni, da. Însă sufletele intră și au vieți pe Pământ din proprie inițiativă și pe cont propriu, din cauza controlului minții (nota C.M.: control exercitat de întunecați la nivel subliminal și prin înșelarea sufletului)

PLANETA MARTE
Swaruu: Marte reprezintă un alt caz interesant. Este o planetă a cărei suprafață conținea o civilizație planetară majoră, de origine lyriană. Acum însă este încă complet devastată ca urmare a impactului războaielor de pe Tiamat, purtate acum 12.500 de ani. Ruinele acelei devastări se văd la tot pasul, pe întreaga suprafață a planetei. 

Atmosfera de pe Marte este respirabilă, însă conține mai puțin oxigen decât pe Pământ. Ca simptome și dificultate, este comparabilă cu ceea ce simte un om aflat la peste 4000 de m pe un munte de pe Pământ.. Respiri dar cu mare dificultate și, după un anumit timp, trebuie să primești oxigen. Cu toate acestea, cu antrenament, poți supraviețui acelor condiții de la mare altitudine.
Suprafață în cea mai mare a lui Marte este deșertică, având și zone acoperite de tufe și ceva arbuști. Are chiar lacuri și râuri, însă multe dintre ele au secat, altele sunt însă active. Activitatea vulcanică e prezentă și puternică, seismicitatea fiind ridicată. Cu toate acestea, pe Marte există multă viață sub formă de faună sălbatică de suprafață, dar departe de ceea ce era înainte de dezastrul cauzat de dezintegrarea lui Tiamat.
Marte este locuit de 3 specii inteligentecare împart planeta în trei sectoare, fiecare puternic militarizată. Cele trei zone (sectoare) sunt înconjurate pe km-etri de benzi minate, cuiburi de mitraliere, roboți ucigași, sârmă ghimpată electrificată, senzori de mișcare, turnulețe cu plasmă și altele asemenea, mijloace de apărare.
Cele 3 specii sunt:

1) ​​Reptilieni, aflați în corpuri umane și care lucrează pentru Cabala de pe Pământ. Oameni - familii umane, lucrează pentru reptile.

Se deplasează aproape exclusiv prin portaluri care leagă DUMBS (baze militare interioare) aflate pe Pământ și DUMBS (baze militare) din interiorul lui Marte (exact așa cum se arată în filmul Doom).

Pe Marte există o bază militară avansată, cu prezență a Forței Spațiale ale Marinei SUA, bastionul Cabalei SSP. Este baza militară cea mai îndepărtată a Cabalei pământene, în acest moment.
2) Al doilea sector este ocupat de Maitre (Tall Greys= grii înalți), specii negative, invazive și regresive, aliate cu reptilienii care controlează Cabala terestră, deși se știe că se luptă între ele tot timpul; nu cad niciodată de acord; empatie zero. Ei consideră sentimentele benefice drept dovadă de slăbiciune.
Maitre este o rasă secundară, creată de alte rase..Sunt, de fapt, un experiment bio eșuat al draconienilor în încercarea lor de a-și combina genele cu cele ale unor Gri Zeta Reticuli. Din experiment a rezultat o specie mult mai mare și mai puternică de cenușii, cu însușiri de cruzime și sadism luate de la ambelor specii. Este o rasă rezultată dintr-un experiment genetic scăpat de sub control, care, ulterior, a proliferat și a dominat, după ce, mai întâi, și-au ucis creatorii draconieni (ațenție! nu Alpha Draconieni, care sunt benefici). La scurt timp după aceea, o expediție lyriană a sosit (amartizat) pe Marte.
Robert: Dar cum se reproduc acești Maitre?
Swaruu: Se reproduc doar în laborator, în eprubetă sau prin clonare.
Lyrienii sosiți au avut mari probleme cu acea specie care, la acea vreme, încă nu se organizase. Deoarece nava Lyriană sosită a întâmpinat multă rezistență și a înregistrat multe pierderi, în confruntarea cu Maitre, echipajul lyrian a părăsit în final planeta Marte și de atunci nimeni n-a mai îndrăznit să revină pentru a-i supune pe marțienii-Maitre.

Acum sunt răspândiți în toată Zeta Reticuli și au alianțe cu rasele regresive de origine sauroidă. Din acest sistem solar, ei au pe Marte cea mai mare bază militară. De asemenea, se regăsesc și pe Pământ, în baze subterane (DUMB), mai ales în Dulce New Mexico.

3) Următorul sector este dominat de o specie de origine insectoidă numită Aethien Mantis(mantizii). Ei se declară „neutri”, dar, în realitate, crează multe probleme acolo unde descind. Au și ei semințe stelare pe Pământ, cum ar fi binecunoscutele Simon Parks (nota C.M.: comunitățile Avalon, vezi wikipedia), printre alte mii. Ei nu sunt cu adevărat negativi, dar își urmăresc agendele și gândesc foarte diferit decât celelalte rase, inclusiv cele din Federație. Au o minte de stup și o regină care îi domină pe toți ceilalți. Sunt periculoși și nu ezită să ucidă. Nu totul e iubire, așa cum cred oamenii, dar acești insectoizi au ceva și din asta. Ceea ce știu ei cel mai bine este că trebuie să fie foarte puternici și agresivi, atunci când împart o planetă cu alte specii ostile.

Ca și în cazul atâtor alte specii, nu toți insectoizii sunt la fel, așa cum cred unele rase sau indivizi. Au însă o caracteristică invazivă, precum furnicile. Dacă trebuie, trec peste cei căzuți sau rămași în urmă, având credințe și justificându-și acțiunile prin argumente metafizice modificate convenabil de conjunctură și adaptându-le nevoilor lor.
Robert: Sunt interstelare? De fapt, mai am și câteva întrebări despre fața lui Marte și ruinele din Cydonia. Apoi, aș vrea să cunosc, cine a ajuns pe Marte folosind tehnologie?

Swaruu: Maitreis sunt interstelari, da (deci circulă în univers).
Pe sateliții lui Marte, Phobos și Deimos, trăiesc mai multe rase, inclusiv uman-Cabal, dar și mantizi.
Mantizii sunt rasă interstelară, de asemenea.
În ceea ce privrește „chipul” de pe Marte, acesta a fost creat de o civilizație distrusă de efectele dezintegrării planetei Tiamat.

În foarte multe locuri de pe Marte există piramide care au funcția de centrale producătoare de energie de punct zero (energie liberă).
Despre ruinele de pe Marte: se pot întâlni pe toată suprafața planetei, în unele zone existând aglomerări mari de ruine.
Robert: Dar de unde și-a luat rasa maitre tehnologia? Și ce grad de conștiință au dacă pot pilota acele nave spațiale?(vezi videoclipul )
Swaruu: Tehnologia au primit-o de la Draco pentru a-i convinge să-i slujească pe draconieni. Dar asta nu a mers așa cum au plănuit Draco, al căror grad de conștiință a scăzut. Navele lor au nevoie de portaluri stelare (găuri de vierme). Ei nu pot modifica și modela eterul așa cum o fac rasele mai avansate, precum suntem noi.
Robert: Bine, mulțumesc foarte mult. Ce sistem politic au Reptilele de pe Marte, Mantizi și Maitres? Bănuiesc că niciuna dintre acestea nu este holografică.
Swaruu: Succint:

                  -)Mantizii - au mine de stup. Se consideră o mare familie condusă de o regină.

                 -)Maitre - minte de stup invazivă, organizare piramidală a puterii.

                 -)Reptilienii - organizare piramidală pe 7 niveluri (ca pe Pământ, pentru că sunt aceiași rasă).
Gosia: Sunt, deci, interstelare, dar de grad mai mic; pentru că s-a spus că pentru a fi interstelar trebuie să ai o spiritualitate ridicată.
Swaruu: Da, am spus asta. Aceste curse folosesc propulsie și portaluri stelare. Acestă capacitate nu este complet interstelară și nu au warp, Hyperspace, așa cum avem noi.
Robert: Mulțumesc. 7 niveluri, zici?
Swaruu: 7 niveluri sau straturi sociale, începând de sus în jos, de la clerici (biserică), armată, nobilime corporatistă,... până la muncitori. Nu am numele acum.
Gosia: Bine. Deci spui că a existat o rasa lyriană pe Marte dar care a fost exterminată sau expulzată.
Swaruu: Da.
Gosia: Adică acum nu mai există marțieni nativi pe acea planetă?
Swaruu: Nu mai există nativi căci au fost exterminați de cele 3 rase.
Gosia: Și sufletele lor? Ce crezi că s-a întâmplat cu ele? Au mers în Sursă sau unde?
Swaruu: În tot Cosmosul, așa cum e de așteptat.
Robert: Sunt sigur că au putut pleca deoarece ei nu erau păziți de un Matrix, ca noi.
Swaruu: Da.
Gosia: Este posibil ca pe Pământ să existe oameni care să fi avut vieți pe Marte?
Swaruu: O, da, se știe că mulți sunt pe Pământ.
Robert: Dar reptilienii regresivi care mor pe Marte, unde se duce sufletul lor?
Swaruu: Ei merg oriunde le dictează frecvența lor personală. Ca și în cazul tuturor celorlalți.
Cuvinte de încheiere: nu există roboți pe Marte. Cine spune asta nu cunoaște sau vă minte.. Ceea ce se arată în clipuri sau filme sunt stânci de pe insula Devon din Canada, sau peisaje din deșertul Mojave, de pe Pământ.

Pământenii mint când spun că lansează nave spre Marte. Nu lansează nimic pe Marte. Toată legătura dintre cele două planete se realizează doar prin portaluri. Asemenea anunțuri au menirea de a spăla creiere.

https://swaruu.org/transcripts/mars-earth-what-s-on-mars-extraterrestrial-information-swaruu-of-erra-taygeta-pleiades

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu