Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 16 august 2022

MATEI/1 aug.2022

 Traducere Const. Mihăilescu

Dezrădăcinarea întunericului; ce urmează; scenarii "pandemice"; rugăciuni, gânduri; distribuția luminii; mantra; cum, când au pierit civilizațiile anterioare; vibrații; schimbarea climei 

Cu salutări iubitoare din partea tuturor sufletelor de pe această stație spațială; sunt Matei. Eforturile forțelor luminii de a dezrădăcina întunericul au un evident succes. Tulburările bine mediatizate din mai multe țări fac parte din aceasta, iar în culise sunt în desfășurare discuții pentru a înceta războiul din Ucraina și a curăța guvernele influențate de Illuminati. Alte progrese includ sesiuni de planificare pentru îmbunătățiri majore în economia globală, restaurarea mediului și programul industriei medicale. La invitația grupului internațional responsabil, extratereștrii cu expertiză tehnologică în domeniile de interes participă în calitate de consilieri și consultanți.

Întreaga activitatea este substanțial accelerată ceea ce va face, probabil, ca răsturnările de situații și inconvenientele să nu poată fi evitate, deoarece Illuminati încearcă din răsputeri ca resturile rețelei lor să nu fie eliminate. Probabil că se va înmulți numărul știrilor false ale mass-media pentru a produce cât mai multă frică, căci întunecații au nevoie disperată de acest tip de energie de joasă vibrație. Indiferent care vor fi situațiile viitoare, nimic din ceea ce-și doresc întunecații nu se va obține – căci vibrațiile în continuă creștere vor asigura reușita acțiunilor forțelor luminii.

Voi aveți o contribuție de neprețuit la această victorie, dragă familie. Majoritatea dintre voi nu vă aflați în tranșee, ca să spunem așa, dar Ființa voastră trimite vibrații înalte care transformă viața pe Pământ. Atunci când v-ați oferit voluntari să mergeți acolo, pe Pământ, ați știut că sunteți împuterniciții LUMINII și IUBIRII.

Să abordăm, în continuare, câteva dintre problemele despre care unii dintre voi ne-ți scris.

-) În primul rând, despre acea „pandemie”. Illuminati pur și simplu nu pot accepta că miliarde de oameni nu au murit în această perioadă de doi ani, declarată cu pandemie. Speranța lor este că, totuși, prelungind acest program, își vor atinge ținta. În acest scop, și pentru a nu deveni ridicoli, întunecații vor începe să susțină că au apărut noi forme de virus, motiv pentru care, noi tipuri de vaccinuri vor trebui produse și recomandate sau impuse oamenilor. (nota C.M.: altfel spus, nu se va a abandona calea prin care vi se introduc în corp substanțe și nanoboți, care să răspundă apoi la comenzi exterioare, menite să vă țină sub control și, dacă este cazul, să vă elimine - dacă faceți parte din grupele planificate să dispară, ori sunteți incomozi sistemului)

Noi vaccinări de rapel vor fi recomandate sau impuse (mai ales în țările unde conducerile de stat sunt puternic obediente Cabalei)

Când oamenii vor începe să moară, la scurt timp după vaccinare, sau după o anume perioadă (astfel ca lumea să nu mai facă nicio legătură între vaccinare și deces), cauza morții va fi invariabil raportată ca fiind „covid-ul”; persoanele care au reacții adverse grave la vaccinuri au „covid pe termen lung”, persoanele nevaccinate, care se îmbolnăvesc, indiferent de ce, vor fi trecute în categoria „îmbolnăviri cu covid luat prin contact cu purtători” pentru a justifica măsurile și restricțiile luate de autorități și impunerea vaccinării.

Astfel, fiecare îmbolnăvire, indiferent de cauză, se va adăuga la lunga listă acelor care au contractat covid, mai cu seamă „din cauza refuzului de a se vaccina”. Și astfel, înșelătoria cu „pandemia” covid va continua. Cei întunecați au în program să introducă vaccinarea și pentru „variola maimuței”, boală pe care, de asemenea, intenționează s-o transforme în „pandemie”, pentru ca spirala îmbogățirilor frauduloase să continue.

Merită să repetăm ​​că ceea ce numesc ei, în mod fals, vaccinuri nu sunt altceva decât soluții care modifică ADN-ul și care conțin toxine, agenți patogeni și un nanocip programat, conceput pentru a interacționa cu echipamentele de pe sateliți și rețelele 5G, cu scopul de a pune lumea voastră sub control.

Ca răspuns la o întrebare dacă veninul de șarpe este prezent în toate soluțiile vaccinurilor, sau în niciuna dintre ele, nu cunosc exact la ce ingredient din acel amestec se face referire. Mai de grabă este vorba de o speculație. În orice caz, oamenii de știință ai forțelor speciale extraterestre benefice, lucrează permanent și intens pentru reducerea toxicității soluțiilor din vaccinuri și ștergerea programelor din nanoboții introduși în corpul vaccinaților. Cel mai bine și eficient este însă SĂ NU VĂ VACCINAȚI. De asemenea, nu acceptați ca măștile să fie purtate de copii.

Cei familiarizați cu mesajele noastre cunosc că noi nu impunem nimănui nimic, facem numai recomandări. Suntem însă datori să vă atenționăm că, după vaccinare anticovid, oamenii vor face diverse complicații grave de sănătate și, în funcție de prevederile contractelor lor de viață, vor muri.

Încă și mai gravă este recomandarea sau impunerea vaccinării anticovid a bebelușilor. Este, de-a dreptul un act criminal atât din partea inițiatorilor cât și a părinților, care acceptă și se conformează acestei intenții criminale (căci bebelușii nu au discernământ și de ei răspund părinții) Întunecații impun vaccinări deși știu că acestea nu protejează, ci infectează.

De asemenea, ei știu că măștile nu vă protejează de virus - purtarea măștii fiind metoda prin care se împiedică funcționarea corectă a circuitului respirator, slăbește imunitatea și crește susceptibilitatea corpului la tot felul de boli. Purtarea măștii (mai ales de către copii) are un impact dezastruos asupra dezvoltării și funcționării normale a creierului, făcând din părinții care se conformează unor asemenea dispoziții părtași la distrugerea vieții propriilor lor copii.

Vrem, totuși, să introducem și o notă mai optimistă față de cele scrise mai sus. Cunoaștem că mulți oameni s-au vaccinat pentru a nu-și pierde locul de muncă, fără de care nu și-ar mai fi putut întreține familia. Lor și profesioniștilor medicali, oamenilor de știință onorabili din domeniu, care au prezentat vaccinurile în mod real, le transmitem că echipe extraterestre specializate sau specialiști umani din Lumină, au lucrat și lucrează pentru diminuarea efectelor nocive ale vaccinurilor.

Prin urmare, spunem din nou ceea ce am spus și în mesajele anterioare: Absorbția luminii transformă celulele pe bază de carbon în cristaline, care sunt rezistente la elementele străine precum ingredientele soluțiilor din vaccinuri, iar absorbția luminii devine ușoară. În plus, vibrațiile predominante sunt pline de lumină și asta, de asemenea, este de bun augur pentru schimbarea celulară.

Da, dragă familie, în mod sigur această „pandemie” se va termina! Așa cum orice altceva, și aceste substanțe din vaccinuri sunt, până la urmă, energie.

Mulți oameni preocupați până acum de pandemie, încep să se îngrijoreze pentru inflația galopantă și artificială, lipsa de alimente, de combustibil ieftin, de condițiile meteorologice din ce în ce mai imprevizibile și cu efecte distructive majore. Desigur, alții sunt preocupați de destinațiile de vacanță. Adică, energia gândurilor și sentimentelor colective nu mai este investită în prea mare măsură în „pandemie” și acesta este un lucru bun, deoarece dacă „pandemia” nu mai este „hrănită” în mod constant (cu energia fricii oamenilor), ea se va epuiza. Lipsa voastră de îngrijorare pentru „pandemie” îi va grăbi sfârșitul.

Un cititor: Se pare că rugăciunile mele nu au niciun efect”.

Răspuns, Matei: Mai întâi să amintim că universul, care recunoaște și identifică fiecare ființă după semnătura sa energetică unică, nu știe (nota C.M.: și nu-l interesează) dacă ceea ce-i ceri tu îți este benefic sau nu, decât după calitatea și frecvența energiilor create de starea ta emoțională. Această lege universală nu poate distinge și partaja rugăciunile „rele” de rugăciunile „bune”. Universul este atent și gata să-ți trimită ceea ce-i ceri, în funcție de tăria, determinarea și încrederea cu care îți emiți gândurile, dorința. (nota C.M.: poți să te rogi cu lacrimi, dar dacă, în forul tău interior, o faci cu neîncrederea că ai să primești ceea ce-ți dorești, nu ți se va îndeplini dorința. Când ceri ceva universului, trebuie să o faci cu cea mai mare încredere și cu sentimentul că ceea ce ai cerut, deja ți s-a dat). Se poate spune, pe bună dreptate, că viața ta este o rugăciune, dar depinde de felul în care o trimiți universului. Din acest motiv se și spune: Fii atent la ceea ce îți dorești, și cum îți dorești !

Existența unui sentiment de urgență sau disperare în rugăciuni – în orice fel de rugăciuni - poate induce o anume tulburare (neclaritate) în „supa energetică universală”, de unde vine răspunsul; prin contrast, calmul și neprecipitarea în lansarea gândurilor (rugăciunilor) aduce multă claritate, adresabilitate și o rezolvare conform dorinței emitentului, mai ales când acea solicitare este în concordanță cu prevederile contractului de viață al solicitantului.

În plus, pentru a ajuta planeta să-și mențină echilibrul, funcționarea universului include direcționarea luminii acolo unde este ea cea mai necesară. Dacă trimiți lumină într-o anumită situație sau locație, universul trebuie să o rearanjeze, (un fel de a vorbi), astfel încât să poată fi dispersată în funcție de nevoi.

Am recomandat pământenilor vizualizarea Pământului într-o lumină alb-aurie, căci energia va merge direct acolo unde va face cel mai mare bine. Intenția are propria ei energie. Când iubirea stă la baza a tot ceea ce gândești, spui și faci, trăiești din inimă, în sediul sufletului această intenție va mări lumina pe care o radiezi pur și simplu prin a fi.

Unii dintre cei care întâmpină dificultăți în meditație și vizualizare au întrebat dacă putem sugera o altă metodă de a genera lumină. Da, putem. În mesajele anterioare am vorbit despre puterea cuvintelor – rostite, scrise ori gândite – și am spus că toate cuvintele emit vibrații. Un suflet foarte drag nouă, Blossom Goodchild, a primit o mantră de la Federația Luminii:

Eu sunt lumina, sunt iubirea, sunt adevărul, eu sunt.

Fiecare cuvânt din această mantră adaugă un set de vibrații înalte mantrei și, combinat cu intenția sa transformatoare, produce strălucire, care se revarsă în lumea ta.

Întrebare: „Matei a spus că civilizația Pământului a pierit de două ori din cauza negativității. Când și cum au avut loc acele evenimente? Atlantida și Lemuria au fost distruse într-unul dintre aceste evenimente? Relatarea biblică despre Noe reprezintă cu adevărat începutul civilizației umane actuale?”

Răspuns, Matei: Primul eveniment catastrofic s-a petrecut acum câteva miliarde de ani (în timp liniar), și a debutat cu un cutremur devastator uriaș care a modificat drastic scoarța planetei, a schimbat cursul și locația apelor - - în suprafața practic plană a planetei au apărut mari denivelări care au devenit funduri de mare adâncime ale oceanului planetar, ori, dimpotrivă , înalte vârfuri muntoase. Acel cutremur inițial a provocat ulterior, de-a lungul a zeci de ani, cutremure și erupții vulcanice care au înălțat munții și au format alții, precum și mai multe canioane, văi, lacuri, mări și râuri pe tot globul.

Când activitatea geologică s-a stabilizat și planeta a devenit din nou locuibilă, civilizații extraterestre au reînsămânțat planeta cu plante și animale. Astfel, o nouă viață (vegetală și animală) a reapărut pe planeta Pământ. Dar noii sosiți au avut dorințe diferite, uneori contradictorii cu ale celorlalți. În acest fel au apărut dezacorduri, pretenții diferite care se loveau, uneori, cap în cap cu ale altor extratereștri, care , până la urmă și destul de frecvent a generat războaie. Ura, dorința de cucerire, exclusivismul unora a provocat nașterea unor energii negative, de joasă vibrație, care s-au tot acumulat și au influențat decisiv viața și mediul de pe planetă. În urmă cu un miliard de ani, negativitatea acumulată a ajuns la un astfel de volum și de masă încât a apărut o eră glaciară bruscă și drastică căreia formele de viață pământene nu au mai reușit să-i facă față.

Eoni au trecut înainte ca planeta să devină din nou ospitalieră și propice pentru viață. Noii locuitori erau constituiți din suflete din Atlantida și Lemuria. Erau oameni mult mai avansați din punct de vedere spiritual și al cunoașterii tehnologice decât civilizația actuală a Pământului.

Din nou, în cele din urmă, unii indivizi au decăzut ca moralitate și principii, nivelul lor de conștiință a scăzut, de asemenea, în așa măsură încât și-au folosit cunoașterea tehnologică în fabricarea de arme în care se foloseau proprietățile cristalelor. Cu asemenea arme au fost distruse Lemuria și, mai târziu, Atlantida. Cea mai mare parte din aceste două continente distruse se află acum pe fundul oceanelor, parte din ele au format insule în oceanele Atlantic și Pacific. Alte părți ale planetei au supraviețuit ambelor catastrofe.

Mult mai târziu, au început să cadă ploi diluviene care au durat săptămâni la rând, apele acumulate provocând inundații pe scară largă, care au avut și un efect de curățare a planetei. (nota C.M.: este destul de probabil ca Matei să facă referire la ploile năvalnice care au căzut pe Pământ săptămânii de-a rândul, enormele cantități de apă venind de pe Tiamat, planetă distrusă ca urmare a războiului nuclear care a avut loc pe această planetă, război purtat între Forțele Federației Galactice, din care face parte și Civilizație lui Dumnezeu, și Forțele Reptiliene. Se întâmpla cu 12500 de ani în urmă.)

Acel enorm și generalizat potop a anihilat mai ales viața oamenilor, animalelor și plantelor de la câmpie și zonele colinare. Au supraviețuit doar ființele care trăiau sau au avut timp să se retragă în munții cei mai înalți ai planetei.

Pe măsură ce poveștile au fost transmise de-a lungul generațiilor rămase, folclorul popular a modelat amintirea acelor momente tragice, printre altele fiind și povestea unui bărbat curajos numit Noe, care și-ar fi construit din timp o arcă încăpătoare pentru a salva multe soiuri de plante și rase de viețuitoare cu care, ulterior, s-a refăcut flora și fauna planetei. Sunt povești inventate fie din necesitate și dorința omului se a-și explica trecutul și originea, fie interesat, de către reprezentanți ai statului și bisericii, în dorința lor de a subordona și manipula masele populare. Ca să fie mai convingătoare, biserica a decretat că totul s-a făcut din porunca lui Dumnezeu pe care credincioșii sunt datori să o respecte, ei (clericii) declarându-se unicii reprezentanți ai lui Dumnezeu pe Pământ. Biserica, prin reprezentanții ei cei mai zeloși și doritori de putere, a scris legi și reguli „dictate de însuși Dumnezeu” pe care lumea trebuia să le respecte. Aceste „legi ale lui Dumnezeu” cuprind și povestea lui Noe, „cel ales să repopuleze planeta la ordinul lui Dumnezeu însuși” precum și pe cea a chiuvotului, pentru a le arăta adepților creștini importanța „ascultării lui Dumnezeu”.

Acel episod al potopului s-a petrecut mult după începutul civilizației voastre actuale (nota C.M.: mai precis cu 12500 ani, în urmă, așa cum am menționat mai sus).

Cele două mari evenimente, catastrofale pentru viața de pe Pământ, s-au petrecut la distanță mare de timp între ele.

S-a creat sau a fost adusă o diversitate de rase, culturi și filosofii și suflete foarte evoluate, atât pentru viața pe uscat cât și cea amfibiană. 

Toate au un scop anume. Balenele, de exemplu, au ca scop ancorarea luminii în adâncurile oceanului pentru ca „întunericul” să nu poată ajunge. Animalele terestre, care au proliferat după cel ce al doilea val de extincție, sunt mult mai mici și mai inteligente decât formele anterioare, cum ar fi dinozaurii, considerați un experiment eșuat, iar altele, precum balenele și delfinii, erau orientate spre viață de familie. 

De mare ajutor pentru Pământ a fost Jupiter, planetă ideală pentru dezvoltarea speciilor de animale și plante, aproape similare cu cele de pe Pământ. (nota C.M.: planeta Jupiter se află în dimensiunea 5D și, parțial, 6D. Civilizația cea mai importantă este Karistus care a avut un rol important în refacerea vieții pe Pământ. În mod normal ființele (oamenii) Karistus nu pot fi văzuți de pământeni din cauza dimensiunii (5D) în care trăiesc. Însă, uneori și pentru scurt timp, ei pot fi observați mai ales de pământenii cu vibrație înaltă și sunt considerați apariții divine, îngeri, pentru faptul că au aripi).

La început oamenii, animalele și plantele își cunoșteau legătura la nivelul sufletului și trăiau ca o comunitate armonioasă, comunicau telepatic și fiecare îi slujea în mod benefic pe ceilalți.

Apoi, întunericul a coborât din nou (nota C.M.: din motive pe care le bănuiesc, Matei nu face precizarea că este vorba de acei reptilieni repliați pe Pământ de pe Tiamat, după distrugerea acelei planete, cauzată de războiul nuclear, dintre Forțele Federației Galactice și Forțele Reptiliene)

Cei întunecați (n.m. reptilienii și aliații lor) au schimbat treptat viața și ordinea de pe Pământ. Au inoculat ferocitate unor animale, brutalitate și intoleranță ființelor umane, au schimbat obiceiuri culinare (omul a început să mănânce  carne), au suprimat capacitatea majorității oamenilor de a atinge înalte niveluri de conștiință, au făcut ca oamenii să uite că se pot auto-vindeca cu ajutorul plantelor, copacilor, fluidelor și mineralelor planetei.
Copacii au înțelepciune străveche, de care omul a uitat. Întunericul a insuflat și conceptele de separare, ură, frică, lăcomie, înșelăciune și fanatism etc (nota C.M.: aveau nevoie ca oamenii să le producă energii de joasă frecvență cu care întunecații se hrănesc).

Această condiție de vibrație scăzută a prevalat timp de milenii, până acum aproape un secol (nota C.M.: mai precis, 80 de ani), când Gaia a strigat în univers după ajutor; urmarea fiind că multe civilizații benefice din univers au transmis o cantitate imensă de lumină către Pământ datorită căreia vibrațiile au început să crească. Acum, vibrațiile înalte „depășesc” cu mult nivelul minim necesar, creând o mare problemă de supraviețuire civilizațiilor întunecate (în special, reptilienilor) plecarea lor de pe pe planetă devenind iminentă (nota C.M.: tot mai multe conștiințe umane se trezesc refuzând să mai producă energii negative cu care întunecații se hrănesc. Ei nu pot supraviețui într-un mediu cu vibrație ridicată și, în plus, fără hrană). Pe măsură ce civilizația umană (nota C.M.: dar și unele specii de animale precum balenele, delfinii, unele animale de companie și, probabil, și unele primate) continuă să se „trezească”, își va reaminti originile și conexiunea inseparabilă cu întreaga Natură, cu Sursa.

Este momentul să introduc întrebarea despre schimbările climatice:

Întrebare cititor: schimbările climatice care se manifestă acum sunt o amenințare gravă pentru planetă sau face parte dintr-un ciclu care se repetă în mod natural?

Răspuns, Matei: Schimbările climatice sunt într-adevăr reale și, de ceva timp, ceea ce se întâmplă nu mai este ceva „natural”. De circa 80 de ani, datorită unor dezvoltări tehnologice, posibilitatea unui „război meteo” nu mai este o ficțiune. Illuminati au folosit-o și o folosesc pentru a provoca temperaturi record, furtuni în număr și severitate tot mai mari, tornade, secete și inundații.

În ciclul anterior ei foloseau componente extrase din petrol și gaze – sistemul circulator al Pământului – pentru combustibil, spray (pulverizări) cu arme chimice și alți poluanți toxici cu care contaminează aerul – sistemul respirator al planetei – sau defrișează mii și mii de km. pătrați de pădure - plămânii planetei. Da,aceste practici agresive asupra mediului au contribuit la schimbări climatice în multe zone ale planetei. Prin diferite metode, întunecații au împiedicat-o Mama Gaia să preia la timp controlul și să remedieze ceea ce ei au stricat.

Revenirea Pământului la originea ei, în densitatea a 5D, include și o revenire treptată la clima temperată inițială, când întreaga planetă era o grădină magnifică. Deși topografia era foarte diferită atunci, schimbările viitoare nu vor face ca munții să nu mai aibă zăpezi, sau ca ghețarii să se topească. Încălzirea va avea loc în regiunile în care temperaturile pot scădea până la minus 50F, iar regiunile cu căldură toridă vor deveni mai reci. Înseamnă că nu vor mai fi inundații sau secete dezastruoase – ploaia dispersată în mod corespunzător va transforma deșerturile în pământ arabil, iar albiile uscate ale lacurilor, râurilor și pâraielor vor fi umplute cu apă limpede. Cum atunci întunecații nu vor mai exista pe Pământ, nu se va mai crea negativitate și deci nu vor mai fi necesare cutremure, furtuni violente și erupții vulcanice, pentru ca planeta să se elibereze de energia negativă.

Iubiți frați și surori, toate ființele de lumină din acest univers vă onorează pentru că ați ajutat Pământul să avanseze mereu către Epoca de Aur. Ei vă sprijină cu puterea iubirii necondiționate.

__Matei.____________________

Dragoste și pace,

Suzanne Ward

https://www.matthewbooks.com/august-1-2022

3 comentarii:

  1. Mulțumesc din suflet pentru informatii și recunoștință pentru munca pe care o depuneți pentru noi toți!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumim cu recunoștință pentru toate informațiile și învățăturile date

    RăspundețiȘtergere