Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 3 mai 2022

Y5 - Mai multe despre 3D Matrix: Mesaj extraterestru de la Pleiadieni (Taygeta) (I)

Autor Gosia de la Cosmic Agency ;
06 octombrie 2018
Traducere Const. Mihăilescu

 

Gosia: Salut Swaruu, salut Anéeka! Ce plăcere să vorbesc cu amândouă astăzi.
Swaruu (9): Bună Gosia. Mă bucur să fim din nou aici cu tine.
Anéeka: Ce mai faci Gosia? Mulțumesc că ne-ai invitat.
Gosia: Am auzit că ești un adevărat expert în programarea 3D Matrix. Am dori să aflăm mai multe despre asta. Te rog... cu cuvintele tale: cum funcționează, mai exact?
Anéeka: O.K. De aici noi vedem o hartă a frecvențelor: cele pe care computerul le va converti în obiecte vizibile, cum ar fi un peisaj, un copac, o clădire. Acele frecvențe pot fi (pot holograma), de asemenea, evenimente, nu doar obiecte dure. Computerul le va plasa în fața ta, în fața mea (în acest caz), ca pe o hologramă care este interactivă. Cu ajutorul fluxurilor energetice de anumite frecvențe se pot muta obiecte, se pot „construi” clădiri, toate la voința (intenția) unui operator care transmite gândurile sale computerului. Eu dau comanda, în sensul că îmi imaginez și intenționez ceva, de ex. o clădire, iar computerul o va face să apară în hologramă, după care o poate manipula după un program incorporat în el sau la comanda directă a operatorului. Aceasta este partea fizică. Următorul pas este să se creeze evenimente pornind tot de la vibrații.
Gosia: Ai spus: „De aici vedem o hartă a frecvențelor.”; n-am prea înțeles !? Unde este harta aia a frecvențelor? Pe calculatorul tău?
Anéeka: Este în computerul meu și va putea apărea pe un ecran ori va fi în mintea mea, ori în fața mea, și va lucra precum o hologramă interactivă (cu care poți relaționa).
Gosia: Ok, m-ai zăpăcit...., hai să luăm o pauză. Am niște dubii, te rog ! Încerci să-mi spui că pe Pământ nu există obiecte, nu există copaci, munți,....nimic? Întreb deoarece am înțeles că planeta noastră s-ar afla deja în 5D, sau este, cumva, doar o proiecție blocată în 3D? Vedem totul (munți, copaci etc) la modul limitat ?
Anéeka: Da, dar în 5D există ceea ce ați putea numi obiecte reale și obiecte ireale, suprapuse în 3D. Acestea sunt cele pe care le putem modifica. Le putem modifica și pe cele 5D dar nu cu această tehnologie care, pentru standardele noastre, este destul de depășită și învechită.
Gosia: Grozav!! Și relieful? Puteți specifica ce obiecte sunt reale și în 5D... și care sunt suprapuse? Adică... vorbim de o natură reală ?
Anéeka: Da, natura este în mare parte reală. Orașele însă, în mare parte sunt artificiale. Dar asta este diferit pentru fiecare zonă.
Gosia: Orașe artificiale ?! Vrei să spui că unele orașe sunt suprapuneri holografice ?
Anéeka: Toate sunt 3D artificiale, dar în unele (orașe) pot exista și elemente mai vechi care se regăsesc în 4D. Mă refer la unele clădiri vechi (castele, foste fortărețe, case vechi), cele în care lumea a auzit că bântuie fantome, apar fenomene paranormale etc. Depinde de istoria locurilor și a clădirilor. Unele mai mult decât altele, dar aș spune că peste 50% sunt datorate Matrix-ului 3D.
Gosia: Și dacă ajungem în 5D... vor dispărea?
Anéeka: În mare parte, da.
Gosia: În acest caz,... ce va mai rămâne pe Pământ (când totul va fi în 5D, nehologramat)? Nu vor mai exista clădiri, orașe? Ce se va întâmpla cu natura pe care o știam?
Swaruu (9): În unele cazuri, da, doar natura, în altele și câte un oraș (parțial sau întreg) sau doar unele elemente din ceea ce știați voi că exista în 3D. Acest lucru justifică afirmația existenței realităților paralele.
Gosia: Deci, când toți ne vom trezi în 5D,... unde vom mai locui? Toate casele noastre vor dispărea? Ne vom trezi într-o zi într-o pădure? Și apoi, ce va urma?
Swaruu (9): Casele voastre, precum și orice alte locuri de care aveți nevoie vor rămâne, prin simplul fapt că oamenii înșiși și le doresc și le manifestă. Deci, casele (locuințele) lor nu vor dispărea. În schimb, va dispărea tot ceea ce aveți voi ca instituții, sedii de partide, de guverne, băncile, clădiri parlamentare, adică toate acele sedii, locuri, pe care lumea nu le iubește, nu le dorește și știe că din ele au fost emanate legi ori forțe care v-au asuprit. Ele mai există acum doar pentru că sunt impuse de holograma Metrix 3D, împotriva nevoilor și dorințelor reale ale oamenilor reali.
Gosia: Da? Adică acolo unde au fost, vor rămâne locuri goale? Ne vom trezi că o anumită clădire din mijlocul orașului a dispărut? Asta se va întâmpla treptat sau brusc, odată cu trecerea în 5D? Și nu va înspăimânta lumea?
Swaruu (9): În unele cazuri da, vor dispărea fără îndoială, rămânând ca un „efect Mandela”, pentru a ne aminti că era ceva acolo. În alte cazuri, clădirilor li se va da altă destinație, sau se vor demola pentru ca spațiul să fie folosit pentru altceva.
Gosia: Piramidele sunt și ele „realizări” ale 3D? Eu nu cred, dată fiind vechimea lor. !?
Anéeka: Pe Pământ cam totul are ceva din 3D, dar să spunem că, după cum vă puteți imagina, piramidele sunt structuri cu „mai puțin 3D” decât majoritatea celorlalte vestigii..
Swaruu (9): Vă întrebați, probabil, „atunci, ce mai este real, ce mai înseamnă realitate?” Oricum, totul este în mintea ta. Tot ceea ce face această tehnologie (de hologramare) este să te facă să-ți clădești o realitate folosindu-te doar de cele 5 simțuri. Reală rămâne mereu doar experiența ta, nimic altceva. Țineți-vă bine: la altă scară, nici măcar obiectele din 5D nu mai sunt reale căci și 5D-ul are un Matrix.
Gosia: Aoleo! Obiectele manifestate în 3D sunt mai puțin reale decât obiectele 5D, nu?
Swaruu (9): Pentru experiența ta, nu sunt mai puțin reale. Mai puțin reale sunt doar din punctul nostru de vedere (în viziunea noastră), care trăim în 5D.
Gosia: Bine. Deci, ce altceva se poate introduce în mod normal, în realitatea hologramată,.. introduci evenimente? Întreb deoarece aceasta se leagă de ceea ce am citit despre așa-numitele inserturi holografice realizate de Zeta Reticuli.
Anéeka: Inserăm atât obiecte cât și evenimente. Voi, de acolo, de pe Pământ, le experimentați pe toate ca realitate. Noi, cei de aici, întrucât ne aflăm într-o altă densitate, putem vedea și distinge obiectele 3D de cele manifestate în 5D și chiar avem capacitatea de a manipula obiectele 3D.
Gosia: Poți fi mai precisă, Anéeka, te rog? Ce obiecte și evenimente pot fi inserate?
Anéeka: De exemplu, putem vedea o persoană importantă cu adevărat (prin „important” nu ne referim la o celebritate, așa cum este considerat cineva, dintr-un anume motiv, pe Pământ), la cineva care joacă un rol cheie acolo, chiar dacă el sau ea este bibliotecar.
Imaginați-vă că acea persoană are o zi proastă, ea intră într-o spirală negativă care va duce în cele din urmă la crearea unui moment favorabil pentru a fi jefuită sau ucisă, la ieșirea dintr-un lift, de ex., după terminarea programului de lucru. Noi putem face ca liftul să se defecteze câteva minute, astfel ca să se depășească momentul propice producerii jafului, sincronicitatea, și prin această decalare în timp, evenimentul să nu se mai producă.
Gosia: Uimitor! Și noi credem că ăsta era destinul.
Anéeka: Putem face multe alte lucruri. De ex., putem introduce obiecte, cum ar fi un cui într-un cauciuc al unei mașini, făcând ca mașina să se oprească și să întârzie de la întâlnirea cu „destinul”, care i se pregătise: o coliziune cu o altă mașină, căderea unui copac din cauza furtunii peste mașină etc.

Îți amintești de efectul Mandela? Nu liniile temporale se modifică ci anumite lucruri, obiecte fizice care se mișcă, provocând o schimbare în percepția oamenilor.
Gosia: Grozav! Poate puteți introduce și un bilet de călătorie în jurul lumii, pe care să-l găsesc eu? Glumeam, desigur.
Anéeka: Biletul n-ar fi suficient, căci totul trebuie să aibă o cauză și un efect. De unde ar trebui să vină acel bilet, care ar trebui să se regăsească în baza de date a companiei care asigură călătoria? Sistemul nu ar putea funcționa dacă „cotorul” biletului nu se regăsește în casieria companiei aeriene respective.
Gosia: Ok, a fost doar o glumă. Deci, puteți crea detaliile, pentru ca unele evenimente să se defazeze, desincronizeze și, în acest fel, evenimentul neplăcut să nu se mai producă. Zădărnicirea „coincidențelor”, să zicem. Cum știm noi dacă este o inserție în Matricea 3D sau acțiunea Sinelui Superior însuși în manifestare ?

Anéeka: Depinde de fiecare eveniment anume.
Swaruu (9): Voi sunteți mult mai puternici decât vă imaginați, doar programarea Matrix vă face să credeți că sunteți slabi, că sunteți victime. De ex., pentru a modifica un site, nu ați avea nevoie de mașini și echipamente, ați putea face asta doar prin intenție. Și nu vorbesc ca să te impresionez. Țineți minte: IDEEA CĂ SUNTEȚI NEAJUTORAȚI ESTE CEA CARE VĂ MENȚINE CAPTIVI ÎN MATRICEA 3D, MANEVRATĂ ȘI PERPETUATĂ DE REPTILIENI.

(va continua)

https://swaruu.org/transcripts/more-about-3d-matrix-extraterrestrial-message-from-pleiadians-taygeta-5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu