Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 9 aprilie 2022

Y5 - Mai multe despre 3D Matrix: Mesaj extraterestru de la Pleiadieni (Taygeta) (II)

Autor Gosia de la Cosmic Agency ;
06 octombrie 2018
Traducere Const. Mihăilescu

(partea a doua)


Gosia: Am înțeles! Deci, pentru a rezuma această parte: Matricea este perceptivă. Conștientizarea oamenilor asupra lucrurilor a fost blocată și li s-au introdus în minte holograme.
Anéeka: Așa este!
Swaruu (9): Corect! Totul este percepție, deși nu este nimic acolo. Cu anumiți stimuli asupra simțurilor voastre, sunteți manipulați să percepeți ceea ce, de fapt, nu există, deși simțurile voastre vă spun că sunt reale.
Gosia: Ei bine, natura de aici, se regăsește și în 5D-ul în care voi existați?
S
waruu (9): Da, dar în timp ce voi percepeți ceea ce nu este real, natura de la noi este reală. Una naturală, cealaltă artificială. Apoi, în 5D, ceea ce vedem, pipăim, mirosim, gustăm și auzim este mult mai amplu, mai bogat, mai diversificat, cu mult mai multe nuanțe. Obiectele și natura sunt mai vii și mai complete. Poți simți energia, o poți „gusta”, îi vezi culorile, simți prezența oamenilor sau a altor ființe de la distanță, simți cum viața se manifestă în copaci, în iarbă..
De aceea există și telepatia, ca mijloc de comunicare. În 3D ești limitat. Este ca și cum ai putea fi conștient doar de o parte a programului, un fel de rezumat, de avanpremieră. Oamenii văd acel 3D și sunt convinși că asta e tot, și că „dincolo” n-ar mai exista nimic.. Dar, de fapt, există mult mai mult. Și la noi există fizicitate, materialitate dar ea poartă întreaga sa încărcătură, nu doar o schiță, o fragmentare, o estompare a tot ceea ce înseamnă și reprezintă acel ceva.
Gosia: Excelent! Acum înțeleg mai bine efectele introduse de Matrix 3D asupra noastră; dar și cum au fost implementate limitările la care suntem supuși, cum ar fi uitarea a ceea ce și a cine suntem noi cu adevărat. E tot o programare a Matrix 3D, nu? Sau aceasta se datorează manipulărilor pe care le operează reptilienii asupra noastră? Adică, face parte din Matrix-ul original sau din cel artificial, introdus de reptile?
Swaruu (9): Se regăsesc toate cele de mai sus; și nu este la fel pentru toată lumea. Majorității ființelor umane li s-au șters amintirile, alții însă și le păstrează mai mult sau mai puțin. Diferența o face nivelul de conștiință al fiecăruia, care de fapt arată cât este acea ființă de evoluată (nota C.M.: să nu confundăm asta cu nivelul de instruire, de școlarizare sau poziție socială) Cu cât un individ este mai evoluat, cu atât mai mult poate depăși interferența distructivă a Matricei, deși nici asta nu este totdeauna așa. Interferența distructivă a Matricei limitează frecvențele care pot fi accesate de conștiință. Există însă și un factor de control al minții care lucrează pentru a imprima oamenilor starea de uitare.

Dar uitarea este și efectul produs de Matricea Originală
Dacă ți-ai aminti nimic n-ar mai fi la fel. Încarnarea acolo, pe Pământ, este precum cel mai sofisticat nivel al unui joc video, nivelul „coșmar”, după cum se spune.
Se presupune că dacă uiți cine ești, va fi mai dramatic, vei lua lucrurile mult mai în serios decât dacă ai ști că totul este o simulare. Deși este o simulare, ceea ce experimentezi pe Pământ (în 3D) este realitatea ta care te influențează, te afectează și-ți determină comportamentul și gândirea.
Când te afli în 3D și conștiința ta este mulată pe acest domeniu vibrațional, realitatea ta este imuabilă, de necontestat. Din punctul tău de vedere totul este real. Psihicul uman este croit pe conceptul că nu pot exista două adevăruri ale aceleiași stări sau situații. Acest concept spune că un obiect este reprezentat de un singur adevăr, un singur aspect, un singur conținut.
Însă realitatea este o simulare, totul este o hologramă falsă, dar trăind în acele condiții, trebuie luată ca atare, și asta-ți va oferi posibilitatea de a experimenta și a te folosi de acele „realități”. N-ar mai fi așa dacă ți-ai aminti tot timpul că te afli într-o simulare. Mă rog, ca și în multe alte situații, răspunsul este destul de complicat, deoarece este cauzat de o serie de factori care interacționează la diferite niveluri, în funcție de individ.
Gosia: Din același motiv nu ne amintim de unde am venit?... Mă refer la semințele stelare. Pentru că poate ar ajuta foarte mult să-ți amintești această parte, și și-ai putea recupera identitatea..Dar înțeleg că 3D este și el, ca multe altele, un joc.
Swaruu (9): Da, jocul existențial al Creației.. Trebuie să spun însă că nivelul de „amnezie” depinde de decizia fiecărei persoane; pentru că sunt foarte mulți oameni care au intrat cu memoria completă, totală despre cine sunt, iar alții au venit cu mai puțin sau foarte puțin, restul aflându-se pe unde ei au mai fost. În acest sens sunt multe variante și posibilități.
Gosia: Este cumva vorba și de un acord (contract) anterior?
Swaruu (9): Da. Fie de la nivelul eteric direct, fie dintr-o cameră de imersiune (un laborator) aflat pe o navă sau instalație în altă parte a galaxiei.
Gosia: Ok, mulțumesc Swaruu! Și, legat de asta... alte lucruri precum procesul îmbătrânirii accelerate, timpul liniar și multe altele... acestea fac parte din manipularea reptilienilor, da? Încerc să înțeleg foarte bine ce aparține simulării 3D și care este manipularea Matricei provocată de reptilieni. ulterior.
Swaruu (9): Îmbătrânirea face parte din Matrix-ul de la început, dar vreau să vă spun că durata voastră de viață este cam 10% din cea pe care o avem noi, iar asta este consecința controlului mental efectuat de hackerii reptilieni. Dar, spre deosebire de ceea ce spun mulți, bazându-se pe tăblițele sumeriene, intruziunea reptiliană vizează controlul mental, nu bio-genetic.
E adevărat că există o alterare genetică, dar asta se întâmplă oricum peste tot și aceeași conștiință a oamenilor rescrie și propria genetică.
Gosia: Deci totul în univers îmbătrânește... doar că nu atât de repede ca la noi, da?
Swaruu (9): Da, dar aici la noi, pe lângă îmbătrânirea de 10 ori mai lentă (însemnând o speranță de viață de 950 de ani), la sfârșitul vieții ființa nu moare de bătrânețe, de neputință, de afecțiuni ale diverselor organe ci ca rezultat al dorinței sale de a avea o altă experiență, o altă viață care să-i îmbogățească cunoașterea (nota C.M.: în drumul său de a dobândi măestria în toate aspectele vieții). De altfel, cine dorește poate să aleagă să mai trăiască încă mult și bine, deși aceasta ar însemna cumva o amânare a diversificării în cunoaștere, care nu l-ar avantaja.
Gosia: Cum au spart reptilienii programul Matrix de pe Lună dacă erau blocați aici pe Pământul 3D? Au primit ajutor de la familiile lor reptiliene din afară?
Swaruu (9): Gosia, pentru că, așa cum tocmai am spus mai sus, Matrix-ul poate fi controlat și de jos, așa cum o puteți face și voi. Reptilele, pur și simplu știau cum funcționează acel echipament, unde, când și cum puteau introduce date modificatoare ale programului. Este, de altfel, informația (cunoașterea) pe care noi vrem s-o dăm oamenilor de pe Pământ (nota C.M.: ca să poată evada dincolo de Matrix, în universul liber)
Deși știm că multe dintre acestea sunt deja folosite atunci când se aplică Legea Atracției, care este în mare parte corectă, lipsesc unele piese cheie pe care doar noi le avem, adică cronologia care trebuie respectată și ce trebuie manipulat (modificat) în fiecare etapă. (Dacă dorești putem vorbi mai târziu despre aceasta).

Revenind, noi cunoaștem că reptilienii carantinați pe Pământ (prin crearea Matrix-ului de către Federație) au fost ajutați de rudele lor din afara Matrix-ului.
Anéeka: Așa cum vedem un obiect, în frecvențe, vedem și evenimentele. Dacă frecvența este scăzută poate avea loc o sincronizare (potrivire) cu un eveniment negativ. Pentru a evita producerea evenimentului negativ, noi putem modifica instantaneu frecvența acelei zone pentru ca aceasta să nu mai corespundă cu cea a acelui eveniment negativ .

Putem modifica acea frecvență pentru că avem acces și putem interfera cu sistemul de control Matrix care se află pe Lună.
Matrix-ul nu are pe Pământ o proiecție uniformă. El poate fi modificat individual și focalizat acolo unde se dorește.. Totul se rezumă la transmiterea unor fascicule de unde electromagnetice cu lungimea de undă potrivită, care va modifica situația astfel ca impactul să se producă cu o anumită decalare, suficient pentru ca cel „planificat” să nu se găsească acolo, fie pentru că n-a ajuns, fie că el deja a trecut.
Gosia: Incredibil, Anéeka. Ai spus ceva foarte interesant pentru mine. Repet: la frecvențe scăzute se pot crea evenimente negative (nedorite) în care să fie implicat cineva. Asta se realizează prin sincronizarea subiectului cu momentul producerii evenimentului. (nota C.M.: să zicem că cineva ar fi programat să aibă un accident de mașină, la un anumit moment. Prin manipularea frecvențelor, deci și a timpului și spațiului, se poate crea o potrivire, o sincronizare a deplasării viitorului accidentat cu momentul când mașina care-l va accidenta va apărea la „întâlnire” exact la locul și momentul potrivit). Însă accidentul poate fi evitat prin metoda inversă, aceea a desincronizării, defazării; adică să faci ca „întâlnirea” să nu mai aibă loc.
Am înțeles bine? Ai putea spune mai multe despre această Anéeka, te rog?
Anéeka: Toate lucrurile și ființele au o frecvență proprie de vibrație, ca rezultantă a vibrațiilor tuturor moleculelor și atomilor din care este alcătuit acel obiect sau acea vietate. Toate aceste vibrații au legătură cu ceea ce se cunoaște a fi frecvența Schumann a Pământului, care reprezintă media tuturor frecvențelor din interiorul planetei dar și a frecvențelor a tot ceea ce formează sistemul planetar al Pământului.
Aceste frecvențe (oscilații) nu sunt uniforme pe Pământ, ca frecvență și amplitudine. Din varii motive, frecvența locurilor și zonelor planetei se schimbă permanent și aceasta din diverse motive, precum: starea vremii, nivelul noxelor, pacea sau frământările sociale, evenimentele sportive, războaiele, actele de dreptate sau injustiție, evenimentele astrale, inclusiv poziționarea astrelor față de acel loc. Un factor important este și existența anumitor rețele de comunicații, și conținutul mesajelor transmise, precum și existența și puterea rețelelor electrice care împânzesc planeta.
Deocamdată, să vorbim doar despre ceea ce se întâmplă în mod natural.

Dacă oamenii au generat un mediu foarte negativ într-o zonă, să spunem în piața unui oraș, atunci această zonă devine favorabilă ca frecvență pentru producerea unui eveniment negativ de mărime proporțională cu negativitatea câmpului energetic produs în acea zonă.

Imaginează-ți că vezi întreaga suprafață a planetei reprezentată în fața ta cu o mare hologramă. Eu am holograma aceea, o am aici și mă pot plimba în jurul ei sau să intru în ea, după bunul meu plac, e chiar în spatele meu acum, dar este oprită. În culori pot vedea cum sunt distribuite frecvențele a ceea ce vi se trimite pe frecvențele 3D, pentru a se suprapune peste suprafața Pământului.
Apare ca o învelitoare, ca un strat. Când un loc coboară mult în vibrație, începe să devină galben și apoi roșu, ca un cod de culoare.

Iată cum putem lucra. Să zicem că New Yorkul devine roșu. Manipulând manual holograma, ori folosind interfața de gândire (intenția), procedeu pe care-l folosesc cel mai frecvent, îmi concentrez atenția pe New York. Ca urmare, holograma orașului se mărește și a par detaliile (nota C.M.: facem și noi acest lucru când lucrăm online pe o hartă). Văd Manhattan-ul, și, în continuare, îmi apare hartă frecvențelor acelui loc, adică învelitoarea Matrix 3D suprapusă peste Manhattan. Observ că pe Time Square, să zicem, vibrația este foarte scăzută (apare pronunțat culoarea roșie).
Aceasta înseamnă că un accident major , atac , asalt armat, flag fals grav, etc., este iminent în acel loc.. Computerul interpretează datele și-mi afișează ce va putea urma. Dacă vreau să intervin, îmi fixez atenția și intenționez producerea în acea zonă a unor vibrații artificiale pozitive (frecvență superioară) și îndepărtez sau anihilez posibilitatea producerii evenimentului neplăcut. Asta este tot, nimic mai mult.

Dar nu am energie nelimitată pentru că acum câmpul produs de echipamentele Matrix de pe Lună este mult slăbit, din cauza faptului că din cele 12 reactoare nucleare mai funcționează doar 4. Aceasta înseamnă că puterea câmpului 3D creat și trimis pe Pământ este limitată și, în anumite situații, nu este capabilă să anihileze complet producerea evenimentului negativ. Ca urmare, eu voi putea doar reduce intensitatea, gravitatea acelui eveniment, dar nu în totalitate. Totuși, să zicem că mă decid să forțez echipamentele să concentreze și să trimită în acel loc un flux energetic benefic (de frecvență ridicată) cât se poate de puternic. Aceasta înseamnă că, prin acțiunea mea, am restrâns puterea câmpului energetic 3D din alte locuri ale planetei creând posibilitatea ca în acele zone, eventuale evenimente negative să apară și să producă efecte. Este deci foarte important ca fluxurile energetice care mențin efectul Matrix 3D pe Pământ să fie rațional și responsabil distribuite.
Gosia: Faci asta des?
Anéeka: Tot timpul, 24/7, după cum se spune la voi. În acest moment, însă Li'Lay'La este cea care operează, dar, de obicei, e treaba mea. Reamintesc că, din păcate, tehnologia pe care o folosim este foarte veche și imperfectă, deși, față de nivelul vostru, poate părea foarte avansată. Pentru noi însă este depășită, greu de gestionat și destul de puțin fiabilă.
Gosia:. Mulțumesc pentru precizări!
Anéeka: Nu e nevoie să ne mulțumim, este firesc.
Gosia: Acum... întrebarea pe care intuiesc că mulți ar vrea s-o pună: ce s-a întâmplat cu războaiele mondiale de exemplu? Nu se aplica același mod de supraveghere a planetei? (Pe de altă parte, înțeleg că nu totul poate fi modificat, aveți limitările voastre, impuse de posibilitățile echipamentelor folosite).
Anéeka: Eu am ajuns în 52'. De atunci, activitatea noastră s-a axat pe zădărnicirea producerii celui de al 3-lea război mondial pe Pământ, război care de mai multe ori era să izbucnească, din câte îmi amintesc.
Gosia: Swaruu (9) mi-a spus despre asta. Mulțumesc! Crezi că noi putem învăța cum să modificăm frecvențele? N-ar fi bine ca și noi să învățăm cum să schimbam frecventele locurilor, astfel încât să evităm producerea de evenimente nedorite?
Swaruu (9): Poate că da, pentru că nu ai avea nevoie de o mașină ca aceasta pentru a face asta, dar cu condiția ca cel responsabil cu această supraveghere și intervenție să aibă un foarte înalt nivel de conștiință. Amintește-ți că Matrix-ul este conceput și pentru a citi gândurile și intențiile ființelor umane. Prin urmare, modificând Matricea, poți face orice posibil.
Gosia: În această notă pozitivă putem termina încheia discuția noastră?Mulțumesc Swaruu și Anéeka!
Swaruu (9): Mulțumesc Gosia! Pe mâine.
Anéeka: Mulțumesc că m-ai invitat, Gosia! Pe data viitoare!

 https://swaruu.org/transcripts/more-about-3d-matrix-extraterrestrial-message-from-pleiadians-taygeta-5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu