Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 20 martie 2022

Y- 254. Mesaj extraterestru: Luptă Putin împotriva influenței Statului Profund în Ucraina? Nivelurile Cabalei și Vlash

Autor Gosia de la Agenția Cosmică
Publicat 03 martie 2022
Traducere Const.Mihăilescu


Swaruu X (Athena) : Insist să spun că ceea ce vedem noi în acest război este o vădită intenție de a folosi forțe și tehnică militară. Repet că obiectivul principal este să se creeze frică, disperare și mânie atât în Ucraina cât și în Rusia. Nimeni nu pomenește de suferința populației ruse, provocată de trimiterea pe frontul de luptă a fiilor, soților, prietenilor și rudelor. Teama de război, chiar de unul nuclear, nu mai permite lumii voastre să trăiască clipe de liniște. Toată lumea planetei este afectată psihic, economic și ca sănătate. Inflația crește vertiginos și, treptat, se instalează lipsa de bunuri alimentare, de îngrijire a sănătății, de asigurare a condițiilor decente de trai.
Apar teorii în favoarea lui Putin. Unii spun că el ar duce o luptă împotriva Statului Profund și că Ucraina ar fi fost un cuib al Illuminati, din cauza legăturilor politice și de afaceri în care fiul lui Joe Biden, Hunter Biden, este foarte implicat.

Adevărul evident pe care noi îl decelăm este că toate acestea sunt supuse mai multor niveluri de dezinformare în stil Q sau cu nuanțe Q. Cabala are sloganul ei, după care se conduce, anume: „Nu lăsa niciodată o criză să se irosească !” Ei o vor folosi pentru a-și promova agendă.

Statul Profund, asupra căruia insist, nu este atât de profund, deoarece are controlori în spate, care, la rândul lor, sunt controlați de alții, și tot așa, până se ajunge la specia și societatea non-umană formată din: reptilieni, înalții grii, portocalii și malakak, toate fiind rase care se ascund în portaluri și folosesc portaluri. Aproape tot ce creează mintea ființelor inteligente (inclusiv umanii) există în stare activă sau potențială în univers dar și în jurul planetei voastre.
Noi vă spunem că acest Putin nu lucrează împotriva Statului Profund, ci... face parte din el.. Statul Profund joacă în ambele tabere, controlează ambele tabere, exact ca în cel de al doilea război mondial. Personajul Putin doar își joacă rolul.
Deși Illuminati joacă în ambele tabere, la acest nivel există un joc pervers evident, și acesta rezidă în războaiele proxy ale straturilor politice inferioare ale Cabalei.

În acest caz, mă refer la controlul mafiot al familiei Biden exercitat prin Hunter Biden, fiul lui Joe Biden, individ care impune controlul familiei sale și deține monopolul asupra companiei ucrainene Burisma Holdings, care administrează și domină mineritul, petrolul și gazele naturale ale acelei țări, printre altele.

Președintele Ucrainei Volodimir Zelenski (fost comediant, care apărea la tv), a devenit marioneta familiei Biden prin intermediul CIA.
Există fapte indubitabile care atestă această realitate. Ucraina sub Zelenski a devenit practic un stat coordonat de CIA. Se poate afirma că Ucraina este a lui Biden, din moment ce Burisma Holdings, (care, printre altele, e și o companie bancară) monopolizează și domină întreaga Ucraină, inclusiv în ceea ce privește politica sa internațională.

Hunter Biden, cunoscut drept un ticălos psihopat precum și alți membri ai familiei sale, primește suma de 50.000 $ pe lună pentru că face loby pentru Ucraina, ceea ce înseamnă că, de fapt, nu face nimic ci doar deține și fructifică acțiunile companiei amintite.
Ucraina a devenit practic o bază Illuminati a dinastiei criminale Biden în vecinătatea Rusiei care, la acest nivel al jocului pervers al Cabalei, alarmează Rusia.

Deci, pe aceasta se bazează cei care spun că Putin lucrează împotriva Statului Profund. Numai că acțiunile lui Putin nu sunt menite și nu urmăresc să ajute populația planetei (inclusiv pe ruși), ci au drept scop protejarea propriilor lui interese și pe cele ale apropiaților și oamenilor lui de încredere. Aceste interese nu se referă și la binele propriului lui popor, ai cărui fii sunt sacrificați pe pământul invadat de trupele rusești..
Pe de o parte, interese meschine au fost suficiente pentru Putin pentru a invada Ucraina iar, pe de altă parte, corupția endemică din această țară, căzută în mâinile dinastiei criminale Biden aflată în vecinătatea Rusiei și prin care sunt lezate intereselor „clubului rus” al lui Putin..
Ca ultim punct, Putin își joacă doar rolul, și face ceea ce-i dictează stăpânii săi, el fiind doar un corp animat pus să controleze o regiune a lumii voastre.

(Conversație ulterioară):

Yazhi : Putin face parte din Cabală... așa cum a fost întotdeauna. Karistus știe că el aparține Cabalei, într-o mare măsură.
Pe de altă parte, Rusia luptă împotriva facțiunilor non-umane din Ucraina. Asta nu înseamnă că Rusia este „bună”, este doar „umană”, astfel că o facțiune a Cabalei luptă împotriva forțelor reptiliene aripa dură, cunoscută în acea regiune sub numele de Vlash. Ei sunt vârful de lance al Cabalei Pământului, dar sub Federație. Însă ei nu primesc direct ordine de la Federație, căci ei se consideră independenți deși, în realitate, nu sunt.
Vlashi sunt legați de Ucraina prin Biden și monopolul său care practic face ca această țară să devină proprietatea sa. Având dreptul obținut prin licență, de a fi acolo, hibrizii săi și agenții Vlash locați în special în subteranele Ucrainei, vor să-și mute reședința în Ucraina subterană și de acolo intenționează să domine nu numai Ucraina, ci întreaga regiune, prezentând o amenințare directă pentru Rusia însăși.

Anumite facțiuni ale Vlash colaborează cu unele facțiuni ale NATO.

Acesta reprezintă un alt nivel al luptei în care sunt angajate și forțele subterane din Ucraina. Deci, nimic nu este alb sau negru, totul este nuanțat, însă vecinătatea facțiunilor reptiliene din SUA ajunse să acționeze în Ucraina, prea aproape de Putin , îl face pe acesta să riposteze.

Războiul acesta se desfășoară la toate nivelurile, de la simplul monopol al conductelor de gaz și pozițiile politice și strategice, până la încăierarea forțelor non-umane și lupta pentru controlul teritorial. Într-un fel, părți ale Cabalei luptă împotriva altor părți mai putrede ale mai multor facțiuni ale aceleiași Cabale.

Oricum, situația este foarte complicată. Da, Putin face parte din Cabală dar amintiți-vă că aceasta are și„ pălării albe și pălării negre”, deși Cabala este un tot și un dat. Aceeași persoană, membră a Cabalei, poate face lucruri bune și apoi lucruri rele; lucruri bune care pot arăta foarte rău și lucruri rele care pot arăta bine.

https://swaruu.org/transcripts/is-putin-fighting-deep-state-in-ukraine-levels-of-cabal-and-vlash-athena-swaruu-and-yazhi

4 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. As dori sa aflu CINE NU face parte din Cabala!!!Dar asa ceva cred eu ca nu vom afla de pe nici-un blog,din nici-o carte,de la nici-o televiziune si din nici-un ziar sau revista de pe actuala TERRA caci Cabalah este pretutindeni si peste tot!!!

    RăspundețiȘtergere