Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 1 martie 2022

Din cartea „Clinica extratereștrilor”, de Adrian Dvir (XII)

 Capitolul 9 - Extratereștrii din alte lumi

Traducere Const. Mihăilescu

(continuare)

Maya și Planeta Verde.

Adrian: Spune-mi ceva despre tine și despre planeta de pe care ai venit.

Maya: Planeta mea este foarte frumoasă. Mai peste tot este verdeață, existând o vegetație luxuriantă. Însă în cea mai mare parte a atmosferei domnește o ceață densă și aproape permanentă; asta înseamnă că și umiditatea este ridicată, planeta fiind transformată într-o gigantică seră. Ca localizare, este situată la marginea galaxiei Calea Lactee, adică a acestei galaxii din care face parte și Pământul.

Scopul venirii noastre pe Pământ este unul de pace și de a acorda ajutor, căci civilizația de care aparțin este mult mai avansată tehnologic și ca nivel de conștiință, decât societatea umană a Terrei. La noi nu se produc acte antisociale, precum înșelătoria, furtul ori crima. Întreaga viață de la noi se bazează pe principii morale și pe o organizare impecabilă.

Adrian: Care este starea ta civila?

Maya: Locuiesc într-un anumit tip de colectivitate, ceva de genul unei comune. În cadrul acestei comunități de mare grup există constituite cupluri de indivizi mai apropiați ca interese, modalitate de a trăi, preocupări etc.

În relațiile interumane domnește libertatea de a alege, neimpusă din afară. Copiii noștri cresc în colectivități (cumva similar cu creșa, grădinița și căminele de la voi).

Adrian: Câți locuitori are o comunitate?

Maya: Între 100 și 250 sau chiar 260 de persoane.

Adrian: La voi există și forma socială de trai numită familie, neam, clan ?

Maya: Nu. Oamenii locuiesc în clădiri cu mai multe etaje în cadrul unui grup extins bazat cumva pe interese ori aspirații comune. Am ajuns la acest stil de viață după multă și îndelungată cercetare.

Adrian: Cum se formează un nou grup?

Maya: Există un fel de licitații unde se oferă locuri pentru a trăi și activa în cadrul unui anumit grup. De exemplu, dacă îți schimbi locul de muncă (ca locație ori profesie), trimiți o cerere în care-ți exprimi dorința de a te alătura și a face parte dintr-o anumită colectivitate, care dispune și de un spațiu corespunzător de locuit.

Adrian: Există grupuri mai bogate ori mai sărace?

Maya: La noi nu există bogați sau săraci, toată lumea se află la același nivel, în ceea ce privește condiția și posibilitățile de trai. De altfel, la noi nu există conceptul de bani. ...totul este standardizat. Există, de asemenea, reglementări în ceea ce privește activitatea, felul muncii pe care o desfășoară fiecare membru al colectivității, ținându-se cont de aptitudinile și capacitățile fiecăruia. Normele comportamentale în societate ori la locul de muncă sunt respectate și recunoscute de toți componenții acelei colectivități. Fiecare primește tot ce-i este necesar pentru a trăi. Altfel spus, toată lumea trăiește și se poate bucura de aceeași calitate a vieții, în limitele resurselor de care dispune colectivitatea.

Adrian: Care este forma de guvernare?

Maya: Avem o democrație absolută unde, pentru problemele generale, deciziile sunt luate printr-un referendum computerizat (nota C.M.: precum în Elveția). Este privilegiul și responsabilitatea fiecărui cetățean de a participa, prin intermedierea unui computer, la un număr minim de referendumuri, modalitate prin care colectivitatea decide în toate domeniile de interes individual ori colectiv. Ori de câte ori cineva are o cerință, o idee de îmbunătățire, o revendicare, are dreptul și libertatea de a accesa un terminal al calculatorului general, unde primește o listă de întrebări, informații utile și, de pe consola respectivă, definește subiectul, face propuneri de modificare, renunțare ori îmbunătățire a unei situații sau reglementări noi sau existente. Pe planeta ta, inspirându-vă după sistemul nostru, procesul ar putea fi cam următorul: Toate deciziile importante ar fi luate de guvern după desfășurarea unui referendum public, folosind internetul, restul activităților mai puțin importante ar trebui transmise spre executare organismelor administrative locale. Totul însă trebuie să pornească și să fie acceptat de populație.

Adrian: Votul este secret, la voi?

Maya: Nu. Votul oricărui cetățean este o informație publică. Există, de asemenea, statistici privind procentele realizate pas cu pas de fiecare candidat, pe perioada alegerilor. Asta ajută la o bună orientare a alegătorilor. Există și o restricționare în sensul că voturile ilogice acordate unui candidat nu sunt luate în considerare de către calculator. Asta îi încurajează pe alegători să se concentreze doar asupra problemelor cu adevărat importante pentru acea colectivitate.

Adrian: Deci guvernul este o expresie a voinței publice, nu a unor manevre de culise?

Maya: Da. Am ajuns la acest sistem după multă cercetare a diverselor metode de guvernare.

Adrian: Ai vrea să-mi spui mai multe despre planeta ta sau despre tine personal?

Maya: Nu sunt multe de spus despre mine. Sunt unul dintre cetățenii țării mele, ca oricare altul. Nu avem individualizări evidente, așa cum se întâmplă la voi, pe Pământ. Noi știm că planeta este a noastră și trebuie să avem grijă de ea. Oamenii de la noi sunt mult mai modești și au mai puțin ego. Ne poți compara cu furnicile harnice.

Adrian: Care este populația planetei tale?

Maya: Câteva sute de milioane - cred că suntem 860 de milioane de oameni. Acest număr se menține constant de mulți ani căci este numărul optim pe care planeta îl poate susține. O anumită parte se află în călătorii spațiale, ca mine, de ex., sau sunt stabilizați pe altele planete.

Adrian: Care este speranța de viață la voi ?

Maya: Câteva mii de ani - între 5.000 și 6.000. După aceea ne reîncarnăm într-un corp nou, ca oameni.

Adrian: Care sunt la voi ritualurile culturale legate de moarte?

Maya: Imediat după moarte corpul este pus într-un sicriu sigilat și plasat în ceea ce numim noi „sala morții” unde rudele pot vizita trupul neînsuflețit și pe care îl pot jeli. 

Într-o perioadă de cca 8 luni, corpul se dezintegrează. Cândva obișnuiam să ardem corpurile, însă dezintegrarea moleculară este mai benefică și mai puțin dăunătoare pentru mediul înconjurător, deoarece deșeul rezultat din corpurile moarte este reciclat. Subprodusele dezintegrării sunt elemente de bază, care sunt refolosite în industrie.

Adrian: Deci, moleculele din deșeuri sau din cadavre sunt reutilizate pentru a fabrica produse de consum, cum ar fi, de exemplu, periuțe de dinți ?

Maya: Ceva de genul acesta. Folosind această metodă, nu mai rămân gunoaie care să polueze mediul. De altfel, toate resursele materiale sunt reciclate, după utilizare.

Adrian: Ce surse de energie se folosesc pe planeta ta? De ex., folosiți energia solară?

Maya: Nu. Din păcate, acest lucru nu este posibil pe planeta mea din cauza ceții. Energia de pe planeta mea se obține de la centrale nucleare, care sunt mai sofisticate și mult mai sigure decât cele de pe Pământ. La noi, fiecare comună (localitate) are propriul generator de energie; deci nu este nevoie de rețele pentru transportul energiei electrice la mari distanțe. Se poate spune că fiecare localitate este autonomă din punct de vedere energetic, toată energia necesară fiind produsă pe plan local. În destul de rare cazuri, pot exista rețele prin care se aduc sau se trimit din/în exterior limitate cantități de energie, în localități aflate în proximitate.

Adrian: Grozav.

Maya: Cred că este suficient pentru moment. Dacă mai vrei informații poți contacta Centrul de comunicații. Întreabă de planeta verde de unde vine Maya.

Adrian: Mulțumesc. Mă întreb ce s-a întâmplat cu X3 și Chaim, de n-au sosit încă?

Maya: Au văzut că te descurci bine cu mine, așa că s-au întors la laborator. Vor vorbi cu tine altă dată. Trebuie să plec acum, bine?

Adrian: Da, bine și mulțumesc foarte mult pentru discuție și pentru timpul acordat,

Maya. Shalom .

(va continua)

https://adriandvir.tripod.com/X3chp9.pdf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu