Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 6 februarie 2022

Mesaj de la Taygetani - Pleiade (2)

 FOARTE IMPORTANT !

Autor Gosia de la Cosmic Agency;
Publicat pe 4 sept. 2018
Traducerea Cons. Mihăilescu

(prima parte)


 
Gosia: Din conversația anterioară am înțeles că voi sunteți aici din 2008, dar că tu mai fuseseși și înainte?

Swaruu (9): Înainte am fost un grup mai mic. De fapt, noi Taygetanii suntem aici de mii de ani, dar ne-am făcut prezența mai viguros din 1952 iar din 2008, ne manifestăm ca o forță mult mai mare..

Gosia: De ce? Ce sa întâmplat, mai exact?

Swaruu (9): Deoarece am aflat despre pregătirile Cabalei pentru exterminarea în masă a populației terestre. Programaseră o crimă în masă, un genocid planetar. Asta s-ar fi întâmplat la sfârșitul anului 2012.
Am oprit săvârșirea unui asemenea act monstruos; agenda 21, mai exact. Trebuia demarată acțiunea în mare viteză în 2012. Acum s-au mai potolit, dar încă n-au renunțat la idee, din păcate!

Gosia: Are legătură cu agenda Noii Ordini Mondiale, în care se prevede eliminarea populației umane etc?

Swaruu (9): Da, face parte din NWO.

Gosia: Ok, wow, așa că v-ați întors pentru asta! Acel program însemna „sfârșitul timpurilor”, acum ce mai înseamnă ?... Am înțeles că 2012 și ce urmează ar însemna doar procesul Înălțării?

Swaruu (9): În realitate, este un proces de ascensiune, așa cum ai spus. Problema este că Cabala a folosit evenimentul 9/11 2001 ca un început, o „turare a motoarelor” în derularea planului lor malefic.

Gosia: Uau... aceasta este o informație explozivă; cel puțin pentru mine. Nu prea eram conștientă de asta.

Swaruu (9): Acum ești.

Gosia: Deci, printre alte motive, de aceea ați venit ?

Swaruu (9): Nu există un singur motiv. Sunt multe!

Gosia: Mi le poți enumera?

Swaruu (9): Rezolvarea problemelor Pământului nu este ceva ce se poate face din exterior. Trebuie să fii aici, să acționezi din interior. În principal, ceea ce facem noi este să arătăm oamenilor Pământului cum stau lucrurile în realitate astfel ca ei să vadă mai mult, să investigheze singuri, până când se atinge un punct de cotitură, un salt în conștiință, și apoi lucrurile vor începe să se îndrepte spre pozitiv. Nu e nevoie ca de la început să se „trezească” lumea în masă, este suficient dacă se „trezește” un grup, un nucleu de ființe umane hotărâte, care să fie plasate în locuri cheie, strategice.  Restul (adică marea masă) le va urma de la sine..

Și-i vor urma pentru că nu sunt nici măcar oameni adevărați, ci manifestări în mintea puținilor oameni reali de pe Pământ!

Acum suntem într-o campanie masivă de contactare a omenirii pentru a oferi informații care sigur vor rezona cu unele persoane. Poate că nu cu majoritatea, dar asta nici nu este necesar de la început, așa cum am spus.. Tot ce ne trebuie este să activăm câțiva oameni cheie. Apoi se va declanșa o reacție în lanț.

Gosia: Rezonanța cu ei... acesta este scopul contactului? Și va fi suficient dacă vor rezona la informațiile pe care le veți transmite? 

Swaruu (9): Pe măsură ce rezonează, vor vedea că ceea ce le-am spus se realizează, se împlinește. Cheia este ca pământenii să înțeleagă cine sunt ei cu adevărat. Atunci se vor pune de acord cu propriul lor sine și vor începe să manifeste o realitate diferită pentru ei înșiși și pentru restul umanității, ei devenind adevărate făclii care vor lumina calea care trebuie urmată. Pe măsură ce această tendință se va manifesta, Lumea voastră se va schimba.. E un proces de „transformare” demarat de acei oameni cheie, care vor manifesta toată realitatea. Ceea ce vreau să spun este că dacă veți avea 7. 500 000 de oameni cheie (cca 0,1% din populația lumii; n.m) care vor înțelege exact ceea ce se întâmplă, atunci, ei vor manifesta o nouă realitate pentru toți ceilalți, care sunt atât de prinși în Matrix.

Noi, sau oricine altcineva, nu venim pe Pământ ca să curățăm planeta de negativitatea creată din energia de joasă vibrație de către populația Pământului. Chiar dacă am plasa la conducerile voastre marionete holografice, totul nu ar dura prea mult.. N-ar dura pentru că s-au mai făcut asemenea încercări, cu rezultate oribile!

Aceasta deoarece oamenii ar fi tentați să ne transforme în zeitățile ceea ce, de fapt, nu suntem! „Suntem mesageri”, și acesta este însăși sensul cuvântului „îngeri”.

De sute, dacă nu de mii, de ani ni s-a atribuit însușirea de „îngeri”. Asta pentru că oamenii de pe Pământ sunt crescuți în acest fel, în această mentalitate: să caute un „părinte”, un „duhovnic” care să aibă grijă de ei, de sufletul lor. Suntem o rasă auto-responsabilă de ființe inteligente, care nu vrea să fie considerată altceva decât este..

Unele rase de pe alte planete abia așteaptă ca alții să le considere zei și dumnezei, ori trimiși ai acestora. Pe aceștia noi îi considerăm iresponsabili. 

Oamenilor de pe Pământ trebuie să li se spună să gândească corect, să-și asume responsabilitatea eliberării rasei lor și să renunțe la pasivitate, nu să caute himere. 

La voi a fost și încă mai este așa: de când se naște, omul trebuie să asculte: de tată și de mama, apoi de profesorii de la scoală, de șefii de la locul de muncă, de preoți, de politicieni etc. Tot timpul, toată viața sunt ghidați, încât ei ajung să nu știe să mai ia propriile lor decizii. Ființele umane se află acum plasate într-o minte de stup; poate nu toți, dar, cu siguranță, majoritatea.

 Ce vrem noi? Vrem ca oamenii, fiecare om, să devină auto-responsabil și să aibă puterea și curajul de a spune NU atunci când i se cere să nu-și respecte convingerile, dorințele, inima. Din acest punct de vedere, omenirea trebuie să evolueze. Fii responsabil pentru hotărârile tale și refuză să devii unealta asupritorului !

Dar să revenim la motivul pentru care suntem aici, chiar în această perioadă tulbure.
Suntem aici pentru a vă ajuta, pe voi și planeta voastră, să vă eliberați de civilizațiile sau grupurile  extremiste, ostile (în mare parte aceștia fiind de origine reptiliană).

De asemenea, suntem aici pentru a ajuta și a studia ascensiunea Pământului, din punct de vedere științific.

Dar mulți dintre noi venim aici și din motive personale.
Î
n afară de asta, dar legat de întregul nostru interes, suntem aici pentru a plasa semințe stelare pe suprafața planetei, în locurile cele mai favorabile, semințe care să ajute la „trezirea” omenirii din interior, a celor care vor să intre, dar și pentru a-i orienta pe cei care, după mai multe vieți trăite în corpuri umane, doresc să revină la planetele lor de origine și au uitat cum s-o facă.

Gosia: Înțeleg. Dar tot acest program nu se poate derula de la distanță, chiar de pe planetele voastre?

Swaruu (9): Ba da, și asta se și întâmplă. Este însă mai rapid și mult mai confortabil să faci asta de pe o navă a cărei orbită de deplasare este în proximitatea Pământului. Principala problemă care se ridică, în a face acest lucru de pe planete aflate la mari distanțe, este că există un raport semnificativ de alunecare în timp, de 4,5/1. Altfel spus, pentru fiecare zi petrecută pe planetele noastre, pe Pământ au trecut 108 ore, adică 4 zile și 12 ore

Gosia: Este același raport de timp pentru voi și când vă aflați în nave, pe orbită?

Swaruu (9): Nu, aici decalajul este doar de 5 minute, pentru fiecare zi. Dacă aș avea un ceas pe care să-l sincronizez cu al tău, mâine, al meu va arăta 5 minute întârziere față de al tău; după două zile, 10 minute s.a.m.d.

Gosia: Dar pe orbită, în nava voastră, aveți creată densitatea 5D, deci n-ar trebui să fie la fel ca pe planetele voastre ?

Swaruu (9): Nu. Nu uita că timpul este relativ și diferit pentru fiecare persoană, ca să nu mai vorbim de planete, sisteme solare etc. Nu este o constantă universală, așa cum susține în mod greșit Einstein.. Pe o planetă, timpul este media percepției întregii populații rezidente.

Gosia: Deci, nu are nimic de-a face cu densitățile?

Swaruu (9): Nu. Numai pentru că densitățile sunt legate de conștiință. Timpul este un produs sau o percepție a fiecărei conștiințe, luată individual. În sine, timpul este inexistent.

Gosia: Ok... spui că timpul este doar percepție în conștiința oamenilor care locuiesc într-o lume/densitate dată. De aceea timpul petrecut pe orbită este atât de asemănător cu al nostru de aici? Pentru că ești mai aproape de 3D, și conștiința noastră te afectează și pe tine, cel din navă?

Swaruu (9): Corect și, de asemenea, pentru că ne coordonăm cu voi și cu evenimentele Pământului; așa că percepția noastră colectivă asupra timpului este similară (cum e aici, așa este și pe orbită) .

Gosia: Hmm... ok, revin la motivele pentru care te afli aici. Ai și un alt motiv care te-a determinat să vii aici? Ai spus că ați venit pentru a ne ajuta să ascensionăm.. dar asta câtă importanță are pentru voi? Ne ajutați numai din altruism? Nu mai există și alt motiv? Este și un motiv mai profund? E important ca noi să ajungem în 5D din alte rațiuni?

Swaruu (9): Populația reală (necontaminată) a Pământului este formată din semințe stelare. Chiar dacă au avut pe Pământ câteva sau mii de încarnări, tot semințe stelare rămân, pentru că nu își au originea pe Pământ ci în Sursă; de fapt fac parte din Sursă.

Deci, în esență, oamenii necontaminați de pe Pământ  se regăsesc în noi toți, sunt FAMILIA noastră și nu putem fi cu adevărat liberi dacă cineva din această familie este asuprit.

De asemenea, mulți dintre noi suntem acolo și aici în același timp.

Vrem să ne scoatem toate cronologiile, toate variantele: da, este nevoie ca voi să ajungeți în 5D pentru că aceasta înseamnă pentru voi ACASĂ, nu în dimensiuni mai joase. 

(urmează partea a doua)

https://swaruu.org/transcripts/2-extraterrestrial-message-from-pleiades-taygeta

3 comentarii:

  1. ce s-a intamplat cu blogul Ascensiunea spiritului ? nu mai poate fi accesat, da mesaj ca a fost eliminat!ati salvat cumva arhiva cu articolele postate ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Regulile comunității (https://blogger.com/go/contentpolicy) descriu limitele pentru
      ceea ce permitem și ce nu permitem pe Blogguri. Blogul dvs. cu titlul
      „http://ascensiuneaspiritului.blogspot.com/”
      ne-a fost semnalat pentru examinare. Am stabilit că încalcă regulile și am făcut ca adresa URL
      pentru http://ascensiuneaspiritului.blogspot.com/ să fie indisponibilă pentru cititorii blogului.
      https://mail.google.com/mail/u/2/#inbox/FMfcgzGmtrGjKBfhJxzNghKKmjkWLrpl
      -----------------------------------------------------------------------------------------------
      Răspuns blogger, adresat:
      https://mail.google.com/mail/u/2/#inbox/FMfcgzGmtrGjKBfhJxzNghKKmjkWLrpl

      Măsura pe care ați luat-o, blocarea acestui blog, este nejustificată. Ceea ce postez eu pe acel blog sunt articole de interes preluate, și care au fost publicate de diverse surse. Dacă veți analiza istoricul a ceea ce am publicat pe acest blog, veți constata că , în marea lor majoritate, articolele postate se referă la probleme de sănătate. Vă rog să anulați această decizie abuzivă C.M.

      Ștergere